موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-05 ساعت 03:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-05 ساعت 03:46 توسط hamidehashemi.)
میشه از طریق بورس شدن در کشوری اقامت دائم رو هم بعد مدتی گرفت؟
و آیا کسی که بورس میشه میتونه همراه ببره؟
کدوم کشور اروپایی راحت تر سیتیزن شیپ میدن؟ یعنی طول دوره ی که حضور داشته باشی تو اون کشور کمتره؟ میشه از طریق تحصیل در یه کشور و ادامه تحصیل چند سالی اونجا بود و سیتیزن شد یا نه؟ اگه میشه کدوم کشورها اقامت کمتری برای اقامت دائم میخوان؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشین می خواستم بدنم کدوم کشوراروپا با سرمایه گذاری کمتر اقامت میده و میشه وکیل خوب ومعتبرر معرفی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هیچ کس در مورد استونی و شرایطش که در پست بالا دادم اطلاعاتی واقعا نداره به من بده!
من الان دارم کارهای مقدماتی رو خودم شخصا انجام می دم ولی خیلی به کندی و با احتیاط، واقعا هر کس اندک اطلاعاتی هم داشته باشه خیلی می تونه اثر بخش باشه.
نمی دونم چرا این کشور که عضو شنگن هستش و مهاجر پذیری بدی هم نداره اینقدر در ایران ناشناخته مونده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من متولد62ام.دوست دارم مدل لباس بشم.درضمن دوست دارم ادامه تحصیل بدم بنظرتون کدون کشوربهتره؟هزینه تحصیل رایگان باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دیپلم فنی هستم متاهل ودارای یک فرزند میتونم 25000 یورو بیارم دوستان عزیز به نظرتون از طریق ثبت شرکت کجا برم بهتره که نسبتا برای کار مناسب یک خانواده 3 نفره باشه اصلا با این پول میشه کار کرد یا همین جا بمونم بهتره ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 30سالمه میخوام بدونم میشه میتونم الان برای مدلینگ تو یکی از کشورای اروپایی اقدام کنم؟ شرایطش چیه؟ اصلا چه جوری می تونم این کارو پیدا کنم؟ درضمن میخوام بدونم میتونم اینجری اقامت هم بگیرم؟
ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سام عزیز با تشکر . شما میدونید زندگی تو اروپای شرقی از نظر فرهنگ و کاسبی چطوره ارزش مهاجرت داره وچه کشوری رو پیشنهاد میدین؟ ممنون میشم اگه دوستای دیگه هم اطلاعاتی دارن بهم بدن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنمایی کاملتون سام عزیز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-16 ساعت 21:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-16 ساعت 21:45 توسط الفی.)
البته با 3 میلیون یورو توی مریخ هم می تونی اقامت بگیری . اما گذشته از شوخی کدام از این کشور های اروپایی شرایط مشابهی برای سرمایه گذاری نسبت به EB-5 آمریکا یا E1 یا E2 آمریکا دارن ؟ ؟؟؟؟؟؟؟