موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
@Š!M جان، من از فنلاند اطلاعاتی ندارم...
میشه لطف کنید کمی بیشتر در مورد کشورش و تحصیلاتش توضیح بدید؟
من میخواهم برای فنلاند برای دوره لیسانس اقدام کنم! به نظر شما پذیرش میدهند؟
سپاس فراوان از عضو و مدیر زحمتکش و مفید
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
من خیلی محدود و اونم برای کار در فنلاند بودم.جسته گریخته شنیده بودم که گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی کمی دشوارتر از مقاطع بالاتره اما نشدنی هم نیست.
دانشجویان قانونا اجازه کار تمام وقت ندارن اما غالبا همه به نوعی مشغول به انجام کار هستن.کار در زمینه پرستاری از بچه و سالمند در این کشور رونق خاصی داره و از اونجائی که بیشتر مردم به زبان انگلیسی اشنائی دارن پیدا کردن کارهای پاره وقت دشوار نیست اما برای کارهای رسمی و تمام وقت حتما باید زبانشون رو بلد باشین مگر اینکه در یه شرکت چند ملیتی کار پیدا کنین که همه انگلیسی حرف میزنن
در مقایسه با سایر کشورهای اسکاندیناوی هزینه زندگی در فنلاند پائین تره و برای همین سالهای اخیر بیشتر ایرانی ها برای تحصیل ترجیح میدن به فنلاند برن تا سوئد
من اطلاعات دقیقی از اینکه مثلا چه رشته هائی در فنلاند از نظر سطح کیفی اموزش بهتره ندارم چون سالهاست از درس و تحصیل فاصله گرفتم ولی دانشجوی رشته های پرستاری و it رو زیاد دیدم
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.فنلاند کشوری در نزدیکی قطب.از شرق با روسیه و از غرب با سوئد همسایست. تحصیل در کلیه مقاطع دانشگاهی رایگانه.اما زبان تدریس در مقطع لیسانس در بشتر رشته ها به زبان فنلاندیست و همچنین برای ورود به دانشگاه برای لیسانس یه چیزی شبیه کنکور خودمونو باید بگذرونید اونم به زبان فنلاندی.ولی در ارشد تقریبا همه رشته ها به زبان انگلیسی و سوئدی برکزار میشه. هزینه زندکگی ماهانه در فنلاند نسبت به سوئد و نروژ کمتره. حدود 600 یورو. اگه بازو سوال داشتین در خدمتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-10 ساعت 23:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-10 ساعت 23:56 توسط hassanrouhi.)
اینم لیست دانشگاه های مجاز از نظر وزارت علوم!!!!!
الف) دانشگاهها و مراكز آموزش عالي گروه يك)ممتاز).
1- University of Helsinki
2- University of Joensuu
3- University of Jyväskylä
4- University of Eastern Finland
4- اين دانشگاه از ادغام دو دانشگاه University of Joensuu و University of Kuopio تشکيل شده است.
5- University of Lapland
6- University of Oulu
7- University of Tampere
8- University of Turku
9- University of Vaasa
10- Äbo Akademi University
11- Helsinki University of Technology
12- Lappeenranta University of Technology
13- Tampere University of Technology
14- Helsinki School of Economics and Business Administration
15- Hanken Svenska HandelshogskÖlan (Swedish School of Economics and Business Administration)
16- Turku School of Economics and Business Administration
17- Academy of Fine Arts
18- Sibelius Academy
19- University of Art and Design Helsinki
20- Theatre Academy
ب( دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی فنلاند، گروه دو (خوب)
1- Kuopion Yliopisto (University of Kuopio)
2- Helsinki Business Polytechnic
2- فقط تا مقطع كارشناسي ارشد
3- Tempere Polytechnic
3- فقط تا مقطع كارشناسي.
4- Savonia University of Applied Sciences
4- فقط تا مقطع كارشناسي
5- دانشگاهها، پلي تكنيكها و مراكز آموزش عالي دولتي فنلاند، كه مورد تأييد وزارت آموزش(Ministry of Education) هستند.
و اینم دانشگاه های برتر فنلاند تو رنک های جهانی
Ranking 2009 School Name
1 University of HELSINKI
2 HELSINKI University of Technology (TKK)
3 University of TURKU
4 KUOPIO University
5 University of OULU
6 University of TAMPERE
7 University of Jyväskylä
از این دانشگاه ها و شهرها شهر هلسینکی و تورکو جنوبی ترین شهر هستن. تامپره وسط اس و اولو دیگه خود قطب
در ضمن فنلاند تو رشته های مهندسی بخصوص کامپیوتر IT و الکترونیک از کشور های اص دنیاست.نمونش شرکت نوکیا و ....
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/size][/font]سلام
من متول 1370 هستم و میخام به هر نحوی که شده برم یا به فنلاند یا آلمان. الان مدرک پیش دانشگاهی دارم میخاستم منو راهنمایی کنین که اگه اینجا برم دانشگاه بهتره یا اینکه برم خارج. در ضمن من تا شهریور ماه مدرک تافل زبان انگلیسیمو میگیرم
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما
اولاً که بزرگترین مشکل، یعنی سربازی رو نفرمودید!
اگر مشمول باشید، باید قیدش رو بزنید!
خب هر کدوم از اون کشورهایی که ذکر فرمودید، شرایط خاصی برای پذیرش دانشگاه دارند!
مثلاً در آلمان، آموزش به زبان آلمانی هست! مخصوصاً در مقطع لیسانس!
فنلاند هم که هر سال یکبار امتحان ورودی دانشگاه برگذار میکنند! تقریباً مثل کنکور ایران! البته برای مقطع لیسانس!
شما فرمودید 3-2 میلیون دارید! با این پول فقط میتونید خودتون رو به اونجا برسونید!
من میتونم سالی 15 میلیون ساپورت بشم، اما باز هم شک دارم که بروم یا نروم!
به نظر من، با این پولتون بهتره همینجا درس بخونید!
در ضمن خارج از ایران رفتن هم شوخی نیست که! باید هدف داشته باشید! اینهمه میخاهید هزینه کنید، بعدش برگردید ایران که چی؟ همینجا درس بخونید بهتره...
اگر هم فقط قصدتان رفتن به خارج از ایران هست و ماندن در یک کشور دیگه، بهتره فعلاً با یک کیس دیگه تشریف ببرید، و تا چند سال کار کنید، تا پولی بدست بیارید و تابع اون کشور بشید تا بعدش بتونید تشریف ببرید دانشگاه با زبان خوب و شهریه رایگان یا حداقل شهریه ناچیز!
پیروز و سرافراز باشید...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سسلام.اولا اگه شما فامیلی تو خارج از کشور ندارین با توجه به سنه کمتون نرین واقعا بهتره.خیلی سخته.از دل تنگی گرفته تا کرایه خونه. اگه 2 3 میلیون تومان باشه به قوله دوستمون بهتره ایران بمونید.دیگه تهش ترکیه برید که یه سالو شاید با 4یا 5تومان بتونید سر کنید.البته تو ترکیه لیسانس 6سالست. فنلاند و کلا کشورهای اسکاندیناوی 90%رشته هاشون برای لیسانس به زبون خودشونه بجز چندتایی خاص.اگه رشته واست مهم نیست خ.ب میتونی بری.راجب فنلاند می دونم که امتحانش میگن زیاد سخت نیس و ایرانی جماعت میتونه از پسش بر بیاد. هند هم یه نگاهی بنداز؟گرچه ادم باید دیوانه باشه بره هند. یه چیزه دیگه اینه که با توجه به سنه شما و روحیه لطیف نوجوانانه شما رفتن به شمال اروپا هم اصلا توصیه نمیشه.هم از سرد بودن مردم و هم سرد بودن ادم هاش دپرس میشی اساسی.نگو نه که مطمئنم میشی.از تو بزرک تراش .......... بیحی.ایشالا هرجا هستی موفق باشی.ولی به نفعته که لیسانسو ایران بگیری.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-12 ساعت 14:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-27 ساعت 19:42 توسط یه مهاجر.)
سلام.فنلاند کشوری در شمال اروپا هست که از شرق با روسیه و از غرب با سوئد و از جنوب با کشور استونی همسایه می باشد.125هزار دریاچه و همچنین پوشیده بودن سه چهارم این کشور از جنگل فنلاند رو در زمره ی زیبا ترین های جهان قرار داده. پایتخت این کشور شهر هلسینکی می باشد که بعد شهر هانکو جنوبی ترین شهر این کشور می باشد.شهر های مهم دیگه این کشور عبادتند از ,vaasa,turku,tampereمی باشد که دانشگاه های خوب این کشور تو همین شهرها قرار داره.تورکو که شهر ساحلی در جنوب فنلاند که نسبت به بقیه شهرها اب و هوای بهتری داره.از همه نزدیک تر هم به قطب شهر vaasa هست.تو زمستون دمای هوا تو روز به منفی20و در شب به منفی30 هم میرسه.این هم از جغرافیای این کشور زیبا.اما زبان.زبان این کشور بین زبان های کشورهای اسکاندیناوی سخت ترین و میگن در حد چینیه(ایشالا که نباشه.ولی میگن هست). هزینه ی زندگی ماهانه به گفته ی سفارت 700 یورو و به گفته ی بچه های در حال تحصیل تو فنلاند تو شهری بجز شهر هلسینکی میشیه با 500یورو هم زندگی کرد.البته یکی میگفت که یه پاکستانی با 350یورو هم زندگی میکنه(فکر کنم طرف همیشه روزه میگیره).دانشگاهاش هم که رایگانه.
Ranking 2009 School Name
1 University of HELSINKI
2 HELSINKI University of Technology (TKK)
3 University of TURKU
4 KUOPIO University
5 University of OULU
6 University of TAMPERE
7 University of Jyväskylä
این هم رنک 7دانشگاه اول فنلاند از دید سایت topuniversities.com
این هم دانشگاه های مورد قبول وزارت علوم
معرفي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي فنلاند
الف) دانشگاهها و مراكز آموزش عالي گروه يك)ممتاز).
1- University of Helsinki
2- University of Joensuu
3- University of Jyväskylä
4- University of Eastern Finland
4- اين دانشگاه از ادغام دو دانشگاه University of Joensuu و University of Kuopio تشکيل شده است.
5- University of Lapland
6- University of Oulu
7- University of Tampere
8- University of Turku
9- University of Vaasa
10- Äbo Akademi University
11- Helsinki University of Technology
12- Lappeenranta University of Technology
13- Tampere University of Technology
14- Helsinki School of Economics and Business Administration
15- Hanken Svenska HandelshogskÖlan (Swedish School of Economics and Business Administration)
16- Turku School of Economics and Business Administration
17- Academy of Fine Arts
18- Sibelius Academy
19- University of Art and Design Helsinki
20- Theatre Academy
ب( دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی فنلاند، گروه دو (خوب)
1- Kuopion Yliopisto (University of Kuopio)
2- Helsinki Business Polytechnic
2- فقط تا مقطع كارشناسي ارشد
3- Tempere Polytechnic
3- فقط تا مقطع كارشناسي.
4- Savonia University of Applied Sciences
4- فقط تا مقطع كارشناسي
5- دانشگاهها، پلي تكنيكها و مراكز آموزش عالي دولتي فنلاند، كه مورد تأييد وزارت آموزش(Ministry of Education) هستند.
امید وارم تونسته باشم یه کمکه کوچیکی کرده باشم.اگر هم سوالی هست مطرح کنین تا اگه تونستم جواب بدم و اگه نه که میگردم جوابشو پیدا می کنم