موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تشکر بابت توضیحات خوب ندا خانم و خانم امیری
من مجرد و کابینت ساز هستم که البته تحصیلات دانشگاهی لیسانس با سابقه کار خوب مهندسی(که مطمعنا برای چند سال اول بدرد نمیخوره)را هم دارم.
میخواستم بدونم برای حرفه من با سطح زبان متوسط آیا در ویرجینیا کاری پیدا میشه که هزینه هامو پوشش بده؟
هنوز در خصوص ایالت و شهری که بخوام بیام تصمیم نگرفتم.اما همیشه شرق امریکارو دوست داشتم.و آب و هوای معتدل.
لطفا راهنمایی کنید
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-24 ساعت 03:39)mehdi.topol نوشته: سلام و تشکر بابت توضیحات خوب ندا خانم و خانم امیری
سلام. امیری البته آقاست، خانم نیست.
شما وقتی سابقه کار خوب مهندسی دارید به شرط توانایی در برقراری ارتباط میتونید کار کم و بیش مناسب با رشته تون پیدا کنید. این کار را دوستان من حتی ایالتهای پرتی مثل کارولینای جنوبی انجام دادند و بسیار هم موفق بودند. چیزی که هست اینه که مطالعه زیاد مهاجرسرا یه آفت هم داره و اون از دست دادن اعتماد به نفس برای تازه وارد هاست. به همین دلیل حتی حاضرند به کارهای با درامد خیلی کم و غیرمرتبط تن بدهند. کسانی که اینجا رو تجربه کردند تایید میکنند که کار خیلی زود شما رو آلوده میکنه و امکان و جرات ریسک کردن را از شما میگیره. یعنی به خودتون میاید میبیند که مدتهاست توی همون کار غیرمرتبط و سطح پایین دارید روزگار میگذرونید.
توصیه میکنم به شرطی که به زبان در رشته کاری خودتون به اندازه انتقال و درک مفاهیم تسلط دارید و همچنین توانایی مالی پرداخت هزینه های چند ماه اول را دارید، مثل خیلی ها هول نشید و مدت بیشتری دنبال کار مرتبط بگردید.
در مورد آب و هوای معتدل هم.... چه عرض کنم. اینجا حومه واشنگتن صدای ما را از 12 درجه زیر صفر میشنوید.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همگی! من دانشجوی سال سوم هستم می خوام برای فوق لیسانس برم پیش یکی از اشنا ها که در ویرجینیا هستن! ولی نمیدونم چه جوری رشته و دانشگاه انتخاب کنم نزدیک به مک لین؟ چه جوری اپلای کنم و ... اگر کسی اطلاعاتی درباره این محله و دانشگاه ها و..داره بهم بگه ممنون میشم!
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان من و همسرم تو لیزبرگ زندگی می کنیم می خوایم لیزبرگ و یا شهرهای اطراف مثل اشبرن یه خونه بگیریم اینجا چند تا خونه مناسب پیدا کردیم ولی می خوایم با یه خانواده مشابه همخونه بشیم که هزینه اجاره خونه کمتر بشه. اگه از دوستان کسی می خواد که هم خونه بشه لطفا پیام خصوصی بده.
ممنون
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که میان به سمت ویرجینیا بیچ و نورفولک , اگر کمکی خواستید پیام بدید
سعی میکنم کمک کنم
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-24 ساعت 23:17)wolfskin نوشته: دوستانی که میان به سمت ویرجینیا بیچ و نورفولک , اگر کمکی خواستید پیام بدید
سعی میکنم کمک کنم
کمک کمک...:دی
جای من رو آماده کنین که چند ماه دیگه اونجام ...
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-24 ساعت 07:23)amiry نوشته: (2014-01-24 ساعت 03:39)mehdi.topol نوشته: سلام و تشکر بابت توضیحات خوب ندا خانم و خانم امیری
شما وقتی سابقه کار خوب مهندسی دارید به شرط توانایی در برقراری ارتباط میتونید کار کم و بیش مناسب با رشته تون پیدا کنید. این کار را دوستان من حتی ایالتهای پرتی مثل کارولینای جنوبی انجام دادند و بسیار هم موفق بودند. چیزی که هست اینه که مطالعه زیاد مهاجرسرا یه آفت هم داره و اون از دست دادن اعتماد به نفس برای تازه وارد هاست. به همین دلیل حتی حاضرند به کارهای با درامد خیلی کم و غیرمرتبط تن بدهند. کسانی که اینجا رو تجربه کردند تایید میکنند که کار خیلی زود شما رو آلوده میکنه و امکان و جرات ریسک کردن را از شما میگیره. یعنی به خودتون میاید میبیند که مدتهاست توی همون کار غیرمرتبط و سطح پایین دارید روزگار میگذرونید.
توصیه میکنم به شرطی که به زبان در رشته کاری خودتون به اندازه انتقال و درک مفاهیم تسلط دارید و همچنین توانایی مالی پرداخت هزینه های چند ماه اول را دارید، مثل خیلی ها هول نشید و مدت بیشتری دنبال کار مرتبط بگردید.
در مورد آب و هوای معتدل هم.... چه عرض کنم. اینجا حومه واشنگتن صدای ما را از 12 درجه زیر صفر میشنوید.
آقای امیری
گفتین ایالت پرت مثل کارولینا
می تونین بگین چه ایالتهایی پرت هستن و کدامها پرت نیستن؟
مثلا تکزاس از نظر شما یا در کل پرت هست یا نه؟
یا اینکه ایت پرت بودن از نظر اقتصادی هست؟ کلا مردم همینطور راجع به ایالت ها فکر می کنند؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
آیا ممکنه کسی در خصوص رنج حقوقهای مهندسی برای سابقه بالای 10 سال و همین طور مالیات های متعلقه در ویرجینیا اطلاعاتی بده؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 12:33)Reza20002 نوشته: (2014-01-24 ساعت 07:23)amiry نوشته: (2014-01-24 ساعت 03:39)mehdi.topol نوشته: سلام و تشکر بابت توضیحات خوب ندا خانم و خانم امیری
آقای امیری
گفتین ایالت پرت مثل کارولینا
می تونین بگین چه ایالتهایی پرت هستن و کدامها پرت نیستن؟
مثلا تکزاس از نظر شما یا در کل پرت هست یا نه؟
یا اینکه ایت پرت بودن از نظر اقتصادی هست؟ کلا مردم همینطور راجع به ایالت ها فکر می کنند؟
سلام. اگر جواب دقیق بخواهید فکر میکنم باید فاکتورهایی مثل درامد سرانه افراد در هر ایالت یا تولید ناخالص اون ایالت را در نظر گرفت . چیزی که من گفتم بیشتر بر اساس یک برداشت کلی بود از چیزی که از دوستان شنیده ام و همچنین عواملی مثل وجود شهرهای مهم و بزرگ در هر ایالت ومیزان مالیات و ... .
با این اوصاف جواب من ممکنه شما را گمراه کنه اگر که به دنبال فاکت و حقیقت مطلق میگردید. ولی اگر با داشتن یک ایده کلی به جوابتون میرسید باید بگم که تگزاس اصلا ایالت پرتی به حساب نمیاد. جای خوبیه برای شروع و قابل مقایسه با جاهایی مثل آلاباما و لوییزیانا نیست. باز هم تاکید میکنم اینها نظر شخصیه.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !