موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بهتون گفتن سایتو چک کنید؟ معمولا بین 2 هفته تا 2 ماه طول میکشه. ولی بعضی وقتا بیشتر هم طول میکشه. نمیشه تعیین کرد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من لیسانس عمران دارم. لطفا یکی کمکم کنه که میشه واسه ویزای کار اقدام کنم؟
مهندس عمران نیاز دارن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ايا كسي ميدونه ميشه با ويزاي B2 وارد شد و براي كرين كارت اقدام كرد و موفق شد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من خواهرم سیتیزن امریکا هست ایا من میتونم با ویزای توریستی برم امریکا و اگراونجا شغلی پیدا شد ویزای من تبدیل به ویزای کار میشه یا باید برگردمو سئوال دیگه اینکه من کارمند برقم یک فرزند دارم ایا به من ویزای توریستی میدن ممنون میشم اگر راهنمایی کنین
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
اگه خواهرتون واستون اقدام کرده باشه که نمیتونید با توریستی برید.
احتما تبدیل ویزای توریستی به کاری خیلی ضعیفه. ویزای کاری فقط به کسانی تعلق میگیره که تخصص خاصی دارن و اون شرکت آمریکایی که فرد رو استخدام میکنه باید اعلام کنه که تخصص شما یه جورایی منحصر بفرده و به تخصصتون نیاز داره و افرادی مثل شما رو نمیتونه به این راحتی از توی آمریکا پیدا کنه
ویزای توریستی معمولا به خانواده تعلق نمیگیره. درضمن باید ویزای شینگن داشته باشید و یا سفرهای متعدد خارجی و درآمد و شغل خوب که نشون بده شما به ایران برخواهید گشت
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
گرین کارتتون از چه نوعیه؟ گرین کارتی که قراره مثلا یک سال دیگه صادر بشه، مثل گرین کارت ازدواجی و یا فرزند سیتیزن، احتمالش بسیار کمه.
البته حق با شماست اگه چندین سفر اروپایی داشته باشن ممکنه شانسی باشه. من خودم همسرم سیتزنه و پارسال اصلا هنوز واسه گرین کارت اقدام هم نکرده بودم. با این حال واسه توریستی که رفتم، آفیسر گفت چون شوهر شما سیتیزنه شما حق ورود به آمریکا رو ندارید و باید برای گرین کارت اقدام کنید
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
اتفاقا آقای عبدالوحید قانون اینه که کسی که واسه مهاجرتی اقدام کرده، نمیتونه ویزای غیرمهاجرتی بگیره چون ماهیت این دو ویزا با هم در تناقضه. هم سفارت اینو بهم گفت و هم از چندتا وکیل پرسیدم.
حالا اگه کسی انقدر سابقش درخشان بوده که آفیسر صد در صد مطمئن بوده که این فرد با وجود پرونده مهاجرتی، ولی قطعا به کشورش برمیگرده، خوب بهش ویزا میده و یه تبصره برای اون قانون قایل میشه. ولی این یه قانون و طی مکاتبه با سفارت میتونید بپرسید
من میگم حتی اقدام هم نکرده بودم، از هر سفارتی میپرسیدم میگفتن صرف اینکه همسرتون سیتیزنه شما نمیتونید ویزای دانشجویی یا توریستی بگیرید. اگه اقدام کرده بودم که دیگه هیچی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ميخواستم براي ويزاي B2 از طريق آنكارا يا دوبي اقدام كنم . دعوتنامه از طرف يه سيتي زن هم دارم ولي ميخوام دخترم رو كه الان كلاس ششم ابتدايي است رو با خودم ببرم . براي اون هم ميخام ويزاي F1 بگيرم و در يك مدرسه روزانه آمريكا ثبت نامش كنم .( قبلا از مدرسه پذيرش گرفتم )
سئوال من اينه كه آيا از اول براي دخترم پاس جدا بگيرم يا اينكه اسم اون تو پاس من باشه ؟
آيا براي مصاحبه اون هم بايد حضور داشته باشه ؟
به نظر شما درصد موفقيت من براي اينكه هم من ويزاي B2 بگيرم و هم اون ويزاي F1 بگيره چقدره ؟
دختر من الان فقط 12 سال داره .
قوانين آمريكا در اين مورد چي ميگن ؟
لطفا هر كسي چيزي در اين مورد ميدونه به من كمك كنه.
مدارك بانكي و شغلي من هم تكميل است.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد خدمت همه دوستان و تشکر از همه بابت راهنمایی که کردین
من خواهرم واسم اقدام نکرده من میخوام اگر بشه تنها برم بدون خانواده اگر اینجور باشه بازم باید شینگن داشته باشم یا اینکه بخاطر اینکه خانواده من ایران هست احتمال میدن من برگردم در ضمن من مدرک دوره های کوتاه مدت MBA دارم این میتون تو امریکا کمکی باشه واسه پیدا کردن کار اخه شنیدم اونجا خیلی طرفدار داره
بازم ممنون میشم اگر راهنمایی کنین
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام یک راهنمایی از دوستان میخواهم
من ویزای استرالیا را دارم یعنی 5 ماه پیش یک سر تورسیتی رفتم و برگشتم الان میخواهم برای آمریکا ان هم ویزای بی 2 اقدام کنم با این شرایط که همسرم ویزای استرالیا را ندارد ایا به جفتمون ویزای آمریکا رو میدن؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز این چک خوردن ممکنه چندماه طول بکشه. نگران نباشید.
میشه بگین از کدوم کشور اقدام کردین؟ دبی یا آنکارا؟
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...