کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام خدمت دوستان،

توی توضیحات سایت در مرحله دوم (http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html) گفته شده که فرمهای 122 و 230 را پر کنید.
مشکل اینه که آدرس فرم 230 که داده شده به نسخه سال 2009 مربوط می شه (http://travel.state.gov/pdf/DS-0230.pdf
) و قدیمی تر از اینی هست که توی این سایت (http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf) بهش لینک داده شده(2010)

سوال من اینه که کدوم یکی معتبرند. قاعدتا باید جدیدتره معتبر باشه ولی چرا تو سایت خودشون قدیمیه رو معرفی کردن؟
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:
آیا می توان فرم ها را توسط یک آشنا در آمریکا پست کرد؟
تشکر کنندگان:
با سلام و خسته نباشید و تبریک به همه عزیزانی که قبول شده اند

سوال من اینه که شانس دعوت شدن من به مصاحبه و گرفتن گرین کارت چقدر است ؟
case no:2012AS00065xxx

متشکرم
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 12:37)frz61 نوشته:  سلام به تمام دوستان، من دومین باری بود که شرکت می کردم و قبول شدم ولی شماره کیسم بالاست (43000) نمی دونم از کجا شروع کنم؟؟؟؟
میشه لطفاً من رو راهنمایی کنید؟ ( من دو سال سابقه کار دولتی دارم و در حال حاضر سال سوم PhD هستم)
اگر اگر اگر قبول بشم چه مدت بعد از ورود به آمریکا باید اونجا حضور داشته باشم تا مشکلی پیش نیاد؟ (برای دفاع از پایان نامه ام نیازه که برگردم!!!)

بهترین کاری که می تونید انجام بدهید این است که تالارهای مرتبط با پرکردن فرم ها و مراحل اولیه 2011 را با دقت بخونید و جواب تمام سوال هاتون رو بگیرید
(2011-07-18 ساعت 12:41)gol1 نوشته:  آیا می توان فرم ها را توسط یک آشنا در آمریکا پست کرد؟

نیازی به این کار نیست فرم ها رو خودتون پر کنید و از طریق پست dhl بفرستید آمریکا
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: frz61 ، nastaran86
(2011-07-18 ساعت 12:57)hello354 نوشته:  با سلام و خسته نباشید و تبریک به همه عزیزانی که قبول شده اند

سوال من اینه که شانس دعوت شدن من به مصاحبه و گرفتن گرین کارت چقدر است ؟
case no:2012AS00065xxx

متشکرم

اگر سهمیه ایرانیها امسال از 7 درصد کل بیشتر نشده باشه شانس کارنت شدن و رفتن به مصاحبه صد درصد هست ولی گرفتن ویزا در هیچ شرایطی گارانتی شده نیست و تنها دوستانی از شانس گرفتن ویزای بالا برخوردار هستند که تمامی مراحل رو دقیقا بر اساس دستورالعمل های مهاجرتی انجام بدهند

موفق باشید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: shadin_n
با سلام
من خانومم برنده شده Case number 2012AS00011XXX
میخواستم بدونم تمام فرم ها و مدارک باید به اسم ایشون باشه ،آیا مدارک من تاثیری نداره؟؟؟
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 13:35)aram7x نوشته:  با سلام
من خانومم برنده شده Case number 2012AS00011XXX
میخواستم بدونم تمام فرم ها و مدارک باید به اسم ایشون باشه ،آیا مدارک من تاثیری نداره؟؟؟

سلام دوست عزيز و تبريك
يكي از فرمها فقط براي برنده اصلي است و فرم ديگر هم براي برنده و هم براي همراهان است.
در ضمن كيس نامبر شما امسال خيلي خوبه امكان اينكه ماه اول كارنت بشيد خيلي زياده چون من امسال كيسهاي بالاي 60000 و 70000 ديدم. پارسال براي ما 2011 ايها با شماره 9000 شروع شد امكان اينكه امسال ماه اول بيشتر كارنت كنن زياده با توجه به كيس نامبرهاي نجومي امسال پس هر چه سريعتر فرمها رو پر كنيد و بفرستيد.
موفق باشيد.
تشکر کنندگان: alirezagh ، aram7x
سلام دوستان
می خواستم ببینم بعد از اینکه فروم هارو پر کردم می تونم اونارو به همراه عکس ها واسه دادشم که آمریکا زندگی می کنه میل کنم و اون واسه کنسولگری کنتاکی پست کنه؟ چون اینطوری هم هزینش پایین تره هم اینکه مطمئن تره!
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 18:20)mahyar66 نوشته:  سلام دوستان
می خواستم ببینم بعد از اینکه فروم هارو پر کردم می تونم اونارو به همراه عکس ها واسه دادشم که آمریکا زندگی می کنه میل کنم و اون واسه کنسولگری کنتاکی پست کنه؟ چون اینطوری هم هزینش پایین تره هم اینکه مطمئن تره!
با تشکر

بله میتونید مشکلی نیست
(2011-07-18 ساعت 12:37)frz61 نوشته:  سلام به تمام دوستان، من دومین باری بود که شرکت می کردم و قبول شدم ولی شماره کیسم بالاست (43000) نمی دونم از کجا شروع کنم؟؟؟؟
میشه لطفاً من رو راهنمایی کنید؟ ( من دو سال سابقه کار دولتی دارم و در حال حاضر سال سوم PhD هستم)
اگر اگر اگر قبول بشم چه مدت بعد از ورود به آمریکا باید اونجا حضور داشته باشم تا مشکلی پیش نیاد؟ (برای دفاع از پایان نامه ام نیازه که برگردم!!!)

نگران نباش دوست عزیز وقتی ویزا بگیری ۶ ماه فرصت داری از تاریخ مدیکالت که بری و گرین کارت را بگیری و بعد از اون میتونی با گرفتن پاس سفید تا ۲ سال خارج امریکا باشی بنابر این فرصت زیاد داری نگران نباشWink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: frz61
(2011-07-17 ساعت 22:01)ehsan1095 نوشته:  با سلام
دوستان عزیز داماد ما در لاتاری امسال برنده شده و چند سوال برای او به وجود آمده که من امیدوارم شما دوستان عزیز به آنها پاسخ دهید :
1 - تا چه زمانی فرصت هست که فرم ها را ارسال کنیم؟
2 - مراتب تحصیلی مانند دبستان و راهنمایی جزو Degree یا Diploma هستند؟ پزشکی و تخصص آن جزو کدام یک از این دو دسته هستند؟
3- داماد ما برای سربازی تنها 2 ماه آموزشی رفته و بقیه ی سربازی را به عنوان پیام آور بهداشت در روستا ها به عنوان پزشک کار می کرده است. در قسمت سربازی در فرم 230 چه باید بنویسد؟ همچنین به علت این که سربازی ایشان به این گونه بوده درجه ای دریافت نکرده اند ، در قسمت درجه چه باید بنویسند؟
4- پر کردن قسمت های 10 و 11 در فرم 230 اجباری است؟
ببخشید می دانستم که سوال دوم و سوم و چهارمم را باید در قسمت خود فرم ها می پرسیدم ولی در اینجا گذاشتم تا تمامی جواب ها را یکجا بگیرم
متشکرم
ببخشید کسی جواب من را نمی دهد؟
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان:
(2011-07-18 ساعت 20:23)ehsan1095 نوشته:  
(2011-07-17 ساعت 22:01)ehsan1095 نوشته:  با سلام
دوستان عزیز داماد ما در لاتاری امسال برنده شده و چند سوال برای او به وجود آمده که من امیدوارم شما دوستان عزیز به آنها پاسخ دهید :
1 - تا چه زمانی فرصت هست که فرم ها را ارسال کنیم؟
2 - مراتب تحصیلی مانند دبستان و راهنمایی جزو Degree یا Diploma هستند؟ پزشکی و تخصص آن جزو کدام یک از این دو دسته هستند؟
3- داماد ما برای سربازی تنها 2 ماه آموزشی رفته و بقیه ی سربازی را به عنوان پیام آور بهداشت در روستا ها به عنوان پزشک کار می کرده است. در قسمت سربازی در فرم 230 چه باید بنویسد؟ همچنین به علت این که سربازی ایشان به این گونه بوده درجه ای دریافت نکرده اند ، در قسمت درجه چه باید بنویسند؟
4- پر کردن قسمت های 10 و 11 در فرم 230 اجباری است؟
ببخشید می دانستم که سوال دوم و سوم و چهارمم را باید در قسمت خود فرم ها می پرسیدم ولی در اینجا گذاشتم تا تمامی جواب ها را یکجا بگیرم
متشکرم
ببخشید کسی جواب من را نمی دهد؟

با سلام به شما دوست عزیز و تبریک به داماد شما
1-زمان خاصی نداره ، هر چه سریعتر بهتر
2-دبیرستان و پیش دانشگاهی دیپلم و بقیه degree
3- هر چی تو کارت پایان خدمتش نوشته همونو باید تو فرم بنویسید. معمولا رسته رو هم infantry مینویسید
4- الزامی نیست و اگر کسیو ندارید میتونید N/A بزنید
موفق باشید
سوالی بود در خدمتم
(2011-07-18 ساعت 18:20)mahyar66 نوشته:  سلام دوستان
با تشکر

اگر از میل منظورتون ایمیله نه نمیتونید دوست عزیز
باید مستقیم بفزستی کنتاکی
هزینه ای نداره در حدود 30 یا 40 تومن با پستهای خصوصی
موفق باشید
تشکر کنندگان: ehsan1095

سلام دوستان
با تشکر
[/quote]

اگر از میل منظورتون ایمیله نه نمیتونید دوست عزیز
باید مستقیم بفزستی کنتاکی
هزینه ای نداره در حدود 30 یا 40 تومن با پستهای خصوصی
موفق باشید
[/quote]

مشکلی نداره که دوست عزیز ،منظورشون این است که برادرشون پرینت میکنند فرم ها را و عکس ها شون را هم میزنند و میفرستند kcc به نظر من هیچ فرقی نداره فقط هزینشون کمتر میشه
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: REZA1390
(2011-07-18 ساعت 20:35)farnaz82 نوشته:  مشکلی نداره که دوست عزیز ،منظورشون این است که برادرشون پرینت میکنند فرم ها را و عکس ها شون را هم میزنند و میفرستند kcc به نظر من هیچ فرقی نداره فقط هزینشون کمتر میشه

سلام خدمت شما فرناز خانم
من نشنیدم
عکسو یعنی با همون کیفیتی که میخوان و 5در 5 پرینت بگیره!؟
فرمها فکر میکنم سنده و بایستی hand writing باشن و نه کپی پرینت
اگر مطمئن هستید من حرفی نمیزنم
ولی پای سرنوشت یک انسان درمیونه که ممکنه بزرگترین شانس زندگیشو به همین راحتی از دست بده
موفق باشید
تشکر کنندگان: kopol
(2011-07-18 ساعت 20:52)vahidvm60 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 20:35)farnaz82 نوشته:  مشکلی نداره که دوست عزیز ،منظورشون این است که برادرشون پرینت میکنند فرم ها را و عکس ها شون را هم میزنند و میفرستند kcc به نظر من هیچ فرقی نداره فقط هزینشون کمتر میشه

سلام خدمت شما فرناز خانم
من نشنیدم
عکسو یعنی با همون کیفیتی که میخوان و 5در 5 پرینت بگیره!؟
فرمها فکر میکنم سنده و بایستی hand writing باشن و نه کپی پرینت
اگر مطمئن هستید من حرفی نمیزنم
ولی پای سرنوشت یک انسان درمیونه که ممکنه بزرگترین شانس زندگیشو به همین راحتی از دست بده
موفق باشید

بله عکس را با همون کیفیت و مثل همین حالت برادرشون میتونند براشون پرینت بگیرند
منظورتون از اینکه فرم ها سند است را نفهمیدم؟الان نباید سند فرستاد و فقط باید فرم ها را پر کرد که اونم کامپوتری انجام میشه و خود ما هم بعد پر کردن توسط کامپیوتر پرینت گرفتیم و فرستادیم و مشکلی هم نبود
امیدوارم دوستان صاحب نظر هم جواب بدند هر چند من مطمئن هستم که هیچ مشکلی نیست چون خود ما هم پرینت گرفتیم و تا انجا که میدونم دستی نباید فرم ها پر بشه،روز مصاحبه هم هیچ مشکلی نبود Wink
دوست عزیز انها اطلاعات ما را میخواهند و دستی بودن یا نبودن براشون اصلآ مهم نیست که بخواهند به خاطر اون پرونده کسی را از دور خارج کنند کما اون که کامپیوتری پر بشه فرم ها خوانا تر و تمیز تر هستند
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: vahidvm60
(2011-07-18 ساعت 12:33)majid89 نوشته:  سلام خدمت دوستان،

توی توضیحات سایت در مرحله دوم (http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html) گفته شده که فرمهای 122 و 230 را پر کنید.
مشکل اینه که آدرس فرم 230 که داده شده به نسخه سال 2009 مربوط می شه (http://travel.state.gov/pdf/DS-0230.pdf
) و قدیمی تر از اینی هست که توی این سایت (http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf) بهش لینک داده شده(2010)

سوال من اینه که کدوم یکی معتبرند. قاعدتا باید جدیدتره معتبر باشه ولی چرا تو سایت خودشون قدیمیه رو معرفی کردن؟

دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟
الان دو نمونه فرم 230 موجوده و مهمه که کدومش ارسال بشه...
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان