کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
دوستان عزيز من ديشب اطلاع پيدا كردم كه قبول شدم ميشه لطف كنيد قدم بعدي رو بگيد بايد چكار كنم ؟ فرمها رو دانلود كنم و پركنم درسته ؟ بعدش بايد با پست TNT يا DHL بفرستم ؟
تشکر کنندگان:
سلام من چند تا سوال داشتم
اول اینکه شوهرم برنده شده این فرم رو باید شوهرم پر کنه و من رو زیر مجموعش بنویسه یا نه هر کدوم باید جداگانه یه فرم جدا بگیریم و اونو پرکنم ؟؟؟؟
دوم اینکه در قسمت 33 این فرم باید دبستان راهنمایی دبیرستان و دانشگاه رو جدا جدا بنویسیم
و سوم اینکه شوهر من اول فوق دیپلوم گرفته بعد از فوق دیپلم به لیسانس قبول شده در دو دانشگاه مختلف ایا باید هر کدوم رو جدا بنویسه مثلا برای فوق دیپلوم باید چی بنویسه برای لیسانس چی ؟؟؟
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان:
(2011-07-16 ساعت 19:26)ماندانا نوشته:  سلام من چند تا سوال داشتم
اول اینکه شوهرم برنده شده این فرم رو باید شوهرم پر کنه و من رو زیر مجموعش بنویسه یا نه هر کدوم باید جداگانه یه فرم جدا بگیریم و اونو پرکنم ؟؟؟؟
دوم اینکه در قسمت 33 این فرم باید دبستان راهنمایی دبیرستان و دانشگاه رو جدا جدا بنویسیم
و سوم اینکه شوهر من اول فوق دیپلوم گرفته بعد از فوق دیپلم به لیسانس قبول شده در دو دانشگاه مختلف ایا باید هر کدوم رو جدا بنویسه مثلا برای فوق دیپلوم باید چی بنویسه برای لیسانس چی ؟؟؟

- براي هر يك ار نفرات داخل يك پرونده بايد يك فرم مستقل (جدا) پر بشه.
- در قسمت 33 این فرم باید دبستان راهنمایی دبیرستان و دانشگاه جدا جدا نوشته بشه.
- (شوهر من اول فوق دیپلوم گرفته بعد از فوق دیپلم به لیسانس قبول شده در دو دانشگاه مختلف ایا باید هر کدوم رو جدا بنویسه) بله حتما
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: ماندانا ، farzad-it ، California
(2011-07-16 ساعت 19:36)frozen mind نوشته:  

- (شوهر من اول فوق دیپلوم گرفته بعد از فوق دیپلم به لیسانس قبول شده در دو دانشگاه مختلف ایا باید هر کدوم رو جدا بنویسه) بله حتما
ممنون از پاسختون اقای مدیر
ببخشید یه سوال دیگه اینکه من برای فوق دیپلومش بنویسم کالج و برای لیسانسش بنویسم یونیورسیتی درسته
بعد اینکه هر دو فرم رو باید برای دوتا مون پر کنم یعنی فرمهای DSP-122وDS-230
یکی از دوستام که قبول شده یه بچه زیر 2 سال داره برای اونم باید جدا پر کنه
برای قسمت 31a برای فرم من باید اسم همسرم رو بنویسم و همسرم برعکس اسم من رو بنویسه درسه؟؟؟

میشه این فرمها رو با خودکار پر کرد ؟؟؟
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: California
(2011-07-16 ساعت 18:24)afshin4749 نوشته:  دوستان عزيز من ديشب اطلاع پيدا كردم كه قبول شدم ميشه لطف كنيد قدم بعدي رو بگيد بايد چكار كنم ؟ فرمها رو دانلود كنم و پركنم درسته ؟ بعدش بايد با پست TNT يا DHL بفرستم ؟

تبريک بابت قبولي.
بله فرمها را پرکنيد و بفرستيد به آدرس KCC ،فر م DS-230 براي تمام افراد و فرمDSP-122 فقط براي فرد برنده.
فرقي نميکنه با کدوم پست بفرستيد.
البته چند وقت پيش ميگفتند TNT ديگه پست نميکنه آمريکا ولي شما بازم تحقيق کنيد.
اگر اشتباهي هست مديران اصلاح کنند.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میخواستم بدونم این فرم را باید خودمون پست کنیم یا اینکه باید صبر کنیم تا اعلام کنند چون من شماره کیس برام اومده ولی نمیدونم باید چیکار کنم
تشکر کنندگان:
سلام من پدرم لاتاری برنده شده و اسم مادر و خواهرمم به عنوان همراه زدم ولی خواهرم تا 1 ماه دیگه 21 سالش میشه نمیدونم اسمشو باید بدم یا نه . لطفا منو راهنمای کنید.
تشکر کنندگان:
دوستان برنده لطفا توجه کنند:
تبریک گرم و صمیمانه تیم مدیران را از جانب من پذیرا باشید!

لطفا قوانین انجمن را مطالعه فرمایید. http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1
ارسال های تکراری بدون اطلاع قبلی حذف می شوند. سوال های خود را در تاپیک مرتبط بپرسید تا نظم در انجمن برقرار بماند. بدون همکاری شما کاربران عزیز امکان ادامه کار اطلاعرسانی انجمن وجود ندارد. پس لطفا:
سوال را در تاپیک مرتبط بپرسید. قبل از ارسال از امکان جستجو در تالار برندگان سال قبل 2011 استفاده کنید. http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=61 بیشتر سوال های شما قبلا پاسخ داده شده است. برای اطلاعات بیشتر و دقیقتر به جدول 2011 در یک نگاه مراجعه کنید: http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283

توصیه اکید می کنم قبل از اقدام به پر کردن فرم ها تاپیک های مرتبط را در تالار 2011 کاملا مطالع کنید. با مطالعه این تالار شما به حد کافی اطلاعات مهاجرتی لازم را به دست خواهید آورد و از بروز هر گونه اشتباهی که ممکن است در آینده باعث مشکل شود جلوگیری خواهید کرد.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: farzad-it ، California ، shervean ، Donkey chance
(2011-07-16 ساعت 19:50)ماندانا نوشته:  
(2011-07-16 ساعت 19:36)frozen mind نوشته:  

ممنون از پاسختون اقای مدیر
ببخشید یه سوال دیگه اینکه من برای فوق دیپلومش بنویسم کالج و برای لیسانسش بنویسم یونیورسیتی درسته
بعد اینکه هر دو فرم رو باید برای دوتا مون پر کنم یعنی فرمهای DSP-122وDS-230
یکی از دوستام که قبول شده یه بچه زیر 2 سال داره برای اونم باید جدا پر کنه
برای قسمت 31a برای فرم من باید اسم همسرم رو بنویسم و همسرم برعکس اسم من رو بنویسه درسه؟؟؟

میشه این فرمها رو با خودکار پر کرد ؟؟؟

دوست گرامی
برای فوق دیپلم میتونید بنویسید associated degree و برای لیسانس بنویسید University فرم 122 رو فقط برنده اصلی پر میکنه جواب بقیه سوالهاتون هم بله هستBig Grin
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: ماندانا
(2011-07-16 ساعت 20:34)sezar نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم این فرم را باید خودمون پست کنیم یا اینکه باید صبر کنیم تا اعلام کنند چون من شماره کیس برام اومده ولی نمیدونم باید چیکار کنم
سلام
شما باید فرمها رو پر کنید و برای kcc ارسال کنید. اگر ارسال نکنید برای شما وقتی برای مصاحبه در نظر نمیگیرند.

(2011-07-17 ساعت 07:50)shahin.gh1986 نوشته:  سلام من پدرم لاتاری برنده شده و اسم مادر و خواهرمم به عنوان همراه زدم ولی خواهرم تا 1 ماه دیگه 21 سالش میشه نمیدونم اسمشو باید بدم یا نه . لطفا منو راهنمای کنید.
سلام
بله شما باید اسم خواهرتون رو وارد کنیدچون زمان ثبت نام ایشون زیر 21 سال بودند.
تشکر کنندگان:
با سلام و تبریک به همه دوستان که دور دوم قبول شدن

ظاهرا امسال هیچ نامه ای برای پذیرفته شدگان ارسال نمیشه آیا این درسته؟
عکس آقایون بهتره با کراوات باشه ؟
پرینت فرم قبولی باید همراه مدارک ارسال شود؟
من در نیروی زمینی سپاه خدمت کردم در قسمت مربوط به خدمت سربازی چه چیزی باید بنویسم؟

تشکر کنندگان:
سلام
یکی از دوستانم که برنده شده مدرک دیپلم داره ولی پیش دانشگاهی رو نگذرونده باید براش high school diploma رو علا مت بزنم یا چیز دیگه ؟؟
دوم اینکه این دوستمون رستوران داره باید براش restaurant manager بنویسم
قسمتهایی که مربوط به شغل خانومهای خانه دار هست رو باید بزنیم N یا housewife??
یه سوال دیگه شوهرم اپراتور پستهای برق فشار قوی هست اسم این شغل به اینگلیسی چی میشه اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه ممنون میشم
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان:
(2011-07-17 ساعت 16:30)royce نوشته:  با سلام و تبریک به همه دوستان که دور دوم قبول شدن

ظاهرا امسال هیچ نامه ای برای پذیرفته شدگان ارسال نمیشه آیا این درسته؟
عکس آقایون بهتره با کراوات باشه ؟
پرینت فرم قبولی باید همراه مدارک ارسال شود؟
من در نیروی زمینی سپاه خدمت کردم در قسمت مربوط به خدمت سربازی چه چیزی باید بنویسم؟

بله امسال هیچ نامه ای ارسال نمیشه
به نظر من بهتر است باشه اما نباشه هم اشکالی نداره
پرینت قبولی لازم نیست چون شما باید شماره کیستون را بالای تمام صفحات بنویسید
در مورد سربازی هم خیلی اطلاعات ندارم دوستان لطفآ راهنمایی کنند
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2011-07-17 ساعت 18:06)ماندانا نوشته:  سلام
یکی از دوستانم که برنده شده مدرک دیپلم داره ولی پیش دانشگاهی رو نگذرونده باید براش high school diploma رو علا مت بزنم یا چیز دیگه ؟؟
دوم اینکه این دوستمون رستوران داره باید براش restaurant manager بنویسم
قسمتهایی که مربوط به شغل خانومهای خانه دار هست رو باید بزنیم N یا housewife??
یه سوال دیگه شوهرم اپراتور پستهای برق فشار قوی هست اسم این شغل به اینگلیسی چی میشه اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه ممنون میشم

با عرض تبریک به شما

بله چون مدرک دیپلم دارن باید همون که گفتبن رو بزنین.
صاحب رستوران باید restaurant owner باشه البته تا اونجایی که من اطلاع دارم
و خانه دار هم میشه housekeeper البته دوستان نظر بدن.
تشکر کنندگان: ماندانا
(2011-07-17 ساعت 18:06)ماندانا نوشته:  سلام

اگه دیپلم فنی داره باید بنویسید Vocational school فکر کنم
چون پیش دانشگاهی ندارن باید حداقل 2 سال سابقه کار جور کنن
تارخ ثبت نام در سایت : October 28, 2010
شماره کیس : 2012AS0003XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August 01, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :