موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-11 ساعت 19:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-11 ساعت 19:12 توسط California.)
(2011-08-11 ساعت 12:22)نخجير نوشته: سلام.
لطفا مديران راهنمايي كنند،
همسر من سرباز وظيفه ي صنايع دفاع بوده.
در قسمت branch بايد defense ministry نوشته بشه؟!
منظور از dates of service مدت سربازيه؟!يعني 24 ماه؟اگر بله ،پس با فرمت mm/dd/yyچي بايد نوشت؟اگر هم جواب خير ه،پس درستش چيه؟
توي بعضي 1پست ها خوندم منظور تاريخ پايان سربازيه!!!كه به نظرم درست نميومد.چون date به صورت جمع(dates) اومده.
اگر اشتباه ميكنم لطفا تصحيح كنيد.
منتظر راهنمايي مديران هستم
اين سوال رو براي چندمين بار دارم ميپرسم...plzzzzzzzzzzzzzzzz
من مدیر نیستم ولی اگه قابل بدونین جواب شما را میدم همانطور که افشین عزیز نوشتند باید تاریخ شروع و پایان را بنویسید به این فرمت:
from mm/dd/yy till mm/dd/yy
به نظرم اگه بنویسید ministry of defence یا ministry of defense جالب تره املا هر دو صحیح هست ولی اولی بیشتر استفاده میشه
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
لطفا بفرمایید برا هر نفر حداقل چه مبلغی باید تو حسابمون باشه آیا برا بچه نیم بها حساب میکنند یا کامل
با تشکر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-11 ساعت 20:03)sezar نوشته: دوستان سلام
لطفا بفرمایید برا هر نفر حداقل چه مبلغی باید تو حسابمون باشه آیا برا بچه نیم بها حساب میکنند یا کامل
با تشکر
دوست عزیز اگه منظورتون از قسمت اول سوالتون تمکین مالی هست به نظر من نزدیک 20 میلیون تومان به ازای هر نفر مبلغ خوبیه
قسمت دوم سوالتون هم فکر کنم مربوط به زمان مصاحبه هست که شما باید 819 دلار به ازای هر نفر جیرینگی همونجا تو سفارت بدهید خدمت صندق دار محترم
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام ...
ببخشید یه سوال داشتم. من هنوز توی لاتاری شرکت نکردم و البته می خوام برای سال 2013 شرکت کنم. چیزی که خیلی ذهن منو مشغول کرده اینه که من دیپلم کامپیوتر دارم و همانطور که میدانید در ایران رشته های فنی و حرفه ای پیش دانشگاهی ندارند ...و من متوجه شدم که حداقل مدرک تحصیلی باید دیپلم + پیش دانشگاهی باشه که جمعا 12 سال درس خوندن میشه ...حالا با این تفاسیر اگه خدا خواست که من قبول بشم ولی پیش دانشگاهی نرفته باشم یعنی دیگه هیچ شانسی برا گرفتن ویزا نخواهم داشت ؟
در بین تمامی مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند.
چرخهای سنگین و زنگ زدۀ زندگی با دستهای نامرئی امید می چرخد
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان لطفا سوالات حقیر را جواب بدین
1-برای ارائه سند ماشین آیا از همین الان کاراشو انجام بدیم یا اونهم باید نزدیک وقت مصاحبه انجام بشه
2-برای آنکارا یه تور خوب معرفی کنید
3- در مورد اینکه انشاا لله بعد از گرفتن ویزا چند روز مهلت داریم بریم
4-آیا حتما باید 3 سال در آمریکا بمونیم تا سیتیزن بشیم یا میتونیم مدتی هم در ایران باشیم مثلا اگر کسی کار پیدا نکرد میتونه بعد از سه چهار ماه برگرده و کارشو تو ایران ادامه بده و بعد از مدتی برگرده سرو گوشی آب بده و خلاصه بازی بازی تا سه سال تموم بشه
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-16 ساعت 11:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 11:44 توسط emran_no.)
تو ویزا بولتن که نگاه کردم یه آمار جالب داده نوشته از ایران 4453 نفر برنده داشتیم واسه dv2012 حالا چندتا سوال؟
اگه سقف تعداد ویزا ها 6000 باشه آیا می شه نتیجه گرفت که همه سال بعد آمریکائیم ؟
آیا تو صدور ویزا و شمارش اون خانواده ها هم جزو این 6000 تا هستن یا اینکه این تعداد فقط مربوط به برنده هاست ؟
شماره کیس : 2012AS00035XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
CN من 49450 است و البته مي دانم بالاست و شانسم هم كم است. حال اگر خيلي شانس بيارم و به مصاحبه دعوت شوم ، مطابق آنچه در اين مقالات آمده و تجربه قبلي دوستان به نظر2012 AUG نوبت مصاحبه مي باشد . حال چند سئوال مهم دارم كه ممنون مي شوم اگر منو راهنمايي نماييد .
1-من تاكنون sponsor پيدا نكردم ( و بعيد هم مي دانم پيدا كنم ) . حال من كه متاهل هستم و 2 فرزند دارم چقدر بايد پول در حساب بانكي ام باشد و به چه مدت ؟ شنيده ام براي هر نفر حدود 20 ميليون مي خواهد ، مثلا من 80 ميليون در حسابم بايد باشد ؟ مدت آن نيز خيلي مهم است . من اين مثلا X تومان را با توجه به اينكه حدودا يكسال ديگر مصاحبه دارم چه مدت در حسابم بگذارم ؟
2-آيا لازم است منزلم را بدهم كارشناس رسمي ارزيابي نمايد يا اين كار ضرورتي ندارد ؟
ب تشكر از سايت مفيدتان