موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا می خواهم بورسیه تحصیلی بگیرم چون خودم نمی توانم هزینه تحصیل را بدهم و حتما نیاز به بورسیه شدن وکمک هزینه گرفتن دارم لطفا اگر دوستی از پیچ و خم کار اطلاع دارد لطف کرده و من را هم آگاه سازد و به من کمک کند .
با سپاس فراوان
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-16 ساعت 18:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-16 ساعت 18:58 توسط JOOOJOOO.)
هزینه های تحصیل در استرالیا زیاد؟
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر من ویزای تحصیلی بگیرم و به همسرم هم ویزا بدن که با من بیاد. می تونه حین تحصیل من کار کنه؟ یعنی اجازه کار کردن بهش می دن؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-21 ساعت 10:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-21 ساعت 10:36 توسط ParsTrader.)
(2013-05-21 ساعت 07:48)gbtm نوشته: (2013-05-18 ساعت 11:13)sima_s نوشته: سلام
اگر من ویزای تحصیلی بگیرم و به همسرم هم ویزا بدن که با من بیاد. می تونه حین تحصیل من کار کنه؟ یعنی اجازه کار کردن بهش می دن؟
سلام
1.بلی
2.صد در صد مطمین نیستم فکر میکنم هر دوی شما مجاز به کار نیمه وقت هستید(20 ساعت در هفته) لطفا خودتون بیشتر تحقیق کنید و اگر کسی از دوستان مطمین هست لطفا اطلاع رسانی کنه
سلام
افرادی که فوق لیسانس ریسرچ و دوره دکتری هستند ویزای 574 می گیرند که فرد اصلی حداکثر 20 ساعت در هفته می تواند کار کند و همسر ان فرد می تواند به صورت نامحدود در استرالیا کار کند .
برای افرادی که فوق لیسانس کورس(ویزای 573 ) را می گذارنند هر دو می توانند 20 ساعت در هفته کار کنند. البته این اطلاعات من تا یکسال قبل است و ممکن است الان شرایط بهتر شده باشد .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
همسرم لیسانس ادبیات فرانسه از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران رو داره و قصد ادامه تحصیل در رشته ی MBA در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه university of technology sydney رو داره
من با وکیل صحبت کردم گویا نمیتونه رشته شو عوض کنه
خواستن ببینم از شما دوستان تا بحال رشته ای دیگر رو خونده؟
ایا سفارت مشکل ایجاد میکنه؟
با تشکر
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من در حال حاضر ارشد مهندسی نفت میخونم و میخوام رو یه پایان نامه قوی کار کنم
میخواستم ببینم برای دکترا تو استرالیا شرایط چجوریه؟چه دانشگاهی فول فاند میده (یا حداقل نصفش رو)
کدوم دانشگاه خوبه؟
اصلا کلا چه مراحلی رو باید طی کنم
چه شرایطی باید داشته باشم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-30 ساعت 08:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-30 ساعت 08:09 توسط ParsTrader.)
(2013-05-29 ساعت 23:52)idn نوشته: با سلام
من در حال حاضر ارشد مهندسی نفت میخونم و میخوام رو یه پایان نامه قوی کار کنم
میخواستم ببینم برای دکترا تو استرالیا شرایط چجوریه؟چه دانشگاهی فول فاند میده (یا حداقل نصفش رو)
کدوم دانشگاه خوبه؟
اصلا کلا چه مراحلی رو باید طی کنم
چه شرایطی باید داشته باشم
سلام
متاسفانه هم اکنون به خاطر تحریم صنعت نفت ایران , دانشگاههای استرالیا به ایرانی ها در رشته نفت و پتروشیمی پذیرش نمی دهند. هر چند این موضوع خیلی بی ربط و خنده دار است اما واقعی است .در ضمن برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه پذیرش و بورس و.... حتما سایت اپلای ابرود را مطالعه نمایید که بسیار غنی و مفید است .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-30 ساعت 01:30)gbtm نوشته: (2013-05-29 ساعت 23:52)idn نوشته:
سلام
در مورد رشته مهندسی نفت اطلاعی ندارم اما این لینکها میتونه کمکتون کنه
http://www.immi.gov.au/students/studying...tralia.htm
http://www.studyinaustralia.gov.au
http://www.studyinaustralia.gov.au/en/St...holarships
مرسی
خواستم یکی تجربیاتش رو بگه یا اگه اطلاعات مفیدی داره
(2013-05-30 ساعت 08:07)ParsTrader نوشته: (2013-05-29 ساعت 23:52)idn نوشته:
سلام
متاسفانه هم اکنون به خاطر تحریم صنعت نفت ایران , دانشگاههای استرالیا به ایرانی ها در رشته نفت و پتروشیمی پذیرش نمی دهند. هر چند این موضوع خیلی بی ربط و خنده دار است اما واقعی است .در ضمن برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه پذیرش و بورس و.... حتما سایت اپلای ابرود را مطالعه نمایید که بسیار غنی و مفید است .
با ارزوی موفقیت برای همه
شانس منه
مرسی
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
من مدرک Pharm.D (مستر فارمسی 5 ساله) از مجارستان دارم. برای مهاجرت باید مدرکم رو اسس کنم. مراحل اسسمنت داروسازی به چه صورته؟ چه مدت طول میکشه؟ امتحان داره؟ هزینه حدودیش چقدر هست؟ احتیاج به آیلتس داره؟
سوا از قضیه مهاجرت، اگر برای تخصص بخواهم ادامه تحصیل بدم (تخصص و نه PhD)، آیا نیاز به اسسمنت مدرک هست یا برای ادامه تحصیل در تخصص، نیازی به اسسمنت نیست؟
ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
من مدرک Pharm.D (مستر فارمسی ۵ ساله) از مجارستان دارم. برای مهاجرت باید مدرکم رو اسس کنم. مراحل اسسمنت داروسازی به چه صورته؟ چه مدت طول میکشه؟ امتحان داره؟ هزینه حدودیش چقدر هست؟ احتیاج به آیلتس داره؟
سوا از قضیه مهاجرت، اگر برای تخصص بخواهم ادامه تحصیل بدم (تخصص و نه PhD)، آیا نیاز به اسسمنت مدرک هست یا برای ادامه تحصیل در تخصص، نیازی به اسسمنت نیست؟
ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ميخواستم بدونم امكان دريافت فاند در رشته هاي پزشكي وجود داره؟ راستش از وقتي فهميدم آمريكا فاند نمي ده به كل نا اميد شدم