موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
یه سوال خیلی مهم..لطفا توضیح بدید برای من که دانشجوی فوق و همسرم دانشجوی دکترا است دقیقاً باید ترجمه چه مقاطع تحصیلی رو ببریم؟ یعنی بازم دیپلم و پیشدانشگاهی نیازه؟ اونا رو که وقتی لیسانس قبول میشی ازت میگیرن.دیگه بهمون ندادن. راجع به ریزنمراتم لطفا بگید و اگه لینک این موضوع را از منبع موثق بگذارید ممنون میشم.
--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-19 ساعت 12:20)omidooo نوشته: (2011-09-19 ساعت 11:55)Man نوشته: (2011-09-18 ساعت 19:00)ali.narooei نوشته:
فقط يه نكته خيلي خيلي مهم براي بچه هايي كه تاريخ مصاحبه شون مشخص شده . سريع بليط رفت و برگشت تهيه كنيد. چون هرچي نزديكتر بشيد بليط گرونتر ميشه! من روز شنبه براي تاريخي كه ميخاستم برم چك كردم تركيش 370 بود ديروز (يكشنبه) 405و امروز 450. امروز بليط ايران اير 427 خريدم. خودم هم باورم نميشد اينقدر زود تغيير كنه!! تازه خيلي جاها ديروز ميگفتن تركيش تموم شده.
خب KCC محترم تاريخ مصاحبه ما رو دير اعلام كرد و وقت كم داشتيم.
man جان سلام
اقا يه راهنمايي ميخواستم
به نظرت با تور بريم يا خودمون پا شيم بريم
اگه با تور بريم بايد يه مدت مشخص ( مثلا 5 روز رزرو كنيم) ولي اگه خودمون بريم هر موقع خواستيم بر ميگرديم فقط مشكله بليط برگشت رو چيكار كنيم؟
شما خودت چيكار ميكني؟
شما بليط گرفتي يعني اينكه خودت ميخواي بري ديگه نه؟
اگه ممكنه شماره آژانسي رو كه ازش بليط خريدي رو با پيغام خصوصي بهم بده
مرسي عزيز
سلام omidooo عزيز.
اگه سفرنامه هاي بچه ها رو بخوني همه توصيه كردن كه با تور نريد. تومهاجرسرا اطلاعات كامل هست و احتياجي به تور نداري.
البته تو ميتوني الان بليط بگيري بعد اگه نظرت عوض شد هتل وترانسفر وراهنما
(تور)جدا بگيري.
بليط هواپيما حتما بصورت رفت و برگشت بگير. چون بليط يكسره خيلي خيلي گرونتر ميشه. از الان يه پيش بيني انجام بده براي تاريخ برگشتت اگه لازم شد تغيير بدي فكر كنم با 50 دلار بليطت رو عوض كنند.
يكي از بچه هاي 2011 كه باهاش صحبت كردم زميني رفته بودوهوايي برگشته بود. بليط برگشت تنها (ايران اير) 320 دلار خريده. ولي تو الان مي توني با اين پول رفت و برگشت رو بگيري!
من بليط رو از يه آشنا تو آژانس داشتم گرفتم كه شماره اونو با شماره يه آژانس ديگه رو ميفرستم برات. خودت هم چند تا آژانس زنگ بزن اگه جاي خوبي پيدا كردي به بچه ها معرفي كن.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
میخواستم با شما یه مشورتی بکنم، ما دبئ مستقر هستیم و "اینترویو"ِ ما در ابو ظبی هست.ولی دختره من الان کاناداست و همون جوری که مطلع هستید ویزای اقامتِ دبی بعد از ۶ ماه استقرار خارج از اماراتِ متحده عربی باطل میشود به نظره شما این مساله مشکلی را برای "اینترویو" پیش خواهد آورد. آیا صلاح میدونید که ویزای اقامتِ اماراتِ متحده عربی را حفظ کنیم چون دو ماهِ دگر ویزا اقامتِ دخترم باطل میشود؟
سپاس
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-18 ساعت 02:25)afshin4749 نوشته: (2011-09-18 ساعت 02:13)mehdi47 نوشته: (2011-09-17 ساعت 19:44)afshin4749 نوشته: (2011-09-17 ساعت 18:55)respina31 نوشته: (2011-09-17 ساعت 18:36)Shezem نوشته: پس معلوم میشه یه کارهایی کردی ها،،،،،
بهترین کاری که می تونین الان بکنین این که ذهن خودتونو مشغول چیزی نکنین و منتظر کارنت دست به هیچ کار خطرناک نزنید حداقل 1 سال
دوستان خوبم لطفاً از مطرح كردن اينگونه مسائل حداقل بصورت عمومي اجتناب بفرماييد . به همين دليل بود كه ميگفتم تا زمان دريافت ويزا به كسي چيزي نگيد .
سلام به همه دوستان 2012، تبریک بسیار زیاد به همه دوستانی که برنده شدن.
بنده حقیر (از برندگان 2011)،کوچکتر از این هستم که بخوام کسی رو نصیحت کنم،دوستان عزیز و با تجربه تر هم همه گفتنی هارو قبلا گفتن،فقط یک توصیه به دوستانی که تازه برنده شدن می کنم،اینم چون خودم تجربه کردم، پروسه لاتاری از زمانی که برنده میشین تا زمانی که ویزاتونو میگیرین خیلی زمان بر و طولانی هست(مخصوصا اگر کیس نامبرتون بالا باشه،مثل خود من)،آقا خلاصه بگم،بنا به N دلیل که خودتون بهتر میدونین،تا زمانی که خواستین برین امریکا،(نزدیکای رفتن) به هیچ احدی غیر از خانواده خودتون(پدر،مادر،خواهر،برادر) نگین که ویزا گرفتین و دارین میرین،تاکید می کنم تا زمان رفتن،یعنی ویزا هم گرفتین نگین،من خودم تا ویزا نگرفتم به کسی نگفتم،اما ویزامو که گرفتم جو گیر شدم به همه گفتم،الانم عذر میخوام مثل سگ پشیمونم،و بدتر از اون این که گفتم لاتاری بوده(گند زدم)،به نظر من وقتی هم که خواستین برین،اصلا و ابدا نگین کیستون لاتاری بوده،این از قبلی مهم تره. یه چیز دیگه بگین طرفو بپیچونین.بچه ها همه اینا که گفتم به نفع خود شماست،مطمئن باشین که ضرر نمیکنین. {تیری که از کمان رها شود ......}
ببخشيد دوست خوبم ، ميشه بگيد چرا پشيمونيد و چه اتفاقي براتون افتاد ؟
دوست عزیز خدارو شکر برای من هیچ اتفاقی نیفتاده.به خدا فقط کافیه 5 دقیقه فکر کنین،می فهمید واسه چی میگم به کسی نگین.
1.به دلایل امنیتی. خیلی بعیده ولی تو اوضاع فعلی ایجاد مشکل واسه یه نفر بدون هیچ دلیلی اصلا و ابدا کار سختی نیست(از آب خوردن راحت تره)،منظورم تو ایرانه ها،اشتباه نشه به kcc و سفارت و اونوری ها کار ندارم.می تونن یه کاری کنن که نتونین از کشور که هیچی،از شهرتون خارج بشین و.....
2.کسانی هم که قصد بد که ندارن هیچی،خوبی آدم رو هم می خوان،اونقدر رو اعصاب میرن که.....،دم به دقیقه میگن کی میری؟پس تو چرا نرفتی؟میخوای کجا بری؟چیکار بکنی؟و هزارتا سوال دیگه....! اما اون دسته از آدما که من حالم ازشون بهم میخوره و خدا نصیب گرگ بیابون نکنه؛اونایی که واست میرن بالا منبر و اظهار فضل می کنن و واست نسخه می پیچن،وای...وای...وای،دیگه خودتون بهتر میدونین.(در برخورد با این افراد هم یه جوری بدون رودربایستی و مودبانه بهش بفهمونین که خفه شو!!!)
3.به قول یکی از دوستان، تو ایران روزه شک دار نگیرید!
دیگه فکر کنم همینا کافی باشه؛ در جواب mitr.p عزیز هم که گفتن ما به همه گفتیم واسه اینکه کسانی هم که دوست دارن ثبت نام کنن و برنده بشن،اولا اکثر کسایی که تو وادی مهاجرت هستن هر سال ثبت نام میکنن،دوما واسه اینکه دوستانتون رو تشویق کنین واسه ثبت نام،لزومی نداره که بگین برنده شدین،سوما وقتی موقع ثبت نام کل فامیل و اقوام و دوستانتون رو ثبت نام میکنین،شانس پدر و مادر و برادر و خواهر و عزیزانتون رو که براتون اولویت دارن رو پایین میارین.
البته بدیهی ست که مشورت با کسانی که اونجا زندگی کردند و میتونن به شما کمک کنن،خیلی هم مفیده و گفتنش ضرری نداره.
یه نکته کوچیک دیگه ام بگم،حالا اگه دوستان به کسی گفتن اصلا اصلا نگران نباشن،بیخیال بیخیال باشین،اگه نگفتین بهتره واسه گفتن عجله نکنین.
البته دوستان عزیز،تمام اینایی که گفتم نظر بنده حقیر(و تجربه) بود،برای کاهش استرس و نگرانی شما در طی این زمان طاقت فرسا /نظرات بقیه دوستان هم قابل احترام هست.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-19 ساعت 14:00)bita-p نوشته: (2011-09-18 ساعت 19:36)علیرضا م نوشته: ببخشید دوست عزیز شما فقط میگید نگید ولی هیچ دلیل منطقی برای نگفتن نمیارید.آخه اگه دوستان من بفهمن من از طریق لاتاری برنده شدم و ویزا گرفتم وبدون هیچ ابهامی و دروغی در پرونده, تمام کارهای قانونی رو جهت گرفتن ویزا انجام داده ام فهمیدن دیگران چه آسیبی ممکن بمن برسونه؟
دوست عزيز من از برندگان 2011 هستم كه تا همين الان كه پاسپورتهامون رو داديم به سفارت كه ويزا رو صادر كنه تقريبا به هيچ كس نگفتيم كه برنده شده ايم.بعدش هم تا 1 هفته قبل از رفتن نخواهيم گفت.از اين نگفتن هم خيلي راضي و خوشحاليم.همينطوري هم طولاني وپر استرس بودن اين پروسه ما رو عصبي و خسته كرده واي به وقتي كه همه ميدونستند و هي ميخواستند سوال پيچمون كنند. يعني تنها نكته مثبت اين قضيه توي اين يكسال و چهار ماه اين بوده كه ديگران با نظرات كارشناسي در مورد امريكا و وضع بد اقتصاد اونجا و حيفه كارتون نيست مي خواهيد بريد و.....ما رو بي انگيزه و بي روحيه نكرده اند.مطمئن باشيد اگر ميدونستند بدون اينكه قصد بدي داشته باشند ما رو كلافه مي كردند. در ضمن سهميه امسال ايران 900 نفر بيشتر از ظرفيت اعلام شده كه اين هم خودش دليلي هست براي اينكه كاري كه هنوز انجام نشده رو به ديگران نگيم.موفق باشيد.
اون دس قشنگرو به افتخارشون بزنین،هزار آفرین به شما bita-p عزیز،احسنت،ایول،دم شما گرم،مدیران عزیز ببخشید ولی با خوندن این پست اصلا نتونستم به فشردن ایکون تبریک و تشکر اکتفا کنم! bita-p عزیز،شمارو باید به عنوان برنده لاتاری نمونه انتخاب کرد،دوستان عزیز ایشون رو به عنوان الگو قرار بدین،کار بسیار درست و عاقلانه رو bita-p عزیز انجام دادن،امیدوارم همه همین طور عمل کنید.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
من تازه با این سایت آشنا شدم و تشکر می کنم از مدیران سایت برای این کار با ارزش
من امسال در DV-2012 برنده شدم
چند وقت پیش فرمها را برای خودم و همسر و پسرم پر کردم و فرستادم
حدود 10 روز قبل یک ایمیل از kcc به دستم رسیده که متن آن را می آورم
From: KCC DV <KCCDV@state.gov>
To:
Sent: Wednesday, September 7, 2011 6:47 AM
Subject: 2012AS00012*** MISSING INFORMATION
2012AS00012***
The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):
• DS-230 Part 1, Question #30, list of residence missing
• DS-230 Part 1, Question #10 & #11, US address missing
و چند سوال
1- من در بالای سمت راست تمام فرمها شماره کیس نامبرم را با خودکار نوشتم. همچنین اسمم و تاریخ تولدم را قید کردم نمی دانم چرا اینها را ایراد گرفته اند.
2- سوال 30 از فرم 230 که مربوط به محل سکونت بیش از 6 ماه بود را خالی گذاشتم چون فقط در تهران بوده ام و فکر می کردم نوشتن آدرس در محل مربوطه کفایت می کند
3- سوال 10 و 11 از فرم 230 هم مربوط به اسپانسر و آدرس برای ارسال گریین کارت هست که آنها را هم به دلیل مشخص نبودن تا زمان پست مدارک خالی گذاشته ام
حالا باید این خواسته ها را در یک فرم مجدد از DS-230 پر کنم و پست کنم یا می توانم با ایمیل زدن به KCC این مطالب را اصلاح کنم؟
با سپاس و آرزوی بهترینها برای مدیران سایت و امید برنده شدن تمام مهاجر سرایی ها در سال بعد
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-18 ساعت 19:10)ant1981 نوشته: (2011-09-18 ساعت 17:17)shs نوشته: سلام
من 3 تا سئوال دارم.ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:
1- تو پكيج كه از سايت سفارت گرفتم نوشته آخرين مدرك تحصيلي نفر(متقاضي) اصلي .سئوال اينجاست مدرك تحصيلي همسرم احتياج نيست بفرستم؟
2- ليسانس رو بفرستم كافيه يا ديپلم هم بفرستم؟
3 - من سربازيم رو خريدم.تو فرمها هم طبيعتاً نوشتم كه سربازي نرفتم.حالا بايد كارت سربازيمو ترجمه كنم بفرستم؟نميگن تو كه گفتي نرفتي اين كارت چيه اون وقت؟
1- مدرک خودتون رو بفرستیدو برای همسرتون رو ببرید در زمان مصاحبه.
2- مدرک لیسانس رو بفرستید و ديپلم رو ببرید
3- تو ترجمه قید میشه که قانون بودجه بوده! و اونا خودشون میدونند که سربازی نرفتید
این پکیج رو از کی و کی گرفتین؟ من دانشجوی پی اچ دی هستم و اینم نوشتم تو فرمها ولی من که آخرین مدرکم دیپلمه!! چی رو باید براشون بفرستم؟؟ لطفا اگه اطلاعاتی در این مورد دارین کمکم کنین...
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-19 ساعت 22:58)Shezem نوشته: (2011-09-19 ساعت 19:55)aarshidaaa نوشته: با سلام به همه دوستان
من تازه با این سایت آشنا شدم و تشکر می کنم از مدیران سایت برای این کار با ارزش
من امسال در DV-2012 برنده شدم
چند وقت پیش فرمها را برای خودم و همسر و پسرم پر کردم و فرستادم
حدود 10 روز قبل یک ایمیل از kcc به دستم رسیده که متن آن را می آورم
و چند سوال
1- من در بالای سمت راست تمام فرمها شماره کیس نامبرم را با خودکار نوشتم. همچنین اسمم و تاریخ تولدم را قید کردم نمی دانم چرا اینها را ایراد گرفته اند.
2- سوال 30 از فرم 230 که مربوط به محل سکونت بیش از 6 ماه بود را خالی گذاشتم چون فقط در تهران بوده ام و فکر می کردم نوشتن آدرس در محل مربوطه کفایت می کند
3- سوال 10 و 11 از فرم 230 هم مربوط به اسپانسر و آدرس برای ارسال گریین کارت هست که آنها را هم به دلیل مشخص نبودن تا زمان پست مدارک خالی گذاشته ام
حالا باید این خواسته ها را در یک فرم مجدد از DS-230 پر کنم و پست کنم یا می توانم با ایمیل زدن به KCC این مطالب را اصلاح کنم؟
با سپاس و آرزوی بهترینها برای مدیران سایت و امید برنده شدن تمام مهاجر سرایی ها در سال بعد
۱ ـ خب حالا که ایراد گرفتهاند، دوباره براشون بنویس. ( در ضمن شما اینجا عنوان نکردهای که چه نوشته بودی که ایراد گرفته شده ،ما هم نمیدانیم که شما چی نوشتی. جاهای خالی را هم مینویسی N/A ). دیگه اینکه فرمت تاریخ را حتما آنگونه که گفتهاند ننوشتی، در فرمت آمریکایی، اول ماه را مینویسند بعدش، روز و سال. آن نامهای که اسم و شماره کیس شما به همراه بارکد نوشته شده، آنرا هم باید بفرستید. فرستادید؟
۲ ـ شما از تاریخی که ۱۶ ساله شدهاید تا الآن را در آن آدرسی که ساکن هستید بنویسید. ( مینویسی، از تاریخ فلان، تا هماکنون، در این آدرس)
۳ ـ سوال ۱۰ را من هم خالی گذاشتم و ایرادی هم گرفته نشد، اما سوال ۱۱ را حتما باید یک آدرس بنویسید ( بگرد یه نفر از فامیل، رفیق، آشنا،،،، پیدا کن). این آدرس برای فرستادن گرین کارت میباشد، زیرا گرین کارت به خارج از آمریکا فرستاده نمیشود.
حالا اینها را در یک فرم جدید پر میکنی، یا ایمیل میزنی، دیگه من نظری ندارم. شاید زیاد فرقی هم نکنه.
درود فراوان
من سوال 10 و 11 را N/A گذاشتم و ایرادی وارد نکردند،جواب این سوالات را در روز مصاحبه می توان اصلاح کرد.
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-20 ساعت 09:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-20 ساعت 10:01 توسط sima s.)
(2011-09-19 ساعت 23:05)SallyD نوشته: (2011-09-18 ساعت 19:10)ant1981 نوشته: (2011-09-18 ساعت 17:17)shs نوشته: سلام
من 3 تا سئوال دارم.ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:
1- تو پكيج كه از سايت سفارت گرفتم نوشته آخرين مدرك تحصيلي نفر(متقاضي) اصلي .سئوال اينجاست مدرك تحصيلي همسرم احتياج نيست بفرستم؟
2- ليسانس رو بفرستم كافيه يا ديپلم هم بفرستم؟
3 - من سربازيم رو خريدم.تو فرمها هم طبيعتاً نوشتم كه سربازي نرفتم.حالا بايد كارت سربازيمو ترجمه كنم بفرستم؟نميگن تو كه گفتي نرفتي اين كارت چيه اون وقت؟
1- مدرک خودتون رو بفرستیدو برای همسرتون رو ببرید در زمان مصاحبه.
2- مدرک لیسانس رو بفرستید و ديپلم رو ببرید
3- تو ترجمه قید میشه که قانون بودجه بوده! و اونا خودشون میدونند که سربازی نرفتید
این پکیج رو از کی و کی گرفتین؟ من دانشجوی پی اچ دی هستم و اینم نوشتم تو فرمها ولی من که آخرین مدرکم دیپلمه!! چی رو باید براشون بفرستم؟؟ لطفا اگه اطلاعاتی در این مورد دارین کمکم کنین...
این مشکل شما مشکل من هم هست من خودم لیسانسم رو خوشبختانه آزاد کردم و دانشگاه ما مدرکمون رو دوزبانه ارائه می کنه و فکر کنم نیاز به ترجمه نباشه.ولی خوب متاسفانه وقتی فوق قبول شدم دانشگاه فوق مدرکمو ازم گرفته، ولی همسرم که مثل شما phd میخونه گواهی موقت فوق را داره که اونم زیرش نوشته غیر قابل ترجمه....حالا چه کار کنیم خدا میدونه؟
من باز هم از دوستان عزیز میپرسم به نظر شما چه دلیلی داره وقتی کسی مدرک لیسانس یا بالاتر داره دیپلم و پیشدانشگاهی رو ترجمه کنه؟ مسخره نیست؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند