2016-05-03 ساعت 05:13
(2016-05-02 ساعت 20:36)farrokh33 نوشته:(2016-05-02 ساعت 07:26)ali1339 نوشته:(2016-04-19 ساعت 21:47)farrokh33 نوشته: سلام دوست عزیز
معمولا به پدر ومادر ویزای توریستی میدن اگر کارمند باشندکلیرنس میخورند وبعد ازحدود 2ماه میزاشون آماده میشه ولی چون مادر شما خانه دار است واصلا کار نکرده به احتمال زیاد یکضرب میدن
1-مدارک:معمولا مدارکی که باید با خودشون ببرند سفارت اینها هستند هرچند که ممکنه اصلا ازشون مدرک نخوان ولی برای احتیاط:
-ترجمه شناسنامه (از تمام صفحه ها)+کارت ملی
-ترجمه عقد نامه
-ترجمه تمام سند های آپارتمانها ویا املاکی که دارند
-عکس 5در5
تمام ترجمه های بالا را دارالترجمه هایی که سربرگ معتبر دارند انجام بدن(اگر تهران هستید پیغام خصوصی بدید معرفی کنم)
فقط ترجمه کنید اصلا مهر دادگستری ووزارت خارجه نیاز نیست وهزینه اضافی است
2-برای اثبات برگشت به ایران اصل سند ها رو با خودشون ببرند سفارت+نامه تمکن مالی از بانککه نشان دهد در ایران درآمد خوبی دارد
3-اگر دانشجوهستید نامه دعوت از دانشگاه برای مادرتان واگر کار میکنید مدرکی که نشان دهد درمدت اقامت ایشان میتوانید هزینه هاشون رو پرداخت کنید
4-من سفارت آنکارا رو پیشنهاد میکنم وبعد دبی راجع به ارمنستان اطلاعاتی ندارم(خودم وخانواده چند بار از آنکارا ویک بار از دبی اقدام کردیم آنکارا منظم تر بود)
5-احتمال چک خوردن مادرتان کم است وبه احتمال زیاد یکضرب هستند
من لیدر خانمی در آنکارا میشناسم که میتونه برای مادر شما که سنش بالاست تمام کاراشو انجام بده چون مادر خانم من هم سنش بالا بود و برا اولین بار که میخواست اقدام کنه تمام کارا رو به ایشون دادیم .ایشون الان سیتیزن شدند
باز اگر خواستید ایمیل ایشون رو براتون میفرستم.تندرست وشاد باشید
سلام
آیا برای پدر و مادر باید دعوتنامه بفرستیم ؟ یا فقط فرم ساپورت (affidavit of support) ؟ من اپلیکیشن رو پر کردم و میخوام حالا وقت بگیرم. در ضمن من سیتی زن هستم
سلام تو این چند بار که مصاحبه رفتیم اصلا از ما دعوت نامه نخواستند ولی ما برا احتیاط با خودمون میبردیم سفارت چون پدر ومادرتون میخوان برا دیدن شما بیان اونا سخت نمیگیرند چون دورهمی خانواده برا شون خیلی مهمه وبه کیان خانواده احترام میذارن نگران نباشید وبا اعتماد به نفس برن مصاحبه وتدارک یک سفر شاد رو داشته باشید.تندرست وشاد باشید
ممنون از جواب. پس affidavit of support رو كه حتما ميخوان؟ در ضمن اگر بخوام براي اطمينان دعوتنامه بفرستم، فرم مخصوصي هست؟ و از كجا بايد تهيه كرد؟