موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی در مورد بند ۱۱ نظری نداره اگه کسی توی آمریکا محل مشخصی نداشته باشه باید چیکار کنه ؟
چون ظاهرا این قسمت پر کردنش اجباریه
تارخ ثبت نام در سایت : October 28, 2010
شماره کیس : 2012AS0003XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August 01, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون : 16000T
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
2011-07-17 ساعت 23:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-17 ساعت 23:49 توسط afshin4749.)
دوستان خوبم دو تا سوال خيلي مهم دارم كه اگه ممكنه سريع پاسخ بدين . ممنونم
1 - خانوم من قبلاً براي گرفتن ويزاي دانشجويي اقدام كرد ولي رد شد . در سوال 42 پارت دوم فرم DS-230 كه گفته آيا قبلاً از ورود شما به آمريكا ممانعت بعمل آمده ؟ چيزي بنويسه ؟
2 - در قسمت بالاي فرم DS-230 صفحه سوم در مورد مبلغ صحبت كرده . اون چي بايد وجهي پرداخت بشه ؟ چرا مبلغش رو ننوشته ؟
[/size]خواهش ميكنم فقط كساني كه اطلاعات كافي دارند پاسخ بدن [size=xx-large]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، خوشبختانه تکسال اسم منم جز افراد قبول شده بود. چند تا سوال داشتم:
1- من فوق لیسانس برق هستم. برای مدارک تحصیلی، مدارک دانشگاهیمو با خودم ببرم سفارت کافیه یا مدارک دیپلمم لازمه همرام باشه؟
2- تو یکی از فرمها در مورد سربازی سوال شده، دقیقا باید توضیح بدیم دوران سربازی چیکار کردیم؟ این مورد چک میشه؟!! یعنی امکاناتشو دارن چک کنند؟
3- تو روز مصاحبه جه سوالایی پرسیده میشه؟
4- تو سایت زده که مدارک Prison Document, Police document و Military Records برای ایران Available نیست. معنیش اینه که این مدارک رو لازم نیست ترجمه کنیم؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در مورد بند ۱۱ کسی که اونجا آشنا نداره میتونه آدرس هتل یا متل رو بنویسه ؟
تارخ ثبت نام در سایت : October 28, 2010
شماره کیس : 2012AS0003XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August 01, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون : 16000T
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-18 ساعت 16:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-18 ساعت 16:58 توسط ماندانا.)
سلام من چند تا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید درباره فرم DS-230
1.توی قسمت 2 برای خانمها که باید فامیلی شوهر رو بنویسن ایا لازمه که اسم خودشون رو هم به همراه فامیلی شوهر بنویسند ؟؟مثلا اسم خانومی مریم حیدری و فامیلی شوهرش احمدی هست باید توی این گزینه بنویسه مریم احمدی یا احمدی خالی
2 .در قسمت 12 این فرم برای خانومهای خانه دار باید بنویسیم housekeeper یا باید بزنیم N/A
3. درقسمت 22و27 باید ادرس خونه پدر و مادر رو بدیم یا فقط شهری که زندگی میکنند
4 . در قسمت 33 فرم من مدرسه های ابتدایی و راهنمایی زیادی رو عوض کردم ایا لازمه همه اونا رو بنویسم اگه هم باشه جای زیادی نداره برای نوشتن نظرتو چیه فقط مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانسم رو بنویسم ؟؟
اصلا برای پایان دوره ابتدایی و راهنمایی مدرک خاصی نیست باید اسم پایان این دوره ها رو چی بنویسم
5 .من از راهنما که دیدم نوشته قست 39 فرم مربوط به برندگان لاتاری نیست پس باید بنویسیم N/A درسته؟؟؟
اگه میشه اینگلیسی اینها رو هم بهم بگین
دیپلم تجربی
دیپلم فنی و حرفه ای
اگه میشه هرکی که میدونه لطفا جواب بده تا پاسخها رو با هم مقایسه کنم و بهترینها رو بزنم
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ۱ سال هست که استرالیا هستم با ویزای اقامت دائم و گرین کارت قبول شدم....برای کشور Native باید بزنم ایران یا استرالیا....
همسرم هم ۷ ماه حامله است ولی جایی از فرم چیزی نپرسیده...به نظر
دوستان چیکار کنم...؟؟؟
ممنون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من چند تا سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید درباره فرم DS-230
1.توی قسمت 2 برای خانمها که باید فامیلی شوهر رو بنویسن ایا لازمه که اسم خودشون رو هم به همراه فامیلی شوهر بنویسند ؟؟مثلا اسم خانومی مریم حیدری و فامیلی شوهرش احمدی هست باید توی این گزینه بنویسه مریم احمدی یا احمدی خالی
2 .در قسمت 12 این فرم برای خانومهای خانه دار باید بنویسیم housekeeper یا باید بزنیم N/A
3. درقسمت 22و27 باید ادرس خونه پدر و مادر رو بدیم یا فقط شهری که زندگی میکنند
4 . در قسمت 33 فرم من مدرسه های ابتدایی و راهنمایی زیادی رو عوض کردم ایا لازمه همه اونا رو بنویسم اگه هم باشه جای زیادی نداره برای نوشتن نظرتو چیه فقط مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانسم رو بنویسم ؟؟
اصلا برای پایان دوره ابتدایی و راهنمایی مدرک خاصی نیست باید اسم پایان این دوره ها رو چی بنویسم
5 .من از راهنما که دیدم نوشته قست 39 فرم مربوط به برندگان لاتاری نیست پس باید بنویسیم N/A درسته؟؟؟
اگه میشه اینگلیسی اینها رو هم بهم بگین
دیپلم تجربی
دیپلم فنی و حرفه ای
اگه میشه هرکی که میدونه لطفا جواب بده تا پاسخها رو با هم مقایسه کنم و بهترینها رو بزنم
پس چرا کسی جواب نمیده خواهشا جواب بدین چون میخوام برم فرمها رو پر کنم
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست :