ارسالها: 871
موضوعها: 19
تاریخ عضویت: Oct 2009
رتبه:
45
تشکر: 0
4 تشکر در 0 ارسال
2011-02-28 ساعت 02:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-28 ساعت 02:44 توسط hvm.)
(2011-02-26 ساعت 02:48)shahrzad_a نوشته: (2011-02-26 ساعت 01:36)hvm نوشته: لازم نیست ثابت کنید که فلان پولی که برایتان فرستاده اند هدیه است
نفس فرستادن پول دز مبالغ اندک همین است منتها اگر فرستنده از نزدیکان شما باشد چه بهتر
اما در مورد اینکه بگوئید این پول بابت خدماتی است که در ایران برای فلان شخص انجام داده اید موافق نیستم چون اگر گرین کارد داشته باشید مشمول مالیات خواهد شد (در صورتی که ویزا توریستی باشد نخواهد شد چون برای توریستها فقط درآمدهای داخل آمریکا محاسبه خواهند شد)
اما در مورد مبالغی که ادعا خواهید کرد بابت فروش ماشین (یا ملک یا ارث و یا هرچیز دیگر)به آمریکا آورده اید باید منشاء آنرا مشخص کنید و اینکه شما مالیات آنرا در ایران پرداخت کرده اید و نیز اینکه قبل از اقامت در آمریکا مالک آن اموال بوده اید مهم است وگرنه مشمول مالیات درآمدهای اتفاقی خواهید شد و باید مالیات آنرا در آمریکا پرداخت نمایید.
هرگونه سند و حتی قولنامه رسمی در اینگونه موارد برای اثبات صحت منشاء مفید و موثر خواهند بود
قولنامه عالی بود ! فکر کنم بهترین کاره. فقط نمی دونم کی و چطوری و به کی باید ارایه بشه. مثلا یه نامه میاد که بگو منشا این چیه بعد من می گم طبق این سند من ملکم رو تو ایران فروختم این پولشه آوردم اینجا؟ یا وفتی دارم پول رو تو بانک می زارم باید بگم آقای اداره مالیات من این پول را که از فروش ملکم تو ایران آوردم دارم میزارم تو بانک؟
در پاسخ به دوست وهمکار عزیزم لیلی:بلی صرف داشتن گرین کارد به معنای الزام به پرداختن مالیات نیست لیکن صرف داشتن گرین کارد به این معنی است که شما موظف به پرداخت مالیات برای درآمدهای خود در آمریکا و یا هر جای دیگر دنیا (به شرطی که از سقف معافیتی که همه ساله اعلام میشود بیشتر باشد)هستید ومسلم است که گر درآمد نداشته باشید ویا درآمدتان به سقف معافیت نرسد معافید.
اما در مورد قولنامه و یا هر منشاء دیگری :به این گونه اسناد موقعی نیاز پیدا خواهید کرد که اداره دارایی به اظهارنامه شما شک کند و از شما این اسناد را مطالبه کنند بنابر این فعلا نیازی نیست این اسناد را به جایی ارائه کنید و همانطور که لیلی عزیز فرمودند فقط باید آنها را نگهداری کنید
اصولا در سیستم آمریکا شما باید هر چه میتوانید سند داشته باشید و اینگونه اسناد میتوانند حتی شامل فاکتورهای خرید/صورتحساب های بانکی /قبوض آب وبرق و غیره باشند .
معمولا افراد صاحب درآمد در آمریکا از حسابدار استفاده میکنند و همانطور که هر کس برای خودش پزشک و وکیل مخصوص دارد حسابدار نیز دارد
بر عکس ایران که ترجیح میدهند بجای حسابدار از یک پارتی در اداره دارایی وبجای وکیل از یک کارمند دادگستری (باز هم بعنوان پارتی)بهره ببرند
اما در مورد حسابهای بانکی:
بعضی از حسابها از پرداخت مالیات معافند
بعضی دیگر حتی میزان معافیتهای شما را افزایش میدهند
به بعضی از حسابها نیز مالیات تعلق میگیرد
البته در ایران کلیه درآمدهایی که بابت سود از بانک دریافت میکنید معاف از مالیات هستند
آن قسمت از درآمد سالانه شما نیز که بابت اقساط وام مسکن به بانک پرداخت میکنید نیز از مالیات معاف است(در ایران و آمریکا)
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
ارسالها: 336
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Aug 2010
رتبه:
25
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم باید مجوز اوفک بگیرین. کسی اطلاعاتی داره ؟؟
ارسالها: 177
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2010
رتبه:
6
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان معافیت مالیاتی در آمریکا چقدر است ؟
اگر از ایران ماهانه 2000 الی 3000 دلار برای ما ارسال کنند و ما در آمریکا شغلی نداشته باشیم و یک خانواده باشیم آیا از ما مالیات می گیرند ؟ اگر بلی چقدر ؟ با تشکر
الهی به ما آن ده که آن به .
ارسالها: 1,426
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
75
تشکر: 0
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-02 ساعت 20:23)amir53 نوشته: دوستان معافیت مالیاتی در آمریکا چقدر است ؟
اگر از ایران ماهانه 2000 الی 3000 دلار برای ما ارسال کنند و ما در آمریکا شغلی نداشته باشیم و یک خانواده باشیم آیا از ما مالیات می گیرند ؟ اگر بلی چقدر ؟ با تشکر
شما برای در امد زیر 12 هزار در سال مجبور نیستید اظهار نامه بدید. اما مالیات برای در امد شما در امریکا هست. پولی که از ایران برای شما بیاد به علت عدم روابط بین دو کشور قابل بررسی از لحاظ منشا نیست و کسی نمیتونه ادعا کنه که شما مالیات این رو در کشور خود نداید یا دادید.
فرا تر از این قضیه هر پولی که برای شما میرسه asset شما هست یعنی شما اینجور اعلام میکنید و به دارایی فرد مالیاتی تعلق نمیگیرد. البته برای مدت خیلی طولانی شاید نشه که عنوان دارایی بهش داد ولی از طرف دیگه مقادیر کمتر از 10 هزار تا را کسی رهگیری نمیکنه و قاعدتا نباید مشکلی باشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
ارسالها: 1,426
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
75
تشکر: 0
2 تشکر در 0 ارسال
بله در مورد مقادیر درشت حتما اینطور هست
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
ارسالها: 24
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Jan 2010
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به گل های گلستان مهاجرسرا
دوستان بیاید یه ذره هم راجع به مالیات دادن تو امریکا صحبت کنیم.
حالا ما ملاک رو ایالت کالیفرنیا قرار میدیم.
مثلا شخصی که درآمد خالصش یعنی کله حقوقش کامل 5 هزار دلار در ماه است وقتی بهش مالیات میخوره چقدر از اون حقوق براش میمونه؟
چه مالیات هایی رو از روی حقوق کم میکنند؟
ببخشید اگه چیزیو جا انداختم دوستان لطف کنند و یادآوری کنند.
موفق باشید
در جوانی گفتم شیر شیر است اگرچه پیر است،چون به پیری رسیدم دریافتم پیر پیر است اگرچه شیر بود ...
ارسالها: 92
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jun 2011
رتبه:
2
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سوالی داشتم در مورد مالیات:
من 6 ماه پیش به آمریکا رفتم و حساب بانکی باز کردم با 8000 $ که باعث تعجب همه کسانی شد که اونجا بودن. و تعجب من از تعجب اونا که این پول رو زیاد می دونستن اما این خرج دو ماه یک خانواده در آمریکاست!!!!!!!!!!!! به من گفتن اگه کمتر از 10000 $ باشه مشکلی به لحاظ مالیات پیش نمیاد.
در هر صورت 2 هفته بعد از بانک تماس گرفتن که یک فرم مالیاتی را باید پر کنم. توی این فرم باید توضیح میدادم که چرا یک آدرس ثابت در آمریکا دارم اما نباید مالیات بدم.
که بعد از اون به ایران برگشتم حالا بعد از 6 ماه دارم برمیگردم آمریکا، اما اینبار میخوام پول بیشتری در حد پیش خرید خانه همرام ببرم، به نظر شما:
1- برای این پول که دوباره همرام می برم باید مالیات بدم؟
2- اگر تا زمانی که خانه می خرم پول را در بانک نگه دارم شامل مالیات میشه؟
3- چگونه میتوانم به اداره مالیات توضیح دهم که این پول سرمایه من است و بدلیل مشکلات انتقال پول از ایران مجبورم کم کم آنرا به آمریکا منتقل کنم؟
4- آیا برای انتقال پول به آمریکا که شامل مالیات نشه 1 سال از اولین ورود وقت دارم؟ برای این کار نیاز به تمهدات خاصی است مثلا مکاتبه با اداره مالیات؟
5- کمک گرفتن از وکیل به صرفه هست؟ با توجه به وضعیت مالی ما، که اینروزا با بالا رفتن دلار بدتر هم شده.
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا
ارسالها: 722
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jul 2011
رتبه:
22
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه یکی لطف کنه مواردی که شامل مالیات نمیشه رو برامون بگه مثلا 1-مقدار دلاری که بار اول مییاریم مهمه؟ایا از نظر مقدارسقفی واسش وجود داره؟
2-از نظر زمانی هم سقفی واسش هست؟
3-پول رو در 2 حساب برای خودمون و همسرمون باز کنیم بهتره یا با هم با یه حساب مشترک؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
ارسالها: 127
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Mar 2012
رتبه:
16
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما این مقدار مالیات زیاد نیست؟
علتش چیه؟