کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
با تبریک به Edenbeast و ouife بابت دریافت تاریخ مصاحبه و تشکر از اینکه این مطلب رو هم با ما share کردند .
معلوم شد که طی یک روندی در حال بررسی همه کیس ها هستند. فقط کمی دیر و زود داره..
امیدوارم که به زودی Omidooo هم از وقت مصاحبه شان مطلع شوند.
کیس نامبر :2012AS00024xxx

تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011-07-31
کنسولگری: ابوظبی
تعداد نفرات همراه با این کیس: 2نفر

تشکر کنندگان: ouife ، Edenbeast
این سواله خودمم هست! انگار یکم دیره وقت مصاحبش (این اطلاعاتی که توی امضامه مربوط به خواهرمه D: )

(2011-09-15 ساعت 15:42)omidooo نوشته:  
(2011-09-15 ساعت 15:35)javad_2 نوشته:  
(2011-09-15 ساعت 15:29)omidooo نوشته:  
(2011-09-15 ساعت 15:22)javad_2 نوشته:  
(2011-09-15 ساعت 14:19)ouife نوشته:  سلام دوستان

تاریخ مصاحبه ی خواهر منم اعلام شد :دی

سلام دوست عزیز
تبریک میگم انشا الله در مصاحبه موفق باشند ایشون
سلام دوست عزیز
تبریک
میشه بفرمایید حدود کیس نامبر خواهرتون چنده؟
omidooo جان نوشته که تو قسمت امضاء

**64 هست دیگهWink
مگر اینکه این کیس خود ایشون باشه

جوادی جون راست میگی بی دقتی از من بودش . ولی یه سوال: ایشون مگه نباید اکتبر برا مصاحبه میرفته؟(کیس نامبر زیر 8000) چرا تاریخ مصاحبشون برای نوامبره؟ اونم 29 نوامبر؟و این یعنی اینکه ما برای بعد از نوامبر مصاحبه خواهیم داشت؟

شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-09-15 ساعت 15:52)flake نوشته:  با تبریک به Edenbeast و ouife بابت دریافت تاریخ مصاحبه و تشکر از اینکه این مطلب رو هم با ما share کردند .
معلوم شد که طی یک روندی در حال بررسی همه کیس ها هستند. فقط کمی دیر و زود داره..
امیدوارم که به زودی Omidooo هم از وقت مصاحبه شان مطلع شوند.

مرسی عزیزم
دارم از بیخیری دق میکنمBig Grin
(2011-09-15 ساعت 16:03)javad_2 نوشته:  omidooo جان
مگه شما زمان مصاحبه رو برات مشخص نکردن اگه اینطوره یک سر به سایت بزن و دوباره تو همان قسمت چک 2012 بورو احتمالا زمان مصاحبه رو میبینی اونجا

نه جواد جون
روزی 2 سه مرتبه چک میکنم
خبری نیست که نیستBig Grin
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
(2011-09-15 ساعت 17:40)ماندانا نوشته:  طبق اماری که من گرفتم چون زیر 10000 کارنت شدن این افراد باید تاریخ مصاحبه دریافت کنند اگه تاریخ گرفتن بیان اعلام کنند
اونایی که جلویاسمشون ستاره داره اعلام کردند

13> outlaw

از اونجایی که منو شماره 13 گذاشتی هنوز نیومده.Wink
ممنون بابت تلاشت.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3 ، Omidooo
با سلام به دوستان .میشه بفرمایید سایتی که برای تاریخ مصاحبه انکارا هست چیه؟
با تشکر.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-09-15 ساعت 17:56)SH1A2R3 نوشته:  با سلام به دوستان .میشه بفرمایید سایتی که برای تاریخ مصاحبه انکارا هست چیه؟
با تشکر.

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...e_dv.html;)
2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، Omidooo
طبق اماری که من گرفتم چون زیر 10000 کارنت شدن این افراد باید تاریخ مصاحبه دریافت کنند اگه تاریخ گرفتن بیان اعلام کنند
اونایی که جلوی اسمشون ستاره داره اعلام کردند
sayeh21 <1
ARazmi*<2
s-sh1355<3
shs <4
nazanin_nik<5
MAN<6
Rezameriam<7
dr4mir<8
ali-narooei<9
Masoudpis<10
ouife<11 خواهر*
n moslemie<12
outlaw*<13
loita<14
FREE-BIRD*<15
Edenbeast *<16
omaco<17
azad57 <18
oktay <19
talent <20
21>فاطمه نوری
maryam.r<22
Gholam<23
omidooo * <24
amirh<25
has118<26
VivaRasht<27
naazi<28
puyagroup<29
n-hm1<30
armtin*<31
aminlio<32
33>سامان صفایی
mehrafarin <34

اگه کسی رو جا انداختم بگه اضافه کنم

لطفا به امضاهاتون تعداد نفرات همراه با این کیس : رو اضافه کنین
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: outlaw ، afshin4749 ، sinswimer ، SH1A2R3 ، ouife ، faranak.n ، Omidooo
(2011-09-15 ساعت 18:05)mansour*** نوشته:  عزیز فکر کنم این ناهماهنگی وبالا وپایین شدن اعلام شدن وقت مصاحبه وتاریخ آن از سوی KCCبابت چک کردن امنیتی میباشد برای بعضی از کیسها که آسان تره از بالا زود جواب میاد برای بعضی ها هم بخاطر دقت بیشتر با تاخیر روبرو هستند من فکر میکنم برای شما حداکثرتا3روز دیگر بیاید.انشالله

(2011-09-15 ساعت 17:47)outlaw نوشته:  
(2011-09-15 ساعت 17:40)ماندانا نوشته:  طبق اماری که من گرفتم چون زیر 10000 کارنت شدن این افراد باید تاریخ مصاحبه دریافت کنند اگه تاریخ گرفتن بیان اعلام کنند
اونایی که جلویاسمشون ستاره داره اعلام کردند

13> outlaw

از اونجایی که منو شماره 13 گذاشتی هنوز نیومده.Wink
ممنون بابت تلاشت.

منم حسم اینه که امسال پروسه چک امنیتی کمتر باشه زمانش به خاطر دیر شدن.و اینا چک کردن رو جدی تر گرفتن امسال.ممنون از توجهت.
2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، sinswimer ، Omidooo
سلام من همین الان چک کردم ولی از تاریخ مصاحبه خبری نبود .
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
دوستان در صورتي كه موافق هستيد اعلام بفرماييد :

عرض كنم كه خوندن مطالب بانك اطلاعاتي مهاجر سرا و تجربيات برندگان قبلي بسيار بسيار مفيد هتسش . اما هر چيزي جاي خود رو داره و موضوع و مطالب هر فروم رو در فاصله كوتاهي از رسيدن به اون مرحله بايد مطالعه كرد . من به اين درجه از اعتقاد رسيدم كه در حال حاضر براي كساني كه وقت مصاحبه دارن و بايد به اميد خدا به زودي برن و موفق بشن هم انشاء‌ الله لازمه كه مطالب حين مصاحبه و مسائل پيرامون اون رو مطالعه كنن و كساني كه هنوز در مراحل اوليه هستن فكرشون رو روي اون موضوع اوليه متمركز كنن . و يا كساني كه از مصاحبه بر ميگردن ضمن اعلام تجربياتشون به مسائل بعدي توجه كنن و فرومها رو زير و رو كنن . ميدونيد اينو واسه چي ميگم ؟ بخاطر اين ميگم كه خودم اين اشتباه رو كردم !!!!!!!! . رفتم سراغ بررسي نتايج كيليرنس سال 2010 و 2011 ، متاسفانه عليرغم ميل درونيم فقط نيمه خالي ليوان رو ديدم و از تمام دريافت كنندگان ويزا تنها مواردي رو كه رد شده بودن در ذهنم جاي دادم و باور كنيد كاملاً دپرس شدم . البته شايد شما اينطوري نباشيد اما اين كاملاً طبيعي هستش كه آدم دنبال چيزايي بره كه نبايد بره . به هر صورت اين موضوع از اين حيص مطرح شد كه اين خلع وجود داره كه چرا اونا رد شدن ؟ متاسفانه هم چيزي نميگن كه آدم بدونه . عذر ميخوام كه وقت شما رو گرفتم .
يه موضوع ديگه !! من از كساني كه در فاصله سالهاي 2009 لغايت 2011 رد شدن خواهش ميكنم علت واقعي رد شدنشون رو بگن . اكثراً حائز شرايط بودن خيلي ها هم تحصيلات بالايي داشتن (‌مراجعه به منابع قبلي )‌ ولي چرا رد شدن ؟ خدا ميدونه و بس و من خواهشم اينكه تو رو خدا علت واقعي اون رو بگن . هرچند ميدونم يادآوري تجربيات تلخ كشنده ست . اما همه ما به اين تجربيات تلخ و شيرين نياز داريم . خيلي خيلي ازشون ممنونم كه بزرگواري ميكنن و برامون علتها رو بيان ميكنن . متشكرم
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، sinswimer ، kopol ، mansour*** ، behzad7 ، Omidooo
(2011-09-15 ساعت 20:45)javad_2 نوشته:  
(2011-09-15 ساعت 20:26)afshin4749 نوشته:  دوستان در صورتي كه موافق هستيد اعلام بفرماييد :

عرض كنم كه خوندن مطالب بانك اطلاعاتي مهاجر سرا و تجربيات برندگان قبلي بسيار بسيار مفيد هتسش . اما هر چيزي جاي خود رو داره و موضوع و مطالب هر فروم رو در فاصله كوتاهي از رسيدن به اون مرحله بايد مطالعه كرد . من به اين درجه از اعتقاد رسيدم كه در حال حاضر براي كساني كه وقت مصاحبه دارن و بايد به اميد خدا به زودي برن و موفق بشن هم انشاء‌ الله لازمه كه مطالب حين مصاحبه و مسائل پيرامون اون رو مطالعه كنن و كساني كه هنوز در مراحل اوليه هستن فكرشون رو روي اون موضوع اوليه متمركز كنن . و يا كساني كه از مصاحبه بر ميگردن ضمن اعلام تجربياتشون به مسائل بعدي توجه كنن و فرومها رو زير و رو كنن . ميدونيد اينو واسه چي ميگم ؟ بخاطر اين ميگم كه خودم اين اشتباه رو كردم !!!!!!!! . رفتم سراغ بررسي نتايج كيليرنس سال 2010 و 2011 ، متاسفانه عليرغم ميل درونيم فقط نيمه خالي ليوان رو ديدم و از تمام دريافت كنندگان ويزا تنها مواردي رو كه رد شده بودن در ذهنم جاي دادم و باور كنيد كاملاً دپرس شدم . البته شايد شما اينطوري نباشيد اما اين كاملاً طبيعي هستش كه آدم دنبال چيزايي بره كه نبايد بره . به هر صورت اين موضوع از اين حيص مطرح شد كه اين خلع وجود داره كه چرا اونا رد شدن ؟ متاسفانه هم چيزي نميگن كه آدم بدونه . عذر ميخوام كه وقت شما رو گرفتم .
يه موضوع ديگه !! من از كساني كه در فاصله سالهاي 2009 لغايت 2011 رد شدن خواهش ميكنم علت واقعي رد شدنشون رو بگن . اكثراً حائز شرايط بودن خيلي ها هم تحصيلات بالايي داشتن (‌مراجعه به منابع قبلي )‌ ولي چرا رد شدن ؟ خدا ميدونه و بس و من خواهشم اينكه تو رو خدا علت واقعي اون رو بگن . هرچند ميدونم يادآوري تجربيات تلخ كشنده ست . اما همه ما به اين تجربيات تلخ و شيرين نياز داريم . خيلي خيلي ازشون ممنونم كه بزرگواري ميكنن و برامون علتها رو بيان ميكنن . متشكرم

افشین جان سلام

من هم با صحبت شما موافقم ولی فکر نمیکنید اونهایی که جزو مصاحبه شونده های اولیه هستند باید منابع اطلاعات گیریشون کجا باشه؟ شما بهتر بود بجای ااینکه خودتون رو جای این افراد بزارید از شکست اونها برای خودتون پیروزی بسازید نه اینکه از همین اول کار خودتون رو بازنده فرض و دپرس بشید دوست من از تجربه دیگران چه شکست و چه پیروزی باید استفاده کرد این نظر منه چون خودم با همین تفکر تونستم وضعیت خودم رو از ریجکت شدن به دریافت ویزا برسونمWink

دوست خوبم به شما صميمانه تبريك عرض ميكنم . بنده هم همين رو گفتم . عرض كردم كه هر كسي بنا بر اقتضاي شرايطش مطالب رو بخونه . مثلاً شما خودتون در مرحله مراجعه به سفارت مطالب اون و پس از اون رو مطالعه كردين و اين خيلي خوبه . راستي چرا ميخواستين ريجكت بشين ؟ اگه توضيح بدين ممنون ميشم . موفق باشيد
تشکر کنندگان: behzad7 ، Omidooo
(2011-09-15 ساعت 18:08)ماندانا نوشته:  طبق اماری که من گرفتم چون زیر 10000 کارنت شدن این افراد باید تاریخ مصاحبه دریافت کنند اگه تاریخ گرفتن بیان اعلام کنند
n moslemie<12
outlaw<13

اگه کسی رو جا انداختم بگه اضافه کنم

لطفا به امضاهاتون تعداد نفرات همراه با این کیس : رو اضافه کنین

منم مصاحبه می شم Big Grin به امضام توجه کنید Big Grin
2 نفر
تشکر کنندگان: Edenbeast
اقا JAVAD-2 نوشته:
اگر مدرک شما دیپلم 11 ساله هست ، اصلا خودتو اذیت نکن بدون پیش دانشگاهی کارت نمیشه چونکه کارها در این سایت در آمریکا به همراه مدارکشون مشخص شده http://www.onetonline.orgاگر در رنج 8>7 باشه و مدرک مورد نیازش هم Less than high school باشه کارت میشه ،که اصلا نگرد که نیست
پس معنی این که گفتن یا دیپلم یا سابقه کار یعنی چه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا نگفتن فقط دیپلم???????????
اگه کسی واقعا میدونه دلیل این چیه ممنون میشم توضیح بفرمایند
تشکر کنندگان:
طبق اماری که من گرفتم چون زیر 10000 کارنت شدن این افراد باید تاریخ مصاحبه دریافت کنند اگه تاریخ گرفتن بیان اعلام کنند
sayeh21 <1
ARazmi*<2
s-sh1355*<3
shs <4
nazanin_nik<5
MAN<6
Rezameriam<7
dr4mir*<8
ali-narooei<9
Masoudpis<10
ouife<11 خواهر*