موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من یکی از اقوامم قبل سال 2012 در لاتری شرکت کرده و به آمریکا رفته است و هیچ هزینه ای پرداخت نکرده است جز هزینه های پزشکی در ترکیه .
بعد 2012 سایت ها پولی شده
در مورد سایت درست و اصلی و اینکه هزینه هایی دریافت می شود می خواستم بدانم که درسته و سایت اصلی برای ثبت نام چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از سفارت امریکا در پاریس اقدام کردم ولی برگه ای که به من دادن سفید بود و اصلا برگه زرد یا سبز به هیچ کس نمی دادن ؛ داستان چیه ؟ راهنمایی کنید.
تو برگه یه کد هست که بم گفتن هر روز از سایت سفارت چک کن ؛ یعنی باید منتظر FBI باشم و با ویزا من موافقت شده
اگه میشه راهنمایی کنید الان حدود 3 ماه میشه که گذشته
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 11:49)hashemiyousef نوشته: سلام دوستان
من از سفارت آمریکا در پاریس اقدام کردم ولی برگه ای که به من دادن سفید بود و اصلا برگه زرد یا سبز به هیچ کس نمی دادن ؛ داستان چیه ؟ راهنمایی کنید.
تو برگه یه کد هست که بم گفتن هر روز از سایت سفارت چک کن ؛ یعنی باید منتظر FBI باشم و با ویزا من موافقت شده
اگه میشه راهنمایی کنید الان حدود 3 ماه میشه که گذشته
این پروسه برای اکثر ایرانیها وجود داره و ممکنه بیشتر از 6 ماه هم طول بکشه
میتونین میل بزنین و پیگیری کنین
موفق باشین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام چند روز هست که این پیغام رو موقع چک کردن وضعیت ویزا می بینم . فکر می کنید مشکل تا کی بر طرف میشه؟
There has been a database error. Technical Support has already been notified. Please try again later. Thank you for your patience!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .من دو ماه پیش از طریق آژانس برای تور آمریکا و از طریق شهر وین اقدام کردم. به من هیچ برگه ای ندادن و آفیسر به مترجمم که لیدر تور هم بود گفت که اگه مشکلی پیش بیاد می تونه به فلان دلیل باشه. و لیدر هم به من گفت که شما رفتی تو پروسه چک و جوابش به اونا میل میشه.کسانی رو دیدم که تا 4، 5 ماه طول کشیده بود و لیدر می گفت که از اول 2013 همه مردها رو چک می کنن و کنسولگری به اونا گفته اگه تا سه ماه جواب افراد نیاد دوباره اقدام کنید.الان 1/5 ماه گذشته هنوز جواب ندادن.کسی چنین تجربه ای داشته؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من 27 آپریل در دبی درخواست ویزای e2 پذیرفته شد و سه روز قبل یعنی 17 جولای بالاخره تو سایت گفتن که پاسپورت رو بفرستم.
دیروز پاسپورت به دستشون رسیده باید دید حالا چند روز طول میکشه که ویزا رو بزنن تو پاسپورت/
خیلی خوشحالم که باوجود قبولی گرین کارت ویزای توریستی من در اومد و میتونم قبل از مصاحبه یه سر برم آمریکا تا ایالت محل زندگی ام رو انتخاب کنم.
بچه ها اگه مال شما هم طول کشیده نگران نباشید به امید خدا اوکی میشید.
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران