موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی می دونه اونایی که هنوز سیتیزن آمریکا نشدن و فقط گرین کارت دارن آیا فرم 989 رو باید پر کنن یا نه؟ خیلی ضروریه لطفا راهنماییم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-24 ساعت 00:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-24 ساعت 00:28 توسط poran.)
سلام دوستان
من یک ساله که امریکا هستم و با ویزای نامزدی اومدم اینجا. ازدواج امریکایی ام رو انجام دادم و گرین کارتم هم گرفتم. اما.....
من عقد ایرانی رو تو شناسنامه ام ثبت نکرم چون همسرم شناسنامه ایرانی نداره ( با اینکه پدر و مادرش ایرانی بودن این بچه براش شناسنامه ایرانی نگرفتن . پدر و مادر از هم جدا شدن اما طلاقشون رو ثبت محضری نکردن!! و من نمیدونم پدر ایشون کجاست بنابر این ایشون ظاهرا نمیتونه شناسنامه ایرانی بگیره چون طبق قانون ایران فقط پدر میتونه تقاضای شناسنامه بده برای فرزند)
سوال اولم اینه که آیا من می تونم برای تمدید پاسپورتم فرم ها رو به عنوان فرد مجرد پر کنم؟
ایا وقتی وارد ایران بشم ازم میپرسن که چجوری گرین کارت گرفتم؟ (با توجه به اینکه فامیلی شوهرم روی گرین کارتم هستش)
اصلا با این شرایط میشه ایران اومد؟ یا باید یه خاک بر سرم بریزم و شناسنامه ایرانی واسه شوهرم بگیریم که بتونیم عقد ایرانیمون رو ثبت کنیم؟
واقعا ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره با من ذر میون بزاره
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
کسی می دونه بچه ای که در خاک آمریکا متولد میشه برای ورودش به ایران چه باید کرد؟
باید اول پاسپورت و شناسنامه ار حافظ منافع بگیریم یا چون زیر 2 ساله تو فرودگاه مشکلی ایجاد نمی کنه
لطفا اگه لینکی دارین بذارین
ممنونم
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال اورژانسی دارم پاس دخترم اکسپایر شده متاسفانه خیلی دیر فهمیدیم هفته دیگه بلیط ایران داریم لطفا کمک کنید بگید چکارکنم ؟ برم واشنگتن ؟ کمک .....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من پاسم تاريخ انقضاش داره سر ميرسه، و حالا بدلايلي نميتونمم تمديدش كنم، ميخوام بدونم اينجا فقط با داشتن گرينكارت نيازي به پاس پيدا نميكنم و نداشتنش مشكلي برام پيش نمياره ؟! دوستانم توضيح دادن براي ورود به ايران مشكلي ني و اونجا تمديد بايد كرد،درسته ؟!
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-05 ساعت 00:45)Oskol نوشته: دوستان من پاسم تاريخ انقضاش داره سر ميرسه، و حالا بدلايلي نميتونمم تمديدش كنم، ميخوام بدونم اينجا فقط با داشتن گرينكارت نيازي به پاس پيدا نميكنم و نداشتنش مشكلي برام پيش نمياره ؟! دوستانم توضيح دادن براي ورود به ايران مشكلي ني و اونجا تمديد بايد كرد،درسته ؟!
میتونید اینجا تقاضای Travel Document کنید که بجای پاسپورت عمل میکنه. چون ممکنه توی فرودگاه چه اینجا چه بین راه به مشکل بخورید.
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من خانومم سيتيزن آمريکاست و پاسپورت ايرانيش اکسپاير شده...اطلاعی نداريد که آيا ميتونه با اين پاسپورت اکسپاير شده از آمريکا خارج و به ايران وارد بشه و ايران تمديدش کنه؟
آيا ايرلاين و اداره مهاجرت آمريکا اجازه ميدن که از آمريکا خارج بشه با پاسپورت ايرانی اکسپاير شده؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در آمریکا هستم و میخوام پاسپورت رو تمدید کنم. میخواستم بدونم که اصل شناسنامه احتیاج هست یا کپی رو هم دفتر حافظ منافع قبول میکنه ؟
مرسی
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس