موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی جواب سوال منو می دونه ؟ عکس با روسری بفرستم یا بدون روسری؟ امروز می خوام برم عکس بگیرم، اگه کسی تاثیر روسری رو روی پروسه ویزا گرفتن می دونه کمکم کنه. ممنون
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
چند ساعت پس از پست مدارک می شه از طریق سایتشون پیگیری کرد؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من با آرامکس فرستادم و امروز پس از 3 روز تحویل شد
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه جواب سوال من رو بگید ممنون می شم
من شرکتی دارم که در واقع خودم یکی از کارفرماهای اونم (self employer) من تو فرم dsp-122 سوال شماره 7a , 7b که سابقه کاری رو می خواد که حداقل 2 سال آموزش دیده باشی رو سابقه کار خودم نوشتم و پست کردم، به اون قسمت که گفته بود کاری که حداقل 2 سال آموزش نیاز داشته باشه رو توجه نکرده بودم... به نظر شما مشکلی پیش می یاد؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان.من اسپانسر ندارم و میخوام از بانک نامه بگیرم کسی میدونه که نامهٔ بانک چقدر باید به تاریخ وقت سفارت نزدیک باشه؟مثلا من میتونم نامهای به سفارت نشون بدم که ۱ ماه زودتر از بانک گرفتم؟
در ضمن من که خارج از ایران دانشجو هستم میتونه این پول در حساب ایرانم باشه؟؟
شماره کیس : 2012AS00006XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۲۳ آگوست
کنسولگری: فرانکفورت
تاریخ دریافت نامه دوم:-
تاریخ مصاحبه: دسامبر
تاریخ دریافت ویزا:۵ مارس
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . میشه لطفا کمک بفرمایید . این فرمهایی که باید ارسال بشن مثلا فرم ۱۲۲ ، آیا مربوط به کسیست که میخواد همراه داشته باشه و بخواد اونو با خودش به آمریکا ببره ؟ یا اینکه هر برنده ای باید هم فرم ۲۳۰ و هم فرم ۱۲۲ رو پر کنه ؟ و سوال بعد اینکه کسی یادش هست که در فرم ثبت نام، گزینههای انتخابی برای میزان تحصیلات به چه صورت بودند ؟ مثلا آیا گزینهٔ لیسانس و فوق لیسانس با هم بودند ؟ و یا لیسانس جدا بود و فوق لیسانس هم جدا ؟ چون من به خاطر ندارم چه گزینه های رو انتخاب کردم . اینو به این خاطر میگم چون هنوز مدرک فوقم (دانشنامهٔ اصلی) آماده نیست ، البته زمان ثبت نام تازه دفاع کرده بودم ولی نمیدونم آیا نوشتم لیسانس (با توجه به اینکه مدرک فوق لیسانسم آماده نبود) و آیا اینکه نوشتم فوق لیسانس (با توجه به اینکه دفاع کرده بودم) ، به هر حال هنوز مدرک من آماده نیست و گفتن ۵ ماه دیگه میاد . میشه بفرمایید که من باید الان چه کار کنم ؟ و سوال دیگر اینکه آیا اگر فرمها فرستاده بشن و پس از اون فرد برنده ازدواج کند لزوماً باید یه فرم دیگه به عنوانه آپدیت برای سفارت بفرستد ؟یا همون روز مصاحبه میتواند همسر رو به عنوان همراه معرفی کند ؟ با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان میشه لطفا راهنمایی بفرمایید ؟۱- اول اینکه کی باید اصل مدارک تحصیلی و ترجمشو رو تحویل بدیم بهشون ؟ زمان مصاحبه ؟ یا زمانی که نامهٔ دوم اومد ؟ ۲- این فرمها رو که الان میفرستیم باید از طرف اونها نامه یا ایمیلی بیاد مبنی بر اینکه تحویل گرفتهاند ؟ ۳ - آیا باید نام اسپانسر رو الان درج کنیم یا موقع مصاحبه مدارک رو نشون بدیم ؟ ۴- آیا هر دو فرم ۲۳۰ و ۱۲۲ رو هر کسی باید پر کنه ؟ چه مجرد باشه چه متاهل باشه ، چه همراه داشته باشه و چه نداشته باشه ؟ ۵ - در پایین مدرک موقتی که به من داده شده نوشته شده : این مدرک ارزش ترجمه ندارد ، پس باید صبر کنم تا اصل مدرک بیاد ؟ یعنی میشه تا اون زمان اگه اصل مدرک آماده نبود بنده همین رو ببرم سفارت ؟ اصلا قابل قبوله ؟ آیا به من فرصت داده میشه برای ارائه اصل مدرک ؟ ۶. آیا همراه با فرمها باید کپی پاسپورت هم فرستاده بشه ؟ ۷- آیا میشه نامهای به این مضمون فرستاد که
I m
engaged at the moment but in near future I ll get married ، و بعد زمان مصاحبه مدارک ازدواج رو تحویل داد ؟ خیلی خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان لطفا راهنمايي كنيد.
