موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من حدود ۵ ساله که تو آمریکا زندگی میکنم و خوشحال میشم اگه بتونم به مهاجرهای جدید کمک کنم.من خودم موقعی که تازه اومده بودم از این سایت کمک زیادی گرفتم،اگه سوالی در مورد واشنگتن دی سی یا شمال ویرجینیا بود در خدمتیم
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
آیا ویرجینیا برای یک تازه مهاجر انتخاب خوبیه ؟
منظورم از نظر پیدا کردن کردن کار و پایین بودن مخارج زندگی هستش
بهترین مناطق از نظر امنیتی و دسترسی به خدمات شهری کجاست ؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا یک نفر که اطلاعات داره من رو راهنمائی کنه که در بدو ورود ارزانترین جائی که ما میتوانیم ساکن شویم کجاست برای یک زن وشوهر و چقدر هزینه دارد چون من آنجا آشنائی ندارم . ممنون
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
جناب Harison53 من فقط برای یک هفته میخواهم بمانم و برگردم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
2014-05-31 ساعت 21:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-31 ساعت 22:07 توسط ronmony.)
سلام دوستان. ما در لیزبرگ ویرجینیا زندگی می کنیم، الان با یک مادر و دختر هم خونه هستیم با همسرم زندگی می کنم و بچه ای نداریم. دو اتاق مجزا با دو حمام و دستشویی مجزا با 1300$ اجاره کردیم که هر خانواده نصف اجاره رو پرداخت می کنیم. لباسشویی و خشک کن داخل اپارتمان، اشپزخانه کاملا مجهز با اجاق فردار و ظرفشویی، اتاق نشیمن و ناهار خوری و بالکن داریم. سپتامبر قراردادم تمام میشه. از اول اکتبر یه هم خونه می خوام. ضمنا این مجموعه سالن ورزشی و استخر هم داره نزدیک کاستکو، والمارت، وگمن بست بای و شاپرز و مارشال و باقی فروشگاه ها هستیم از نظر امنیتی جای فوق العاده خوب و راحتی هست. محوطه پارکینگ داریم. خلاصه همه جوره جای مناسبی هستش ایستگاه اتوبوس هم هست. اگه کسی تمایل داره با ما همخونه بشه و یا دوستی می شناسید که دنبال هم خونه می گرده پیام خصوصی بزارید لطفا. ضمنا این مجموعه آپارتمان سه خوابه با دو دستشویی هم داره که 1450 دولار اجاره اشه.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان کسی راجع به کار مانندprinting and advertisingدر ویرجینیا آشنا هست ؟ ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
یک اتاق در آپارتمان لوکس با تمام امکانات در منطقهٔ خوب در الکساندریا ،ویرجینیا برای اجاره کوتاه مدت آمادهٔ واگزاریست،
در صورت تمایل پیام خصوصی بفرستید،
ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوستانی که تازه اومدن ویرجینیا و دنبال کار میگردن در حوالی محله kingstowne و در شهر alexandria
اگه کسی هست که مایل به کار توی رستوران به عنوان صندوقدار باشه میتونم معرف باشم. پیام خصوصی بذارین که بتونم بیشتر کمک کنم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما 40 روز دیگه عازم هستیم به مدت 50 روز به ایران
اتاقمون رو اجاره می دیم اگر کسی خواست لطفا پیام بده
در ضمن ما در فالس چرچ متروی دن لورینگ هستیم و تا ایستگاه اتوبوس و شاپینگ سنتر هم 5 دقیقه پیاده راه هست
dmv و immigration هم پیاده 10 دقیقه راه هست .
تمامی لوازم هم در خانه موجود هست : tv-xbox-internet- و مبل و میز ناهار خوری و لوازم اشپز خانه
اتاق مورد نظر 20 متر می باشد.
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-14 ساعت 10:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-15 ساعت 04:44 توسط mozhgangh.)
سلام دوستان عزیز
من و همسرم هفته دیگه عازم ویرجینیا هستیم. از کالیفرنیا ، سن دیگو میخوایم رانندگی کنیم و انشالله 3 روزه بیایم.
میخوام بدونم کسی هست که ساکن sterling باشه و خونه یا کاندو برای اجاره سراغ داشته باشه؟؟
اگر هم کسی تجربه این مسافرت رو داره خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم.
ممنون
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا