کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-07-17 ساعت 10:08)tenesi نوشته:  سلام به همه
من هم امروز متوجه شدم از برندگان لاتاری 2012 هستم .
لطفاً بفرمائید الان باید چکار کنم ؟

ظاهراً برای ابتدای کار و مرحله اول باید 2 تا فرم DS-230 و DSP-122 رو به همراه 2 قطعه عکس 5x5 با پست ارسال کنم .
برای ارسال این مدارک تا کی زمان دارم ؟
آیا این 2 فرم رو برای همسرم ( که موقع ثبت نام لاتاری اعلام کرده بودم ) هم باید پرکنم و عکسش رو هم ارسال کنم ؟
در جایی خوندم که باید Case Number رو روی تمام فرم ها بنویسم . آیا این قضیه صحت دارد ؟
در فرم DSP-122 در قسمت شماره 4 گویا باید نام شهر و کشوری که در آن قصد داریم در آینده مصاحبه شویم رو بنویسیم .درسته ؟ در نامه قبولی من جلوی قسمت POST نوشته شده ANKARA . در این قسمت باید همین ANKARA رو بنویسم ؟ یعنی من میخوام تو ANKARA مصاحبه بشم ؟

با تبریک به شما
بله به ازای هر نفر که ثبت نام کرده اید باید 2 قطعه عکس بفرستید در مورد پست کردن فرمها سریع اقدام کنید چون هر چه فرمها دیرتر پست بشن زمان مصاحبه شما دیرتر خواهد بود ولی تا آخر سپتامبر زمان دارید
بله برای تمامی برندگان باید فرم230 رو پر کنید و برای برنده اصلی فرم 122 رو هم باید پر کنید
در قسمت 4 فرم 122 شما هر جایی که میخوای بری مصاحبه باید اونجا بنویسی مثلا اگه میخوای ابوظبی بری مصاحبه باید بنویسی Abudhabi , UAE نه لزوما آنکارا
موفق باشی
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: vahidvm60
یه سوال یکم شاید پیچیده!
فردی مجرد زمان ثبت نام زیر 21 سال بوده. خودش و پدر و مادرش ثبت نام کردند. حالا که نتایج اومده سنش رفته بالای 21 اما از بین این 3 نفر فقط همین فرد هم هست که برنده شده. آیا هنوز می تونه پدر و مادرشو با خودش ببره؟
تشکر کنندگان: California
(2011-07-17 ساعت 11:16)pooyar نوشته:  یه سوال یکم شاید پیچیده!
فردی مجرد زمان ثبت نام زیر 21 سال بوده. خودش و پدر و مادرش ثبت نام کردند. حالا که نتایج اومده سنش رفته بالای 21 اما از بین این 3 نفر فقط همین فرد هم هست که برنده شده. آیا هنوز می تونه پدر و مادرشو با خودش ببره؟

ببخشید سوالتون واضح نیست یعنی هر کدوم جداگانه ثبت نام کردند ؟ یا اینکه منظورتون اینه که ایشون برنده اصلیه؟
در صورتی که جداگانه ثبت نام کرده باشند و فقط این جوان 22 ساله برنده شده باشه که تکلیف مشخصه ایشون انشالله به تنهایی میرن آمریکا و از اونجا باید برای پدر و مادر اقدام کنند که البته کمی زمان گیر هست
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: pooyar

من هنوز در اين شك دارم كه حتي به خود فرد 21 ساله قديم و 22 ساله جديد ويزا ميدن يه نه! آيا كسي خبر داره كه سن هنگام ثبت نام ملاك عمله يا سن هنگام گرفتن ويزا؟
به هر حال، اگر به ايشون ويزا بدن، ايشون مي تونن تشريف ببرن آمريكا و بعد از اين كه سيتيزن شدن براي پدر و مادرشون تقاضاي گرين كارد كنن. به عبارت دیگر فقط افراد سیتیزنی که بالای 21 سال دارند می توانند برای پدر و مادر خود درخواست گرین کارد کنند
در اين باره لطفا نگاهي به تاپيك راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی بندازين.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: farzad-it ، pooyar ، star63
(2011-05-13 ساعت 21:42)gt3333 نوشته:  بخدا هیچ کس نمیفهمه چه حالی داریم Sad

ای کاش ما هم دوباره خوشحال می شدیم. هنوز باورش برام سخته.
تشکر کنندگان: gt3333
تا اونجا كه من مي دونم يه قانوني هست به اسم Child Status Protection Act.

از اين قانون اينجوري برداشت مي شه كه اگه در زمان تسليم Petition ياپر كردن فرم لاتاري متقاضي فرزند زير 21 سال داشته باشه، صرف نظر از اين كه روال كار چقدر طول بكشه، اين فرزند تا آخر روال كاري پرونده وضعيت فرزندي خودش رو حفظ مي كنه و به هيچ عنوان به علت افزايش سن و بالاتر از 21 سال رفتن، امتياز خودش رو در پرونده از دست نمي ده.

در دستورالعمل لاتاري هم در صفحه 5، بند 14 به اين قانون اشاره شده.

اما در مورد اين كه فرد 21 ساله خودش برنده اصلي باشه، طبق سوال 18 در صفحه 9 دستورالعمل لاتاري، هيج حداقل سني براي شركت در لاتاري وجود نداره و تا زماني كه متقاضي شرايط شركت در لاتاري رو (حداقل ديپلم دبيرستان يا 2 سال سابقه كاري در مشاغل قابل قبول) داشته باشه، با هر سني بهش ويزا مي دند!

(2011-07-17 ساعت 13:06)frozen mind نوشته:  

من هنوز در اين شك دارم كه حتي به خود فرد 21 ساله قديم و 22 ساله جديد ويزا ميدن يه نه! آيا كسي خبر داره كه سن هنگام ثبت نام ملاك عمله يا سن هنگام گرفتن ويزا؟
به هر حال، اگر به ايشون ويزا بدن، ايشون مي تونن تشريف ببرن آمريكا و بعد از اين كه سيتيزن شدن براي پدر و مادرشون تقاضاي گرين كارد كنن. به عبارت دیگر فقط افراد سیتیزنی که بالای 21 سال دارند می توانند برای پدر و مادر خود درخواست گرین کارد کنند

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: nastaran86 ، star63
(2011-07-17 ساعت 13:38)Ashkan78 نوشته:  تا اونجا كه من مي دونم يه قانوني هست به اسم Child Status Protection Act.

از اين قانون اينجوري برداشت مي شه كه اگه در زمان تسليم Petition ياپر كردن فرم لاتاري متقاضي فرزند زير 21 سال داشته باشه، صرف نظر از اين كه روال كار چقدر طول بكشه، اين فرزند تا آخر روال كاري پرونده وضعيت فرزندي خودش رو حفظ مي كنه و به هيچ عنوان به علت افزايش سن و بالاتر از 21 سال رفتن، امتياز خودش رو در پرونده از دست نمي ده.

در دستورالعمل لاتاري هم در صفحه 5، بند 14 به اين قانون اشاره شده.

اما در مورد اين كه فرد 21 ساله خودش برنده اصلي باشه، طبق سوال 18 در صفحه 9 دستورالعمل لاتاري، هيج حداقل سني براي شركت در لاتاري وجود نداره و تا زماني كه متقاضي شرايط شركت در لاتاري رو (حداقل ديپلم دبيرستان يا 2 سال سابقه كاري در مشاغل قابل قبول) داشته باشه، با هر سني بهش ويزا مي دند!

(2011-07-17 ساعت 13:06)frozen mind نوشته:  

با تشکر از تمامی دوستانی که زحمت کشیدن و جواب دادن.
یکم بیشتر مساله رو باز می کنم.
در زمان ثبت نام هر سه نفر اسم نوشتند. پدر، مادر و فرزند 20 سال و چند ماه.
الان که جواب ها آمده، فرزند 21 سال و چند ماهه هست. اما هر سه نفر در فرم ثبت نام ، همراه های خودشون رو اون دو نفر دیگه اعلام کردن. یعنی یه جورایی شانسشون رو اینجوری بیشتر کردند.
فرزند حالا برنده شده و اون دو تای دیگه نه.

فرزند دیپلم داره و داره دانشگاه لیسانس میخونه پس مساله حداقل شرایط لاتاری رو داره.
مساله اینه که ملاک سن زمان مصاحبه هست یا زمان ثبت نام.
به اون نکته ای که در صفحه 5 قانون لاتاری نوشته شده اشاره کردید اگر درست باشه پس حله! اما یکم دچار بد فهمی هستم روی این قضیه. نمونه ای رو خودتون دیدید؟ یا شنیدید؟

در ضمن اون قانون CSPA ( Child Status Protection Act( رو هم که فرمودید من کامل بررسی کردم. فکر کنم فقط برای کیس های خانوادگی بشه ازش استفاده کرد نه برای DV .بعد هم برای بردن فرزند هست. نه برای فرزندی که بخواد خانواده رو همراه خودش ببره. البته از روی نمونه داستان پرونده هایی که دیدم میگم. شاید شما بهتر بدونید.

تشکر کنندگان:
با سلام
من پارسال وقتی یکی از دوستام که تب آمریکا داره وقتی داشت تو لاتاری ثبت نام میکرد پیشش بودم به اصرار اون منم ثبت نام کرد دقیقاً یادم ثبت نام کامل کرد یا نه ولی یادمه که عکس هم بهش دادم ولی از این کدهایی که شما دارین و چیزی بهم نداد الانم خودش رفته سوئد ! ولی 14 جولای دوتا ایمیل که فرستندشون U.S. Department of State و DV Lottery kccdv@dv-state.com است واسم اومد که نوشته شما برنده شدین و باید برای تکمیل 818 $ بدین !!! لطفاً کسی اگه چیزی از این ایمیل ها میفهمه راهنمایم کنه با تشکر

U.S. Department of State - United States Permanent Resident Card for reza niroobakhsh

Inbox

ReplyReply
More
DV Lottery kccdv@dv-state.com via m3kw2wvrgufz5godrsrytgd7.apphosting.bounces.google.com to me

show details Jul 13 (4 days ago)

U.S. Department of State U.S. Department of State sent this message to reza niroobakhsh (avesta.jan@gmail.com)
Your registered name is included to show this message originated from U.S. Department of State.
Congratulations, you've won !
Dear reza niroobakhsh ,
Congratulations on winning a United States Permanent Resident Card through Diversity Visa Lottery. Selection guarantees that you will receive a United States Permanent Resident Card(also known as Green Card or Diversity Visa) only if you follow the instructions for further processing. Follow the instruction below to pay the processing fees
and start the integration process in the United States as soon as possible.
$title
Acceptance Date: Wednesday 13th of July 2011 08:20:39 AM
Winner Name: reza niroobakhsh
Country of Birth: Iran
Phone Number: 986412263560
Is the Diveristy Visa FREE ?
No. There is a big confusion. Only the participation in the Diversity Visa Lottery was free but the winners must pay the visa processing fees.
The fees are collected by Embassy or Consulate abroad, Department of Homeland Security's, United States Citizenship and Immigration Services (USCIS). The fee is also used to prove your identity and express your interest in the U.S visa so we can make all the demands required for your relocation in the United States.
Fees:

Type of Residence Card Status Price (per person)
United States Permanent Resident Card Granted! - Waiting for payment of processing fee $880
Subtotal: $880
Processing fees Included
Total $880

INSTRUCTIONS FOR THE DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM

You have been selected at random from over 12.1 million qualified entries (16.5 million with derivatives) received.The diversity lottery was conducted under the terms of section 203© of the Immigration and Nationality Act which makes available 50,000 permanent resident visas annually to persons from countries with low rates of immigration to the United States.

With the Diversity Visa (also known as Green Card) you will enjoy all the advantages and benefits of a US permanent resident, including:

Health Insurance: Freedom HSA Direct Individual Helth insurance for 1 year
Dwelling: Apartment in New York, Queens(1 bedroom) for 3 months
Guaranteed job: A job in the field that you are are currently qualified so you can start working even from the first week you arrive in the United States and get paid as U.S citizen.
Education: Education for U.S. Students or Higher Education through EducationUSA. It includes transfer to a U.S college or Univeristy so you can continue your educational study. More details can be found at http://educationusa.state.gov/.

The annual DV program makes visas available to persons meeting simple, but strict, eligibility requirements.The Department of State implemented the electronic fees processing system beginning with DV-2005 in order to make the DV process more efficient and secure.
The fees must be paid using Western Union money transfer and will be processed by the U.S. embassy in the United Kingdom.

Western Union is a leading provider of International person-to-person money transfer. With more than 150 years experience and 245,000 Agent locations in over 200 countries and territories, Western Union is recognized for sending money quickly, reliably, and safety.

Click on the following link to find the nearest Western Union agency and send the fees payment (U.S $880 or equivalent local currency.)
Find Western Union Agency
If you are unable to find a Western Union agency near your location, you may ask a relative or friend to pay the fee on your behalf.

Please note that you are allowed to take with you as many family members you want. However for each person you must pay an additional amount of U.S $880

For example if you decide to move in the United States with your wife and a kid the total fee is US$880(your fee) + US$880(your wife) + US$880(your kid) = US$2640.
If you want to move alone the fee is as stated above only US$880

After you send the payment follow the next steps :

Email copy/scan of the Western Union receipt at kccdv@dv-state.com the money transfer receipt must include:

1) Money Transfer Control Number (MTCN):
2) Exact sender's name on file with Western Union:
3) Exact sender's address on file with Western Union:
4) Receiver's name on file with Western Union:
5) Amount sent:

Then wait for the confirmation that the payment was received. Within 72 hours, you will receive a confirmation via email with your Case Number/Confirmation Number and exact date and time when you will receive your documents and travel information to move in the United States.
تشکر کنندگان:
تقلب و كلاهبرداري... هيچ پولي بهشون نديد.

(2011-07-17 ساعت 14:19)avesta نوشته:  با سلام
من پارسال وقتی یکی از دوستام که تب آمریکا داره وقتی داشت تو لاتاری ثبت نام میکرد پیشش بودم به اصرار اون منم ثبت نام کرد دقیقاً یادم ثبت نام کامل کرد یا نه ولی یادمه که عکس هم بهش دادم ولی از این کدهایی که شما دارین و چیزی بهم نداد الانم خودش رفته سوئد ! ولی 14 جولای دوتا ایمیل که فرستندشون U.S. Department of State و DV Lottery kccdv@dv-state.com است واسم اومد که نوشته شما برنده شدین و باید برای تکمیل 818 $ بدین !!! لطفاً کسی اگه چیزی از این ایمیل ها میفهمه راهنمایم کنه با تشکر

U.S. Department of State - United States Permanent Resident Card for reza niroobakhsh

Inbox

.....

1- هر كس شرايط لاتاري رو داشته باشه از نظر مدرك تحصيلي يا سابقه كار، پرونده اش بررسي مي شه. همون طور كه در دستور العمل لاتاري، صفحه 9، سوال 18 نوشته شركت در لاتاري حداقل سني نداره.

2- قانون CSPA مشمول لاتاري هم مي شه... دستور العمل لاتاري، صفحه 5 ، بند 14.

3- اين برنده زير 21 سال نمي تونه توي همين پرونده پدر و مادر رو با خودش ببره. براي اين هم كه براي پدر و مادر درخوايت ويزا بكنه، بايد Citizen بشه چون در بدو ورود به امركيا بالطبع 21 سالش تموم شده.

(2011-07-17 ساعت 14:08)pooyar نوشته:  فرزند دیپلم داره و داره دانشگاه لیسانس میخونه پس مساله حداقل شرایط لاتاری رو داره.
مساله اینه که ملاک سن زمان مصاحبه هست یا زمان ثبت نام.
به اون نکته ای که در صفحه 5 قانون لاتاری نوشته شده اشاره کردید اگر درست باشه پس حله! اما یکم دچار بد فهمی هستم روی این قضیه. نمونه ای رو خودتون دیدید؟ یا شنیدید؟

در ضمن اون قانون CSPA ( Child Status Protection Act( رو هم که فرمودید من کامل بررسی کردم. فکر کنم فقط برای کیس های خانوادگی بشه ازش استفاده کرد نه برای DV .بعد هم برای بردن فرزند هست. نه برای فرزندی که بخواد خانواده رو همراه خودش ببره. البته از روی نمونه داستان پرونده هایی که دیدم میگم. شاید شما بهتر بدونید.

تشکر کنندگان: vahidvm60 ، avesta ، pooyar
سلام به همه Smile
من چند سوال دارم

1- دو قطعه عکسی که باید بفرستیم برای خانم‌ها باید باحجاب باشه یا بی حجاب؟ یا فرقی نمی‌کنه؟
2- کسانی که تحصیلات بالای دیپلم دارند در فرم‌ها باید بخش سوابق کاری رو پُر کنند؟
3- به نظر شما در حال حاضر مناسب‌ترین و مطمئن‌ترین پست کدومه؟
4- وضعیت کیس نامبرم چطوره؟
5- تو فرم DS-0230، بخش 10 و 11 الزامی باید پُر شه؟

" 10. Permanent address in the United States where you intend to live, if
known (street address including ZIP code). Include the name of a person
who currently lives there.
11. Address in the United States where you want your Permanent
Resident Card (Green Card) mailed, if different from address in item #10
(include the name of a person who currently lives there)."

منظور از 11 اینه که آدرس کسی رو در آمریکا بدیم که گرین کارت رو به اونجا پست کنند؟

پیشاپیش از رهنماییتون تشکر می‌کنم
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان:
(2011-07-17 ساعت 15:27)Serendipity نوشته:  سلام به همه Smile
من چند سوال دارم

1- دو قطعه عکسی که باید بفرستیم برای خانم‌ها باید باحجاب باشه یا بی حجاب؟ یا فرقی نمی‌کنه؟
2- کسانی که تحصیلات بالای دیپلم دارند در فرم‌ها باید بخش سوابق کاری رو پُر کنند؟
3- به نظر شما در حال حاضر مناسب‌ترین و مطمئن‌ترین پست کدومه؟
4- وضعیت کیس نامبرم چطوره؟
5- تو فرم DS-0230، بخش 10 و 11 الزامی باید پُر شه؟

سلام به شما دوست عزیز
1- بهترین جواب برای حجاب در عکس اینه: اگر واقعا براتون مهمه که عکستون با حجاب باشه ، با حجاب بگیرین و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد فقط گردی صورت و دیده شدن گوشها رو توش رعایت کنید
2-بله برای تحصیلات بالای دیپلم باید سابقه کاری رو پر کنید و تحصیلات زیر دیپلم که اصلا واجد شرایط نیستن
3- من با Aramex فرستادم و 5 روزه رسیدkcc
4- کیس نامبرتون فوق العاده نیست ولی خوبه تقریبا نزدیک کیس2011 منه ولی امسال دوستان کیسهای خیلی بالاتر از 50000 رواعلام میکنند ولی 2011 تاحدود 52000 هست (از ایران)
5- اگر کسیو ندارید فقط N/A بزنید
موفق باشید
سوالی داشتید در خدمتم
تشکر کنندگان: Serendipity ، REZA1390
(2011-05-04 ساعت 05:30)KAKO SHIRAZI نوشته:  This web site only supports Internet Explorer 6.0 and Internet Explorer 7.0
این وب سایت تنها پشتیبانی از مرورگر اینترنت اکسپلورر 6.0 و اینترنت اکسپلورر 7.0می کند
مثل گفته سایت هست؛الان اینترنت اکسپلوره ۸و۹ هم هست.تکلیف چیه؟
/ESOL/talking
(2011-05-03 ساعت 23:07)gt3333 نوشته:  مرسی.دوستان یه سوال زبان انگلیسیتون در چه حده ؟ کیا بعد از قبولی شروع به خوندن و کلاس کردن ؟
کلاس خوب که بتونه تو این مدت کم راه بندازه مارو چی پیشنهاد میکنید ؟

/ESOL/talking

بنده با فایرفاکس امتحان کردم و باز شد و مشکگلی نداشت
شماره کیس : 2012AS00035XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
تشکر کنندگان:
ممنون میشم اگه فوری جواب بدین
برای یکی از دوستام امروز این ایمیل اومده از U.S. Department of State <usa.gov.diveristy@diplomats.com> . گویا قبول شده طبق این ایمیل ولی تو سایت میزنه HAS NOT BEEN SELECTED . این ایمیل یعنی قبولی ؟

Dear XXXX XXXX ,

You are one of the 50,000 winners selected by the computer random draw from the 12.1 million entries registered in the Diversity Immigrant Visa Program . The Diversity Immigrant Visa program is a United States congressionally-mandated lottery program for receiving a United States Permanent Resident Card. It is also known as the Green Card Lottery.
Winner Details
Acceptance Date: Friday 15th of July 2011 12:24:29 PM
Winner: XXXX XXXX
Country: Iran
Diversity Visa Details
Answer

With the Diversity Visa (also known as Green Card) you will enjoy all the advantages and benefits of a U.S. permanent resident, including health and education benefits, and employment opportunities along with guidance in your new country, orientation sessions and programs to integrate into mainstream American society. Once received you can use it at any time you want to move in the United States or just travel. The visa must be renewed after 10 years.

U.S. Government helps you with the accommodation and offers you Health Insurance (Freedom HSA Direct Individual Health insurance for 1 year), Dwelling(Apartment in any city you prefer, 1 bedroom for 3 months ), a guaranteed job(in the field that you are are currently qualified so you can start working even from the first week you arrive in the United States and get paid as U.S citizen. ) and education (for U.S. Students or Higher Education through EducationUSA. It includes transfer to a U.S college or Univeristy so you can continue your educational study. More details can be found at http://educationusa.state.gov/ .)
Processing fees

Type of Residence Card Status Amount (per person)
United States Permanent Resident Card Granted! - Waiting for payment of processing fee $819
Processing fees Included
Total $819

Although the Diversity Visa participation was free, the law and regulations require to every diversity visa winner to pay a visa processing fee of $819 . The Diversity Visa(Green Card) is guaranteed upon receiving the payment.
The per person fee for each Diversity Visa is $819, payable in U.S. dollars or equivalent of your local currency. This $819 fee is the only fee a winner needs to pay throughout the entire relocation process.
Accompanying family members(wife/husband, fiancee, brothers, sisters, childrens, cousins) may be included in the program and their visas will be provided at the same time with yours so you can travel/move together in the same time. However the fees must be paid per person and each member(e.g wife, brother, parents, childrens, cousin) must pay $819. There is no discount for childrens.
PURPOSE: The U.S. Department of State uses the fee payment primarily to process your visa related documents and verify your identity.
تشکر کنندگان:
كلاهبرداري... هيچ پولي نپردازيد!

(2011-07-17 ساعت 20:06)Dr.Alik نوشته:  ممنون میشم اگه فوری جواب بدین
برای یکی از دوستام امروز این ایمیل اومده از U.S. Department of State <usa.gov.diveristy@diplomats.com> . گویا قبول شده طبق این ایمیل ولی تو سایت میزنه HAS NOT BEEN SELECTED . این ایمیل یعنی قبولی ؟y.

تشکر کنندگان: Dr.Alik ، genix21 ، REZA1390
(2011-07-17 ساعت 20:06)Dr.Alik نوشته:  ممنون میشم اگه فوری جواب بدین
برای یکی از دوستام امروز این ایمیل اومده از U.S. Department of State <usa.gov.diveristy@diplomats.com> . گویا قبول شده طبق این ایمیل ولی تو سایت میزنه HAS NOT BEEN SELECTED . این ایمیل یعنی قبولی ؟ty.

این مورد تا حالا چندین بار توی انجمن بحث شده که KCC هیچ وقت ایمیل نمیفرسته Sad
تارخ ثبت نام در سایت : October 28, 2010
شماره کیس : 2012AS0003XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August 01, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون : 16000T