موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من برای ویزای B2 از سفارت وین در اتریش وقت گرفتم.آیا این سفارت ویزای توریستی به ایرانیان میدهد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سوال بعدی آیا برای مدارکی که باید به سفارت ارایه دهم مدارک ترجمه شده باید حتمامهر دادگستری و وزارت امورخارجه داشته باشد یا فقط مهر دارالترجمه کافیست؟ممنون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نتیجه مصاحبه تون چه شد؟
(2017-06-22 ساعت 13:51)leilabakht نوشته: (2017-01-25 ساعت 13:40)sasan_rock نوشته: دستیاران نمایندگان کنگره و کارشناسان مهاجرت می گویند انتظار می رود پرزیدنت دونالد ترامپ روز چهارشنبه چندین «فرمان اجرایی» صادر کند که بر اساس آن صدور ویزا برای شهروندان سوریه و شش کشور دیگر خاورمیانه و آفریقا از جمله ایران بطور موقت محدود شود.
رویترز سه شنبه شب ۵ بهمن اولین خبرگزاری بود که خبر داد آقای ترامپ روز چهارشنبه این فرمانهای اجرایی را صادر می کند.
به نوشته واشنگتن پست نیز، نام ایران در میان کشورهایی است که شهروندان آنها برای مهاجرت و دریافت ویزای ورود به آمریکا با محدودیت مواجه خواهند شد.
ساعتی بعد از گزارش رویترز، آقای ترامپ در توئیتی نوشت چهارشنبه یک «روز بزرگ» برای امنیت ملی آمریکا خواهد بود. به نوشته این خبرگزاری، انتظار می رود برای چند ماه اجازه ورود پناهجویان به ایالات متحده و همچنین صدور ویزا برای شهروندان کشورهای سوریه، عراق، ایران، لیبی، سومالی، سودان و یمن متوقف شود.
سلام. من هم برای اواسط اکتبر وقت مصاحبه در دبی برای ویزای توریستی گرفتم.
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان. سوالم اینه که الان پدر یا مادر میتونن برای دیدن فرزندشان توریستی اقدام کنند اگر فرزند بالای ۲۱ سال باشه میشه ؟ یا کلا کنسل شده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هفته پيش پدر و مادرم براي ويزاي توريستي امريكا به سفارت تركيه رفتن
و براي اولين بار ميخواستن براي ديدن من به امريكا بيان
متاسفانه ويزا نگرفتن با اينكه برادر كوچكم ايران هست و پدرم شغل داره و تاكيد كرده كه بايد برگرده
يه مسئله ديگه ايي كه هست اينه كه روز مصاحبه بعد از يك ساعت و نيم منتظر نشستن سفارت گفته كه ما افيسر فارسي زبان نداريم و بايد صبر كنين تا بياد
هرچند كه افيسر فارسي زبان نيومده و مصاحبه پدر و مادر من با افيسر ديگه ايي همراه با مترجم انجام شده
من الان دوباره ميخوام براشون وقت بگيرم
نميدونم كار درستي هست يا نه
از دبي به خاطر زمان طولاني براي گرفتن ويزاي پدرم ميترسم
و نميدونم دوباره سفارت تركيه وقت گرفتن كار درستي هست يا نه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من یک وقت سفارت جهت در خواست ویزای توریستی در دبی به تاریخ 20june,2018 9:00GST دارم که تو اون تاریخ نمی تونم برم.اگر کسی خواست پیام بده