موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان می خواستم بدونم اگه بیشتر از یکسال از تاریخ پاسها مونده باشه پاسها را چطوری باید عوض کرد و راهش چیه
پاسهای ما یکسال و نیم دیگه مهلت داره و تا رفتنمون هم زیر یکسال نمی آد و برگشتنمون هم با خداست
پاس دخترم با عکس 20 روزگیشه و خانمم هم جراحی بینی داشته با استفاده از اینکه تغییرات چهره براشون زیاد بوده میشه کاری کرد و کسی تجربه ای داشته؟
ممنونم از التفاتتون
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من الان زنگ زدم پليس+١٠ و اونها گفتند كه الان ميتونم پاسمو تعويض كنم ، اما اگه پاسم دير به دستم برسه چي؟
من كمتر از يك ماه ديگه بايد برم! كسي ميدونه چند روزه پاسها مياد؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یه سوال داشتم ممنون میشم نظرتون رو بدونم:
من برای تعویض گذرنامه یه سری مدارک کم دارم. مثلا "اصل" شناسنامه ام نیست (کپی هست) و همچنین برگه I-94 رو هر چی میگردم نیست. به نظرتون کنسولگری واشنگتن سختگیری میکنه روی کامل بودن مدارک یا نه؟ باید چکار کنم؟
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامي
من پاسپورتم را در ايران تعويض كردم اما در صفحه 6 پاسپورت "دارنده اين گذرنامه حق ورود و خروج مكرر از مرزهاي ايران "درج نشده است.
آيا مسئله خاصي هنگام ورود و خروج به ايران پيش مي ياد ؟
با تشكر
رتبه:
33
1 تشکر در 0 ارسال
2014-03-08 ساعت 11:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-21 ساعت 09:12 توسط maxsupermax.)
سلام بر مهاجرسراييان
- عزيزي گفته بودند در صورت اخذ پاس ایرانی از امریکا و درج محل أقامت " امريكا" در پاس ایرانی بايد حضورا" در ايران جهت ثبت مجدد به اداره مرکزی گذرنامه مراحعه شود ، چرا؟ أيا إلزامي است؟ نشود مشكل چيست ؟
ممنون
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو !
Lol
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من فقط یه سوال دارم اونم این که اگه پاسپورتم رو بفرستم واشنگتن برای تعویض، فقط پاسپورت جدید رو بهم برمیگردونن یا قدیمی رو هم میدن؟
اگه قدیمی رو میدن، توش مینویسن که باطل شد یا پانچ میکنن یا کاری میکنن که معلوم شه تعویض شده؟
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
حتماً براي تمديد گذرنامه حضور شخص الزامي ست؟ همسرم وقتي برگشت ايران ميتونه واسه من و دخترم هفده ساله ام اقدام كنه؟ آيا فرم هاي تقاضا تاريخ اعتبار دارند؟ مثلاً الان كه توي ايرانيم فرم پر كنيم تا چهار ماهه ديگه كه همسرم مجدداً بر مي گرده ايران، پي گيري كنه؟ آخه گذشته از اين كه سه هفته ي ديگه به اميد خدا مي ريم آمريكا، بايد به تاريخ انقضا هم يك سال مونده باشه و الان كمي زوده و نمي تونيم اقدام كنيم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال