کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲
(2011-11-21 ساعت 19:39)sima s نوشته:  
(2011-11-21 ساعت 09:34)فاطمه نوری نوشته:  سلام،من میخوام برم آمریکا.گرین کارت چقدر طول میکشه تا بیاد؟1ماه بیشتر طول میکشه؟

سلام دوست عزیز، تبریکات فراوان....>Big Grin<
این طور که من تاپیک اولین سفر برای گرینکارت 2011 رو دنبال میکنم این زمان کمی متفاوت و به فرودگاهی که وارد شدین ربط داره مثلا کسی هیوستون بود و 11 روزه گرین کارتش اومده بود.به نظر من وقت بذار و این تاپیک رو حتماً بخون.
دست راستت بالا سر ما خانوم دعا کن برامون.
ممنون،امیدوارم کار شما هر چه سریع تر درست شه،ولی من به قسمت اعتقاد شدیدی پیدا کردم،من هم همه چیزسپردم به سرنوشت.

تشکر کنندگان: sima s ، SH1A2R3
(2011-11-21 ساعت 16:16)فاطمه نوری نوشته:  undefined

سلام .ضمن تبریک من دو نفر از دوستانم پس از حدود 30 روز در دالاس گرین کارت دریافت کردند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 2014families lottery winners
(2011-11-21 ساعت 20:40)MAHDI2012 نوشته:  
(2011-11-21 ساعت 16:16)فاطمه نوری نوشته:  undefined

سلام .ضمن تبریک من دو نفر از دوستانم پس از حدود 30 روز در دالاس گرین کارت دریافت کردند

من میخوام برم پیتزبورگ،اونجا چه جوریه؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-17 ساعت 10:13)shs نوشته:  نظر دوستاني كه ميگن گردش كار حساب بانكي لازم نيست و فقط موجودي لازمه در مورد مطلب زير چيه؟
در نوشته زير به وضوح گردش كار براي 12 ماه رو خواسته؟؟؟!!!

Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);

دوست عزیز مرجع این مطلب کجاست

(2011-10-17 ساعت 10:13)shs نوشته:  نظر دوستاني كه ميگن گردش كار حساب بانكي لازم نيست و فقط موجودي لازمه در مورد مطلب زير چيه؟

Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);

منم برام سوال بود.
این متن رو تو فایل پی دی افی که از سایت سفارت آنکارا دانلود کردم دیدم.
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
(2011-11-21 ساعت 21:04)MAHDI2012 نوشته:  

دوست عزیز مرجع این مطلب کجاست

سلام دوست عزيز
از فايل pdf كه بايد از سايت سفارت(آنكارا) دانلود كنيد و فرمهاي آخرش رو پر كنيد و با مداركتون ارسال كنيد.
ولي.... من رفتم بانك(تجارت) گفتم پرينت بانكي ميخوام گفت گردش چند وقته؟ گفتم 1 ماهه .1 پرينت بانكي به من داد و يك گردش 1 ماهه كه من فقط پرينت بانكي رو دادم به سفارت و گردش حساب رو كه با خودم برده بودم اصلاً ندادم.
اماااااااااااا...... در همون پرينت بانكي هم اشاره شده كه اين پرينت بانكي براي گردش 1 ماهه هست و ميانگين حساب و از اين چيزا توش داره(مال بانك تجارت كه اينطوري بود)
خلاصه اينكه فقط پرينت بانكي رو بدين و گردش حساب رو ندين ولي محض احتياط همراه خودتون ببرين سفارت.
موفق باشين

شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: parsy631 ، Serendipity ، SH1A2R3 ، Lucky Luke
(2011-12-03 ساعت 12:45)ehsan_iuc نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز
يه سوالي داشتم با توجه به اينكه case number من 58 هزار و خرده اي هستش خودم احتمال مي دم بين مرداد و شهريور سال آينده مصاحبه ام بيفته خواستم ببينم الان كه كلا زوده براي انجام دادن مقدمات كارهام درسته؟ كارهايي مثل واكسيناسيون و ترجمه مدارك و آماده كردن مدارك اسپانسر رو كي به نظرتون بايد برم دنبالش؟كاش يه تاپيك مجزايي براي هر سري از case number ها بود در بازه هاي مشخص مثلا case number هاي بين 20000 تا 30000 يا 30000 تا 40000 و به همين ترتيب طوريكه بچه هاي اون بازه همزمان از كارهايي كه انجام دادن همو آپديت مي كردن... ممنونم پيشاپيش

به نظرم فعلن واکسن هپاتیت رو بزنید (اگه نزدین) چون سه نوبته، دو نوبت اول به فاصله یک ماه و نوبت سوم پنج ماه بعد.
2012AS00039XXX
آنکارا (یک‌ضرب)
تشکر کنندگان: ehsan_iuc ، MAHDI2012 ، batis2010
(2011-12-03 ساعت 13:37)Serendipity نوشته:  
(2011-12-03 ساعت 12:45)ehsan_iuc نوشته:  

به نظرم فعلن واکسن هپاتیت رو بزنید (اگه نزدین) چون سه نوبته، دو نوبت اول به فاصله یک ماه و نوبت سوم پنج ماه بعد.
من نزدم اين واكسن رو... يعني بايد هر سه مرحله زده بشه تا قبل از مصاحبه؟ اعتبار تاريخ واكسيناسيون اطلاع دارين چه مدت بعد از تاريخ صدور كارت هست؟ اگه 1 ساله هست كه برم همه واكسن ها رو بزنم ؟...
شماره کیس : 2012AS0005XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:21 جولای 2011
کنسولگری: آنکارا
تشکر کنندگان: MAHDI2012
سلام دوستان من امروز رفتم ÷استور واکسن mmr ابله مرغان با آنفولانزارو زدم
ولی دکتر پاستور بهم گفت هپاتیت نیازی نیست بزنی من خواستم بزنم گفت نمیخواد ، به نظرتون درست گفته به حرف اونا میشه اعتماد کرد؟
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18 Big Grin
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، batis2010
(2011-12-03 ساعت 14:41)ehsan_iuc نوشته:  

من نزدم اين واكسن رو... يعني بايد هر سه مرحله زده بشه تا قبل از مصاحبه؟ اعتبار تاريخ واكسيناسيون اطلاع دارين چه مدت بعد از تاريخ صدور كارت هست؟ اگه 1 ساله هست كه برم همه واكسن ها رو بزنم ؟...

اگر سه مرحله رو کامل بزنی به نفعته چون اینجا قیمت واکسن‌ها مناسب‌تر از آمریکاست.
یکی از دوستان در تاپیک 2011 نوشته "اعتبار هپاتیت بی 10 سال هست"
اطلاعات بیشتر رو میتونی از اینجا بخونی:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2600&page=2
(2011-12-03 ساعت 18:34)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  سلام دوستان من امروز رفتم ÷استور واکسن mmr ابله مرغان با آنفولانزارو زدم
ولی دکتر پاستور بهم گفت هپاتیت نیازی نیست بزنی من خواستم بزنم گفت نمیخواد ، به نظرتون درست گفته به حرف اونا میشه اعتماد کرد؟

تو فایل پی دی افی که از سفارت دانلود کردم اینطوری نوشته:
United States Immigration Law requires immigrant visa applicants to obtain certain vaccinations (listed below) prior to the issuance of an immigrant visa. Instructions and procedural guides direct panel physicians who conduct immigrant visa medical examinations to verify that applicants have met the vaccination requirement, or that it is medically inappropriate for the visa applicant to receive one or more of the listed vaccinations:

Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria Toxoids, Pertussis, Influenza Type B (HIB), Hepatitis A, Hepatitis B, Varicella, Pneumococcal, Influenza, Rotavirus, Meningococcal
2012AS00039XXX
آنکارا (یک‌ضرب)
تشکر کنندگان: Hediyeh ، ehsan_iuc ، aden
من برای واکسیناسیون از هلال احمر اصفهان سوال کردم گفت شش ماه قبل از رفتن به مصاحبه اقدام کنید کافیه. اون هم فقط برای اینکه بین یادآور همین هپاتیت 6 ماه باید فاصله باشه. که با احتساب ضریب اطمینان و تعطیلی و این حرفها به نظر من هشت ماه قبل از تاریخ مصاحبه احتمالی موقع خوبیه.
البته فکر کنم در تاپیک مربوط به پزشک جای مناسب تری بود برای این پرسش. (البته صلاح انجمن خویش مدیران دانند!)
تشکر کنندگان: t.azimaie ، ehsan_iuc
سلام.
من تازه عضو فروم شدم و حسابی مشغول خوندن تاپیک ها هستم.
و نکته ی خیلی جالب برام این بود که انگار من بالاترین کیس نامبر رو دارم و شاید هیچوقت اسمم در نیاد با این حساب... Sad
تشکر کنندگان: mansour*** ، batis2010
(2011-12-05 ساعت 02:24)Melkara نوشته:  سلام.
من تازه عضو فروم شدم و حسابی مشغول خوندن تاپیک ها هستم.
و نکته ی خیلی جالب برام این بود که انگار من بالاترین کیس نامبر رو دارم و شاید هیچوقت اسمم در نیاد با این حساب... Sad

دوست عزیز
پیوستن شما را به مهاجرسرا خوشامد می گویم. چنانچه ارسال های مختلف به ویژه در بولتن ویزا و سئوالهای برندگان 2012 را بخوانید پاسخ بسیاری از سئوالات خود را خواهید یافت. ایا فرم های خودتان را ارسال کرده اید؟ در خصوص کیس نامبرتان نگران نباشید . تجربه سال های اخیر نشان می دهد همه کارنت می شوند البته برای شما قطعا در ماه های پایانی این اتفاق می افتد. به هر حال موجب تشکر است چنانچه امضای خودتان را مثل بقیه اعضا تکمیل کنید تا بتوانیم بیشتر به هم کمک کنیم. موفق باشیدSmile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان:
(2011-12-03 ساعت 12:45)ehsan_iuc نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز
يه سوالي داشتم با توجه به اينكه case number من 58 هزار و خرده اي هستش خودم احتمال مي دم بين مرداد و شهريور سال آينده مصاحبه ام بيفته خواستم ببينم الان كه كلا زوده براي انجام دادن مقدمات كارهام درسته؟ كارهايي مثل واكسيناسيون و ترجمه مدارك و آماده كردن مدارك اسپانسر رو كي به نظرتون بايد برم دنبالش؟كاش يه تاپيك مجزايي براي هر سري از case number ها بود در بازه هاي مشخص مثلا case number هاي بين 20000 تا 30000 يا 30000 تا 40000 و به همين ترتيب طوريكه بچه هاي اون بازه همزمان از كارهايي كه انجام دادن همو آپديت مي كردن... ممنونم پيشاپيش

دوست عزیز...ترجمه مدارک را شروع کن .واکسن را از اسفند شروع کن .هپاتیت...دلار ها را هم آماده کن پول داری دلار بخر ..موفق باشی
(2011-11-21 ساعت 09:34)فاطمه نوری نوشته:  سلام،من میخوام برم آمریکا.گرین کارت چقدر طول میکشه تا بیاد؟1ماه بیشتر طول میکشه؟

2 تا 3 هفته ...بستگی به ایالت داره

تشکر کنندگان: ehsan_iuc
(2011-12-03 ساعت 14:41)ehsan_iuc نوشته:  

خیر دوست عزیز اگه نوبت واکسنت نرسیده لازم نیست همه واکسن های هپاتیت زده بشه تا قبل از مصاحبه.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: ehsan_iuc

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان