کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2011-07-17 ساعت 19:48)genix21 نوشته:  
(2011-07-17 ساعت 18:06)ماندانا نوشته:  سلام
یکی از دوستانم که برنده شده مدرک دیپلم داره ولی پیش دانشگاهی رو نگذرونده باید براش high school diploma رو علا مت بزنم یا چیز دیگه ؟؟

اگه دیپلم فنی داره باید بنویسید Vocational school فکر کنم
چون پیش دانشگاهی ندارن باید حداقل 2 سال سابقه کار جور کنن

نه ایشون دیپلم ریاضی داره ولی پیش دانشگاهی نگذرونده خواهشا بگین براش کدومو علامت بزنم
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان:
دوستان کسی در مورد بند ۱۱ نظری نداره اگه کسی توی آمریکا محل مشخصی نداشته باشه باید چیکار کنه ؟
چون ظاهرا این قسمت پر کردنش اجباریه
تارخ ثبت نام در سایت : October 28, 2010
شماره کیس : 2012AS0003XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August 01, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون : 16000T
تشکر کنندگان:
دوستان خوبم دو تا سوال خيلي مهم دارم كه اگه ممكنه سريع پاسخ بدين . ممنونم

1 - خانوم من قبلاً براي گرفتن ويزاي دانشجويي اقدام كرد ولي رد شد . در سوال 42 پارت دوم فرم DS-230 كه گفته آيا قبلاً از ورود شما به آمريكا ممانعت بعمل آمده ؟ چيزي بنويسه ؟

2 - در قسمت بالاي فرم DS-230 صفحه سوم در مورد مبلغ صحبت كرده . اون چي بايد وجهي پرداخت بشه ؟ چرا مبلغش رو ننوشته ؟

[/size]خواهش ميكنم فقط كساني كه اطلاعات كافي دارند پاسخ بدن [size=xx-large]
تشکر کنندگان: mrhj50
سلام دوستان، خوشبختانه تکسال اسم منم جز افراد قبول شده بود. چند تا سوال داشتم:

1- من فوق لیسانس برق هستم. برای مدارک تحصیلی، مدارک دانشگاهیمو با خودم ببرم سفارت کافیه یا مدارک دیپلمم لازمه همرام باشه؟
2- تو یکی از فرمها در مورد سربازی سوال شده، دقیقا باید توضیح بدیم دوران سربازی چیکار کردیم؟ این مورد چک میشه؟!! یعنی امکاناتشو دارن چک کنند؟
3- تو روز مصاحبه جه سوالایی پرسیده میشه؟
4- تو سایت زده که مدارک Prison Document, Police document و Military Records برای ایران Available نیست. معنیش اینه که این مدارک رو لازم نیست ترجمه کنیم؟

ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه...
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-07-18 ساعت 01:41)vahid_ce نوشته:  سلام دوستان، خوشبختانه تکسال اسم منم جز افراد قبول شده بود. چند تا سوال داشتم:

1- من فوق لیسانس برق هستم. برای مدارک تحصیلی، مدارک دانشگاهیمو با خودم ببرم سفارت کافیه یا مدارک دیپلمم لازمه همرام باشه؟
2- تو یکی از فرمها در مورد سربازی سوال شده، دقیقا باید توضیح بدیم دوران سربازی چیکار کردیم؟ این مورد چک میشه؟!! یعنی امکاناتشو دارن چک کنند؟
3- تو روز مصاحبه جه سوالایی پرسیده میشه؟
4- تو سایت زده که مدارک Prison Document, Police document و Military Records برای ایران Available نیست. معنیش اینه که این مدارک رو لازم نیست ترجمه کنیم؟

ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه...

۱.مدرک لیسانستون کافیه
۲. چک میکنند اما اینکه در چه حد میتونند چک کنند را اطلاعی ندارم
۳.سفرنامه های بچه های سال قبل را بخونید با فضای مصاحبه بیشتر آشنا میشد
۴.بله اگه ایران هستید به این مدارک نیازی نیست اما در کشور دیگری زندگی میکنید نیاز دارید از همون کشور بگیرید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: Hornet ، vahid_ce
سلام،

توی توضیحات سایت در مرحله دوم (http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html) گفته شده که فرمهای 122 و 230 را پر کنید.
مشکل اینه که آدرس فرم 230 که داده شده به نسخه سال 2009 مربوط می شه (http://travel.state.gov/pdf/DS-0230.pdf
) و قدیمی تر از اینی هست که توی این سایت (http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf) بهش لینک داده شده(2010)

