(2013-08-10 ساعت 17:09)م امید نوشته: با سلاممکلین به اعتقاد من جای با کلاس و گرونیه البته شهرهای همجوار واشنگتن دی سی و نیویورک اکثراً هزینه های زندگی بالایی دارند.فکر نکنم یه خونواده چهار نفره در ماههای اول مهاجرت که هزینه های متفرقه برای اونها زیاده بتونند با کمتر از ماهیانه $3000 در نزدیکی شهرهای نیویورک و واشنگتن دی سی زندگی کنند . البته با تحمل مشقت و سختی شاید با $2800 هم بشه زندگی کرد. ضمناً خونه یا آپارتمان یکخوابه را به خونواده 4 نفره اجاره نمی دند.البته اینرو هم باید بگم که هزینه های زندگی شما از سال دوم به بعد تعدیل خواهد شد یعنی بعداً شاید بتونید با $2800 هم زندگیتون رابچرخونید .کارهای تخصصی مانند حرفه شما در شهرهای بالای 200 هزار جمعیت راحتتر گیر میاد تا شهر های کوچک البته بدون زبان قوی و مکالمه خوب بعیده یه نفر بتونه کار پیدا کنه اپلای کردن برای شغل دیش واشر با پر کردن فرمهای آنلاین یا آفلاین 30-20 صفحه ای و مصاحبه 45 دقیقه ای برای شغل جمع کردن برگهای خشک درختان از زمین!!!! از وقایعی است که هر مهاجری باید خودش را برای روبرو شدن با آنها آماده کند .تا حالا اکثراً دوستان مهاجرسرایی که در تخصص خودشان حرفه ای بوده و زبانشان هم قوی بوده سریعتر تونستند در عرض سه چهار ماه اول کار پیدا کنند.
من عینک ساز هستم ایا در mclean میتوانم کار پیدا کنم خانواده من 4 نفر هستیم اگر بخوام زندگی متوسطی داشته باشم چقدر هزینه متحمل میشم ؟ حداقل برای خرید ماشین چقدر باید هزینه کنم ؟ موتور مدل سال 2012 با چه مبلغی میتوانم بخرم ؟
اگر مرا راهنمایی کنید بسیار ممنون هستمخ ماشین موتور[/font][/color]
شما بهتر است دنبال یک جای ارزونتر باشید مگر اینکه سرمایه کافی در اختیار داشته باشید. دوست خوبمون آقای افشین که از یکی از یاران بسیار زحمتکش انجمن می باشند و در ایالت مریلند نزدیکی ویرجینیا مدتی است ساکن شده اند شما را بهتر میتونند در اینمورد راهنمایی کنند و همچنین در مورد خرید خودرو.