موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم قصد داریم به ویریجینیا یا اطراف واشنگتن دی سی بریم طبق تحقیقاتی که انجام دادیم کار بهتر پیدا میشه جای خوبی هستند اگر کسی قصد داره به این مناطق بره برای و برای اجاره کردن خونه حاضره هم خونه باشیم ما امادگی دااریم شهر هایی مثل annandale - arlington-mclean-
اگر پیشنهاد برای جای دیگه ای از آمریکا بود هم بگید
پیغام خصوصی
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان ساکن ویرجینیا درخواست راهنمایی داشتم
دوستان ما شدیدا نیاز به دندانپزشک داریم ولی راستش هزینه ها خیلی خیلی بالا هستن کسی میدونه کجا میتونیم کمی ارزون تر پیدا کنیم؟
ممنون میشم.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-21 ساعت 04:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-21 ساعت 07:14 توسط amiry.)
(2013-02-21 ساعت 04:07)کامیلا نوشته: از دوستان ساکن ویرجینیا درخواست راهنمایی داشتم
دوستان ما شدیدا نیاز به دندانپزشک داریم ولی راستش هزینه ها خیلی خیلی بالا هستن کسی میدونه کجا میتونیم کمی ارزون تر پیدا کنیم؟ن
ممنون میشم.
من اینجور مواقع دست به دامن مریم خانم فروشگاه یاس میشم در vienna. فکر میکنم بتونه راهنمایی کنه. عدر میخوام کار دیگه ای از دستم بر نمیاد کامیلای عزیز.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من متوجه نشدم این همه مدارکی که تو پستها برای گرفتن پاس سفید ذکر شده لازمه یا نه. توی سایت اداره مهاجرت مدارک لازم را فقط فرم پر شده I-131، فتوکپی پشت و روی گرین کارد یا اگر نداشته باشید welcome letter یا ویزا و پاسپورت و پول (مانی اردر یا چک) ذکر کرده و از پاکت و عکس پشت نویس شده و ... من چیزی نمی بینم. اگر اشتباه میکنم لطفا اصلاح کنید.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-22 ساعت 08:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-22 ساعت 09:03 توسط IN.USA@2013.)
دوستان لطفا در مورد شهر colonial heights اگه میشه توضیح بدید و اینکه هزینه ها در این شهر و یا نزدیکترین شهر ممتر به چه صورته و مخصوصا اجاره خانه مثلا یک استودیو چند در میاد ؟ در مورد بازار کار برای کامپیوتر و مخصوصا برنامه نویسی منه به چه صورت هستش و آیآ میشه یکی دو ماهه اونجا تو این فیلد کار پیدا کرد ؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من هنوز هم در wood bridge منتظر كار هستم ؟!!! هر كارى را إنجا م ميد هم متشكرم
موضوعها: 5
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
شماره تلفنتون رو برام بفرستين بهتون زنگ بزنم ببينم چكارهايي ميتونين.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من 25 سالمه . مهندس عمران هستم می خوام بیام امریکا یعنی اگه الان اقدام کنم 2 ماه دیگه میتونم بیام. کل 8 صفحه رو خوندم . 3 تا سوال داشتم . 1 ...من 150 هزار دلار می خوام همراهم بیارم . چطوری این پول و بیارم بانک ها که همه تحریم هست و از طریق بانک ( تا اون جایی که من میدونم نمیشه انتقال داد ) همراه خودم چند هزار دلار می زارن بیارم ...2 بعد خوندن این 8 صفحه یه مقدار ترسیدم من خواهرم لوس انجلس هست می خوام تا جایی که میشه نرم پیشش یعنی حداقل تا یک سال ( خواهرم از خداشه برم پیشش خودم نمی خوام) ولی این جوری که شما دوستان گفتید مثل اینکه اوایل اومدن خیلی سختی داره چی کار کنم 3... من تو اینترنت خوندم که متوسط درامد مثلا در شهر Fairfax County ماهی 9 هزار دلاره پس چرا شما دوستان ایقدر درامد هاتون پایینه .
موضوعها: 5
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
سلام. قبل از هرچيز يك سوال از مدير انجمن و دوستان دارم:
بعضي از پستها تو اين تاپيك حذف شده يا شايدم من نميبينمشون!
ميشه يك نفر جواب بده؟
چون اگه واقعا مديران حذف ميكنند لازم ميدونم يك توضيحي، كامنتي بدن و اگر هم من نميبينم، بگين چه اتفاق احتمالي داره ميفته؟
سوال شما دوست عزيز هم بعد از روشن شدن اين مسئله خواهم داد.
با سپاس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مدیر عزیز سلام
به نظز بنده حقیر بد نیست که وقتی این همه مشکلات را که در این انجمن بحث می شود گاهی سوپاپی وجود داشته باشد که هر تازه واردی کمی احساس ارامش کند و بتواند با دوستان ارتباط بهتری بر قرار کند و بداند که دوستانی هم هستند که اماده کمک به عزیزان تازه وارد هستند و عزیزان تازه وارد بتوانند راحت تر سوالات خود را در انجمنی مطرح کنند که در اینده به احتمال زیاد به آن تعلق دارند
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود