موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مي خواستم تفاوت فرمهاي i-134 و i-864 را بدونم؟؟براي برندگان لاتاري كدام را بايد پر كنم؟؟ اسپانسر من جواب داده كه بهتره i-864 رو برام پر كنه ، اما من ديدم همه پيشنهاد كردن كه فرم i-134 بايد پر بشه....لطفا راهنمايي كنيد
شماره کیس: 34000
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: march
تاریخ مصاحبه:may
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تعداد افراد:4
جمع تقریبی هزینه ها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد
میخواستم سوال کنم اگه ادرس نداشته باشی نمیشه؟(ریجکت میشی؟)
و اینکه سالهای قبلی هم به همین ترتیب ادرس میخواستن؟
و اینکه یکی از دوستای خودم هم 1 ساله اونجاست اونم مشکل تغییر ادرس رو داره ایا مهمه؟
و اخر اینکه هر کسی میتونه اسپانسرت بشه؟(شرایط خاص میخواد )
من مشکل مالی ندارم و پرینت حسابم خوبه ولی بدون اسپانسر اصلا به مصاحبه میرسی که پرینت بدی یا نه؟
ممنون از توجه شما
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-06 ساعت 16:48)saye3000 نوشته: با سلام به همگی و تبریک به برنده های خوش شانس،
من هم یکی از برندگان هستم البته با شماره کیس 64XXX و در نتیجه کلی وقت دارم که با خیال راحت بشینم اطلاغات مفید این سایت رو بخونم
همچین خیلی هم وقت ندارید باید عجله کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر کسی اسپانسر مالی در امریکا نداشته باشه:ممکنه در مصاحبه رد بشه ؟
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام بازم سوال داشتم لطفا جواب بدین
1- من لیسانس عمران-فوق دبپلم عمران که فوق دیپلمم معلم فنی ساختمان هست و دیپلم ساختمان از هنرستان دارم معادل اینهارو یکی بهم بگه هم ترجمه دوره ها رو هم عنوانشو مثلا برا لیسانس university degree و عنوانش civil engineering درست است برا فوق دیپلم و معلم فنی ساختمان چی باید بنویسم
با تشکر
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت مديران محترم مهاجر سرا،
خواهشمندم پست ها و كامنتهايي كه بي پايه و اساس هستند و باعث ميشوند كه افراد به اشتباه كاري را انجام دهند و يا كامنتهايي كه بدون مدرك معتبر و از روي شايعات در صفحات مندرج مي شود را بازنگري كنيد.
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
لطفاً مدیران نظر بدهند که این آیتم امسال به شرایط تمکن مالی اضافه شده یا سالهای گذشته هم به همین منوال بوده
APPLICANT’S OWN FUNDS
An applicant who expects to be able to meet the public charge provisions of the law through personal financial resources may submit to the consular officer evidence of funds or income from one or more of the following sources:
1. Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);
2. Proof of ownership of property or real estate, in the form of a title, deed or the equivalent, and a letter from a lawyer, banker or responsible real estate agent showing its present value (any mortgages or loans against the property must be stated);
3. Letter or letters verifying ownership of stocks and bonds, with present market value or expected earning indicated;
4. Proof of income from business investments or other sources.
If the financial resources are derived from a source outside the United States, a statement as to how the funds or income are to be transferred to the U.S. must be provided
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-07 ساعت 02:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-07 ساعت 02:43 توسط matinam.)
(2011-08-06 ساعت 16:48)saye3000 نوشته: با سلام به همگی و تبریک به برنده های خوش شانس،
من هم یکی از برندگان هستم البته با شماره کیس 64XXX و در نتیجه کلی وقت دارم که با خیال راحت بشینم اطلاغات مفید این سایت رو بخونم
شما فرم هاتون رو سریع تر بفرستید بعد با خیال راحت بشینید و اطلاعات مفید این سایت رو بخونید
(2011-08-06 ساعت 15:05)عظیم نوشته: سلام مجدد
میخواستم سوال کنم اگه ادرس نداشته باشی نمیشه؟(ریجکت میشی؟)
و اینکه سالهای قبلی هم به همین ترتیب ادرس میخواستن؟
و اینکه یکی از دوستای خودم هم 1 ساله اونجاست اونم مشکل تغییر ادرس رو داره ایا مهمه؟
و اخر اینکه هر کسی میتونه اسپانسرت بشه؟(شرایط خاص میخواد )
من مشکل مالی ندارم و پرینت حسابم خوبه ولی بدون اسپانسر اصلا به مصاحبه میرسی که پرینت بدی یا نه؟
ممنون از توجه شما
شما الان میتونید آدرس نداشته باشید و توی فرم ها N/A بگذارید ولی موقع مصاحبه باید یک آدرس بهشون بدید و این آدرس رو هم میتونید موقع ورود به آمریکا تغییر بدید
اسپانسر باید توی آمریکا فرم های مالیاتی مربوط به خودش رو داشته باشه و اگر با اون فرم ها بره توی همون بانکی که حساب داره بهش میگن که آیا میتونه اسپانسر بشه یا نه ؟
تا موقع مصاحبه کاری به اسپانسر ندارند .
(2011-08-06 ساعت 10:54)topsoheil نوشته: سلام
مي خواستم تفاوت فرمهاي i-134 و i-864 را بدونم؟؟براي برندگان لاتاري كدام را بايد پر كنم؟؟ اسپانسر من جواب داده كه بهتره i-864 رو برام پر كنه ، اما من ديدم همه پيشنهاد كردن كه فرم i-134 بايد پر بشه....لطفا راهنمايي كنيد
من 2010 بودم i- 134 رو پر کردم
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010