موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تو رو خدا یکی به من بگه من چی کار کنم .... خیلی استرس دارم نکنه مشکل ساز بشه.... من فوق لیسانس دارم ولی تو فرم 122 قسمت 6 University Degree رو انتخاب کردم ولی بعضی میگن باید Advanced Degree رو میزدم .... تو رو خدا بگید آیا مشکل ساز میشه ؟؟؟؟؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-03 ساعت 19:36)Alireza982010 نوشته: بچه ها تو رو خدا یکی به من بگه من چی کار کنم .... خیلی استرس دارم نکنه مشکل ساز بشه.... من فوق لیسانس دارم ولی تو فرم 122 قسمت 6 University Degree رو انتخاب کردم ولی بعضی میگن باید Advanced Degree رو میزدم .... تو رو خدا بگید آیا مشکل ساز میشه ؟؟؟؟؟
خیر هیچ مشکلی نداره واز هر دوتا کلمه می تونستی استفاده کنی ، بیخودی هم به خودت استرس وارد نکن پیر می شی هان
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-29 ساعت 10:12)emran_no نوشته: من فرم ها رو ارسال کردم الان که نگاه می کنم می بینم تو جدول تحصیلات عنوان مدرک رو نوشتم مثلا نوشتم BA برای لیسانس ولی عنوان رشته تحصیلی مثلا BA FROM COMPUTER SCIENCE رو ننوشتم بنظر دوستان مشکلی پیش نمیاد ؟؟
لازم هست ایمیل بدم به KCC و اصلاحیه بفرستم ؟؟
دوست عزیز اگر منظور شما فرم DSP-122 است شما دقیقا فرم مورد نظر را درست پر کردید. نیازی به عنوان رشته تحصیلی نیست و فقط درجه تحصیلی کافی است. من هم همین طور فرم را پر کردم و تائیده کی سی سی را هم که مدارکم مشکلی ندارند گرفتم.
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من همه فرم ها را پر کردم اما آخرین فورم که دکمه ارسال رو زدم صفحه بعدی لود نشد و نمیدانم صفحه ارسال شده یا نه. یعنی نمیدانم ثبت نام من کامل شده یا نه.
ار کجا باید بفهمم که ثبت نام انجام شده یا نه؟
میترسم دوباره ثبت نام کنم و قبلی هم ارسال شده باشه و از قرعه کشی حذف بشم.
دوستان وقتی نمانده . لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لازم دونستم تجربه اي مهم را به شما عرض كنم من در فرم ds230 قسمت مربوط به زندگي بعد از شانزده سالگي را از زمان تولد تا بيست سالگي ام ننوشته بودم و بعد از سر بازي را نوشته بودم به kcc إيميل زدم و توضيح دادم أولين بار به من جواب دادند كه فقط يك اشتباه را با إيميل يا نامه ميپذيرند و اگر بيش از يك اشتباه يا حد اكثر دو اشتباه كوچك باشد بايد فرم ها از اول پر شده و پست شود من هم در جواب نوشتم اينكه فقط يك فيلد فراموش شده هست و در جواب به من أوكي دادند أينو نوشتم كه اگر كسي اشتباهات فاحش داشته باشند به إيميل زدن تكيه نكنيد
اين هم متن إرسالي kcc
> It is acceptable to use correction fluid to correct mistakes made while completing your forms. If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo..._1342.html.
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
آقاي ون تو قسمت مربوط به تحصيلات مدارس ابتدائي و راهنمايي هم بايد نوشته ميشد؟ من فقط دانشگاه و دبيرستانو نوشتم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-18 ساعت 16:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-18 ساعت 16:49 توسط solaris.)
سلام دوستان
من در قسمت 4 فرم به جای ANKARA شهر و کشور محل اقامت (ایران) خودم رو نوشتم. می خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد؟ آخه من می خوام سفارت محل مصاحبم همون آنکارا باشه؟
case no. 2012AS00070000
تاریخ ارسال فرم: oct
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستای عزیزم
من یک مشکلی پیدا کردم
من فرمهایی که به kcc فرستادم حرف ی بزرگ نوشته شده و من همین طوری تایپ کردم و فرستادم
حالا وقت مصاحبم هم در اواسط جون هست ...
میشه راهنماییم کنید که به مشکل می خورم یا نه و چی کار کنم
خواهش می کنم کمک کنید...
--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس :2012AS0004XXXX
كارنت شدن كيس : June 2012
تاريخ مصاحبه : June
كنسولگري :Ankara
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من درهیچ کدام از فرمها کیس نامبر را ننوشتم چون جایی براش نبود که تایپ کنم.ولی صفحه بارکد وکیس نامبر را پیوست کردم. ممکن است مشکل ساز باشد و چکار کنم ؟