موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض خسته نباشید واحترام
من می خواهم برای ادامه تحصیل به آمریکا بروم.
در این راه مدرک کاردانی ام را گرفته ام ومی خواهم برای کارشناسی به
آمریکا بروم.
از این رو از دوستان و مدیران وهمه ی صاحب نظران تقاضا دارم
که یک دفتر وکالت معتبر که این کار را انجام دهد و هزینه مقبولی هم
خواستار باشد معرفی کنید.
موفق باشید
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من فارغ التحصیل رشته نقاشی از دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی ارشد هستم.معدلم بالای 18و نمره دفاع 20 هستش.میخواستم بدونم چطور میشه ویزای تحصیلی در دانشگاههای امریکا گرفت؟ترجیحا در آتلانتای جورجیا.
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچهها
من قصد دارم برای تحصیل به امریکا برم. عمه من سالهاست که در آمریکا زندگی میکند (40 سال) و همراه شوهرش هر دو استاد دانشگاه هستند. قرار شده برا من پذیرش بگیره و ظاهرن یک فرم هست اونو بفرسته و تضمین کنه که مخارج تحصیل من رو میده. حالا میخواستم بدونم دقیقن چه مدارکی لازم دارم. سند خونه، حساب بانکی و...، با توجه به اینکه عمه من تضمین لازم رو انجام میده آیا لازمه؟
لطفن اگه کسی اطلاع داره خواهش دارم لیست مواردی که برای گرفتن ویزای دانشجویی لازمه رو اینجا برا ما لیست کنه. بسیار سپاسگزار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچهها
من قصد دارم برای تحصیل به امریکا برم. عمه من سالهاست که در آمریکا زندگی میکند (40 سال) و همراه شوهرش هر دو استاد دانشگاه هستند. قرار شده برا من پذیرش بگیره و ظاهرن یک فرم هست اونو بفرسته و تضمین کنه که مخارج تحصیل من رو میده. حالا میخواستم بدونم دقیقن چه مدارکی لازم دارم. سند خونه، حساب بانکی و...، با توجه به اینکه عمه من تضمین لازم رو انجام میده آیا لازمه؟
لطفن اگه کسی اطلاع داره خواهش دارم لیست مواردی که برای گرفتن ویزای دانشجویی لازمه رو اینجا برا ما لیست کنه. بسیار سپاسگزار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چند تا سؤال داشتم:
1. آیا fbi check شامل ویزای دانشجویی هم میشه؟ اگه میشه چقدر طول میکشه؟
2. اگه زمان شروع کلاسها نزدیک باشه با توجه به اینکه در فزم I-20 این زمان نوشته میشه، امکان داره در زمان صدور ویزا تاثیرگذار باشه؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . در باره ی گرفتن ویزا در دوره ی فوق لیسانس (الکترونیک)در امریکا اگه کسی اطلاعاتی داره لطغاً راهنمایی کنه.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
1- بله ویزا دانشجویی هم کلیرنس داره. معمولا زمانش کمتر از ویزا مهاجرتی است.
2-اونها خودشون میدونند شما باید به کلاسهاتون برسید.اکثرا بچه هادر کمتر از یک ماه کلیر میشند .
در بدترین حالت اگر کلیرنس به موقع نرسه میشه یک ترم defer کرد و از ترم بعد سر کلاس رفت.
موفق باشید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آقا کسی سر از این وقت مصاحبه درمیاره؟! اینجوری اگه باشه که ما تا ابد نمیتونیم وقت بگیریم. فالمثال واسه آنکارا میگن اولین دوشنبه یک ماه قبل فلان ساعت زنگ بزنید و تا یک ساعت وقت دارید! من و دوستم این دوشنبه تمام یک ساعت را زنگ زدیم و کلا اشغال بود بعدش هم گفتن آقا وقتا پر شده! چیکار باید کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من غزاله هستم
من همسرم می خواد ثبت نام کنه برای وقت مصاحبه فقط نمی دونیم فرم ds-160 از کجا باید پر کنیم