کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲
با سلام
من به همراه همسرم وقت سفارت داریم برای فوریه. میشه لطفا دوستان راهنمایی کنند که برای هر نفر کلا چند دلار باید پرداخت کنیم و همچنین این پول رو کجا باید پرداخت کنیم؟ آیا در سفارت بصورت نقدی دریافت میشه یا اینکه باید چک بانکی چیزی ببریم؟ آنلاین هم میشه پرداخت کرد؟

در ضمن آیا باید مدارک رو با خودمان به سفارت ببریم یا همه را از قبل پست کنیم؟ من در یکی از پستها خواندم که باید مدارک پست شود که با توجه به اینکه اصل مدارک را باید ببریم کمی غیر منطقی به نظرم آمد.
با سپاس
تشکر کنندگان:
(2012-01-04 ساعت 16:18)YKAR نوشته:  با سلام
من به همراه همسرم وقت سفارت داریم برای فوریه. میشه لطفا دوستان راهنمایی کنند که برای هر نفر کلا چند دلار باید پرداخت کنیم و همچنین این پول رو کجا باید پرداخت کنیم؟ آیا در سفارت بصورت نقدی دریافت میشه یا اینکه باید چک بانکی چیزی ببریم؟ آنلاین هم میشه پرداخت کرد؟

در ضمن آیا باید مدارک رو با خودمان به سفارت ببریم یا همه را از قبل پست کنیم؟ من در یکی از پستها خواندم که باید مدارک پست شود که با توجه به اینکه اصل مدارک را باید ببریم کمی غیر منطقی به نظرم آمد.
با سپاس

با سلام دوست عزیز شما دقیقا برای هر نفر باید 819 دلار در سفارت بصورت نقد برداخت کنید و اصل کبی مدارک رو همانطور که در دستورالعمل سفارت ترکیه برای این نوع ویزا گفته شده با بست حداقل 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه برایشان ارسال کنید و اصل مدارک را در روز مصاحبه با خودتان ببرید. " موفق باشید"
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: YKAR
سلام.
دوستان لطفا یه وکیل مهاجرتی مجرب امریکا را در تهران توسط بیام خصوصی به من معرفی کنید.
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز ،‌ همراهان و همسفران ؛

با توجه به موضوع تاپيك ، و اينكه اشاره داره به شروع ماراتن پروسه لاتاري از آغاز تا پايان ،‌ميخواستم بگم كه براي من لاتاري از زمان ثبت نام تا 15 جولاي كه نامه قبوليم رو ديدم شروع شد . با همسرم به دقت فرمها رو پر كرديم و با وسواس خواصي ويرايش كرديم . اونا رو پست كرديم و منتظر دعوت نامه شديم . در اين فاصله كارهاي مقدماتي مثل ترجمه ، واكسن و ............ انجام داديم و سرانجام براي يكم دسامبر به مصاحبه دعوت شديم . به آنكارا رفتيم و حسابي خوش گذرونديم و در كنار اون پروسه رو هم دنبال كرديم . بعد از مصاحبه هم به مدت 36 روز انتظار سختي رو كشيديم و سرانجام در ششم ژانويه 2012 كلير شديم . حالا منتظريم كه بار سفر ببنيديم و انشاءالله سه نفره بريم آمريكا . اما لاتاري هنوز براي من تموم نشده حتي اگر 10 سال هم ازش بگذره . خاطراتش ، زحماتش ، كمك عزيزان و غيره و مهمتر از همه اينا مهاجرسرا ، سايتي كه اگه نبود واقعاً نميدونستيم چكار كنيم . من واقعاً وقتي به پشت سرم نگاه ميكنم فقط يه چيزي توجه منو به خودش جلب ميكنه !!! ميدونيد كه اون چيه ؟ بله پشتوانه بودن براي همديگه . چه همسر و چه اعضاي مهاجرسرا . من خوشحالم كه توي اين مسابقه سراسر شانس برنده شدم و تا آخرش هم اميدوارم برنده باشم . اميدها ، نگرانيها و هرچيزي كه شما تصورش رو بكنيد در اين راه ، و درست بعد از پشت سر گذاشتن همشون و كسب موفقيت ، فقط يه خاطره ميشه . يه خاطره شيرين از تمام اون لحظات . براي همين ميخواستم بگم كه براي من لاتاري 2012 يه خاطره شد . خاطره اي كه هرگز فراموش نمي كنم . لاتاري براي من ارمغان زيادي داشت . يافتن دوستان جديد و خاطراتي بياد ماندني . اميدوارم كه اين لحظات و يان ثانيه ها هم براي تك تك شما خاطره انگيز بشه و زندگي زيبا و آرومي رو به شما هديه كنه . انشاءالله . موفق باشيد .
تشکر کنندگان: parsy631 ، hoda2012 ، Hediyeh ، 3rip ، emrah66 ، roghiyeh ، armanbala ، tehran_iran ، Lucky Luke ، كاميلا ، MPU
(2011-08-01 ساعت 23:25)SH1A2R3 نوشته:  سلام به همگی من جدیدالورودم و نا اشنا با همه چی.من کیسم بالاست. 55500به نظرتون ما هم مثل 2011ها کارنت میشیم؟اگه کارنت شدیم با این نمره وقت مصاحبه میدن؟لطفا راهنماییم کنین.من خیلی نگرانم.Sad

سلام ،
دکتر عزیز حتما کارنت میشی، و یک نگاهی به جدول نهایی ۲۰۱۱ بنداز، ۱-۲ ماهه آخر همه یکضرب ویزا گرفتن، یعنی تا اونوقت کلیرانسشون تکمیل شده بوده، وقتی واسه مصاحبه میرن، نتیجه نهایی رو میگیرن، یعنی برگه سفید!! امیدوارم شامل همین سناریو بشی!!!
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان:
سلام...من لاتاری2012 برنده شدم..میتونم پدرو مادرم رو هم ببرم با خودم؟
35 سالمه
تشکر کنندگان: batis2010
(2012-03-04 ساعت 01:40)kooper نوشته:  سلام...من لاتاری2012 برنده شدم..میتونم پدرو مادرم رو هم ببرم با خودم؟
35 سالمه

متاسفانه خیر ،نمی توانید فعلاً کار خاصی انجام بدهید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، **USA**
در حال حاضر نه، ولی بعد از اینکه به آمریکا رفتید و شهروند شدید می توانید اون ها رو هم ببرید. تو این چند سال هم اسمشون رو واسه لاتاری بنویسید. ظاهراً دستتون بد نیست!

(2012-03-04 ساعت 01:40)kooper نوشته:  سلام...من لاتاری2012 برنده شدم..میتونم پدرو مادرم رو هم ببرم با خودم؟
35 سالمه

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، **USA**
سلام. تبریک به همه ی دوستان برای قبولی. من در لاتاری 2012 برنده شدم و دو فرم DSP-122 و DS-230 رو برای KCC فرستادم. کیس نابرم هست 2012AS00045xxx. حالا می خوام بدونم مرحله ی بعد چیه؟ کی باید مدارک جدید رو بفرستم؟ تو سایت خود دپارتمان خوندم که توی entry status check دوباره نامه ی می فرستن که محل و زمان دقیق مصاحبه رو اعلام می کنه اما من هر وقت به اون سر می زنم همون نامه ی قبولی رو می بینم. آیا همچین نامه ای وجود داره؟ من کوالالامپور زندگی می کنم و توی نامه قسمت پست نوشته کوالالامپور. آیا این به این معنیه که مصاحبه در کوالالامپور انجام می شه؟ ممنون می شم اگر کسی راهنمایی کنه. Smile
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
ارسال فرمها: سپتامبر 2011
کارنت شدن:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-03-04 ساعت 12:11)missi نوشته:  سلام. تبریک به همه ی دوستان برای قبولی. من در لاتاری 2012 برنده شدم و دو فرم DSP-122 و DS-230 رو برای KCC فرستادم. کیس نابرم هست 2012AS00045xxx. حالا می خوام بدونم مرحله ی بعد چیه؟ کی باید مدارک جدید رو بفرستم؟ تو سایت خود دپارتمان خوندم که توی entry status check دوباره نامه ی می فرستن که محل و زمان دقیق مصاحبه رو اعلام می کنه اما من هر وقت به اون سر می زنم همون نامه ی قبولی رو می بینم. آیا همچین نامه ای وجود داره؟ من کوالالامپور زندگی می کنم و توی نامه قسمت پست نوشته کوالالامپور. آیا این به این معنیه که مصاحبه در کوالالامپور انجام می شه؟ ممنون می شم اگر کسی راهنمایی کنه. Smile

دوست عزیز دروود
هنوز شماره 45000 کارنت نشده ولی به زودی اعلام میشه. پست ما آنکارا بود و مصاحبه هم در آنکارا انجام شد. شماره من 12000 هست و 2 هفته بعد از اینکه در سایت دیدم که شماره ها تا 15000 کارنت شده بود. یه ایمیل برام آمد که نوشته بود به نامه قبولیم سر بزنم. و آن موقع تاریخ و زمان مصاحبه و ادرس سفارت و اسامی همراهان اضافه شده بود.
آمدنتان در این سایت را تبریک می گم. اپه یه کمی وقت بگذارید اطلاعات خیلی خوبی بدست میارید.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012
(2012-03-04 ساعت 12:21)aarshidaaa نوشته:  
(2012-03-04 ساعت 12:11)missi نوشته:  سلام. تبریک به همه ی دوستان برای قبولی. من در لاتاری 2012 برنده شدم و دو فرم DSP-122 و DS-230 رو برای KCC فرستادم. کیس نابرم هست 2012AS00045xxx. حالا می خوام بدونم مرحله ی بعد چیه؟ کی باید مدارک جدید رو بفرستم؟ تو سایت خود دپارتمان خوندم که توی entry status check دوباره نامه ی می فرستن که محل و زمان دقیق مصاحبه رو اعلام می کنه اما من هر وقت به اون سر می زنم همون نامه ی قبولی رو می بینم. آیا همچین نامه ای وجود داره؟ من کوالالامپور زندگی می کنم و توی نامه قسمت پست نوشته کوالالامپور. آیا این به این معنیه که مصاحبه در کوالالامپور انجام می شه؟ ممنون می شم اگر کسی راهنمایی کنه. Smile

دوست عزیز دروود
هنوز شماره 45000 کارنت نشده ولی به زودی اعلام میشه. پست ما آنکارا بود و مصاحبه هم در آنکارا انجام شد. شماره من 12000 هست و 2 هفته بعد از اینکه در سایت دیدم که شماره ها تا 15000 کارنت شده بود. یه ایمیل برام آمد که نوشته بود به نامه قبولیم سر بزنم. و آن موقع تاریخ و زمان مصاحبه و ادرس سفارت و اسامی همراهان اضافه شده بود.
آمدنتان در این سایت را تبریک می گم. اپه یه کمی وقت بگذارید اطلاعات خیلی خوبی بدست میارید.
شاد باشید.

ممنون ار راهنمایی تون. یعنی هر وقت 45000 کارنت بشه اون نامه ی حاوی زمان و تاریخ مصاحبه به دستم می رسه؟ و سوال دیگه ای که داشتم این بود که مدارک جدید رو کی و چه جوری باید بفرستم؟ آیا فرم خاصی هست که دوباره باید پر کنم؟ چون تو سایت اون جوری که من متوجه شدم نوشته بود انگار مدارک باید قبلا فرستاده بشه که روز مصاحبه خودشون می فرستن به سفارت اون کشور. اگه کمک کنید ممنون می شم.
دو تا سوال دارم:1- اگر بخواهیم تاریخ مصاحبه رو عقب بیندازیم امکان داره یا نه؟ اگر ممکنه چه زمانی و چطور باید اقدام کرد؟
2- اگر یکی از همراهان من نتونه به مصاحبه برسه شانسش از بین میره؟و آیا این موضوع را هم قبل از مصاحبه باید به kcc اطلاع بدم ؟
ممنون
شماره کیس:2012AS00038XXX
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-05 ساعت 12:49)ozr نوشته:  دوستان محترم سلام
دو تا سوال دارم:1- اگر بخواهیم تاریخ مصاحبه رو عقب بیندازیم امکان داره یا نه؟ اگر ممکنه چه زمانی و چطور باید اقدام کرد؟
2- اگر یکی از همراهان من نتونه به مصاحبه برسه شانسش از بین میره؟و آیا این موضوع را هم قبل از مصاحبه باید به kcc اطلاع بدم ؟
ممنون

1- بله امکان داره هم از طریق تلفنی و هم از طریق ایمیل می توانید اینکار رو انجام بدهید
2- اگر هر کدوم از همراهان شما به مصاحبه نروند کیس شما بطور کامل رد می شه ، پس همگی باید با هم در زمان مصاحبه حضور داشته باشید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: batis2010 ، **USA**
ممنون از جوابتون
باز هم سوال اینه که آیا قبل از کارنت شدن درخواست عقب انداختن رو بدم یا الان هم میشه و به کجا باید درخواست بدم به خود kcc و یا به سفارت انکارا؟ آیا اگر قبلش هم اطلاع بدم که یک نفر حذف میشه باز هم کیس مردوده؟
شماره کیس:2012AS00038XXX
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان:
(2012-03-04 ساعت 12:26)missi نوشته:  
(2012-03-04 ساعت 12:21)aarshidaaa نوشته:  

دوست عزیز دروود
شاد باشید.

ممنون ار راهنمایی تون. یعنی هر وقت 45000 کارنت بشه اون نامه ی حاوی زمان و تاریخ مصاحبه به دستم می رسه؟ و سوال دیگه ای که داشتم این بود که مدارک جدید رو کی و چه جوری باید بفرستم؟ آیا فرم خاصی هست که دوباره باید پر کنم؟ چون تو سایت اون جوری که من متوجه شدم نوشته بود انگار مدارک باید قبلا فرستاده بشه که روز مصاحبه خودشون می فرستن به سفارت اون کشور. اگه کمک کنید ممنون می شم.

دوست عزیز می شه لطفا به من کمک کنید؟ من همش 21 سالمه خیلی استرس دارم Sad
سوال دیگه ای که داشتم می خواستم ببینم با توجه به اینکه کیس نامبرم 45000 اگه از الان کارهای پزشکی و واکسن رو شروع کنم ایرادی نداره؟ ممنون می شم اگه کمک کنید
کارنت شدن:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان