موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-11-06 ساعت 16:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-06 ساعت 16:59 توسط ParsTrader.)
سلام
با یک وکیل که در مورد مهاجرت از طریق تخصص به فعال بود صحبت می کردم گفت که الان سریعترین راه برای مهاجرت همین انگلستان است که اگر شرایط ان را داشته باشید ظرف 4 ماه کار های شما انجام می گیرد لطفا پست اول را مطالعه نمایید که ان را بر اساس قوانین جدید اصلاح کرده ام
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-15 ساعت 20:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-13 ساعت 21:09 توسط یه مهاجر.)
من میخواهم قانونی خارج شم. میخواستم بدونم چه راهی برای من هست.بهترین راه نه حتما آسانترین راه.
25 سال دارم.من پول زیادی ندارم.تخصص خاصی هم ندارم.اروپا آشنا هم ندارم.فقط به زبان انگلیسی خوب حرف میزنم. یعنی آدمی مثل که دوست داره به اونجا بره چون وضعش اینه نباید تلاش کنه و بره؟ میشه من رو راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم؟ چه کار کنم؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز تلاش شما قابل تقدیره...اما قبل از اینکه برای رفتن تلاش کنید زحمت بکشید سایت رو یه نگاهی بندازید پاسخ خیلی از سوالاتون رو میگیرید...احتیاجی به باز کردن تاپیکهای جدید هم ندارید ....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون که یاد آوری کردید. تشکر. باور کنید من خیلی گشتم ولی چیزی که کمکم کنه درست و حسابی بهش برنخوردم.آخه وضعیت من خیلی خاص و خرابه. شاید هم باید بهتر بگردم. معذرت میخوام از شما. اگه شما میتونید منو راهنمایی کنید. با تشکر از شما دوست عزیز.
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
برای شما که میگین سرمایه قابل توجه ندارین اما زبانتون خوبه بهترین و اسون ترین راه از طریق پذیرش تحصیلی گرفتنه بنابراین در بخش ویزای تحصیلی به جستجوتون ادامه بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خب مخارج تحصیلم رو از کجا در بیارم؟
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
مثل بقیه خارجیها یا از دانشگاه های رایگان پذیرش میگیرین که البته ساده نیست - یا کار می کنین و خرج تحصیلتون رو فراهم می کنین .در بعضی از کشورا دانشجوها اجازه کار ندارن ولی وقتی شرایطتتون جوریه که اصرار دارین از ایران برین میتونین مثل بقیه دانشجوها با چند تا کار پاره وقت از پس هزینه ها بر بیاین البته بالاخره یه اندک پس اندازی حتما باید با خودتون برای شروع ببرین چون مطمئنا در بدو ورود که کار پیدا نمی کنین
موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
خوب شما اول دقیق وضعیت خودت رو بگو مثلا مدرک تحصیلی مدرک زبان وضعیت مالی وضعیت خدمت سربازی و چیزهایی مثل این مثلا چه کشوری دوست داری و هدف شما چیه چون هرکی برای هدف اش می جنگه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-15 ساعت 23:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-15 ساعت 23:49 توسط Tony_Montana.)
سربازی رفتم.دیپلم علوم انسانی دارم. ولی میتونم تو فنی حرفه ای برم یه شغلی یاد بگیم. میدونم زمان میبره ولی حاضرم.فقط نمیدونم چی به درد میخوره. من مکالمه ی انگلیسی به صورت فشرده خوندم.6 ماهه. الان خوب انگلیسی حرف میتونم بزنم.زیر 10 میلیون تومن دارم. حدود 7-8 تا. دوست دارم هر جای اروپا که شد برم. بیشتر به کشورهای حوزه اسکاندیناوی علاقه دارم. مخصوصا سوئد.هدفم هم زندگی و کار اونجاست. ساکن بشم. اقامت دائم بگیرم.سی تی زن .خب باید دقیقا چه کنم؟ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میخواستم بدونم از دیپلم به بعد رو میتونم یک کشور اروپایی بخونم؟ میتونم ویزای تحصیلی بگیرم؟ اگه میشه، کجا؟ کدوم کشور و چجوری؟ممنون اگه کمکم کنید.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-11-16 ساعت 03:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-16 ساعت 03:25 توسط ParsTrader.)
سلام
اول اینکه شما می خواهید قانونی برید نکته مثبتی
اما تعجب می کنم که می گید سایت را خوندید اما راه کار مناسبی پیدا نکردید اگر اصلا عجله ندارید که راحت میتونید خودتان را برای رفتن به کانادا اماده کنید که شرایط ان را در تاپیک "کدامیک از راههای مهاجرت را بیشتر می پسندید " در پست 11 که الان اخرین پست است گذاشته ام اگر کمی عجله دارید که می توانید با یادگرفتن یک تخصص مثل ارایشگری یا خیاطی یا اشپزی که البته انهم زمان می برد برای ویزای کاری سوئد اقدام کنی که شیما خانم زحمت تهیه ان راکشیده اند که جا دارد همین جا از ایشان تشکر کنم لینک هر دو را برایت می گذارم امیدوارم اینبار با دقت بخوانی
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9#pid85239
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...5#pid53105
فقط دو مطلب هست که باید توجه کنی که حتما باید باز هم بیشتر از این زبان خودت را تقویت کنی و به این 6 ماه تمرین اکتفا نکنی دوم اینکه حتما پس انداز خود را در این مدت به بیش از 20 میلیون برسانی و گرنه کاری نمی توانی انجام دهی
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی من الان که دیپلم دارم میتونم در یک کشور اروپایی ادامه تحصیل بدم؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دندان پزشکی خوندم و لیسانس علوم سیاسی هم دارم انگلیسی و روسی هم بلدم ایا شانسی برای مهاجرت به هلند دارم؟؟؟؟
یا ادامه تحصیل در دوره تخصص در یکی از دانشگاههای پزشکی هلند؟؟؟؟؟
ا