کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-09-16 ساعت 12:17)puyagroup نوشته:  سلام به همه عزیزان و به ما این وقت مصاحبه رو دادن

ANKARA
EMBASSY OF THE UNITED STATES
VISA UNIT
110 ATATURK BULVARI
ANKARA
TURKEY
90-312-426-5470 X 230
November 21, 2011 08:30 AM
آرزوی بهترین وایه همه بچه هاب مهاجر سرائی
بابا خوش به حالت برای ما هم که اون اخرهاییم دعا کن تاریخ مصاحبه بهمون برسه

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: t.azimaie
سلام دوستان یک سوال

همانطور که می‌دانید تاریخ اعتبار کارتهای ملی‌ تمام شده و دولت به طور شفاهی‌ اعلام کرده که تا دو ساله دیگه همه اعتبار دارند .موضوع اینه که پشت کارت تاریخ اعتبار داره و موقع ترجمه هم ترجمه می‌شه.دوستان ساله ۲۰۱۱ اکثرا نوشته بودند که مهم نیست و همان کارت تاریخ گذشته را ترجمه کرده بودند.یک نفر هم فرموده بودند میشود در ترجمه تاریخ را وارد نکرد.یک دوست هم داده بودن کارت را عوض کرده بودند.دوستان امسالی مخصوصا کسانیکه برای مصاحبه دعوت شدند در این خصوص چه تدبیری اندیشیده اند؟

در ضمن من همون سوال تکراری را دارم چون مساله برایم باقیست:دوستان دعوت شده آیا حساب بانکی‌ فقط برای برنده اصلی‌ میبرید یا برای زن و شهر هردو؟
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: kopol
(2011-09-15 ساعت 16:03)javad_2 نوشته:  omidooo جان
مگه شما زمان مصاحبه رو برات مشخص نکردن اگه اینطوره یک سر به سایت بزن و دوباره تو همان قسمت چک 2012 بورو احتمالا زمان مصاحبه رو میبینی اونجا

وقتی که سایت رو چک میکنی میگه که تاریخ اون تموم شده و چیزی رو نشون نمیده اصلا".چطور میشه فهمید که تاریخ مصاحبه یک فرد برنده شده چیه ؟
اگه دوستانی که جدیدا"تاریخ مصاحبشون رو گرفتن لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم(مثل اون دوستمون که برای 21 نوامبر کارنت شدن )

تشکر کنندگان:
(2011-09-16 ساعت 14:18)leili نوشته:  
(2011-09-15 ساعت 16:03)javad_2 نوشته:  omidooo جان
مگه شما زمان مصاحبه رو برات مشخص نکردن اگه اینطوره یک سر به سایت بزن و دوباره تو همان قسمت چک 2012 بورو احتمالا زمان مصاحبه رو میبینی اونجا

وقتی که سایت رو چک میکنی میگه که تاریخ اون تموم شده و چیزی رو نشون نمیده اصلا".چطور میشه فهمید که تاریخ مصاحبه یک فرد برنده شده چیه ؟
اگه دوستانی که جدیدا"تاریخ مصاحبشون رو گرفتن لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم(مثل اون دوستمون که برای 21 نوامبر کارنت شدن )
دوستم
یه سر به تاپیک " بولتن ویزا و کارنت شدن " بزن اونجا همه چیز دستت میاد. منم اونجا گفتم چطوری از تاریخ مصاحبه آگاه شدم
دوستم
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: leili

[/quote]

این نوشته گاهی میاد it is expired ولی‌ چن بار دیگهtry کنی‌ page میاد
***2012AS16
تشکر کنندگان: leili
جواد عزیز ممنون از جوابتون
من هم همین استنباط رو داشتم کیس دوست من هنوز اعلام نشده و هنوز که هیچ خبری نیست .میخواستم مطمئن بشم که این راه درسته یا نه؟

مرسی از دوستان خوب و بامحبت این سایت که اینقدر سریع جواب منو دادید javad ,cmbt , omid عزیز باز هم ممنون

تشکر کنندگان:
دوستان ما هم رفتنی شدیم برای نوامبر......
شماره کیس : 2012AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 19 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 28 جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:8سپتامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:25 سپتامبر
تاریخ مصاحبه:15 نوامبر
تاریخ دریافت ویزا:15 نوامبر
تاریخ ورود به آمریکا :16 مارچ
تاریخ دریافت گرین کارت :20 آوریل
تشکر کنندگان: javad_2 ، Omidooo ، behzadb57 ، Edenbeast
(2011-09-16 ساعت 02:47)javad_2 نوشته:  
(2011-09-16 ساعت 02:30)tartar نوشته:  اقا JAVAD-2 نوشته:
اگر مدرک شما دیپلم 11 ساله هست ، اصلا خودتو اذیت نکن بدون پیش دانشگاهی کارت نمیشه چونکه کارها در این سایت در آمریکا به همراه مدارکشون مشخص شده http://www.onetonline.orgاگر در رنج 8>7 باشه و مدرک مورد نیازش هم Less than high school باشه کارت میشه ،که اصلا نگرد که نیست
پس معنی این که گفتن یا دیپلم یا سابقه کار یعنی چه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا نگفتن فقط دیپلم???????????
اگه کسی واقعا میدونه دلیل این چیه ممنون میشم توضیح بفرمایند

دوست عزیز
در صورت داشتن مدرک دیپلم نظام قدیم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی دیپلم نظام جدید از نظر اونها یکسال کسری داره که میتونین با دوسال سابقه کار مشکلشو حل کنید ولی اون 2سال رو باید توی این سایت تعریف شده باشه http://www.onetonline.org و حتما قسمت مدرک مورد نیازش هم اون جمله بالا رو نوشته باشه Less than high school من میخوام مثل دوست من برگه قرمز ندن بهتون یا خود من که نزدیک بود بدن بهم ( گرهی که با دست باز میشه با دندان چرا ) پس به این اصلا فکر نکنین که یا مدرک یا سابقه کار چون فقط این حرف خودتون رو راضی میکنه نه اونهارو قانع این توصیه من رو دوستانه تلقی و خواهشن جدی بگیرید
در قانون شرکت در لاتاری صفحه 8 این متن رو در خصوص مدرک تخصیلی میبینین
13. ?WHAT ARE THE REQUIREMENTS FOR EDUCATION OR WORK EXPERIENCE
The law and regulations require that every entrant must have at least a high school education or its equivalent or have, within the past five years, two years of work experience in an occupation requiring at least two years’ training or experience. A “high school education or equivalent” is defined as successful completion of a twelve-year course of elementary and secondary education in the United States or successful completion in another country of a formal course of elementary and secondary education comparable to a high school education in the United States. Only formal courses of study meet this requirement; correspondence programs or equivalency certificates (such as the G.E.D.) are not acceptable. Documentary proof of education or work experience must be presented to the consular officer at the time of the visa interview.

و در سایت http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1319.html وارد بشید در مورد شرایط قبولی سابقه کار میتونید بخونید
اقای جواد میخواستم بپرسم اگه یکی دیپلمش فنی حرفه ای باشه ولی الان لیسانس داشته باشه بازم براش مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان:
(2011-09-16 ساعت 13:00)cmbt نوشته:  سلام دوستان یک سوال

همانطور که می‌دانید تاریخ اعتبار کارتهای ملی‌ تمام شده و دولت به طور شفاهی‌ اعلام کرده که تا دو ساله دیگه همه اعتبار دارند .موضوع اینه که پشت کارت تاریخ اعتبار داره و موقع ترجمه هم ترجمه می‌شه.دوستان ساله ۲۰۱۱ اکثرا نوشته بودند که مهم نیست و همان کارت تاریخ گذشته را ترجمه کرده بودند.یک نفر هم فرموده بودند میشود در ترجمه تاریخ را وارد نکرد.یک دوست هم داده بودن کارت را عوض کرده بودند.دوستان امسالی مخصوصا کسانیکه برای مصاحبه دعوت شدند در این خصوص چه تدبیری اندیشیده اند؟

در ضمن من همون سوال تکراری را دارم چون مساله برایم باقیست:دوستان دعوت شده آیا حساب بانکی‌ فقط برای برنده اصلی‌ میبرید یا برای زن و شهر هردو؟
دوباره بحث دیپلم و مدرک پیش اومد و سوال من فراموش شد!!!Sad
***2012AS16
تشکر کنندگان: SH1A2R3
طبق اماری که من گرفتم چون زیر 10000 کارنت شدن این افراد باید تاریخ مصاحبه دریافت کنند اگه تاریخ گرفتن بیان اعلام کنند
اونایی که جلوی اسمشون ستاره داره اعلام کردند
sayeh21 <1
ARazmi*<2
s-sh1355*<3
shs <4
nazanin_nik<5
MAN<6
Rezameriam<7
dr4mir*<8
ali-narooei<9
Masoudpis<10
ouife<11 خواهر*
n moslemie<12
outlaw*<13
loita<14
FREE-BIRD*<15
Edenbeast *<16
omaco<17
azad57 <18
oktay <19
talent <20
21>فاطمه نوری
maryam.r<22
Gholam<23
omidooo * <24
amirh<25
has118<26
VivaRasht<27
naazi<28
puyagroup*<29
n-hm1<30
armtin*<31
aminlio<32
33>سامان صفایی
mehrafarin <34