من خودم برنده اصلي هستم.با توجه به راهنمايي هاي مفيد شماهيچ مشكلي توي پر كردن فرم هاي خودم ندارم.
همسر من طي چند سال گذشته چندين بار شغل خودشو تغيير داده و سوابق بيمه از شركت هاي مختلف داره.نميدونم لازمه تمام اون سوابق به ريز عنوان بشه يا نه.ايا در زمان مصاحبه يا هر مرحله ديگري بايد سوابق بيمه را ارايه داد يا نه.ايا اين تغييرات شغلي زياد يه امتياز منفي به حساب مياد يا نه.ايا بهتر نيست بهترين هاش فقط نوشته بشه؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان میشه لطفا راهنمایی بفرمایید ؟۱- اول اینکه کی باید اصل مدارک تحصیلی و ترجمشو رو تحویل بدیم بهشون ؟ زمان مصاحبه ؟ یا زمانی که نامهٔ دوم اومد ؟ ۲- این فرمها رو که الان میفرستیم باید از طرف اونها نامه یا ایمیلی بیاد مبنی بر اینکه تحویل گرفتهاند ؟ ۳ - آیا باید نام اسپانسر رو الان درج کنیم یا موقع مصاحبه مدارک رو نشون بدیم ؟ ۴- آیا هر دو فرم ۲۳۰ و ۱۲۲ رو هر کسی باید پر کنه ؟ چه مجرد باشه چه متاهل باشه ، چه همراه داشته باشه و چه نداشته باشه ؟ ۵ - در پایین مدرک موقتی که به من داده شده نوشته شده : این مدرک ارزش ترجمه ندارد ، پس باید صبر کنم تا اصل مدرک بیاد ؟ یعنی میشه تا اون زمان اگه اصل مدرک آماده نبود بنده همین رو ببرم سفارت ؟ اصلا قابل قبوله ؟ آیا به من فرصت داده میشه برای ارائه اصل مدرک ؟ ۶. آیا همراه با فرمها باید کپی پاسپورت هم فرستاده بشه ؟ ۷- آیا میشه نامهای به این مضمون فرستاد که
I m
engaged at the moment but in near future I ll get married ، و بعد زمان مصاحبه مدارک ازدواج رو تحویل داد ؟ خیلی خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-31 ساعت 23:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-31 ساعت 23:12 توسط نخجير.)
دوستان...
توي فرم 230 سوال 34 در مورد وضعيت نظام وظيفه همسرم چي بايد بنويسم؟؟
ستوان دوم.
محل خدمت: وزارت دفاع(سازمان صنايع دفاع)
رسته:پياده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان در فرم ۱۲۲ قسمت تحصیلات ، university degree و advanced degree فرق داره ؟ مثلا برای فوق لیسانس کدوم قسمت رو باید پر کرد ؟