موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، باتبریک برای قبولیتان در لاتاری 2012 ، می خواستم بدونم آیا برای ارسال فرمها مهلت زمانی تا کی می باشد ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یه سوال داشتم از حضورتون و اون اینکه بنده خودم فرم ثبت نام اولیه رو پر نکردم و شخصی که برام پر کرده به خاطر نداره که در قسمت تحصیلات چه گزینه ای رو انتخاب کرده . اون زمان من تازه دفاع کرده بودم و به شخص مورد نظر هم گفتم که فوق لیسانس هستم ولی نمیدونه که قسمت university degree رو زده یا master degree ؟ میشه لطفا بگید این فرمهای ۲۳۰ و ۱۲۲ رو به چه صورت باید پر کنم با توجه به اینکه به خاطر ندارم چه گزینه ای انتخاب شده ؟ و آیا مشکلی پیش میاد ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-01 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-01 ساعت 23:16 توسط elhamy.)
ببخشید کسی میدونه فرم اولی ثبت نام شامل چه مواردی بوده ؟ مثلا آیا قسمت سابقه کار داشته یا خیر ؟ و آیا براش بیمه لازمه ؟ آیا تمام جزئیات رو میخواستن ؟ یا قسمت تحصیلات چه گزینههایی داشته ؟ لطفا کمک کنید .
ببخشید کسی میدونه فرم اولی ثبت نام شامل چه مواردی بوده ؟ مثلا آیا قسمت سابقه کار داشته یا خیر ؟ و آیا براش بیمه لازمه ؟ آیا تمام جزئیات رو میخواستن ؟ یا قسمت تحصیلات چه گزینههایی داشته ؟ لطفا کمک کنید .
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-02 ساعت 10:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-02 ساعت 11:01 توسط ابی22.)
(2011-08-01 ساعت 23:25)SH1A2R3 نوشته: سلام به همگی من جدیدالورودم و نا اشنا با همه چی.من کیسم بالاست. 55500به نظرتون ما هم مثل 2011ها کارنت میشیم؟اگه کارنت شدیم با این نمره وقت مصاحبه میدن؟لطفا راهنماییم کنین.من خیلی نگرانم.
به مهاجرسرا خوش اومدین .
در این رابطه نگران نباشید . کیس نامبرهایی هم هستند که خیلی از شما بالاترند .
مثلا ً کیس نامبر 67000 هم ، امسال داریم .
به هر حال براتون آرزو می کنیم که خیلی زود کارنت بشین .
موفق باشید .
شما چون تازه وارد هستید ، میتونید موضوعات مربوط به تایپیک 2012 رو بخونید و بر اطلاعاتتون بیافزاید .
اگر سوالی هم دارید در تاپیک مربوطه مطرح فرمایید و اینجا مدیران و دوستانی هم هستند که شما رو راهنمایی می کنند و پاسخگوی سوالات شما خواهند بود .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
لطفا به این مشکله من کمک کنید :
من ۴ سال پیش `Aptech` درس خندم و ۳ سال تو تهران professional certificateاین موسسرو گرفتم و بعدش این مدارک رو ترانسفر کردم به مالزی و اونها ۱۲۰ credit من رو قبول کردن و گفتند که بیام سر ساله ۳ بشینم . و من degree مو تو ۸ ماه گرفتم و الان تو انگلیس دارم فوق میخونم . حالا من این پروفشنال سرتیفیکت رو تو application فرم جای قید نکردم به نظر شما باید چی کار کنم ؟ آفیسر عزم سوال نمیکنه که چرا تو ۸ ماه این degree رو گرفتی ؟ باید چی کار کرد ؟ لطفا کمک کنید مرسی .
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در پرم کردن فرمها در چند جا دچار کمبود جا شدم. و نمی توانم آدرس کامل یا بعضی چیزها را کامل بنویسم. از شما خواهش می کنم اگر کسی می تواند در این زمینه کمکم کند. من از Adobe Reader 10 استفاده می کنم. بعضی از دوستان ترفندهایی را نوشته بودند که بر روی Adobe Reader اجرا کنیم و فضای نوشتن را بیشتر کنیم اما با Adobe من کار نکرد. این امر برای من خیلی مهم است از شما خواهش می کنم که به من کمک کنید. سپاسگذارم.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه لطفا راهنمایی بفرمایید ؟ آیا برای داشتن مدرک دانشگاهی فوق لیسانس باید قسمت یونیورسیتی دگری رو علامت بزنیم یا advansed دگری رو ؟ و سوال بعد اینکه آیا میشه فرمها رو دستی پر کرد ؟ مشکلی نیست ؟آیا کسی یادش هست قسمت تحصیلات در فرم اولی ثبت نام چه گزینهی وجود داشت ؟ با تشکر فراوان
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-03 ساعت 01:11)SH1A2R3 نوشته: (2011-08-02 ساعت 10:59)ابی22 نوشته: (2011-08-01 ساعت 23:25)SH1A2R3 نوشته: سلام به همگی من جدیدالورودم و نا اشنا با همه چی.من کیسم بالاست. 55500به نظرتون ما هم مثل 2011ها کارنت میشیم؟اگه کارنت شدیم با این نمره وقت مصاحبه میدن؟لطفا راهنماییم کنین.من خیلی نگرانم.
به مهاجرسرا خوش اومدین .
در این رابطه نگران نباشید . کیس نامبرهایی هم هستند که خیلی از شما بالاترند .
مثلا ً کیس نامبر 67000 هم ، امسال داریم .
به هر حال براتون آرزو می کنیم که خیلی زود کارنت بشین .
موفق باشید .
شما چون تازه وارد هستید ، میتونید موضوعات مربوط به تایپیک 2012 رو بخونید و بر اطلاعاتتون بیافزاید .
اگر سوالی هم دارید در تاپیک مربوطه مطرح فرمایید و اینجا مدیران و دوستانی هم هستند که شما رو راهنمایی می کنند و پاسخگوی سوالات شما خواهند بود .
سلام.از خوشامد گویی و دلگرمیتون بینهایت سپاسگزارم.ایا هر کیس نامبری که باشه وقتی اسیا کارنت شد همه به مصاحبه دعوت میشن؟منظورم کیسهای بالا مثل من؟
در این مورد اطلاع کافی ندارم . ولی امیدوار باشید . شاید احتمالش زیاد باشه . فقط باید منتظر باشید .. دوستان اگر اطلاعاتی در این مورد دارن به دوستمون کمک کنند ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان من حساب بانكي مشتركي با همسرم دارم . آيا در زمان مصاحبه اين اشكال بوجود خواهد آورد ؟ يعني حساب فقط بايد به نام خودت باشه يا خير ؟ در ضمن من يك منزل به قيمت تقريبي 105 ميليون دارم كه مدارك اون رو هم ميخوام به سفارت ببرم آيا اين تاثيري در روند دريافت ويزا داره يا نه ؟ خيلي خيلي ممنون اگه پاسخ بدين