کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-09-27 ساعت 11:10)mitr.p نوشته:  دوستان سوال خاااااااااااااااااااااااااااص:
خانومی از همسرش جدا زندگی میکنه ولی طلاق نگرفته...... ی دختر 13 ساله هم داره
وضعیت خودش رو میزنه متاهل و چون عکسی از شوهرش نداره یه عکس از ی نفر دیگه میذاره!!!!
توی لاتاری شرکت میکنه و برنده میشه.
1- ایا میتونه فقط و فقط فرم ها رو برای خودش و دخترش پر کنه؟؟ و اصلا برای شوهرش پر نکنه؟؟؟
2- یا اینکه به جای شوهرش فرم پر کنه و روز مصاحبه خانم به سفارت بگه که شوهرش نمیاد.....ویزا میدن؟کیس رد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟

سوالم خاصه.........کمک لطفا
(2011-09-27 ساعت 01:18)parydaryai نوشته:  
(2011-09-26 ساعت 01:30)javad_2 نوشته:  
(2011-09-25 ساعت 22:26)parydaryai نوشته:  سلام من 2 تا سوال داشتم بچه ها..واسه پاس سفید(اجازه ی خروج 2 ساله) باید 15 ملیون بدیم؟!ببخشید خب من درست متوجه نشدم منم دانشجوی لیسانسم و حداقل 2 سالم مونده تموم کنم...شرایط این پاس سفید انقدر سخته؟!

2.از بچه های 2012 کسی هست مصاحبه رفته باشه؟Shy

سلام دوست عزیز

در خصوص پاس سفید باید بگویم اول باید در مصاحبه قبول بشی ویزا بگیری تشریف ببرید آمریکا بعد از کرفتن گرین کارت درخواست بدی برای پاس سفید عنوان کنید برای جه کاری و چه مدت نمیتونید برید آمریکا اگر قبول کردند اون موقع بهتون این امکان رو میدن الان نمیتونید موفق باشیدCool

اره میدونم..فقط نمیدونستم که چجوری باید پاس سفید رو بگیری....فکر می کردم باید با سند یا پول گرفتش که اگه درست متوجه شده باشم اینطور نیست.اتمام درس دانشگاه براشون دلیل قابل قبولیه؟

کی گفته برای پاس سفید باید 15 میلیون بدید اخه؟/؟؟؟؟/
اول شما تشریف ببرید امریکا......بعد یک سری مراحل داره که کلا برای هر نفر حدودی 800 دلار هزینه داره
این هم لینک مربوط به پاس سفید
پاس سفید
بخونید همه چیز رو نوشته
البته اول به فکر گرفتن ویزا و اولین سفر باشید
همه چیز رو مرحله به مرحله انجام بدید
موفق باشید
اگر حتی یکی از برندگان در مصاحبه شرکت نکنند کیس 100% رد می شه شک نکنید

کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-09-27 ساعت 13:06)javad_2 نوشته:  
(2011-09-27 ساعت 11:10)mitr.p نوشته:  دوستان سوال خاااااااااااااااااااااااااااص:
خانومی از همسرش جدا زندگی میکنه ولی طلاق نگرفته...... ی دختر 13 ساله هم داره
وضعیت خودش رو میزنه متاهل و چون عکسی از شوهرش نداره یه عکس از ی نفر دیگه میذاره!!!!
توی لاتاری شرکت میکنه و برنده میشه.
1- ایا میتونه فقط و فقط فرم ها رو برای خودش و دخترش پر کنه؟؟ و اصلا برای شوهرش پر نکنه؟؟؟
2- یا اینکه به جای شوهرش فرم پر کنه و روز مصاحبه خانم به سفارت بگه که شوهرش نمیاد.....ویزا میدن؟کیس رد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟

سوالم خاصه.........کمک لطفا
(2011-09-27 ساعت 01:18)parydaryai نوشته:  
(2011-09-26 ساعت 01:30)javad_2 نوشته:  
(2011-09-25 ساعت 22:26)parydaryai نوشته:  
این خانوم از همین الان خودشو با برگ قرمز ببینه
تو سال گذشته مشابه این بوده و همین اتفاق براش افتاده تنها کاری که میتونه انجام بده که مشکلش حل بشه بره درخواست طلاق بده و زمان مصاحبه مدارکشو ترجمه کنه ببره که داره جدا میشه وگرنه باید قید رفتن رو هم بزنه چون بدون شوهر اصلا کارشو انجام نمیدن و از همه مهمتر باید مطابق عکسش باشه Cool
مرسی دوستان
این خانوم پس موقع ثبت نام اگه بزنه divorced و بره دادگاه درخواست طلاق بده و درخواست رو بده ترجمه ولی موقع مصاحبه اگه هنوز طلاق نگرفته باشه چی؟؟
یعنی فقط سوری بره ی داد خواست بده....قبوله؟؟؟
2- مهمتر از اون اینکه تاریخ دادخواست اگه بعد از ثبت نامش بوده باشه چی؟؟
ایراد میگیرند؟؟
مرسی
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
(2011-09-27 ساعت 10:41)javad_2 نوشته:  
(2011-09-27 ساعت 10:08)ali72 نوشته:  من در سوال 39فرم230 اسم خودم که تنها برنده هستم را نوشتم ایرادی دارد یا باید خالی میزاشتم؟
سوال 29مربوط به من است یا پدر ومادرم؟تعداد بچه وآدرس آنها؟آخه من مجردم اونو خالی گذاشتم.
استاد میشه آدرس بهم بدید کجا برم ثبت نام کنم آخه من سالها از مدرسه ودر س خواندن دور بودم نمی دونم با این مشکلات چکار کنم اگر میشه راهنمایی کنید.

سلام بر دوستان
من سوالي دارم كه ذهنم رو حسابي مشغول به خودش كرده . و واقعا ازش ميترسم
اونم اينه كه من با استفاده از بسيجي فعال تقريبا 8 ماه كسر از خدمت گرفتم
خدمتم هم تو نيرو هوايي ارتش بوده. سفر خارجي نداشتم و مدركم هم فوق ليسانسه. ميدونم كه صد در صد چك ميشم.
ميخوام بدونم چقدر ممكنه كه خداي ناكرده كارت قرمز بگيرم؟
دوتا از بچه ها هم برام پيغام خصوصي گذاشته بودن:
يكيشون گفته بود اگه تو كارت خدمتت چيزي ننوشته بهشون چيزي نگو( كه واقعا هم روي كارتم اسمي از بسيج نيست. يعني تو توضيحات چيزي ننوشته كه چرا من 8 ماه خدمت كردم) نظرتون رو راجع به اين نظر اين دوستمون بگيد.
نفر دوم هم پيشنهاد كرده بود كه هر چه سريعتر پستم رو از تو مهاجر سرا بردارم چون ممكنه اونا بصورت رندوم اين سايت رو چك كنند.
سوالي برام پيش مياد اونم اينه كه بر فرض اينكه اونا اين سايت رو چك كنند از كجا ميخوان بفهمن كي به كيه؟
در هر صورت اگه بچه هايي كه اطلاع دقيق از اين مساله دارن نظرشون رو اعلام كنند ممنون ميشم.
مرسي

سلام دوست من

نه اصلا فکر کن راجب این موضوع و نه مشکلی برات پیش میاد فقط کارت پایان حدمتت رو میخواد ترجمه کنی و سوالی هم ازت نمیپرسن که کجا بودی و امثال این
موفق باشیذ
مرسي از جوابت جواد جان
اگه فرضا يه زماني ازم پرسيد كه چرا 8 ماه خدمت كردي راستشو بگم؟ بگم كه با استفاده از بسيجي بوده؟
شما بوديد چي جواب ميدادي؟
همسفران اوضاع و احوال دلار هر روز بدتر ارز دیروز می شه امروز دلار آمریکا تا مرز1300 تومان هم رسید و متاسفانه برای گواهی بانکی تمکن مالی باید پول بیشتری بحساب واریز کنیم البته این مربوط به شرایط امروز است و مطمئناً برای ماههای بعد هم دستخوش تغییرات دیگر ی نیز خواهد شد .
به طور مثال اگر یکماه پیش باید 36 میلیون تومان(30000 دلار )در حساب داشتیم امروز می بایست 39 میلیون تومان (30000 دلار)به حساب واریز کنیم خدابخیر بگذرونه اینطور که بوش می یاد قراره دلار رو تک نرخی کنن و حتی شایعه رسیدن دلار به مرز 1500 تومان هم بگوش می رسه ، البته من هفته پیش هم پیش بینی دلار 1300 تومان رو در همین تاپیک کرده بودم که نمی دونم به چه دلیلی پستم پاک شده است !!!
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3
(2011-09-27 ساعت 10:08)ali72 نوشته:  من در سوال 39فرم230 اسم خودم که تنها برنده هستم را نوشتم ایرادی دارد یا باید خالی میزاشتم؟
سوال 29مربوط به من است یا پدر ومادرم؟تعداد بچه وآدرس آنها؟آخه من مجردم اونو خالی گذاشتم.
استاد میشه آدرس بهم بدید کجا برم ثبت نام کنم آخه من سالها از مدرسه ودر س خواندن دور بودم نمی دونم با این مشکلات چکار کنم اگر میشه راهنمایی کنید.

(2011-09-27 ساعت 09:04)3rip نوشته:  
(2011-09-26 ساعت 12:14)ali72 نوشته:  با عرض سلام به همه دوشب پیش متوجه شدم که برنده شدم اصلا یادم نبود که قرعه کشی شرکت کردم کیس نامبرمن 2012AS00017III است من دیپلم نظام جدید11ساله دارم والان هم جوشکار هستم پیش دانشگاهی هم ندارم آیا مورد قبول هستش در لاتاری؟ در ثبت نام اعلام کرده بودم دیپلم 12 ساله فرمها را هم دانلود کردم با کمک دوستم بنظر شما چکار کنم الان دوستم میگه اگر پیش نداشته باشی منتفی هستش تو را خدا راهنمایی کنید امروز سر کار نرفتم نشستم پای کامپیوتر ببینم باید چکار کنم گیج شدم

سلام رفیق

منم مشکل شما رو داشتم با این تفاوت که من فوق دیپلم دارم . اما چون دیپلمم هنرستانه واسه محکم کاری میخوام پیش بگیرم.

شما هرچه سریع تر مراجعه کن به یه مرکز آموزش از راه دور. اونجا ثبت نام کن، برای پیش دانشگاهی 24 واحد باید پاس کنی، که 12 واحد رو ترم دی ماه و 12 واحد رو در ترم بهمن ماه امتحان میدی و اگر به امید خدا قبول شدی یک تا دو هفته بعد بهت پیش دانشگاهی رو میدن

موفق باشی

علی جان

من نمیدونم شما کدوم شهر هستید که بهتون آدرس بدم.
بهترین راه اینه که به آموزش و پرورش منطقه تون مراجعه کنید و ازشون آدرس یه آموزشگاه آموزش از راه دور رو بده.

توجه داشته باش که آموزشگاه آموزش از راه دور رو با مدرسه شبانه یا بزرگسالان اشتباه نگیری. چون در مدرسه بزرگسالان باید یکسال درس بخونی . ولی در مراکز آموزش از راه دور هر دوترم رو میتونی در دی ماه و بهمن ماه پشت سر هم بگیری.

پیدا کردن این مراکز آموزش از راه دور هم زیاد سخت نیست، اولین راه پرسیدن از آموزش و پرورش. بعد میتونید از 118 و .... بپرسید.

یاحق
تشکر کنندگان: behzadb57 ، SH1A2R3 ، ali72 ، ali.narooei
(2011-09-27 ساعت 15:39)3rip نوشته:  

(2011-09-27 ساعت 09:04)3rip نوشته:  
(2011-09-26 ساعت 12:14)ali72 نوشته:  با عرض سلام به همه دوشب پیش متوجه شدم که برنده شدم اصلا یادم نبود که قرعه کشی شرکت کردم کیس نامبرمن 2012AS00017III است من دیپلم نظام جدید11ساله دارم والان هم جوشکار هستم پیش دانشگاهی هم ندارم آیا مورد قبول هستش در لاتاری؟ در ثبت نام اعلام کرده بودم دیپلم 12 ساله فرمها را هم دانلود کردم با کمک دوستم بنظر شما چکار کنم الان دوستم میگه اگر پیش نداشته باشی منتفی هستش تو را خدا راهنمایی کنید امروز سر کار نرفتم نشستم پای کامپیوتر ببینم باید چکار کنم گیج شدم

سلام رفیق

منم مشکل شما رو داشتم با این تفاوت که من فوق دیپلم دارم . اما چون دیپلمم هنرستانه واسه محکم کاری میخوام پیش بگیرم.

شما هرچه سریع تر مراجعه کن به یه مرکز آموزش از راه دور. اونجا ثبت نام کن، برای پیش دانشگاهی 24 واحد باید پاس کنی، که 12 واحد رو ترم دی ماه و 12 واحد رو در ترم بهمن ماه امتحان میدی و اگر به امید خدا قبول شدی یک تا دو هفته بعد بهت پیش دانشگاهی رو میدن

موفق باشی

علی جان

من نمیدونم شما کدوم شهر هستید که بهتون آدرس بدم.
بهترین راه اینه که به آموزش و پرورش منطقه تون مراجعه کنید و ازشون آدرس یه آموزشگاه آموزش از راه دور رو بده.

توجه داشته باش که آموزشگاه آموزش از راه دور رو با مدرسه شبانه یا بزرگسالان اشتباه نگیری. چون در مدرسه بزرگسالان باید یکسال درس بخونی . ولی در مراکز آموزش از راه دور هر دوترم رو میتونی در دی ماه و بهمن ماه پشت سر هم بگیری.

پیدا کردن این مراکز آموزش از راه دور هم زیاد سخت نیست، اولین راه پرسیدن از آموزش و پرورش. بعد میتونید از 118 و .... بپرسید.

یاحق
توضیحات خیلی خوبی دادین بچه ها ممنون . من هنرستان فنی حرفه ای کامپیوتر خوندم. 11 سال . منم باید برا پیش دانشگاهی اقدام کنم؟ کیس نامبر من بالاست وقت دارم. پیش چی بخونم؟ ریاضی یا عمومی؟
سلام به همه شما عزیزان
من یه سوالی داشتم آیا بعد از این که فرم خودم رو به صورت مجرد پر کردم و ارسال کردم می تونم ازدواج کنم و دوباره مدارک ازسال کنم ؟ یا این باعث خراب شدن کارم می شه ؟؟؟ لطفا راهنماییم بکنید ....Rolleyes
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا

تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :Cool
تعداد نفرات همراه :0
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali.narooei
(2011-09-27 ساعت 22:00)AngryBird نوشته:  توضیحات خیلی خوبی دادین بچه ها ممنون . من هنرستان فنی حرفه ای کامپیوتر خوندم. 11 سال . منم باید برا پیش دانشگاهی اقدام کنم؟ کیس نامبر من بالاست وقت دارم. پیش چی بخونم؟ ریاضی یا عمومی؟
بعله، شما هم برای پیش‌دانشگاهی اقدام کن و یه چیزی بخون که:
- یا بهش علاقه داشته باشی.
- یا اینکه زود بتونی تمومش کنی.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
(2011-09-27 ساعت 22:10)SANI HAGHIGHI نوشته:  سلام به همه شما عزیزان
من یه سوالی داشتم آیا بعد از این که فرم خودم رو به صورت مجرد پر کردم و ارسال کردم می تونم ازدواج کنم و دوباره مدارک ازسال کنم ؟ یا این باعث خراب شدن کارم می شه ؟؟؟ لطفا راهنماییم بکنید ....Rolleyes

بله می تونی و این قانونیه اما باید دوباره فرم های 230 واسه جفتتون پر شه.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، ali.narooei
(2011-09-28 ساعت 01:31)javad_2 نوشته:  
(2011-09-27 ساعت 22:14)Shezem نوشته:  
(2011-09-27 ساعت 22:00)AngryBird نوشته:  توضیحات خیلی خوبی دادین بچه ها ممنون . من هنرستان فنی حرفه ای کامپیوتر خوندم. 11 سال . منم باید برا پیش دانشگاهی اقدام کنم؟ کیس نامبر من بالاست وقت دارم. پیش چی بخونم؟ ریاضی یا عمومی؟

سلام دوست من
اگر میخواهی ادامه تحصیل بدی اونجا در راستای رشته ای که میخواهی بری بخون وگر نه من فکر کنم رشته هنر راحت ترین رشته است برای پیش دانشگاهی
موفق باشید

ممنون از جوابتون. من کیس نامبرم ***45 است . می تونم 2 3 ما هه پیش بگیرم؟ از طریق آموزش راه دور که بچه ها گفتن؟
(2011-09-27 ساعت 22:10)SANI HAGHIGHI نوشته:  سلام به همه شما عزیزان
بله متونی
همسر من هم مجردی پر کرد و بعد ازدواج کردیم
هیچ مشکلی نبود
اگه سوالی داری اینجا مطرح کن
ازدواج بعد از دریافت نامه قبولی 2012
پست این دوستان رو هم بخونی کمکت میکننه:

ازدواج بعد از دریافت نامه قبولی 2011
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: ali.narooei ، tamanna ، SH1A2R3 ، Shezem
(2011-09-28 ساعت 08:46)AngryBird نوشته:  
(2011-09-28 ساعت 01:31)javad_2 نوشته:  
(2011-09-27 ساعت 22:14)Shezem نوشته:  

سلام دوست من
اگر میخواهی ادامه تحصیل بدی اونجا در راستای رشته ای که میخواهی بری بخون وگر نه من فکر کنم رشته هنر راحت ترین رشته است برای پیش دانشگاهی
موفق باشید

ممنون از جوابتون. من کیس نامبرم ***45 است . می تونم 2 3 ما هه پیش بگیرم؟ از طریق آموزش راه دور که بچه ها گفتن؟

همونطور که گفتم شما یه مرکز آموزش از راه دور ثبت نام کن . 12 واحد در دی ماه و 12 واحد بهمن امتحان بده تا اسفند پیش دانشگاهی دستت باشه. شما تا زمان مصاحبت کلی وقت داری. خیالت راحت باشه

رشته هم یا هنر یا علوم انسانی
تشکر کنندگان: tamanna ، SH1A2R3 ، ali.narooei
سلام به همه دوستان
یک سئوال دارم :
ما دو تا فرزند داریم که هردوشون تو پاسپورت همسرم هستند . آیا به نظر شما مشکلی پیش نمیاد برای ویزامون
ممنون
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
(2011-09-28 ساعت 12:12)puyagroup نوشته:  سلام به همه دوستان
یک سئوال دارم :
ما دو تا فرزند داریم که هردوشون تو پاسپورت همسرم هستند . آیا به نظر شما مشکلی پیش نمیاد برای ویزامون
ممنون

سلام

بهتره برای هر كدوم از فرزندانتون جداگانه پاسپورت بگيريد.اينجوری براتون كار راحتر پيش ميره.الان برای نوزاد هم پاسپورت صادر می كنن

خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11