اگه کسی رو جا انداختم بگه اضافه کنم

لطفا به امضاهاتون تعداد نفرات همراه با این کیس : رو اضافه کنین
2012AS00067xxx
(2011-09-16 ساعت 16:52)cmbt نوشته:  
(2011-09-16 ساعت 13:00)cmbt نوشته:  سلام دوستان یک سوال

دوباره بحث دیپلم و مدرک پیش اومد و سوال من فراموش شد!!!Sad

به نظر من هم بهتره کارت را عوض کرد و بعد ترجمه کرد ولی توی سفارت از وضع ایران خبر دارند اگه کارتها فعلا قابل تعویض نباشه اونا خبر دارند
حساب بانکی من به اسم خودم بود و من برنده اصلی بودم و هیچ مدرک بانکی از طرف خانمم ارائه نکردیم
اونم حساب بانک مسکن بود که برای وام باز کرده بودم که توی یه هفته حسابی بهش حال دادم و صورتحساب گرفتم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، cmbt ، sinswimer
(2011-09-16 ساعت 17:00)behzadb57 نوشته:  همانطور که می‌دانید تاریخ اعتبار کارتهای ملی‌ تمام شده و دولت به طور شفاهی‌ اعلام کرده که تا دو ساله دیگه همه اعتبار دارند .موضوع اینه که پشت کارت تاریخ اعتبار داره و موقع ترجمه هم ترجمه می‌شه.دوستان ساله ۲۰۱۱ اکثرا نوشته بودند که مهم نیست و همان کارت تاریخ گذشته را ترجمه کرده بودند.یک نفر هم فرموده بودند میشود در ترجمه تاریخ را وارد نکرد.یک دوست هم داده بودن کارت را عوض کرده بودند.دوستان امسالی مخصوصا کسانیکه برای مصاحبه دعوت شدند در این خصوص چه تدبیری اندیشیده اند؟

من اصلا کارت ملی ترجمه نکردم و نیازی هم نبود.
فقط شناسنامه رو ترجمه کردم. از birth certificate هم منظور همون شناسنامه هست
موفق باشید
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، cmbt ، sinswimer
دوستان میدونم همه می خوان تاریخ مصاحبشون زودتر بشه ولی سئوال من اینه اگه بخوام تاریخشو عقب بندازم چیکار باید بکنم از کی باید براش اقدام بشه. البته ببخشیدا چون مشکل دارم به این زودیها نمی تونم پاس بگیرم سربازم آخه
شماره کیس : 2012AS00024XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس: March 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 25 July
تاریخ دریافت ویزا: 10 Sep
(2011-09-16 ساعت 17:55)vahidvm60 نوشته:  [کسانیکه برای مصاحبه دعوت شدند در این خصوص چه تدبیری اندیشیده اند؟

من اصلا کارت ملی ترجمه نکردم و نیازی هم نبود.
فقط شناسنامه رو ترجمه کردم. از birth certificate هم منظور همون شناسنامه هست
موفق باشید

[/quote]
با تشکر از شما دوست عزیز.ولی‌ از اینکه کارت ملی‌ جزو مدارک لازم هست شک نیست.این را به طور واضح در سایت سفارت نوشته که علاوه بر Birth certificate که دقیقا نوشته Shenasnameh باید کارت ملی‌ که باز هم به انگلیس نوشتهkarte-melli برای ایرانیها باید ارائه شود به عبارت دیگه شما شانس آوردید که گیر ندادند.Wink

***2012AS16
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، behzadb57 ، ali.narooei ، sinswimer
(2011-09-16 ساعت 17:59)munny نوشته:  دوستان میدونم همه می خوان تاریخ مصاحبشون زودتر بشه ولی سئوال من اینه اگه بخوام تاریخشو عقب بندازم چیکار باید بکنم از کی باید براش اقدام بشه. البته ببخشیدا چون مشکل دارم به این زودیها نمی تونم پاس بگیرم سربازم آخه
دوست عزیز،با توجه بهCN شما اگر وضع حدودا مثل پارسال باشد که تا بحال کاما بیش بوده شما برای ژوئن کارنت میشوید بنابرین چرا می‌خواهید تاریخ را عقب بیندازید؟یعنی‌9 ماه دیگه.خواستم این را مد نظر داشته باشید که شاید سربازی تان زودتر قرارست تموم بشه

***2012AS16
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، munny

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان