موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
من برای ماجرا جویی و عشق و حال مهاجرت کردم
و برای اینکه یک سری چیزایی که دوس داشتم امتحان کنم.
توی ایران هم خوشحال بودم
الان هم خوشحالم.
بازم برگردم ایران خوشحالم
اما اونقدر علاقه ندارم برگردم امکانات رفاهی اینجا بیشتره خوب.
لازم نیست همه چی بخری خیلی چیزا رو می شه اجاره کرد.
هیچوقت واسه پول یا به قول ایرانی ها دیگه موفقیت کاری نکردم.
خیلی ها فکر می کنن خوب پول در میارن میان امریکا اگه در بیارن مهاجرت خوبه اگه نه اخ می شه
از نظر من یک تجربه جالبی هست به شرطی که سعی کنی تغییرات هی به وجود بیاری و دوباره نشه تکراری زندگیت.
من خوب می دونستم هر جا زندگی کنی مشکلات هست.
از خیلی قدیم اینو می دونستم. از وقتی که به جای بازی کردن توی مدرسه ادم هی باید مشق می نوشت.
حالا بقیه چرا نفهمیدن از خودشون بپرسین.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجرت واقعاً یک جور گسستگی بسیار حاد و رادیکال با بسیاری از داشتههای شما ایجاد میکند؛ که واقعاً در خیلی از بخشها دست کمی از مرگ فیزیکی برای فرد ایجاد نمیکند. به ویژه در سالهای اولیه. یعنی همان فرایندی که شاید افراد باقیمانده از یک انسان فوت شده بعد از مرگ آن آدم تجربه میکنند: در ابتدا مراحل مختلفی طی میشود، ابتدا انکار میکنند و بعد یواش یواش کنار میآیند و بعد عادت میکنند و بعد دچار غم میشوند یا مواردی از این دست. به شکل واضح و اینهمانی در پدیده مهاجرت در خیلی از موارد در زندگی خودتان با این حالت روبهرو میشوید. یک حس از دسترفتگی بسیار عمیق ایجاد میشود.
البته این حس قطعاً وقتی سالهای مهاجرت فرد افزایش پیدا میکند تغییر شکل میدهد و حتی فراموش میشود. آن جایگزین، حتی بهقدری قدرتمند میشود که شما حتی ممکن است به یاد نیاورید؛ ولی قطعاً این اتفاق در ذهن فرد مهاجر میافتد.به هر حال یک جور گسستگی که عملاً با مرگ همخوانی دارد.
پیمان اسماعیلی نویسنده مجموعه داستان همین امشب برگردیم،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من نه پشیمون نیستم تو ایران کارمند بودم زندگی ام عادی بود اما اینجا توی کالیفرنیا کلی جاهای مختلف رفتم رفیقای خوبی دارم خانواده ام هم هستند واقعا راضی ام محیطش آرومه آدماش هم تقریبا با فرهنگ و امید به زندگی ام بالاس البته دردسرهای خاص خودشو هم داره اما ارزششو داره مخصوصا وقتی کار خوبی گیرت بیاد زندگی فوق العاده میشه.
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
اگر نظر شخصی منو میپرسید باید بگم کسی که اوضاع زندگیش تو ایران عالیه چرا مهاجرت کنه خوب سالی یک بار مسافرتی بیاد و لذت ببر و بر عکس همین حرفم اگر کسی اوضاع مالیش عالیه چرا تو ایران بمونه و با اعصاب خوردی کار کنه خوب سرمابه اش را بیاره اینجا و همون زندگی خوب را اینجا بسازه و از امکانات و تفریحات و ازادی اینجا هم استفاده کنه و لذت چند برابر از زندگیش ببره ِ این دیگه به نظر شخصی فرد بستگی داره ِ
در مورد جوانها و بی پولها ِ اگر تو ایران تن بکار نمیدهید و معتاد هستید اینجا home less. خواهید شد و از شدت اعتیاد یکروز کنار خیابان خواهید مرد پس ایران براتون بهتره حداقل اتاقی از فامیلتون میگیرید و کج دار مریض زندگی میکنید ِ
اگر بی پول هستید و سالم و تن بکار میدهید حتما مهاجرت کنید جون حداقل زندگی را با حداقل در امد اینجا خواهید داشت ِ
اگر کمی علاقه به تحصیل هم داشته باشید صد در صد اینده بهتری از ایران در انتظارتون هست ِ
اگر زندگی معمولی تو ایران دارید اینجا هم همون را خواهید داشت ولی دوری و سختی های دیگه هم داره ِ
اگر شروع زندگی و درس و کارتون هست و باید کلی انرژی در ایران بزارید تا یک زندگی نرمال داشته باشید اینجا همون زحمت و انرزی را بزارید ده سال جلوتر خواهید بود و در کشوری زندگی میکنید که حرف اول اقتصاد دنیا را میزنه و بین مردمی که فرهنگ بهتری دارن ِ
ولی تو هر شرایطی باشید بعد از مهاجرت نیکره از مغزتون اینجا و نمیکره اش اونجاست و همیشه به ایران فکر میکنید و لحظه شماری میکنید که وقت ازاد پیدا کنید و یک سفر برید به همون وطنی که ازش فرار کردین ِ
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2018-06-28 ساعت 00:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-06-28 ساعت 00:29 توسط ali234.)
الان ديگه بعيد ميدونم كسي پشيمون باشه از اومدن به اينجا ..زندگيتون رو اينجا بسازيد و دعا كنيم ايران هم يه روز نجات پيدا كنه و اوضاعش بهتر بشه انشالله 🙏💕
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از پنج سال وقتي به عقب بر مي گردي و پست هاي قبليتو مي خوني، مي بيني چه قدر همه چيز تغيير كرده و الان انگار نه انگار كه پنج سال پيش اين موقع ها چه حال و روزي داشتيم. اين قدر همه چيز تغيير كرده كه وقتي سفرنامه خودمو مي خونم، شك مي كنم كه خودم نوشتمش. از خودم مي پرسم، پاكس كنم؟ ولي تا دستم ميره سمت حذف يه صدايي بهم مي گه نكن، بزار باشه، بعضي وقت ها خوبه بر گردي و ببيني گذشته چه جوري بوده.
به هر حال پنج سال گذشته و الان منتظر گرفتن سيتيزن شيپي هستيم. جالبه كه اين انتظار ها هيچ وقت تمومي نداره. هميشه بايد منتظر يه چيزي باشيم. منتظر نتيجه كنكور، مصاحبه، ويزا، كار بهتر، انتخاب همسر، بچه و ... اين انتظار ها ولي به زندگي معني ميدن، باعث ميشن هر روز صبح از خواب بلند شيم و رو به جلو حركت كنيم.
زندگي تو اين پنج سال تو آمريكا خيلي چيز ها بهم ياد داده. خوشحالم كه خوش شانس بودم كه بتونم با فرهنگ هاي ديگه آشنا بشم و بتونم معناي اينكه " ايرانيا فرهنگشون خيلي غنيه" " ايرانيا باهوش ترين مردم دنيان" و غيره رو خودم كشف كنم. شنيده هام رو ببينم و برداشت خودم رو از زندگي بسازم. اميدوارم روزي برسه اين امكان براي همه ايرانيا باشه كه راحت بتونن مسافرت كنن برن جاهاي ديگه با دنيا بيشتر اشنا بشن.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا