کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-10-03 ساعت 00:33)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من در مورد پر کردن فرمها دچار وسواس عجیبی شدم.من اخرین مدرکمو موقع مصاحبه نمیتونم بگیرم چون در حال گذراندن طرحم.ولی تو فرمها نوشتم .البته میتونم از دانشگاه تاییدیه بگیرم.ئلی میترسم برام مشکل ساز باشه .اساتید چه پیشنهادی دارن/.؟بیخیال بشم یا به کی سی سی میل بزنم و توضیح بدم.؟

دوست عزیز منم تقریبا مشکل شما رو دارم با این تفاوت که موقع مصاحبه نه تنها مدرکم رو نخواهم داشت بلکه تاییدیه هم بهم نمی دن. من همون دیپلممو که تازه هم از دبیرستان گرفتمو می برم. اگه شما به جواب رسیدی منم بی خبر نذارین لطفا. گرچه من هر چی پست گذاشتم و پرسیدم ظاهرا کسی چیزی در این مورد نمی دونست.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: SH1A2R3
با سلام به دوستان گرامي سوال من اين است كه ما كه برنده هاي سال 2012 هستيم مي توانيم براي 2013 ثبت نام كنيم يا خير؟
ايا مشكلي در روند كار ايجاد مي كند؟ مي خواهم اگه به هردليلي نشد كه ويزا بگيرم براي سال آينده شانس رو از دست ندهم اگر دوستان اطلاعاتي در اين خصوص دارند لطفاً ارسال كنيد.
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-10-03 ساعت 13:08)SallyD نوشته:  
(2011-10-03 ساعت 00:33)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من در مورد پر کردن فرمها دچار وسواس عجیبی شدم.من اخرین مدرکمو موقع مصاحبه نمیتونم بگیرم چون در حال گذراندن طرحم.ولی تو فرمها نوشتم .البته میتونم از دانشگاه تاییدیه بگیرم.ئلی میترسم برام مشکل ساز باشه .اساتید چه پیشنهادی دارن/.؟بیخیال بشم یا به کی سی سی میل بزنم و توضیح بدم.؟

دوست عزیز منم تقریبا مشکل شما رو دارم با این تفاوت که موقع مصاحبه نه تنها مدرکم رو نخواهم داشت بلکه تاییدیه هم بهم نمی دن. من همون دیپلممو که تازه هم از دبیرستان گرفتمو می برم. اگه شما به جواب رسیدی منم بی خبر نذارین لطفا. گرچه من هر چی پست گذاشتم و پرسیدم ظاهرا کسی چیزی در این مورد نمی دونست.
من منظورم اینه که افیسر نگه شما که مدرک دستتون نبود واسه چی نوشتین دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/این موضوع مثل خوره افتاده به جوونم.
سال بالاها به دادم برسین.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-10-03 ساعت 14:23)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-10-03 ساعت 13:08)SallyD نوشته:  

من منظورم اینه که افیسر نگه شما که مدرک دستتون نبود واسه چی نوشتین دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/این موضوع مثل خوره افتاده به جوونم.
سال بالاها به دادم برسین.

ای بابا این اصلا به سال بالا ها کاری نداره شما تاریخ اتمام تحصیل رو نوشتی نه ؟ پس کار درستی کردی .مدرکت هم تا زمان اتمام طرحت دست وزارت بهداشته مال منم بود.پس شما با پیش دانشگاهی میری به اضافه ترجمه طرح.همین سوالم کردن راستشو میگی نهایتا می خوان استعلام کنن که عمرا . اما با یه سرچ ساده می شه اینو فهمید و از قبل می دونن.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali.narooei ، SallyD
پسر من در زمان ارسال مدارک چیزی در باره سرباز بودنش ننوشت ولی حالا 1.5 ماهه که داره دوره آموزشی رو میگذرونه.آیا باید به kcc خبر بده ؟ضمنا اگه بتونه پاسپورت بگیره چطور میتونه 15 روزه هم ویزا بگیره هم بره آمریکا برای گرین کارت.چون با پاس 15 روزه فقط 1 بار میتونه از کشور خارج بشه.ممنون از پاسختون.
دوستان عزيز سلام وخسته نباشيد.
همانطور كه مي دونيد بايد ترجمه تاييد شده همه مدارك رو 2 يا 3 هفته قبل از روز مصاحبه به آنكارا پست كنيم از شناسنامه و كارت ملي گرفته تا مدارك تحصيلي و سوابق كاري و صورتحساب بانكي . حالا سوال من اين هستش كه اگه همه مدارك رو پست كنيم اونوقت تحويل مدرك در رور مصاحبه چه معنايي داره؟ چون ديگه مدركي نمونده كه تحويل نداده باشيم چون كه همه را قبلا پست كرديم. يا اين كه بايد دوسري تهيه كنيم و يك سري ديگه را روز مصاحبه تحويل دهيم؟
مي شه لطفا راهنمايي كنيد.با تشكر از همه شما دوستان
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
(2011-10-03 ساعت 17:42)bakhshandehgy نوشته:  دوستان عزيز سلام وخسته نباشيد.
همانطور كه مي دونيد بايد ترجمه تاييد شده همه مدارك رو 2 يا 3 هفته قبل از روز مصاحبه به آنكارا پست كنيم از شناسنامه و كارت ملي گرفته تا مدارك تحصيلي و سوابق كاري و صورتحساب بانكي . حالا سوال من اين هستش كه اگه همه مدارك رو پست كنيم اونوقت تحويل مدرك در رور مصاحبه چه معنايي داره؟ چون ديگه مدركي نمونده كه تحويل نداده باشيم چون كه همه را قبلا پست كرديم. يا اين كه بايد دوسري تهيه كنيم و يك سري ديگه را روز مصاحبه تحويل دهيم؟
مي شه لطفا راهنمايي كنيد.با تشكر از همه شما دوستان

دوست عزیز مدارکی که شما ارسال میکنی شامل اصل ترجمه هاست و روز مصاحبه باید اصل مدارک همراهت باشه مثل شناسنامه کارت ملی پایان خدمت و....

شماره کیس:2012AS700
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، tamanna
دوستان عزیز من امروز رفتم دارالترجمه و راجع به گواهی اشتغال کار سوال کردم.
متاسفانه برای ترجمه روزنامه رسمی شرکت رو هم میخوان که برای من مقدور نیست یعنی اصلا نمیدونم شرکتی که 50 سال تاسیس شده همچین چیزی داره لا نه؟
اصلا اگه مدارک تحصیلیمون رو بدیم نیازی به گواهی اشتغال به کار هست ؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tamanna
این سوال سوال من هم هست ولی با مطالعه چندین بار سایت مهاجرت دیدم که از کلمه OR استفاده شده یعنی شما یا مدارک تحصیلی داریر یا سابقه کار البته درسته که باید سابقه کادتون رو ذکر کنید ولی بعید می دونم لازم باشه مدارکی واسش تحویل بدید
(2011-10-03 ساعت 19:35)sima s نوشته:  دوستان عزیز من امروز رفتم دارالترجمه و راجع به گواهی اشتغال کار سوال کردم.
متاسفانه برای ترجمه روزنامه رسمی شرکت رو هم میخوان که برای من مقدور نیست یعنی اصلا نمیدونم شرکتی که 50 سال تاسیس شده همچین چیزی داره لا نه؟

من بعد از ارسال مدارکم به kcc حدود 3 روز پیش به من یه mail دادند که مثل اینکه فرم230 که پر کردی ناقصه و باید درستش کنی .
این متن mail : The DS230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

•Question #30 missing. List of places lived.
تورو خدا بگین من باید چه کار کنم ؟؟
قضیه چیه ؟؟؟
باید دوباره مدارکم رو پست کنم یا با mail میتونم جوابشون رو بدم ؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
(2011-10-03 ساعت 21:42)edge نوشته:  من بعد از ارسال مدارکم به kcc حدود 3 روز پیش به من یه mail دادند که مثل اینکه فرم230 که پر کردی ناقصه و باید درستش کنی .
این متن mail : The DS230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

قضیه چیه ؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید
دوست عزیز،من در فروم مربوط به خارجیها خوندم که یکی‌ حمصهین مشکلی‌ داشته(البته یک آیتم دیگه) و با ایمیل براشون درستشو ایمیل کرده بود و اونا هم قبول کرده بودند.به نظر من اول با ایمیل آیتم ۳۰ را جواب بدید (اسم ،کیس نامبر و تاریخ تولد یادتون نره) .آخره ایمیل هم بپرسید آیا این پاسخ کافی‌ است یا یک بار دیگر فرم‌ها را پست کنم.(ظاهراً تعدادی از دوستان فرم‌ها را اسکن کرده و ایمیل کرده بودند)جوابتون را میدهند.نگران نباشید از این مسائل پیش میاید.خونسردی خود را حفظ کنید و با آرامش جوابشون را بدهید

(2011-10-03 ساعت 20:13)AMI4SAL نوشته:  این سوال سوال من هم هست ولی با مطالعه چندین بار سایت مهاجرت دیدم که از کلمه OR استفاده شده یعنی شما یا مدارک تحصیلی داریر یا سابقه کار البته درسته که باید سابقه کادتون رو ذکر کنید ولی بعید می دونم لازم باشه مدارکی واسش تحویل بدید
(2011-10-03 ساعت 19:35)sima s نوشته:  دوستان عزیز من امروز رفتم دارالترجمه و راجع به گواهی اشتغال کار سوال کردم.
منم مثل شما فکر می‌کنم.هرچند که قسمت کار را هم پر کردم ولی‌ فقط مدارکم را میبرم.حالا شاید یک گواهی ساده بدون بیمه‌ و غیره بردم ولی‌ فکر کنم ملاک همان مدرک است.نمی‌شد که در فرمها کار را خالی‌ بگذاریم چون بالأخره کار میکردیم.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، edge ، tamanna
(2011-10-03 ساعت 21:42)edge نوشته:  من بعد از ارسال مدارکم به kcc حدود 3 روز پیش به من یه mail دادند که مثل اینکه فرم230 که پر کردی ناقصه و باید درستش کنی .

قضیه چیه ؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید

شما بزن تو ایمیل جاهایی که بودیو، بعد بپرس که کافیه یا نه ، اگه گفتن نه فرم 230 رو اسکن کن ایمیل کن.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
شما ت،ی فرم ۲۳۰ اون جایی که باید جاهایی که تا حالا زندگی کردی رو بنویسی یا ننوشتی یا ناقص نوشتی فورا فرم رو دوباره پر کن و با پست براشون بفرست حتما حتما هم کیس نامبر و مشخصاتت رو بالای فرمها بنویس

قضیه چیه ؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید

با سلام به همه دوستان خوب مهاجر سرا

دوستان من فوق لیسانس دارم و 7 سال سابقه کار، اما محل کارم، سابقه کار من را به " اداره تشریفات وزارت امور خارجه" زده است با این که من در دانشگاه کار می کنم، و دارالترجمه هم همان را ترجمه کرده, آیا به نظر شما, گواهی سابقه کارم را نفرستم، ( در محل کارم، سابقه کار را حتما به عنوان یک اداره خاص می زنند!!!!)
شماره کیس : 2012AS00003XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 July
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:August 2011
تاریخ مصاحبه: November 2011
(2011-10-04 ساعت 00:11)azad57 نوشته:  با سلام به همه دوستان خوب مهاجر سرا

دوستان من فوق لیسانس دارم و 7 سال سابقه کار، اما محل کارم، سابقه کار من را به " اداره تشریفات وزارت امور خارجه" زده است با این که من در دانشگاه کار می کنم، و دارالترجمه هم همان را ترجمه کرده, آیا به نظر شما, گواهی سابقه کارم را نفرستم، ( در محل کارم، سابقه کار را حتما به عنوان یک اداره خاص می زنند!!!!)

نه دوست عزیز
بهتره که فوق بدین بدون سابقه
در ضمن توی مصاحبه هم به قدر کفایت توضیح بدین خلاصه و مفید
داشتن سابقه کاری کمکی به گرفتن ویزا نمی کنه و حتی ممکنه چک کردن شما هم طولانی شه-برای شما که مدرک دارین-

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان