موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من سوال مهمی دارم لطفا کمک کنید کار منم راه بیفته
در مدارک خواسته شده برای بررسی درخواست پذیرش دانشگاه آمده بود که باید مدرک تحصیلی ترجمه شده و ریز نمره و کپی پاسپورت براشون ارسال کنم سوئد حالا من الان مشمول هستم و زمان ارسال مدارک در زمانی است که من یا منتظر اعزام هستم یا اینکه در دوره آموزشی هستم
حالا مدرک تحصیلی و ریزنمره به من میدن با وجود اینکه سربازی نرفتم؟
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
2010-08-21 ساعت 19:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-21 ساعت 19:39 توسط یه مهاجر.)
تحصيلات پيش دانشگاهي
آموزش رسمي و اجباري در كشور فنلاند از 7 سالگي آغاز ميشود و 9 سال به طول ميانجامد. اين تحصيلات اجباري شامل 6 سال ابتدايي و 3 سال متوسطه است. در اين مدت دانشآموزان با محيط و دروس پايه و زبانهاي خارجي آشنا ميشوند.
پس از تحصيلات متوسطه دانشآموزان وارد دبيرستانها كه به دو دسته نظري و حرفهاي تقسيم شده است ميشوند. طول دوره دبيرستان از سه تا چهار سال است كه در پايان ديپلم دبيرستان داده ميشود. در دبيرستانهاي نظري، دانشآموزان دروس ادبيات، زبانهاي خارجي، علوم، رياضي، ورزش، موسيقي و هنر را فرا ميگيرند.
دورههاي حرفهاي تواناييهاي فني - حرفهاي دانشآموزان را بالا ميبرد و براي دانشآموزاني كه جذب بازار كار ميشوند مناسب است.
براي ورود به دانشگاههاي فنلاند، كليه دانشآموزان پس از اتمام دوره دبيرستان در آزمون سراسري دانشگاهها شركت ميكنند.
تحصيلات دانشگاهي
تحصيلات عالي در دانشگاهها، مؤسسات آموزش عالي تخصصي و پلي تكنيكها (AMK/YH) امكانپذير است. در فنلاند 50 مركز آموزش عالي زير نظر وزارت آموزش (Ministry of Education) فعاليت آموزشي و پژوهشي دارند كه شامل 14 دانشگاه جامع، 6 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالي تخصصي و 30 پلي تكنيك(AMK/YH) است.
شرط ورود به كليه دانشگاهها و مراكز آموزش عالي، داشتن مدرك ديپلم دبيرستان و قبولي در آزمون سراسري دانشگاههاست. در فنلاند كمتر از نيمي از داوطلبين موفق به ورود به دانشگاهها ميشوند.
شرط ورود دانشجويان خارجي به مراكز آموزش عالي داشتن ديپلم دبيرستان فنلاند يا معادل آن و قبولي در آزمون ورودي است. زبان تحصيل در دانشگاهها در اين كشور، فنلاندي، سوئدي و گاهي هم انگليسي است.
در نظام آموزشي جديد فنلاند سال تحصيلي دو نيم سال دارد كه در هر كدام 20 واحد (Credits) و در هر سال تحصيلي 40 واحد گذرانده ميشود.
در سال 1995 ميلادي مجلس فنلاند قانون تأسيس پلي تكنيكها(AMK/YH) را تصويب كرد. هدف از تأسيس پلي تكنيكها راهيابي سريعتر به بازار كار است. تا كنون 30 پلي تكنيك مجوز تأسيس گرفتهاند كه در رشتههاي گوناگون دورههاي 4 ساله برگزار ميكنند. براي ادامه و اتمام دوره، هر دانشجو نيازمند يك سال تمديد است.
تفاوت پلي تكنيكها با دانشگاهها در كاربردي و حرفهاي بودن تحصيلات است.
شرط ورود به پلي تكنيكها داشتن ديپلم حرفهاي از دبيرستانهاي حرفهاي و موفقيت در آزمون ورودي هر پلي تكنيك به همراه سابقه كار است.
دورههاي تحصيلي
. 1دورههاي پلي تكنيكها(AMK/YH) :كه سبب گرفتن مدركBachelor ميشود، 4 سال طول ميكشد و شامل گذراندن 140 تا 160 واحد است. تعداد واحدهاي مورد نياز بستگي به رشته تحصيلي دارد و حداقل 20 واحد به يك دوره تجربه كار علمي اختصاص دارد. در پايان دانشجو پايان نامه نيز ارائه ميدهد.
Kandidaati / Kandidat (Bachelor) .2: كه شامل سه تا چهار سال تحصيل تمام وقت است. اين دوره در نظام جديد آموزشي فنلاند در دانشگاهها گذرانده ميشود كه حداقل شامل 120 واحد است كه دانشجو طي آنها دروس پايه و تخصصي را ميگذراند. در سال آخر دانشجو بايد پژوهش علمي را همراه پايان نامه ارايه دهد.
:Maisteri (Master) . 3كه شامل 5 تا 7 سال تحصيل تمام وقت است. اين دوره بعد از ديپلم دبيرستان، شامل گذراندن حداقل 160 تا 220 واحد تحصيلي و انجام پژوهشهاي علمي و ارايه پايان نامه است.
اگر اين تحصيلات بعد از دورهKandidaatti / Kandidat (Bachelor) گذرانده شود، واحدهاي مورد نياز حداقل 40 واحد است.
. 4 دركشور فنلاند اعطاي مدركLisensiaatti / Licentiat نيز ممكن است كه دانشجو براي گرفتن آن موظف به گذراندن 30 واحد خواهد بود. اين دوره پژوهشي است.
دانشجو موظف به نوشتن پايان نامه و دفاع موفقيتآميز در مقابل استادان است. اكثر دانشجويان اين دوره را به عنوان مرحله ابتدايي دوره دكترا ميگذرانند كه 2 تا 3 سال تحصيلي طول ميكشد.
: Tohtori / Doktor (Ph.D.) . 5شرط ورود به دوره دكترا، داشتن مدرك /Maisteri Magister/ (Master) يا كارشناسي ارشد است. دوره دكترا نيز در فنلاند پژوهشي است و 4 تا 5 سال طول ميكشد.
نحوه ارزيابي مدارك تحصيلي
. 1كليه مدارك 2 يا 3 سال و تحصيلات نيمه تمام معادل حداقل 70 واحد به شرط داشتن ديپلم دبيرستان، "كارداني" ارزشيابي ميشود.
.2 مدارك Kandidaatti / Kandidat (Bachelor) و مدارك صادره از پلي تكنيكها(AKH / YH)، "كارشناسي" ارزشيابي ميشود.
.3 مداركMaisteri/ Magister/ (Master) با شرط داشتن كارشناسي، "كارشناسي ارشد" ارزشيابي ميشود.
. 4مداركMaisteri/ Magister/ (Master) بعد از ديپلم دبيرستان با 5 تا 7 سال تحصيل "كارشناسي ارشد " ارزشيابي ميشود.
. 5مداركLisensiaati / Licentiaat با شرط داشتن كارشناسي، "كارشناسي ارشد" ارزشيابي ميشود.
تبصره: براي اين مدرك به شرط داشتن كارشناسي ارشد، صحت صدور صادر ميشود و در صورت متفاوت بودن گرايش، "كارشناسي ارشد" با گرايش مربوط ارزشيابي ميشود.
. 6مدارك Doktor (Ph.D.) /Tohtori ، "دكترا" ارزشيابي ميشود.
. 7مدارك دانشگاه آزاد فنلاند ارزشيابي نميشود.
منبع : سایت پرشیا فنلاند
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
در فنلاند دو زبان رسمی وجود دارد , فنلاندي و سوئدي. زبان مادري 91 درصد از فنلاندي ها فنلاندي است و زبان مادري فقط 5 در صد آنها سوئدي. زبان سوئدي بيشتر در سواحل غربي و جنوبي فنلاند تكلم مي شود.
امكان تحصيل به زبان فنلاندي و بعضا در برخی از مناطق سوئدي در فنلاند وجود دارد. در شهرستان هاي دو زبانه مي توانيد هنگام مراجعه به ادارجات غير دولتي وابسته به شهرستان نيز (مثلاً اداره امور اجتماعي), از هر دو زبان استفاده نمائيد.
در بعضي از مشاغل ممكن است كه هم مجبور به اثبات توانايي زبان فنلاندي شويد و هم زبان سوئدي.
در صفحات اينترنتي وزارت دادگستري اطلاعاتي در مورد قانون زبان به زبان هاي فنلاندي و سوئدي موجود مي باشد.در صورتي كه مي خواهيد در فنلاند وفق پيدا كنيد, بسيار مهم است كه زبان بياموزيد.
آموزشگاه ها , سازمان ها و پروژه هاي مختلف در فنلاند دوره هاي آموزش زبان فنلاندي و سوئدي برگزار مي كنند.
اربابين رجوع اداره كار و امور كسب معيشت مي توانند از طريق اداره كار و امور كسب معيشت در اين دوره هاي آموزشي زبان فنلاندي شركت كنند. تحصيلات مربوط به اداره كار براي شركت كنندگان رايگان است.
دوره هاي آموزشي در آموزشگاه ها معمولاً در ماه هاي آگوست یا سپتامبر و ژانويه شروع مي شوند. مهم است كه قبل از شروع دوره آموزشي و در زمان مناسب مربوطه ثبت نام نمائيد. از آموزشگاه مربوطه راجع به زمان ثبت نام سؤال كنيد.
در صورتي كه درخواست تابعيت فنلاند مي نمائيد, بايد مهارت كتبي و شفاهي زبان فنلاندي و يا زبان سوئدي را در حد رضايت بخش داشته باشيد. مهارت زبان فنلاندي مخصوص ناشنوايان, يعني زبان علامات نيز كافي است. مهارت زبان را مي توان مثلاً با شركت و قبولي در آزمون عمومي زبان اثبات نمود. بايد سطح سوم مهارت عمومي زبان را با قبولي بگذرانيد. اين سطح سطح متوسط زبان مي باشد.
به ياد داشته باشيد كه امتحانات را به موقع پشت سر بگذاريد. معمولاً داوطلبان شركت در اين امتحان زياد مي باشند, بنابراين مدت مناسبي براي اين مسئله در نظر بگيريد. مستقيماً براي ثبت نام در امتحان به آموزشگاهي كه چنين امتحاناتي را در آنها برگزار مي كنند مراجعه نمائيد. اطلاعات در مورد اين آموزشگاه ها و برنامه ها و زمان امتحانات در صفحات اينترنتي اداره كل آموزش و پرورش موجود مي باشد.
منبع : ایرانیان فنلاند
موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ایا برای کارشناسی هم ازمون وجود دارد؟
موضوعها: 3
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-24 ساعت 14:55)mohammad.maleki نوشته: سلام ایا برای کارشناسی هم ازمون وجود دارد؟
متاسفانه هم برای دوره کارشناسی و هم کارشناسی ارشد آزمون وجود داره.
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی به چه زبانی و شانس قبولی تا چه حدی هست
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-24 ساعت 15:30)mohammad.maleki نوشته: مرسی به چه زبانی و شانس قبولی تا چه حدی هست
خواهش می کنم.
والا من شنیدم به زبان انگیلیسی است و میگن زیاد هم سخت نیست.
البته در هند هم یک آزمون از ما گرفتند ، ولی فرمالیته بود... و جوابش رو هم ندادند... امیدوارم فنلاند هم اینجوری باشه...
آقا من کلا مردد و دو دل شدم کجا برم!
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
باز شما یه بار رفتی دیگه تو ایران نیستی و شرایط هم از هند بهتره ولی باز نمیدونم چرا هرچی بیشتر میمونم بیشتر بدم میاد از این جا ....
اگه فرمالیته باشه خوبه !!!!!! من بین این 4 تا موندم
اتریش - اسپانیا - فنلاند - نروژ
البته اینم بد نیست بریتانیا رو میگم
من تمام مدارک کارهارو ازمایشو هزارتا چیز دیگه رو راه انداختم به نظر شما تا اواخر بهمن درست میشه؟
خداکنه بشه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم که کار هایت درست بشه محمد جان و به آرزو هات برسی.
یه تجربه شخصی بهت می گویم. درسته ایران افتضاح مصیبته...اینقدر به آدم فشار میاد که فقط می خوای فرار کنی.... درست اشتباهی که من کردم... و با کله اومدم هند... و اشتباه بزرگی بود...محمد عزیز قبل از اینکه جایی بری خیلی خیلی باید تحقیق کرد.... چون واقعا پشیمونی = با شکست!! و راه بازگشتی نیست!! حتی اگر تو بهشت باشی...
موضوعها: 9
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2010-11-26 ساعت 02:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-26 ساعت 02:32 توسط hamedrouhi.)
دوستان عزیز
تاپیک مربوط به تحصیل در فنلاند قبلا ایجاد شده لطفا از ایجاد تاپیک های اضافه اجتناب کنید.
We Can Change
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
از سال 2012 هم قرار است که دانشگاه هلسینکی و الو هم ، مانند سوئد پولی بشوند...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
خوبه باز همه دانشگاه ها که نیست
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-30 ساعت 07:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-30 ساعت 07:36 توسط xbox.)
(2010-08-16 ساعت 15:14)majidazimi نوشته: سلام دوستان
من سوال مهمی دارم لطفا کمک کنید کار منم راه بیفته
در مدارک خواسته شده برای بررسی درخواست پذیرش دانشگاه آمده بود که باید مدرک تحصیلی ترجمه شده و ریز نمره و کپی پاسپورت براشون ارسال کنم سوئد حالا من الان مشمول هستم و زمان ارسال مدارک در زمانی است که من یا منتظر اعزام هستم یا اینکه در دوره آموزشی هستم
حالا مدرک تحصیلی و ریزنمره به من میدن با وجود اینکه سربازی نرفتم؟
شما می تونید ، ریز نمرات و کلیه مدارک رو قبل از فارغ التحصیلی از خود دانشگاه بخرید. (به صورت واحدی می تونید ) یک سر به امور بین الملل دانشگاه و دفتر امور دانشجویی دانشگاهتون بزنید.