سوال من اینه که کدوم یکی معتبرند. قاعدتا باید جدیدتره معتبر باشه ولی چرا تو سایت خودشون قدیمیه رو معرفی کردن؟
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:
دوستان در مورد بند ۱۱ کسی که اونجا آشنا نداره میتونه آدرس هتل یا متل رو بنویسه ؟
تارخ ثبت نام در سایت : October 28, 2010
شماره کیس : 2012AS0003XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August 01, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون : 16000T
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 16:00)ehsan_iuc نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوبم در مهاجرسرا
من یه مشکلی که تو پرکردن فرم ds-230 بهش برخوردم و واقعا عذاب آوره اینه که اون قسمتی که باید اسممون رو به فارسی بنویسیم. من هم روی adobe reader 9 تست کردم هم روی adobe acrobat professional 9 روی جفتش وقتی می خوام حرف " ی" رو بنویسم برای فامیلیم حرف بعدش به صورت بزرگ و جدا نوشته می شه یعنی سرهم نمی شه نوشت! کسی می دونه مشکل از کجاست؟چه جوری میشه حلش کرد؟یکی از دوستان که راه حل داده بودن با استفاده از paint و بعد کپی کردن اون رو هم اجرا کردم ولی بازم جداگانه می نویسه. ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه...ضمنا من ویندوزم xp هست

سلام
دوست عزیز، اینقدر خودت رو اذیت نکن، به نظر من بهترین کار اینه که همه قسمت ها رو پر کنید و وقتی پرینت نهایی رو گرفتید، با دست خط خودتون و به خط زیبای پارسی اون قسمت رو با خودکار پرکنید.
در هر حال می تونید از یک فارسی ساز هم استفاده کنید.
تشکر کنندگان: ehsan_iuc ، farnaz82 ، shaahinh66
سلام من چند تا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید درباره فرم DS-230
1.توی قسمت 2 برای خانمها که باید فامیلی شوهر رو بنویسن ایا لازمه که اسم خودشون رو هم به همراه فامیلی شوهر بنویسند ؟؟مثلا اسم خانومی مریم حیدری و فامیلی شوهرش احمدی هست باید توی این گزینه بنویسه مریم احمدی یا احمدی خالی
2 .در قسمت 12 این فرم برای خانومهای خانه دار باید بنویسیم housekeeper یا باید بزنیم N/A
3. درقسمت 22و27 باید ادرس خونه پدر و مادر رو بدیم یا فقط شهری که زندگی میکنند
4 . در قسمت 33 فرم من مدرسه های ابتدایی و راهنمایی زیادی رو عوض کردم ایا لازمه همه اونا رو بنویسم اگه هم باشه جای زیادی نداره برای نوشتن نظرتو چیه فقط مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانسم رو بنویسم ؟؟
اصلا برای پایان دوره ابتدایی و راهنمایی مدرک خاصی نیست باید اسم پایان این دوره ها رو چی بنویسم
5 .من از راهنما که دیدم نوشته قست 39 فرم مربوط به برندگان لاتاری نیست پس باید بنویسیم N/A درسته؟؟؟
اگه میشه اینگلیسی اینها رو هم بهم بگین
دیپلم تجربی

دیپلم فنی و حرفه ای

اگه میشه هرکی که میدونه لطفا جواب بده تا پاسخها رو با هم مقایسه کنم و بهترینها رو بزنم
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان:
دوستان من ۱ سال هست که استرالیا هستم با ویزای اقامت دائم و گرین کارت قبول شدم....برای کشور Native باید بزنم ایران یا استرالیا....
همسرم هم ۷ ماه حامله است ولی جایی از فرم چیزی نپرسیده...به نظر
دوستان چیکار کنم...؟؟؟
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام من چند تا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید درباره فرم DS-230
1.توی قسمت 2 برای خانمها که باید فامیلی شوهر رو بنویسن ایا لازمه که اسم خودشون رو هم به همراه فامیلی شوهر بنویسند ؟؟مثلا اسم خانومی مریم حیدری و فامیلی شوهرش احمدی هست باید توی این گزینه بنویسه مریم احمدی یا احمدی خالی
2 .در قسمت 12 این فرم برای خانومهای خانه دار باید بنویسیم housekeeper یا باید بزنیم N/A
4 . در قسمت 33 فرم من مدرسه های ابتدایی و راهنمایی زیادی رو عوض کردم ایا لازمه همه اونا رو بنویسم اگه هم باشه جای زیادی نداره برای نوشتن نظرتو چیه فقط مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانسم رو بنویسم ؟؟
اصلا برای پایان دوره ابتدایی و راهنمایی مدرک خاصی نیست باید اسم پایان این دوره ها رو چی بنویسم
5 .من از راهنما که دیدم نوشته قست 39 فرم مربوط به برندگان لاتاری نیست پس باید بنویسیم N/A درسته؟؟؟
دیپلم تجربی

