موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من می خواستم برای ویزای دانشجویی فوق برای آمریکا اقدام کنم اصلا نمی دونم از کجا بایدشروع کنم وآیا وکیل بگیرم بهتر است؟ و آیا برای اخذ ویزای دانشجویی اگردر لاتاری شرکت کردم دچار مشکل ویزا می شوم؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-08 ساعت 02:24)heli7tedi نوشته: من می خواستم برای ویزای دانشجویی فوق برای آمریکا اقدام کنم اصلا نمی دونم از کجا بایدشروع کنم وآیا وکیل بگیرم بهتر است؟ و آیا برای اخذ ویزای دانشجویی اگردر لاتاری شرکت کردم دچار مشکل ویزا می شوم؟
درود بر شما ...
دوست گرامی شما در همین انجمن اگر جستجو کنید به جواب تمام سوالات خواهید رسید ...
چندین تایپیک در مورد ویزای دانشجویی هستند که اطلاعات کاملی در این مورد دارند .
اگر سوالی پیش آمد میتونید در همین انجمن و تایپیک مربوطه بپرسید تا به جواب برسید ..
بدرود..
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-01 ساعت 19:28)f.r نوشته: (2012-04-01 ساعت 19:12)f.r نوشته: که اینطور ... پس یعنی فعلا تا ۲ سال نمیشه برای ویزا دانشجوی اقدام کرد !!! نمیدونستم اینو .. البته بعضی از دوستان هم گفتن که اگر برادر من لاتاری هم ثبت نام نکرده بودن، احتمال اینکه ویزا دانشجوی بهشون بدن باز هم کم بوده ، به این دلیل که ایشون برای مقطع لیسانس اقدام کرده بودن ، آیلتس ۷ و معدل "A" داشتن ، همچنین بورسیه از یه دانشگاهِ خوب، و دوستان اینجوری گفتن که کلا به مقطع لیسانس به سختی ویزا میدن، در حالیکه من هم که یکی از اعضای خانواده هستم گرین کارت دارم ، و این امتیاز منفی حساب میشه...آیا این مسئله هم صحّت داره ؟
ممنون از پاسختون
البته از طرف دیگه ، من خودم چند نفر رو میشناسم با شرایط برادرم، یعنی شرکت در لاتاری و یا اقدام برای مهاجرت خانوادگی ، و همچنین اقدام برای ویزای دانشجوئ ، و آفیسر بهشون ویزای دانشجوی داده، کلا فکر میکنم ، این هم تا حدی شانسی باشه،و بستگی به آفیسر داشته باشه.امیدوارم کار برادر من هم درست بشه، به هر حال ممنون از راهنمأیتون.
درود بر دوستان ...
البته به نظر من و جستجو هنگام درخواست ویزای دانشجویی ، هزینه های مالی زیاد در درخواست ویزای دانشجویی خیلی خیلی تاثیر گذاره ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
درود بر دوستان ...
البته به نظر من و جستجو هنگام درخواست ویزای دانشجویی ، هزینه های مالی زیاد در درخواست ویزای دانشجویی خیلی خیلی تاثیر گذاره ...
[/quote]
بله دوست عزیز حق با شماست ، ولی برادر من حتا از این لحاظ هم تکمیل بودن، خیلی بیشتر از مبلغی که معمولا باید به عنوان پشتوانه مالی ارائه داد، داشتن..و آفیسر تنها ایرادی که گرفته، لاتاری بوده!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سارا هستم 24 ساله از ایران. از اطلاعاتتون خیلی ممنونم. به نظر شما با وجود داشتن لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی از ایران اینکه چرا واسه اسوشیت ارتس (associate in arts)از کامیونیتی کالج گلندل پذیرش گرفتم و نرفتم مقطع فوق لیسانس ممکن باعت رد شدن ویزام بشه؟
با سپاس فراوان
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام...دوستان عزیز از راهنمایی تون پیشاپیش تشکر میکنم...........نامزد من موفق به کسب اجازه تحصیل در یکی از دانشگاههای امریکا شده البته از مقطع لیسانس به دکترا و دانشگاه امریکایی کلیه شهرییه دانشگاه رو بخشیده و سالیانه مبلغ14800$ هم بابت تحصیل به ایشون پرداخت میکنه.......مشکلی که داریم اینه که اگه ایشون زمان مصاحبه همسر رسمی بنده باشه احتمال داره برای دریافت ویزای خودش به مشکل بر بوخوره.......هدف اینه که ایشون بعد از ویزاش و بعد از FBI CHECK عقد رسمی بکنیم و مراسم کامل عقد و عروسی بگیریم با کلی عکس و فیلم...........ایشون شهریور ماه پرواز کنه و بعد از اسکان کامل برای من اقدام کنه........من با عقدنامه و عکسهای عروسی و خانوادگی به سفارت مراجعه کنم..........اونجا برای سفارت سوال پیش میاد که همسر شما چرا در هین مصاحبه اعلام نکرده متاهل بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چه جوابی من باید پس بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودم فکر میکنم که باید عنوان کنم که ما سالیانه سال باهم بودیم و اصلا فکر نمیکردیم که ویزای ایشون OKبشه برای همین تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم...و بعد از ازدواج ویزای ایشون آماده شد و ما توی این شرایط قرار گرفتیم.......اینجا سفارت میتونه بگه تاریخ عقد شما بعد از FBI CHECK درج شده اینجا چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟احتمال داره بگن به شما ویزا داده نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همسر من 5 سال اونجا باید تنها زندگی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در بهترین حالت چند وقت طول میکشه در بدترین حالت چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه پیشنهادی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و درست ترین راه کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
میخواستم که اگه میشه من رو راهنمایی کنید ؛
راستش من ۲۹ سال دارم . پیش دانشگاهیم رو ۷۹ گرفتم و ساله ۸۰ رشتهٔ عمران آزاد قبول شدم ولی از اونجا که همیشه عاشق بازرگانی خارجی و بازاریابی بودم ۳سال بعد درسم رو نصفه کاره رها کردم و تو یه شرکت حمل و نقل بینالمللی شروع به کار کردم ؛
بخاطر علاقه و پشتکار زیادم خیلی زود تو کارم پیشرفت کردم و البته در کنارش چندتا دورهٔ مختلف هم دیدم ؛ ۲تا مدرک بینالمللی هم در زمینه کارم گرفتم ؛ در حال حاضر هم در شرکت حمل و نقل فعالیت دارم و هم برای ۲تا شرکت دیگه کارهای مربوط به بازرگانی خارجیشون رو انجام میدم ؛
ولی همیشه آرزوم بوده که دوباره درس بخونم ولی اینبار اون رشتهای رو که دوست دارم ؛
حالا از شما دوستان عزیز این سوال رو دارم که آیا من با ۶-۷ سال سابقهٔ کار تو یه شرکت معروف با روابط خارجی زیاد + کار به صورت پاروقت در ۲ شرکت دیگه و با چندتا مدرکی که ذکر کردم امکان اینو دارم که از یکی از دانشگاههای آمریکا در مقطعی لیسانس در یکی از رشتههای مرتبط با بازرگانی پذیرش بگیرم ؛ و آیا امیدی هست که فاند هم بهم تعلق بگیر ؟؟ ضمنا زبان انگلیسیه من هم در حد علی است
خیلی خیلی ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید
با تشکر