موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-29 ساعت 10:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-29 ساعت 10:33 توسط mitr.p.)
(2011-09-28 ساعت 20:27)Shezem نوشته: (2011-09-28 ساعت 18:02)MORINIU نوشته: بچه ها من طلاق گرفتم الان می خوام دوباره با همسرم ازدواج کنم، مصاحبم سال دیگس. فکر می کنید ازدواج با همسر قبلی بعد از قبول شدن و اعلام آن به کی سیسی بهتره و خطر نداره یا بذارم بعد از اینکه خودم او کی شدم از طریق ازدواج اقدام کنم؟ راه دوم رو کسی می دونه چند سال طول می کشه؟ چون یک مشکل جدی شده واسم از دوستان خوب مهاجر سرا کسایی که سالهای قبل موفق شدند و تجربه دارند کسی کمک کنه ممنون میشم
والاه، من خودم شخصا فکر نمیکنم اون اداره KCC اینقدر بیکار باشه که بخواد بگرده ببینه شما قبلا با کی ازدواج کرده بودید، و الآن با کی میخواهید ازدواج کنید! مگه نه؟
تازه اگر هم بفهمه، خب! که چی؟ به کسی چه ربطی داره؟ شما فقط تو فرم مینویسی که ازدواج کرده، یا مجرد هستید، همین.
در ضمن آنگونه که من شنیدهام، راه دوم خیلی طول میکشه، بیشتر از یک سال.
دوست عزیز
اشتباه نگید .....kcc خیلی دقیق تر از این حرف هاست
وقتی این اقا گفتند که طلاق گرفته اند حتما و حتما سند طلاق و ترجمه اون رو میخواهند (مطمان هستم چون بار ها دیدم)
وقتی هم بگن که دارند ازدواج میکنند مشخصات کامل همسر و سند ازدواج رو میبینند
اونها خیلی دقیق تر از این حرف ها هستند
بهتره ازدواج کنند و مشخصات همسرشون رو بدند
جواب شما رو در این پست دادم دوست عزیز
لطفا موضوعتون رو هم در این تاپیک عنوان بفرمایید
ازدواج بعد از دریافت نامه قبولی 2012
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به نظرتون تعداد حروف اسم و فامیل زیاد باشه تاثیر خوبی داره یا نه ؟ من خودم فکر میکنم اگه زیاد باشه بهتره چون باعث میشه تشابه اسمی کمتر باشه. مثلا اسم+فامیل+پسوند
نمیدونم . شماها چی فکر می کنید ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-29 ساعت 17:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-29 ساعت 17:33 توسط oktay.)
فرم آنکارا
سلام دوستان یه نکته ی بسیار مهم که تعحب میکنم در مورد این در این تاپیک بحث نشده !
امروز داشتم سفرنامه های بچه های 2010 رو میخوندم که متوجه شدم فرمی به نام فرم آنکارا رو باید همراه با مدارک به سفارت بفرستیم.
خوشبختانه در تاپیک 2011 دوستان لینک رو گذاشته بودن !
که برای هر فرد از اعضای خانواده باید این فرم پر بشه.
http://mohajersara.com/attachment.php?aid=2209
سوال جدیدی که در این فرم از شما پرسیده میشه ، سفرهای شما به خارج از کشور هست که فکر میکنم که در مدت کلیر شما تاثیر داره (اگه خدایی نکرده FBI check خوردید البته)
با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-29 ساعت 17:40)javad_2 نوشته: (2011-09-29 ساعت 17:30)oktay نوشته: فرم آنکارا
سلام دوستان یه نکته ی بسیار مهم که تعحب میکنم در مورد این در این تاپیک بحث نشده !
امروز داشتم سفرنامه های بچه های 2010 رو میخوندم که متوجه شدم فرمی به نام فرم آنکارا رو باید همراه با مدارک به سفارت بفرستیم.
خوشبختانه در تاپیک 2011 دوستان لینک رو گذاشته بودن !
که برای هر فرد از اعضای خانواده باید این فرم پر بشه.
سوال جدیدی که در این فرم از شما پرسیده میشه ، سفرهای شما به خارج از کشور هست که فکر میکنم که در مدت کلیر شما تاثیر داره (اگه خدایی نکرده FBI check خوردید البته)
با تشکر
دوست عزیز این برای افرادیه که مدتی رو در یک کشور زندگی کرده اند یا اقامت دارند نه برای کسانی که یکهفته برای گردش به کشوری رفته اند
سلام دوست عزیز
اگه دقت کنید نوشته Travel or RESIDENCE
در ضمن این فرم رو اکثر بچه های 2010-2011 فرستادند و همچنین در قسمت بالای فرم گفته با مدارک باید فرستاده بشه.
با تشکر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از برت دامن كشان رفتم ای نا مهربان/ از من آزرده دل كی دگر بینی نشان
رفتــم كه رفتــم رفتــم كه رفتــم
از من دیوانه بگذر بگذر ای جانانه بگذر/ هر چه بودی هر چه بودم بی خبر رفتم كه رفتم
رفتـــــــم كه رفتـــــــــم
بچه ها من هم مثل سایر دوستان از ویزا جاموندم اما از فردا میخام زندگی که یکسال بهم ریخته بودم را مرتب کنم-کوه پیمایی کله پاچه و ورزش رو از سر بگیرم.آمریکا اشخاص بدرد بخوری را از دست داد.و البته باز هم شرکت میکنم.و باز هم و بازهم-از دوستانی هم که ویزا گرفتن ممنون که دلسوزی می کنن.شاید من فکر میکردم قوانین منظمی دارن اما ظاهرا این طور نیست.به هر حال به قول خودم:
این جمعه هم نیامد که نیامد
خدانگهدار
راستی از دوستان 2012 اصفهانی میخام اگر کمکی از دست من برمیاد بفرمایند. (من ابوظبی بودم)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد
اگر اشتباه نکنم شما در رمانی مصاحبه شدید ولی این فرم فقط مخصوص آنکارا است که هنگام ارسال مدارک ۱۵ روز قبل از مصاحبه باید بفرستند.چون شما رمانی بودید این فرم را نداشتید و این فرم فقط مخصوص آنکارا میباشد.
[/quote]
در فرم DS - 230 بند 30 آن این متن رو میبینید
List below all places you have lived for at least six months since reaching the age of 16, including places in your country of nationality.
Begin with your present residence.
City or Town Province Country From/To or "Present"
که فکر کنم ترجمه آن بسیار راحت باشه خلاصه اون اینه که اگر به جایی مسافرت داشتی که 6 ماه اونجا بودی و سن شما بالای 16 سال بوده چه در ایران و چه در خارج از ایران ،جدول زیرش رو کامل میکنی
حالا آنکارا اومده فرم شفارشی درست کرده براتون خواسته سورپرایز بشین
[/quote]
حق باشماست،منم قبول دارم که این یک فرم بیخودی است که آنکارا میخواد و کاشکی نمیخواست چون درستش همونی است که تو فرم ۲۳۰ است ولی چه کار میشه کرد .به طور واضح نوشته که این فرم را پر کنید و همراه با مدارک ارسال کنید.من هم موافقم که اطلاعات اضافه دوران کلیر شدن را طولانی میکنه ولی اگر چیزی را که خواسته اند را درست پر نکنیم یک جوری دیگه درد سر ساز میشه.مثلا از اون برگه قرمزاا
[/quote]
لطفاً میشه بفرمایید این فرم آنکارا رو کجا میشه دید؟ ما هنوز کارنت نشدیم.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-30 ساعت 10:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-30 ساعت 10:52 توسط oktay.)
(2011-09-29 ساعت 17:30)oktay نوشته: فرم آنکارا
با تشکر
سلام به آقا جواد دوستان دیگه
من هم میدونم شاید مدت کلیر رو زیاد کنه ولی وقتی شما اف بی آی چک میخوردید ، اسمتون توی تمام سیستم های امریکا توی دنیا سرچ میشه. و در نتیجه مسافرت ها و پرواز های شما هم نمایان میشه. چه بخواید چه نخواید اونها میفهمن ، پس بهتره فرم رو پر کنیم. به نظر من آنکارا این سوال رو میپرسه به خاطر اینکه میدونه اکثر ما اف بی آی چک میخوره ، به همین دلیل اگه در پر کردن این فرم صادق باشیم بهتره.
با تشکر
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-30 ساعت 10:49)oktay نوشته: (2011-09-29 ساعت 17:30)oktay نوشته: فرم آنکارا
با تشکر
من هم میدونم شاید مدت کلیر رو زیاد کنه ولی وقتی شما اف بی آی چک میخوردید ، اسمتون توی تمام سیستم های امریکا توی دنیا سرچ میشه. و در نتیجه مسافرت ها و پرواز های شما هم نمایان میشه. چه بخواید چه نخواید اونها میفهمن ، پس بهتره فرم رو پر کنیم. به نظر من آنکارا این سوال رو میپرسه به خاطر اینکه میدونه اکثر ما اف بی آی چک میخوره ، به همین دلیل اگه در پر کردن این فرم صادق باشیم بهتره.
با تشکر
نمی شه فرم رو ببرید اولش تحویل ندید؟ بعد اگه خواستن بهشون بدید؟؟؟
یک چیز دیگه هم اینکه اگه نداشته باشید نهایتش اینه که بهتون مسری مدارک می دن و می گن بعدا بیارید یعنی در هر صورت ضرر جدی نمی بینید!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-30 ساعت 11:20)faranak.n نوشته: (2011-09-30 ساعت 10:49)oktay نوشته: (2011-09-29 ساعت 17:30)oktay نوشته: فرم آنکارا
با تشکر
با تشکر
نمی شه فرم رو ببرید اولش تحویل ندید؟ بعد اگه خواستن بهشون بدید؟؟؟
یک چیز دیگه هم اینکه اگه نداشته باشید نهایتش اینه که بهتون مسری مدارک می دن و می گن بعدا بیارید یعنی در هر صورت ضرر جدی نمی بینید!
سلام
توی انجمن 2010 و 2011 یه دوستی نوشته بود اگه نبرید هم مشکلی نداره ! میتونید بعدا تحویل بدید !
ولی به شخصه حاضر نیستم ریسک کنم چون داخل فرم گفته با مدارک ارسال کنید!