دیپلم فنی و حرفه ای

اگه میشه هرکی که میدونه لطفا جواب بده تا پاسخها رو با هم مقایسه کنم و بهترینها رو بزنم
پس چرا کسی جواب نمیده خواهشا جواب بدین چون میخوام برم فرمها رو پر کنم
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 17:16)saloomeh نوشته:  دوستان سلام
به همه برندگان امسال تبریک میگم. من هم شانس اینو داشتم که امسال برنده شم. هرچند که شماره چندان مسرت بخشی ندارم (332xx) اما با این وجود شماره های عجیبی هم دیدم .البته شاید حدس من درست نباشه اما احساس میکنم کنسل شدن اولین دور یکی از دلایل این شماره های متفاوته چرا که خیلی از شرکت کننده ها یا شماره خودشونو گم کرده بودند یا ایمیل مجددا دریافت نکردن که ممکنه آمار واجدین شرایط رو پایین بیاره .البته این فقط یک نظر شخصیه . من امروز عضو شدم و مطالب بسیار علی بود. فقط سوال داشتم:
در فرم ۲۳۰ سوال ۷ : پرسیده اگر حداقل ۲ سال در کاری کار کردین ذکر کنین و در قسمت C آدرس محل کاری که شغل نامبرده رو در اونجا انجام دادیم سوال کرده. من دندانپزشک هستم و الان مشغول به کار. اما هنوز به دو سال نرسیده مدت کارم.به نظر شما باز اطلاعات مربوط به محل کار رو ذکر کنم یا نه?

به نظر من نکن دوستم،هر چی پرونده سنگین تر بشه احتمال fbiچک بیشتر میشه
(2011-07-18 ساعت 17:43)Aydinnn نوشته:  دوستان من ۱ سال هست که استرالیا هستم با ویزای اقامت دائم و گرین کارت قبول شدم....برای کشور Native باید بزنم ایران یا استرالیا....
همسرم هم ۷ ماه حامله است ولی جایی از فرم چیزی نپرسیده...به نظر
دوستان چیکار کنم...؟؟؟
ممنون

نمیدونم اینی که میگم درست است یا نه ،اما به داشتن اقامت در کشور دیگر فوق العاده حساس هستند و در این حالت خیلی سخت ویزا میدهند
واسه خانومتون تو یک صفحه جدا مشکل را بنویسید و همراه مدارک بفرستید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 18:59)ماندانا نوشته:  سلام من چند تا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید درباره فرم DS-230
دیپلم تجربی

دیپلم فنی و حرفه ای

۱. فکر میکنم این قسمت ۲ که فامیل عوض میشه مختص ما ایرانی ها نمیشه چون ما بعد ازدواج فامیلمون عوض نمیشه
۲. house keeper
۳. آدرس کامل را بنویسید
۴. تا اونجایی که جا میشه را بنویسید میتونید تو یک صفحه جداگانه هم با ذکر شماره بقیه را بنویسید
primary school
guidance school
5. na
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: ماندانا
(2011-07-18 ساعت 19:34)farnaz82 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 18:59)ماندانا نوشته:  سلام من چند تا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید درباره فرم DS-230
دیپلم تجربی

دیپلم فنی و حرفه ای

۱. فکر میکنم این قسمت ۲ که فامیل عوض میشه مختص ما ایرانی ها نمیشه چون ما بعد ازدواج فامیلمون عوض نمیشه
۲. house keeper
۳. آدرس کامل را بنویسید
۴. تا اونجایی که جا میشه را بنویسید میتونید تو یک صفحه جداگانه هم با ذکر شماره بقیه را بنویسید
primary school
guidance school
5. na
ممنون از پاسختون
ولی درمورد سوال 5 منظور از نه چیه نفهمیدم
بعد درمورد سول4 باید تو قسمت COURS OF STUDY باید primary school
guidance school
رو بنویسم سوال بعدی اینه که اول از ابتدای شروع کنم یا دانشگاه
برای مصاحبه باید مدرک ابتدایی و راهنمایی رو هم با خودمون ببریم یا لیسانس کافیه و در اخر

دیپلم تجربی

دیپلم فنی و حرفه ای

2012AS00067xxx
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 19:46)ماندانا نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 19:34)farnaz82 نوشته:  
دیپلم تجربی

دیپلم فنی و حرفه ای

۲. house keeper
۳. آدرس کامل را بنویسید
primary school
guidance school
5. na
ممنون از پاسختون
ولی درمورد سوال 5 منظور از نه چیه نفهمیدم
بعد درمورد سول4 باید تو قسمت COURS OF STUDY باید primary school
guidance school
رو بنویسم سوال بعدی اینه که اول از ابتدای شروع کنم یا دانشگاه
برای مصاحبه باید مدرک ابتدایی و راهنمایی رو هم با خودمون ببریم یا لیسانس کافیه و در اخر

دیپلم تجربی

دیپلم فنی و حرفه ای

منظورم همون N/A بود عزیزم
بله همون جا بنویسید
اول از دانشگاه شروع کنید و به آخر برید
برای مصاحبه فقط لیسانستون کافیه
ترجمه اینها را مطمئن نیستم دوستم و به همین دلیل چیزی نگفتم Cool
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: ماندانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان