کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲

دوست عزیز منظورم صفحه2 باید آدرس ایران را بنویسم یا فقط آدرس وتلفن آمریکا را میخواد؟:

(2011-10-01 ساعت 19:20)tamanna نوشته:  
(2011-10-01 ساعت 12:57)ali72 نوشته:  سلام

فرم آنکارا صفحه 2آن همش مربوط به اطلاعات خودم است یا آدرسی که در آمریکا اعلام میکنم چون آدرسی که میدم مال دوستم هستش باید چی بگم در مصاحبه بگم آدرس خودم هستش یا دوستم وکلا چطوری باید صفحه 2آن را تکمیل کنم ایا نمونه پرشده آن وجود دارد؟

با تشکر

فقط ی ادرس از شما میخوان.روز مصاحبه در موردش چیزی نمیپرسن

2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام توی فرم آنکارا این اطلاعات رو از شما میخوان :

Local Mailing Address
U.S. Mailing Address
C/o Name
U.S. Address
U.S. Phone Number

قسمت اول : مطمئن نیستم ولی ظاهرا باید آدرس محل سکونتتون رو بدین !
قسمت دوم : آدرس محلی که در آمریکا دارین یا میخواین گرین کارت به اونجا ارسال بشه
قسمت سوم : تا جایی که من میدونم باید اسم اون فامیل/شخصی که در آمریکا دارین و اون آدرس مربوط به ایشان هست رو بنویسید
قسمت چهارم : تلفن ...
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali72
(2011-10-01 ساعت 19:20)tamanna نوشته:  
(2011-10-01 ساعت 12:57)ali72 نوشته:  سلام

فرم آنکارا صفحه 2آن همش مربوط به اطلاعات خودم است یا آدرسی که در آمریکا اعلام میکنم چون آدرسی که میدم مال دوستم هستش باید چی بگم در مصاحبه بگم آدرس خودم هستش یا دوستم وکلا چطوری باید صفحه 2آن را تکمیل کنم ایا نمونه پرشده آن وجود دارد؟

با تشکر
میشه لطف کنین لینک فرم انکارا رو برامون بزارین؟

فقط ی ادرس از شما میخوان.روز مصاحبه در موردش چیزی نمیپرسن

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ali72
دوستان عزيز وقت به خير و تبريک به همه برندگان
کساني که کليرنس مي خورن به ايران بر مي گردند تا زماني که جواب کليرنسشون بياد، و وقتي که جواب کليرنس رو گرفتن بايد براي تحويل دادن پاس و دريافت ويزا دوباره به همون سفارت محل مصاحبه سفر کنند يا اينکه از طريق اينترنت ويزاشون رو دريافت مي کنند؟
شاد باشيد.

CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
دوستان من در مورد پر کردن فرمها دچار وسواس عجیبی شدم.من اخرین مدرکمو موقع مصاحبه نمیتونم بگیرم چون در حال گذراندن طرحم.ولی تو فرمها نوشتم .البته میتونم از دانشگاه تاییدیه بگیرم.ئلی میترسم برام مشکل ساز باشه .اساتید چه پیشنهادی دارن/.؟بیخیال بشم یا به کی سی سی میل بزنم و توضیح بدم.؟
2012as55XXX
تشکر کنندگان:
(2011-10-03 ساعت 00:33)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من در مورد پر کردن فرمها دچار وسواس عجیبی شدم.من اخرین مدرکمو موقع مصاحبه نمیتونم بگیرم چون در حال گذراندن طرحم.ولی تو فرمها نوشتم .البته میتونم از دانشگاه تاییدیه بگیرم.ئلی میترسم برام مشکل ساز باشه .اساتید چه پیشنهادی دارن/.؟بیخیال بشم یا به کی سی سی میل بزنم و توضیح بدم.؟

شما رشته و مدرکو بگی راحت تر می تونم کمکتون کنم البته آزاد یا سراسری بودن هم مهمه.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
سلام
دوستان کسانی که در 2012 قبول شدن می تونن برای 2013 ثبت نام کنن که اگه مشکلی پیش اومد یه شانس دیگه داشته باشن؟
به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
کسی از دوستان تجربه داره؟

ممنون
(2011-10-03 ساعت 00:53)outlaw نوشته:  
(2011-10-03 ساعت 00:33)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من در مورد پر کردن فرمها دچار وسواس عجیبی شدم.من اخرین مدرکمو موقع مصاحبه نمیتونم بگیرم چون در حال گذراندن طرحم.ولی تو فرمها نوشتم .البته میتونم از دانشگاه تاییدیه بگیرم.ئلی میترسم برام مشکل ساز باشه .اساتید چه پیشنهادی دارن/.؟بیخیال بشم یا به کی سی سی میل بزنم و توضیح بدم.؟

شما رشته و مدرکو بگی راحت تر می تونم کمکتون کنم البته آزاد یا سراسری بودن هم مهمه.
پزشکی/تخصص/سراسری

(2011-10-03 ساعت 01:00)javad_2 نوشته:  
(2011-10-03 ساعت 00:57)royce نوشته:  سلام
دوستان کسانی که در 2012 قبول شدن می تونن برای 2013 ثبت نام کنن که اگه مشکلی پیش اومد یه شانس دیگه داشته باشن؟
به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
کسی از دوستان تجربه داره؟

ممنون

سلام

بله ، به هم ربطی ندارن شما میتونین 2013 هم شرکت کنید
مطمئنین؟یعنی لازم نیست از کی سی سی استعلام کنیم؟

(2011-10-03 ساعت 00:48)javad_2 نوشته:  

سلام
من جای شما بودم بجای فکر راجب این موضوع تمرکز میکردم روی طرح دانشگاهم ، مدرک موفت هم جواب کار شما رو میدهCool
موفق باشید
یعنی بدون اتمام طرح میشه مدرک موقت گرفت؟

2012as55XXX
تشکر کنندگان:
لطفا دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن : آیا کسانی که مدرک تحصیلی را به جای سابقه کار اعلام کرده اند و لیست جاهایی که تا الان کار کرده اند را هم توی فرم ها نوشته اند باید مدارک سابقه کار را هم به آفیسر بدهند یا همین که نوشته اند ملاک است؟؟؟
(2011-10-03 ساعت 08:54)AMI4SAL نوشته:  لطفا دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن : آیا کسانی که مدرک تحصیلی را به جای سابقه کار اعلام کرده اند و لیست جاهایی که تا الان کار کرده اند را هم توی فرم ها نوشته اند باید مدارک سابقه کار را هم به آفیسر بدهند یا همین که نوشته اند ملاک است؟؟؟

یقیناً مدرک ترجمه شده و تایید شده ملاک است

[/quote]

به شما قبل از پایان طرح چیزی نمیدن کلا ، دانشگاه آزاد که اینطوری بود اما اگه می تونین گواهی گذروندن طرح رو با ذکر مدرک بگیرین خوبه واسه ترجمه .نگران نیاشید چون قوانین تحصیلی ایران به راحتی برای اون ها قابل دسترسه.اما سعی کنین دست خالی نرین.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
(2011-10-03 ساعت 01:18)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-10-03 ساعت 00:53)outlaw نوشته:  

پزشکی/تخصص/سراسری
همکار عزیز به شما هیچ گواهی موقتی نمی‌دند ولی‌ شاید گواهی شروع به ضریب K که از وزارت خونه گرفتیم یا شروع به ضریب K که در محل خدمت صادر شده است را بتونید ترجمه کنید.(این‌ها را که حتما دارید)مطمئعن نیستم یک چکی‌ بکنید ببینید قابل ترجمه هست یا نه.در آن گواهی من نوشته بود که دانشنامه دارم حتما برای همه اینطور است.در ضمن در یکی‌ از سفر نامه‌ها یکی‌ از دوستان رزیدنت نوشته بود که گواهی از بخش با مهر مدیر گروه برده بود شاید یک حمصهین چیزی هم شما بتونید از محل خدمتتان بگیرید.ولی‌ مواظب باشید که تا آنجایی که می‌شه نگید برای کجا می‌خواهید یک چیز دیگه بگید .اینجا اگه بگید برای سفارت که دیگه هیچی‌....به نظر من هم دست خالی‌ نروید .یک چیزی نشان بدید که دال بر تخصص شما داشته باشه ولی‌ توضیح بدید که چرا اصل مدرک شما نیست.

یک راه حل دیگه که قانونی‌ هم است اینکه میتونید طرحتون را بخرید که البته پول زیادی باید بدید

[/quote]

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
ولی توی فرم های آنکارا نوشته یا دو سال سابقه کار و یا مدرک پیش دانشگاهی حالا اگر کسی هر دو رو داشته باشه ولی بخواد با تحصیلی اقدام کنه چی؟
(2011-10-03 ساعت 09:05)3rip نوشته:  
(2011-10-03 ساعت 08:54)AMI4SAL نوشته:  لطفا دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن : آیا کسانی که مدرک تحصیلی را به جای سابقه کار اعلام کرده اند و لیست جاهایی که تا الان کار کرده اند را هم توی فرم ها نوشته اند باید مدارک سابقه کار را هم به آفیسر بدهند یا همین که نوشته اند ملاک است؟؟؟

یقیناً مدرک ترجمه شده و تایید شده ملاک است

(2011-10-02 ساعت 17:50)javad_2 نوشته:  
(2011-10-02 ساعت 17:35)aarshidaaa نوشته:  دوستان عزيز وقت به خير و تبريک به همه برندگان
کساني که کليرنس مي خورن به ايران بر مي گردند تا زماني که جواب کليرنسشون بياد، و وقتي که جواب کليرنس رو گرفتن بايد براي تحويل دادن پاس و دريافت ويزا دوباره به همون سفارت محل مصاحبه سفر کنند يا اينکه از طريق اينترنت ويزاشون رو دريافت مي کنند؟
شاد باشيد.

سلام دوست عزیز

باید برن سفارت اونجا پاسشون رو تحویل بدن و ویزاشون رو یا بهوسیله پست میفرستن هتل یا خودتون میرید سفارت میگیرینشونCool

بهتره خود شخص بره سفارت و تحویل بگیره...اما بودن کسانی که مثلا در ابوظبی دادن به شخص ثالث یا آژانسهاس مسافرتی براشون ویزا را گرفتن.موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، aarshidaaa
(2011-09-29 ساعت 13:41)ehsan1095 نوشته:  این لیست به صورت موقت می باشد زیرا جناب User ، مدیر محترم سایت با همکاری چندی از دوستان در حال تهیه ی لیستی دیگر می باشد که به گفته ی این عزیز تا اواخر سپتامبر یا اوایل آگوست این لیست را ارائه خواهند کرد پس تا آن موقع می توانید از این لیست استفاده نمایید و این لیست تا آن زمان آپدیت می گردد.

ببخشید اطلاعات اضافه‌تر، مثل رشته تحصیلی رو برای شما بفرستم که تو جدول آپدیت کنین؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: frz61 ، Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان