موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر موضوع هیجانی بود....خوشم اومد
جائی که ما زندگی میکنیم به محض تماس با 911 پشت درت حاضر و آماده ایستادند حتی اگه نتونی باهاشون حرف بزنی و فقط زنگ بخوره ...
این تجربه ی یکی از دوستامه خودم که ندیدم..
ولی میگن اگه زنگ بزنی و نتونی هم صحبت کنی بازم اونها از روی شماره ات ردت رو میگیرند و پیدات میکنند حالا نمیدونم ماجرا رو سینمائی کردند یا واقعیت داره..من که دوست دارم واقعیت داشته باشه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
چیزی رو که من تا حالا فهمیدم اینه که این کشور 99 درصد روی تبلیغات میچرخه و خیلی از چیزا بزرگنمایی میشن ولی وقتی ریز میشیم تو مسایل یا واقعا احتیاج پیدا میکنیم تازه میبینی که 1 اما بزرگ جلوشه !
خدا کنه راجب پلیس و امنیت اینجوری نباشه. من تجربه ای نداشتم
اما راجب جیب بری در روز روشن و کاملا محترمانه توسط بانک - بیمه- شرکت تلفن- تلویزیون .... من تجارب گرانبهایی ! دارم که فکر کنم ادم باید اول مواظب این ها باشه و هزار تا چشم میخواد و جالبه برام که برای همه مردم هم تقریبا عادی هست.
من در باره 1 سری مسائل واقعا شوکه شده ام و اصلا فکرش رو هم نمیکردم که کشور اول جهان ممکنه مبتلا به چنین مسایلی هم باشه. بازم خدا رو شکر.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-29 ساعت 11:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-29 ساعت 11:13 توسط matgogoia.)
اینکه شما به محض تماس ردت رو میگیرن و متوجه میشن کجا هستین درسته (آدرس رو نقشه براشون چشمک میزنه) و حتی تو ایران هم این سیستم برای آتشنشانی یک سری شهرها پیاده شده.
همیشه رفتن رسیدن نیست - اما برای رسیدن باید رفت
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
من خودم برای اولین بار هفته پیش با 911 تماس گرفتم چون یک بچه آهو در کانال آب افتاده بود و نمی توانستت بیاید بیرون. فکر کنم در نهایت پنج دقیقه بعد ماشین آتش نشانی آمد و او را نجات داد.
ولی اگر از خانه زنگ بزنید و به قول لیلی هیچ حرفی هم نزنید و قطع کنید خودشان پس از چند دقیقه می آیند و حتما باید وارد خانه شوند و مطمئن شوند که کسی اسلحه را به سمت شما نشانه نگرفته است که پلیس را رد کنید.
ولی اگر مثلا برای یک مسئله غیر اورژانسی زنگ بزنید مثلا همسایه شما دعوا کند و یا ببینید که یک نفر در محله رفتار غیر عادی دارد و غیره فقط اسم شما را می پرسند و از شما توضیح بیشتر می خواهند ولی در واقع همان اول آدرس را می گیرند و یک نفر را می فرستند و ممکن است شما هنوز در حال حرف زدن با 911 هستید و پلیس هم رسیده باشد.
در مجموع کار سختی نیست و شما ممکن است پس از یک مدت با پلیس محله خودتان هم آشنا شوید. یکی از همخانه های قدیمی من آدم ناراحتی بود و همیشه با همسایگان و دوستانش در حال دعوا و مشاوره بود و سر و کله پلیس هم همان موقع پیدا می شد. من دیگر دو تا از آن پلیس ها را می شناختم و با آنها سلام و علیک داشتم. یک بار هم هشت تا پلیس ریخت خانه ما و ما را در وسط هال نشاند و سوال و جواب کرد. البته آنها پلیس با لباس شخصی بودند و دنبال مواد مخدر بودند. آخر آن همخانه من اهل مواد بود و پلیس هم از اطاق او چند پایپ پیدا کرد. ما حدود یک ساعت اجازه نداشتیم که از روی مبل بلند شویم که آنها خانه را بگردند ولی جالب اینجا بود که آنها همه جا را گشتند ولی اصلا وارد اطاق من نشدند. از من هم در مورد مصرف مواد سوال می کردند و همخانه من می گفت که این آدم اصلا نمی داند این چیزهایی که شما می گویید یعنی چه. ولی گواهینامه من را بردند و در کامپیوتر ماشین خودشان چک کردند و آن را به من برگرداندند.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
من بارها با 911 تماس گرفتم... 3 دقیقه بعد در محل حاضرند........ در موارد اورژانس پزشکی، خطر جانی، مالی و... میتونید با این شماره تماس بگیرید....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-02 ساعت 20:39)shahrzad_a نوشته: (2011-05-02 ساعت 19:34)nicole.gemini نوشته: من بارها با 911 تماس گرفتم... 3 دقیقه بعد در محل حاضرند........ در موارد اورژانس پزشکی، خطر جانی، مالی و... میتونید با این شماره تماس بگیرید....
میشه از تجربیاتتون بیشتر بگین؟
یکبار که یک مورد پزشکی داشتم ، به 911 زنگ زدیم، هنوز داشتم با اپراتور حرف میزدم که صدای آژیرشون را شنیدیم که داره نزدیک میشه.. بعد هم که تا همراه من خودش را رسوند به دم درب، دید آنها زودتر رسیده اند.... یعنی کمتر از 5 دقیقه از تماس تلفنی تا رسیدن آنها... در ضمن همیشه ماشین آمبولانس با یک ماشین آنش نشانی میاید....
یکبار هم که نیمه شب از محله هالیوود که تقریبا محله پر خطری است رد میشدیم، پشت چراغ قرمز رسیدیم، یکدفعه یک مرد سیاهپوست هوملس دیوانه پرید جلوی ماشینهای ردیف اول و ماشین ما، و شروع کرد دونه دونه لباسهاشو دراوردن و هوار کشیدن... ما هم سریع به 911 زنگ زدیم و از چهار راه گذشتیم و ایستادیم ببینیم چی میشه، اینبار هم سریع 1 اورژانس رسید و اون رو با کمال احترام توی برانکارد گذاشتند و بردند... یکی دیگه شون هم با دستکش لباسهاشو جمع کرد و گذاشت کنارش!!!!...
یکبار هم با همسایه بالایی ام مشکل داشتم ... که زنگ زدم به 911 ، یک پلیس اومد و باهاشون حرف زد....
یکبار هم که با همون همسایه بالایی دوباره مشکل پیدا کردم و شروع کردیم از روی بالکن دعوا کردن!!!!! ( البته من آدم دعوایی نیستم.. ولی یه وفتها آدم مجبور میشه کارهایی بکنه که ناچاره) که اینبار همسایه ها به پلیس زنگ زدند و اینبار 2 تا ماشین پلیس آمد.....!!!!
میبینید که پلیسها ترس ندارند... آماده اند تا به شما کمک کنند... فقط یادتون باشه بدون دلیل مهم به 911 زنگ نزنید که ممکنه جریمه بشوید.....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
این 911 ادم رو یاد 9/11 میندازه که این روزا بحثش داغ شده مجدد، لطفا اسم تاپیک رو کامل بنویسید
اما خیلی استفاده کردم از تجربیات دوستان مهاجرسرایی
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی