موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام ...من برای پدر و مادرم فرم 160 را جداگانه پر کردم (توریستی) ...حالا در سایت usvisa برای هر کدام جداگانه حساب کاربری باز کنم و مشخصات بنویسم و برای هر کدام 160 واریز کنم ؟ و 2 وقت بگیرم ؟؟؟
یا با اطلاعات فقط مثلا پدرم حساب کاربری باز کنم و 320 دلار بریزم و یک وقت مصاحبه بگیرم؟
پیشاپیش از زحمات همگی سپاسگزارم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام گندم جان ...بسیار سپاسگزارم از پاسخت
متاسفانه در قسمت خلاصه پرونده اصلا گزینه ادامه وجود نداره...
بچه های applyمی گن وقتی وقت ها باز می شه اون گزینه می یاد ...نمی دونم درسته یا نه؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
من ۳ بار ویزای توریستی گرفتم و به آمریکا مسافرت داشتم ، این بار با خوانواده اقدام کردم و امیدوارم بتونیم امسال تابستون همه با هم بریم ، کسی خبر جدید از اوضاع ویزا در دوبی نداره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه کسی ویزای توریستی گرفته باشه ولی مدت اقامتش در امریکا رو اوور استیت کرده باشه یعنی دو ماه بیشتر از مهلت مجازش مونده باشه چقدر شانس داره دوباره بتونه ویزای توریستی بگیره با این حساب که مدارک وابستگی اش به ایران را بیشتر نشون بده این دفعه و احتمال بازگشتش در نتیجه بیشتر باشه؟
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان.
میخوام شانس خودم رو برای ویزای B2 محک بزنم.
20 ساله - فوق دیپلم - معافی خدمت - یک سفر تفریحی تایلند - موجودی حساب 50 میلیون - سند یه زمین روستا هم به اسمم هستش.
به نظرتون شانسی دارم؟
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-28 ساعت 17:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-28 ساعت 17:01 توسط yasis.)
سلام دوستان.من هدفم گرفتن ویزا توریستی. 32 سالمه و بچه 3 ساله دارم، خواهرم سیتی زن آمریکا هست. سوال اصلیه من اینه که من 10 سال سابقه کار تو وزارت دفاع دارم و هنوز غیر از امارت هیچ سفر خارج نداشتم. حساب مالی خوبی دارم و اینکه ملک تو تهران به اسم خوددم.
فکر میکنی چند درصد این شغل سابقم میتونه اثر منفی داشته باشه؟