کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-09-17 ساعت 18:19)ماندانا نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 18:06)Gholam نوشته:  سلام دوستان. ببخشید یه سوال دارم: در فرمی که باید برای مصاحبه آنکارا بفرستیم ظاهراً یک آدرس در آمریکا باید بدهیم. ما که فعلاً هیچ آشنائی اونجا نداریم چیکار کنیم؟ لطفاً راهنمائی بفرمائید. متشکر
اقای Gholam
شماره کیس شما فکر میکنم7XXX باشه شما هنوز مدارکتون رو نفرستادین ؟؟؟؟
شما باید الان تاریخ مصاحبه میگرفتین
در مورد سوالتون فعلا N/A بزنین بعد که رفتین برای مصاحبه میتونین ادرس رو اعلام کنید
برای بعد هم میتونین ادرس هتل یا از بچهای همین سایت که در امریکا زندگی میکنن کمک بگیرید
لطفا عجله کنید

سلام ماندانا
ممنون از راهنمائیت. میشه بفرمائید این آدرس را برای چی میخوان؟ آیا ویزا را باید بریم آنکارا بگیریم یا به همین آدرس فرستاده میشه؟ ضمناً من مدارکم را کمی دیر فرستادم اما کارنت شده ولی هنوز تاریخ مصاحبه نگرفتم. ممنون
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-09-17 ساعت 20:21)javad_2 نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 19:56)AMI4SAL نوشته:  من یک سوال داشتم
آیا برندگان ۲۰۱۲ می توانند در لاتاری ۲۰۱۳ نیز دوباره نام نویسی کنند(جهت اطمینان) و آیا مشکلی پیش نمی یاد برای کیسشون؟

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد

سلام دوست عزیز
به نظر من این کار پسندیده ای نیست چرا که شما حق یک نفر دیگه رو داری میگیری. چه لزومی هست شما که خدارو شکر برنده شدی؟ کافیه خودتون رو جای کسی قرار دهید که شما بجاش برنده شدی چه حسی پیدا میکنی ؟پیش خودت میگی طرف که برنده شده بوده چرا باید اینکارو کنه؟ این نظرات شخصی بندس
موفق باشی دوستم
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: masoudeses ، ali.narooei ، SH1A2R3 ، t.azimaie ، shadin_n
ممنون از پاسخ شما
من قصد ضایع کردن حق کسی رو ندارم من خودم پس از ۸ سال ثبت نام برنده شدم و بین دوستان کسانی هستند که سال قبل بدلیل یک مشکل کوچیک و پیش بینی نشده متاسفانه موفق به دریافت ویزا نشدند و اگر امکان ثبت نام مجدد وجود داشته باشه می تونه درصد خیلی کم دلگرمی باشه

فقط لطفا اگر با منبع معتبر اطلاع دارید که می شود یا نه لطفا جواب دهید
ممنون

(2011-09-17 ساعت 21:22)omidooo نوشته:  
آیا برندگان ۲۰۱۲ می توانند در لاتاری ۲۰۱۳ نیز دوباره نام نویسی کنند(جهت اطمینان) و آیا مشکلی پیش نمی یاد برای کیسشون؟

سلام دوست عزیز
به نظر من این کار پسندیده ای نیست چرا که شما حق یک نفر دیگه رو داری میگیری. چه لزومی هست شما که خدارو شکر برنده شدی؟ کافیه خودتون رو جای کسی قرار دهید که شما بجاش برنده شدی چه حسی پیدا میکنی ؟پیش خودت میگی طرف که برنده شده بوده چرا باید اینکارو کنه؟ این نظرات شخصی بندس
موفق باشی دوستم

تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3
(2011-09-17 ساعت 22:51)AMI4SAL نوشته:  ممنون از پاسخ شما
من قصد ضایع کردن حق کسی رو ندارم من خودم پس از ۸ سال ثبت نام برنده شدم و بین دوستان کسانی هستند که سال قبل بدلیل یک مشکل کوچیک و پیش بینی نشده متاسفانه موفق به دریافت ویزا نشدند و اگر امکان ثبت نام مجدد وجود داشته باشه می تونه درصد خیلی کم دلگرمی باشه

ممنون

سلام دوست عزیز
موفق باشی دوستم

دوست عزیز منبع موثق منم
2010 برنده شدم و بنا به دلایلی 2011 هم ثبت نام کردم
2011 قبول نشدم و برای 2010 کارم ردیف شد

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: behzad7
ممنون که اطلاع دادی
انشاالله که همگی یک ضرب همین امسال ویزا میگیریم من فقط جهت اطلاع خواستم بدونم
(2011-09-17 ساعت 23:09)behzadb57 نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 22:51)AMI4SAL نوشته:  ممنون از پاسخ شما

ممنون

سلام دوست عزیز
موفق باشی دوستم

دوست عزیز منبع موثق منم
2010 برنده شدم و بنا به دلایلی 2011 هم ثبت نام کردم
2011 قبول نشدم و برای 2010 کارم ردیف شد

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-09-17 ساعت 19:44)afshin4749 نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 18:55)respina31 نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 18:36)Shezem نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 18:22)Amir Hussein نوشته:  یه سوال خنده دار اما مهم،

اگه کسی به سفارت ایمیل بزنه و بگه فلانی با ابن اطلاعات مثلا تروریسته به نظرتون حساسیت ایجاد می کنه؟ سوال احمقانست اما نیاز دارم جوابش و بدونم. گر چه احتمالا سفارت با یه ایمیل نظرش و عوض نمی کنه ولی با توجه به این که ما ایرانی هستیم و نمایندگانمون هر هفته بر آمریکا مرگ می فرستند کمی جای نگرانی وجود داره.
موفق و شاد باشین

پس معلوم میشه یه کارهایی کردی ها،،،،،Big Grin

بهترین کاری که می تونین الان بکنین این که ذهن خودتونو مشغول چیزی نکنین و منتظر کارنت دست به هیچ کار خطرناک نزنید حداقل 1 سال

دوستان خوبم لطفاً از مطرح كردن اينگونه مسائل حداقل بصورت عمومي اجتناب بفرماييد . به همين دليل بود كه ميگفتم تا زمان دريافت ويزا به كسي چيزي نگيد .

سلام به همه دوستان 2012، تبریک بسیار زیاد به همه دوستانی که برنده شدن.
بنده حقیر (از برندگان 2011)،کوچکتر از این هستم که بخوام کسی رو نصیحت کنم،دوستان عزیز و با تجربه تر هم همه گفتنی هارو قبلا گفتن،فقط یک توصیه به دوستانی که تازه برنده شدن می کنم،اینم چون خودم تجربه کردم، پروسه لاتاری از زمانی که برنده میشین تا زمانی که ویزاتونو میگیرین خیلی زمان بر و طولانی هست(مخصوصا اگر کیس نامبرتون بالا باشه،مثل خود من)،آقا خلاصه بگم،بنا به N دلیل که خودتون بهتر میدونین،تا زمانی که خواستین برین امریکا،(نزدیکای رفتن) به هیچ احدی غیر از خانواده خودتون(پدر،مادر،خواهر،برادر) نگین که ویزا گرفتین و دارین میرین،تاکید می کنم تا زمان رفتن،یعنی ویزا هم گرفتین نگین،من خودم تا ویزا نگرفتم به کسی نگفتم،اما ویزامو که گرفتم جو گیر شدم به همه گفتم،الانم عذر میخوام مثل سگ پشیمونم،Sadو بدتر از اون این که گفتم لاتاری بوده(گند زدم)،به نظر من وقتی هم که خواستین برین،اصلا و ابدا نگین کیستون لاتاری بوده،این از قبلی مهم تره. یه چیز دیگه بگین طرفو بپیچونین.بچه ها همه اینا که گفتم به نفع خود شماست،مطمئن باشین که ضرر نمیکنین.Wink {تیری که از کمان رها شود ......}
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: afshin4749 ، Man ، SH1A2R3 ، kopol
(2011-09-18 ساعت 02:13)mehdi47 نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 18:36)Shezem نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 18:22)Amir Hussein نوشته:  یه سوال خنده دار اما مهم،

اگه کسی به سفارت ایمیل بزنه و بگه فلانی با ابن اطلاعات مثلا تروریسته به نظرتون حساسیت ایجاد می کنه؟ سوال احمقانست اما نیاز دارم جوابش و بدونم. گر چه احتمالا سفارت با یه ایمیل نظرش و عوض نمی کنه ولی با توجه به این که ما ایرانی هستیم و نمایندگانمون هر هفته بر آمریکا مرگ می فرستند کمی جای نگرانی وجود داره.
موفق و شاد باشین

پس معلوم میشه یه کارهایی کردی ها،،،،،Big Grin

بهترین کاری که می تونین الان بکنین این که ذهن خودتونو مشغول چیزی نکنین و منتظر کارنت دست به هیچ کار خطرناک نزنید حداقل 1 سال

دوستان خوبم لطفاً از مطرح كردن اينگونه مسائل حداقل بصورت عمومي اجتناب بفرماييد . به همين دليل بود كه ميگفتم تا زمان دريافت ويزا به كسي چيزي نگيد .

بنده حقیر (از برندگان 2011)،کوچکتر از این هستم که بخوام کسی رو نصیحت کنم،دوستان عزیز و با تجربه تر هم همه گفتنی هارو قبلا گفتن،فقط یک توصیه به دوستانی که تازه برنده شدن می کنم،اینم چون خودم تجربه کردم، پروسه لاتاری از زمانی که برنده میشین تا زمانی که ویزاتونو میگیرین خیلی زمان بر و طولانی هست(مخصوصا اگر کیس نامبرتون بالا باشه،مثل خود من)،آقا خلاصه بگم،بنا به N دلیل که خودتون بهتر میدونین،تا زمانی که خواستین برین امریکا،(نزدیکای رفتن) به هیچ احدی غیر از خانواده خودتون(پدر،مادر،خواهر،برادر) نگین که ویزا گرفتین و دارین میرین،تاکید می کنم تا زمان رفتن،یعنی ویزا هم گرفتین نگین،من خودم تا ویزا نگرفتم به کسی نگفتم،اما ویزامو که گرفتم جو گیر شدم به همه گفتم،الانم عذر میخوام مثل سگ پشیمونم،Sadو بدتر از اون این که گفتم لاتاری بوده(گند زدم)،به نظر من وقتی هم که خواستین برین،اصلا و ابدا نگین کیستون لاتاری بوده،این از قبلی مهم تره. یه چیز دیگه بگین طرفو بپیچونین.بچه ها همه اینا که گفتم به نفع خود شماست،مطمئن باشین که ضرر نمیکنین.Wink {تیری که از کمان رها شود ......}
ببخشيد دوست خوبم ، ميشه بگيد چرا پشيمونيد و چه اتفاقي براتون افتاد ؟
تشکر کنندگان: mitr.p ، SH1A2R3
(2011-09-18 ساعت 02:25)afshin4749 نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 02:13)mehdi47 نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 18:36)Shezem نوشته:  پس معلوم میشه یه کارهایی کردی ها،،،،،Big Grin

ببخشيد دوست خوبم ، ميشه بگيد چرا پشيمونيد و چه اتفاقي براتون افتاد ؟

والله من و هسرم که به همه گفتیم که لاتاری بودیم تا انگیزه ای بشه برای اسم نویسی بقیه
نیتمون هم خیره و میخواهیم اطرافیانمون و اونایی که دوست دارن هم برنده بشند

[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، behzad7 ، ali.narooei
(2011-09-17 ساعت 20:40)Gholam نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 18:19)ماندانا نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 18:06)Gholam نوشته:  سلام دوستان. ببخشید یه سوال دارم: در فرمی که باید برای مصاحبه آنکارا بفرستیم ظاهراً یک آدرس در آمریکا باید بدهیم. ما که فعلاً هیچ آشنائی اونجا نداریم چیکار کنیم؟ لطفاً راهنمائی بفرمائید. متشکر
اقای Gholam
شماره کیس شما فکر میکنم7XXX باشه شما هنوز مدارکتون رو نفرستادین ؟؟؟؟
شما باید الان تاریخ مصاحبه میگرفتین
در مورد سوالتون فعلا N/A بزنین بعد که رفتین برای مصاحبه میتونین ادرس رو اعلام کنید
برای بعد هم میتونین ادرس هتل یا از بچهای همین سایت که در امریکا زندگی میکنن کمک بگیرید
لطفا عجله کنید

سلام ماندانا
ممنون از راهنمائیت. میشه بفرمائید این آدرس را برای چی میخوان؟ آیا ویزا را باید بریم آنکارا بگیریم یا به همین آدرس فرستاده میشه؟ ضمناً من مدارکم را کمی دیر فرستادم اما کارنت شده ولی هنوز تاریخ مصاحبه نگرفتم. ممنون

این ادرس برای این هست که شما وقتی وارد خاک امریکا شدی گرین کارتت به اون ادرس بره OK
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، behzadb57 ، mitr.p ، ali.narooei
(2011-09-17 ساعت 17:44)elhamy نوشته:  با سلام به دوستان گرامی‌ . ببخشید من یه سوال دارم از حضورتون. مدرک من فوق لیسانس هست و شاغل هم نیستم اما شرکتی نام مرا به عنوان کارمند رد کرده و بیمه‌ من رو هم که البته خودم می‌دم پرداخت می‌کنه ، من در فرمها قسمت شغل N.A زدم . آیا فکر می‌کنید زمان مصاحبه باید اعلام کنم این موضوع رو ؟ با توجه به اینکه من عملا مشغول به کار نیستم ، با تشکر از شما دوستان

سلام دوست گرامی
اول این که اون شرکت دولتی هستش یا خصوصی؟ اگر خصوصی هست که اصلا موردی نداره
دوم اینکه یکی از اقوام من که برنده سال گذشته بود و باهاش مشورت میکردم میگفت اگر سابقه بیمه دارید حتما اعلام کنید چون اونها حتما به سوابق شما دسترسی پیدا میکنند (اصلا یک درصد احتمال بدید که بفهمند)حالا چه جوریش رو نمیدونم؟اون وقت شما چکار میکنید؟
کلا توی فرمها اگه دروغ نباشه ادم خیالش راحت تره نهایتش یک چک خوردنه که خیلی بهتر از این هستش که خدای نکرده کیس رد بشه
البته باز هم میگم این نظر شخصی بنده هستش و مسلما دوستان قدیمی تر بهتر میتونن راهنمایی کنند
موفق و پیروز باشید
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali.narooei ، California
طبق جدول بچه هاي 2011 تا اين لحظه از تعداد 321 نفري كه اطلاعاتشون ثبت شده بيش از 250 نفر كلير شدن. كه احتمالا توي اين روزاي آخر تعداد بيشتري كلير شدن كه هنوز ثبت نشده
Big Grin

آسوده بخوابيد كه آفيسر سفارت بيدار است.
تشکر کنندگان: behzad7 ، cmbt ، outlaw ، SH1A2R3 ، Man ، ali.narooei
بچه ها اولي مصاحبه شونده مهاجر سرايي كيه ؟‌بياد خودشو معرفي كنه Big Grin

بايد سنگ تموم بزاره ،‌ يقينا سوالات زيادي بعد از مصاحبه ازش خواهيم داشت، از همين الان بشض خسته نباشيد ميگم

به اميد سفرنامه هاي جذاب بچه هاي اكتبري Rolleyes
تشکر کنندگان: Edenbeast ، frz61 ، SH1A2R3 ، cmbt ، ali.narooei
(2011-09-18 ساعت 12:10)3rip نوشته:  بچه ها اولي مصاحبه شونده مهاجر سرايي كيه ؟‌بياد خودشو معرفي كنه Big Grin

بايد سنگ تموم بزاره ،‌ يقينا سوالات زيادي بعد از مصاحبه ازش خواهيم داشت، از همين الان بشض خسته نباشيد ميگم

3rip جان راست ميگه
فكر خوبيه
آقا/ خانم خودتو نشون بده
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، cmbt ، ali.narooei ، California
با تشکر از Free Free عزیز من نمودار درصدی کلیرنس را با استفاده از جدول ایشان آماده کردم که اینجا میذارم

[عکس: no4js4g74gv1dz0jun4.jpg]
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: Man ، Omidooo ، behzadb57 ، mitr.p ، amin-karimi ، frz61 ، ali.narooei ، behzad7 ، California ، afshin4749 ، Shezem ، t.azimaie ، majid89 ، 3rip
(2011-09-18 ساعت 12:10)3rip نوشته:  بچه ها اولي مصاحبه شونده مهاجر سرايي كيه ؟‌بياد خودشو معرفي كنه Big Grin

با سلام فکر کنم من باشم به تاریخ 17 اکتبر... به هر حال ایشالا ما میریم جاده رو آماده میکنیم تا بقیه دوستان با سرعت هرچه تمام تر تخت گاز بیان و یکضرب همه ویزا بگیرن...Tongue
شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: behzad7 ، Man ، frz61 ، t.azimaie ، 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان