موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من و همسرم 6 october وقت سفارت داشتیم در دبی برای ویزای توریستی امریکا و به ما برگ زرد دادن و فعلا منتظریم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، كسي ميدونه كيس نامبر ٢٠١٣ چند تا عدده؟ و از چه موقع بايد سايت رو چك كنيم؟ من عر چي چك مي كنم شماره رو ميگه اشتباهه!! ممكنه آفيسره اشتباه نوشته باشه شماره رو؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
من 12 سپتامبر برای h1-b رفتم سفارت دبی کاغذ زرد گرفتم کیس من از دو سال پیش شروع شده بود شماره دو سال پیش را نوشت بعد سه هفته ایمیل دادن که پروسه تموم شد ولی یک کیس نامبر دیگه بود من هم با ایمیل گفتم این کیس من نیست بلافاصله جواب آمد بله ویزای شما آماده است پاس رو فرستادم ویزا نزده بودن یک زرد جدید که کیسش در آخرین شماره دوتا بیشتر بود و نوشته بود بررسی کیس شما به زمان بیشتر نیاز داره
در ضمن من یک چیزی کشف کردم کیس نامبرها 11 رقمه که 10 رقم اول نشاندهنده فرده شماره آخر مرحله کیس در سفارته فکر کنم موقع مصاحبه همه رقم آخر یک داشته باشن بخاطر همین وقتی مال کسای دیگه را چک میکنید همه در پروسه هستند هر 10 رقم مال یکی هست البته این حدس منه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
خبر خوب اینه که شوهر خواهرم بعد از یک سال امروز از دبی کلیر شد و خبر بدش هم اینه که یک هفته فقط واسه پیکاپ وقت دادند که متاسفانه ایشون الان ایران نیستند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دو روز پیش ایمیل زدم امروز جواب دادن ویزات آماده هست جالب اینجاست هفته پیش پاسم را بعد از ایمیل قبلی فرستاده بودم ولی یک کاغذ زرد دیگه گذاشته بودن نمیدونم چرا ویزام آماده بود دلشون نمیاد ویزام را بدن 2 سال برای این ویزای کاری دویدم و زندگیمو مختل کردم حالا آخرشم اذیت میکنند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من فكر كنم كساني كه قبلاً آمريكا بودن پروسه طولاني تري دارند چون بايد تمام موارد اقامت قبلي از نظر سوسابقه چك بشند يك مرحله بررسي بيشتر از كساني كه آمريكا نبودند