موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-24 ساعت 19:11)elhamy نوشته: با سلام خدمت دوستان. ببخشید من یه سوال داشتم . بنده فرمها رو ارسال کردم و امضای ایرانی هم زدم ، حالا فکر میکنید مشکلی پیش میاد ؟ ممنون از شما
دوست عزیز سلام
شما آزاد هستید از هر امضائی که مایلید استفاده کنید و فرقی در لاتین یا فارسی بودن امضا وجود ندارد . نگران نباشید.
موفق باشید
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-27 ساعت 02:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-27 ساعت 02:34 توسط ho.b.)
[لطفا بگویید تا کی برای فرستادن فرمها وقت دارم؟ خیلی نگرانم
[/quote]
آیا برای همراه (همسر) نیاز به دی÷لم لا 2سال سابقه کار هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
کسی می تونه کمکم کنه؟
من مدرکم لیسانس هست و سابقه کار هم دارم الان تو قسمتی که گفته سابقه کار دارید چی بزنم...آخه توی همین سایت خوندم ای واسه اونای هستش که دیپلم ندارندو نباید کسانی که مثل ما مدرک دانشگاهی دارند پر کنند چون باعث میشه کسی که داره بررسی میکنه گیج بشه ،به عبارتی دوستان ادعا می کنند که هر اطلاعات اضافه ای خوب نیست وکلا" ما نباید این قسمت رو پر کنیم و باید noبزنیم.حالا من موندم اگه این قسمت رو اگه نه بزنیم تو قسمت بعدی که باید لیست کار فرما ها رو بنویسم چیکار کنیم؟
لطفا" دوستان با تجربه کمک کنند.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-01 ساعت 16:03)frz61 نوشته: (2011-09-01 ساعت 14:13)cmbt نوشته: (2011-09-01 ساعت 12:32)NZMT نوشته: دوستان سلام
کسی می تونه کمکم کنه؟
من مدرکم لیسانس هست و سابقه کار هم دارم الان تو قسمتی که گفته سابقه کار دارید چی بزنم...آخه توی همین سایت خوندم ای واسه اونای هستش که دیپلم ندارندو نباید کسانی که مثل ما مدرک دانشگاهی دارند پر کنند چون باعث میشه کسی که داره بررسی میکنه گیج بشه ،به عبارتی دوستان ادعا می کنند که هر اطلاعات اضافه ای خوب نیست وکلا" ما نباید این قسمت رو پر کنیم و باید noبزنیم.حالا من موندم اگه این قسمت رو اگه نه بزنیم تو قسمت بعدی که باید لیست کار فرما ها رو بنویسم چیکار کنیم؟
لطفا" دوستان با تجربه کمک کنند.
منم مثل شما با این مشکل مواجه شدم(مدرک دکترا دارم) ولی در نهایت تصمیم گرفتم این قسمت را نیز پر کنم هرچند بنظر میرسد مربوط به زیر دیپلمها باشد ولی بالأخره ما هم سابقه کار داریم.بد از ارسال به ایمیل زدم و آنها گفتند مدارک رسیده و قابل قبول است.دیگر تصمیم با خودتان است.من فقط در مورد خودم گفتم و نمیتوانام پیشنهادی بعدم چون خودم هم مطمئن نبودام
من هم دقیقاً شرایطم مثل شماست و پر کردم
دوست عزیز اگر دارای مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر هستی به هیچ وجه قسمت سوابق کاری فرم 122 را پر نکن اون قسمت مربوط به شما نیست و برای افراد زیر دیپلم که دارای مهارت خاصی هستند می باشد من فوق لیسانس دارم و پر نکردم ومدارکم هم قابل قبول بوده
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
[
دوست عزیز اگر دارای مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر هستی به هیچ وجه قسمت سوابق کاری فرم 122 را پر نکن اون قسمت مربوط به شما نیست و برای افراد زیر دیپلم که دارای مهارت خاصی هستند می باشد من فوق لیسانس دارم و پر نکردم ومدارکم هم قابل قبول بوده
[/quote]
درستش هم همینه شما در فرم 230 جایی برای سابقه کار دارین .این با اون فرق می کنه.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه و خواست دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام از دوستان عزيز كسي مي دونه آخرين مهلت ارسال اين فرم كي هست ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی که بخواد فرم ها رو با ایمیل بفرستنه چه جوری کیس نامبرو بالاش تایپ کنه؟
میتونم پرینت بگیرم کیس نامبرو دستی بنویسم بعد امضا کنم بعد اسکن کنم؟ اسکن اشکالی نداره؟ کسی تا حالا فرمو اسکن کرده؟ قبول می کنند؟
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-21 ساعت 21:47)Mehrafarin نوشته: کسی که بخواد فرم ها رو با ایمیل بفرستنه چه جوری کیس نامبرو بالاش تایپ کنه؟
میتونم پرینت بگیرم کیس نامبرو دستی بنویسم بعد امضا کنم بعد اسکن کنم؟ اسکن اشکالی نداره؟ کسی تا حالا فرمو اسکن کرده؟ قبول می کنند؟
با برنامه Foxit Reader خیلی راحت میتونی با استفاده از Type writer کیس نامبر را اضافه کنی
شماره کیس : 2012AS1####
تاریخ رویت قبولی در سایت: سپتامبر 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: سپتامبر 2011
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:دسامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-21 ساعت 22:22)xrezai نوشته: (2011-09-21 ساعت 21:47)Mehrafarin نوشته: کسی که بخواد فرم ها رو با ایمیل بفرستنه چه جوری کیس نامبرو بالاش تایپ کنه؟
با برنامه Foxit Reader خیلی راحت میتونی با استفاده از Type writer کیس نامبر را اضافه کنی
این برنامه رو ندارم میتونم از اسکن استفاده کنم؟
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-21 ساعت 22:35)Mehrafarin نوشته: (2011-09-21 ساعت 22:22)xrezai نوشته: (2011-09-21 ساعت 21:47)Mehrafarin نوشته: کسی که بخواد فرم ها رو با ایمیل بفرستنه چه جوری کیس نامبرو بالاش تایپ کنه؟
این برنامه رو ندارم میتونم از اسکن استفاده کنم؟
میشه ولی بعد از اسکن بهتره تبدیل به PDF کنی (با کیفیت خوب)
شماره کیس : 2012AS1####
تاریخ رویت قبولی در سایت: سپتامبر 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: سپتامبر 2011
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:دسامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:2