کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-10-04 ساعت 23:02)Edenbeast نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
یک مساله ای که تازگی ذهنم رو درگیر کرده این هست که من خانومم اسمش توی شناسنامه با اسمی که الان همه صداش میکنند فرق داره و ما فرمها رو مطابق شناسنامه و پاسپورت پر کردیم تا اینجا مشکلی نیست،
ولی توی فرم230 بند شماره 2 نوشته:
Other names used or Aliases(if married woman,give maiden name)
حالا من سوالم اینجاست که ما ایرانی ها که معمولا Maiden name نداریم از اون لحاظ که هیچ ،
ولی اسم کوچیک خانومم که همه اشناها با اون اسم میشناسن و با اسم شناسنامه ایش فرق میکرد رو باید مینوشتم یا نه؟ واینکه روز مصاحبه لازمه اعلام کنیم قبل قسم خوردن یا خیر اصلا نیازی نیست که مطرح بشه؟
این روزها بحث اف بی ای چک همه رو دچار استرس و وسواس کرده!
متشکرم
دوست عزیز Maiden name معنیش می شه نام خانوادگی پدری و married name معنیش می شه نام خانوادگی شوهر که معمولا در ایران نداریم. شما هم نگران نباش چون اسم کوچک هیچ ربطی به maiden name نداره. اونی که شما منظورت هست nickname است که اصلا در فرم بهش اشاره نشده در نتیجه اصلا نگران نباشید. Wink
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: Edenbeast
(2011-10-05 ساعت 00:19)outlaw نوشته:  خیر مگر اینکه آفیسر با خانواده شما رفت و آمد داشته باشه Big Grin اون هم باز مربوط به اینه که مثلا کسی نشناسه شمارو جز به اسم مثلا گوگوش Big Grin در صورتی که اسمتون فائقه هست.دوست گلم مسائل خیلی مهم تر واسه نگران شدن هست .اینو واسه همیشه فراموش کن و این اسم به قول خودتون تو خانواده هست پس تو خانواده هم می مونه Wink

باز هم ممنونم دوست گلم
کلی خندیدم Smile ایشالا یک ضرب ویزا بگیری
نمیدونم چرا ولی چک کردن از طریق ف-ی-س ب-و-ک و این چیزها ذهنم رو مشغول کرده بود بالاخره اونجا هم هر پروفایلی عکس داره و اینکه اسم تفاوت داره و عکس مطابقت، گفتم شاید این قدر حرفه ای باشند که از طریق نام خانوادگی تا اونجاها برسند و این مساله مشکل ساز بشه! در هر صورت باز هم ممنونم Smile
ضمنا کیس نامبرهای من و شما به هم نزدیکه و مصاحبه هامون هم تقریبا هم زمان هستش
امیدوارم موفق باشی
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، outlaw
(2011-10-04 ساعت 23:25)outlaw نوشته:  
(2011-10-04 ساعت 23:10)javad_2 نوشته:  
یک مساله ای که تازگی ذهنم رو درگیر کرده این هست که من خانومم اسمش توی شناسنامه با اسمی که الان همه صداش میکنند فرق داره و ما فرمها رو مطابق شناسنامه و پاسپورت پر کردیم تا اینجا مشکلی نیست،
حالا من سوالم اینجاست که ما ایرانی ها که معمولا Maiden name نداریم از اون لحاظ که هیچ ،
ولی اسم کوچیک خانومم که همه اشناها با اون اسم میشناسن و با اسم شناسنامه ایش فرق میکرد رو باید مینوشتم یا نه؟ واینکه روز مصاحبه لازمه اعلام کنیم قبل قسم خوردن یا خیر اصلا نیازی نیست که مطرح بشه؟
متشکرم
سلام
دوست عزیز شاید منظور همان نام فامیل شوهر که بر روی زن در کشورهای دیگر میرود باشد البته شاید Wink

اصلا نیازی نیست ،در بعضی کشور ها زن قبل از ازدواج با فامیل پدری و بعد با فامیل شوهر شناخته می شود منظور اینجا اسم دوشیزگی است .اصلا نگران نباش برای ما صدق نمی کنه؟Wink
من تو بعضی کامنت بچه های 2011 دیدم اگه کسی پسوندی داشته باشه و فامیلیشو عوض کرده باشه باید تو این قسمت بنویسه .من که با اکتفا به این حرف چون فامیلیم عوض شده همین جا نوشتم.یعنی کار اشتباهی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-09-25 ساعت 23:02)SANI HAGHIGHI نوشته:  
(2011-09-25 ساعت 02:53)ehsan1095 نوشته:  اعضای محترم سایت، بنده در حال درست کردن لیست برندگان 2012 هستم لطفا لیست زیر را مشاهده کرده و در صورت نبودن نام شما در این لیست به من اعلام کنید تا به لیست اضافه شوید. همچنین از دیگر اعضا درخواست دارم تا تعداد افراد همراه کیس برنده و مدرک تحصیلی و در صورت گرفتن وقت مصاحبه آن را به بنده اعلام نمایند تا به لیست اضافه شود.

لیست
سلام.اسم من تو لیستتون نبود

شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-05 ساعت 09:39)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-10-04 ساعت 23:25)outlaw نوشته:  
(2011-10-04 ساعت 23:10)javad_2 نوشته:  
متشکرم
سلام
دوست عزیز شاید منظور همان نام فامیل شوهر که بر روی زن در کشورهای دیگر میرود باشد البته شاید Wink

اصلا نیازی نیست ،در بعضی کشور ها زن قبل از ازدواج با فامیل پدری و بعد با فامیل شوهر شناخته می شود منظور اینجا اسم دوشیزگی است .اصلا نگران نباش برای ما صدق نمی کنه؟Wink
من تو بعضی کامنت بچه های 2011 دیدم اگه کسی پسوندی داشته باشه و فامیلیشو عوض کرده باشه باید تو این قسمت بنویسه .من که با اکتفا به این حرف چون فامیلیم عوض شده همین جا نوشتم.یعنی کار اشتباهی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
منم این رو خوندم و اول نوشتم پسوند رو اما بعد از یک آدم وارد به این مسائل پرسیدم گفت نه منظورشون این نیست...ضمن این که گویا تنها صفحات اول شناسنامه رو می خوان...حالا شما هم که نوشتید مساله ای نداره موقع مصاحبه توضیح میدید...خودتون رو درگیر مسائل پیش پا افتاده نکنید برای اونا این چیزا مهم نیست...
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Masoudpish
سلام:
دوستان کسی می دونه آیا می شه تو ایران آزمایشهای پزشکی رو انجام داد یا نه؟ و اگر بله کجا می شه؟ من شنیدم انستیتو پاستور مورد تایید اونها هم هست.
آیا لیستی از آزمایشهای پزشکی رو کسی داره؟
تشکر کنندگان:
چرا اطلاعاتتونو برای ehsan1095 نمیفرستین تا بزاره تو جدول؟
2012as55XXX
تشکر کنندگان: t.azimaie ، Edenbeast ، Masoudpish
پس چرا انکارا برای تاریخ مصاحبه نوامبر اپدیت نمیکنه؟
2012as55XXX
تشکر کنندگان:
با سلام
من شماره case number ام 72xxx است و كسي مي دونه كه تقريبا وقت سفارت من كي مي شه ؟
يه سوال ديگه هم داشتم : امكانش هست چون شماره ام خيلي بالا است نوبت من تا شهريور سال ديگه نرسه و شانس ام و از دست بدم ؟
(2011-10-05 ساعت 12:49)najvab نوشته:  با سلام
من شماره case number ام 72xxx است و كسي مي دونه كه تقريبا وقت سفارت من كي مي شه ؟
يه سوال ديگه هم داشتم : امكانش هست چون شماره ام خيلي بالا است نوبت من تا شهريور سال ديگه نرسه و شانس ام و از دست بدم ؟

تا حالا نشده کسی کارنت نشه شماره کیس شما هم امسال فکر کنم همون سپتامبر 2012 کارنت شه .بیشتر کسایی هم که تو سپتامبر کارنت شدن یک ضرب ویزا گرفتن که ان شا ا... شامل شما هم می شه.Wink
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet ، Man ، SH1A2R3 ، Edenbeast ، ali.narooei
(2011-10-04 ساعت 22:05)ehsan1095 نوشته:  امروز اولین دوست مهاجرسراییمون به مصاحبه رفت و توانست به صورت یک ضرب ویزای خودش را بگیرد ضمن تبریک به این دوست عزیز برای موفقیت تک تک دوستان مهاجرسرایی دعا می کنم و دوست دارم که فقط خبرای خوب بشنوم.
در ضمن جدول نیز آپدیت شد

دوست عزيز از خبر خوبي كه دادي ممنون انرژي خوبي گرفتم انشا الله همه ما هم اينطوري ويزا بگريم
(2011-10-05 ساعت 10:06)arbasic نوشته:  سلام:
دوستان کسی می دونه آیا می شه تو ایران آزمایشهای پزشکی رو انجام داد یا نه؟ و اگر بله کجا می شه؟ من شنیدم انستیتو پاستور مورد تایید اونها هم هست.
سلام دوست عزيز به شعبه تجريش كه مراجعه كنيد و به خانم دكتر بگوئيد براي لاتري كارت واكسيناسيون مي خواهم خودش بهتون مي گه طبق آخرين آماري كه از بچه ها در همين سايت دارم 19500 تومان هزينه دارد

شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3 ، ali.narooei ، arbasic
(2011-10-05 ساعت 13:17)outlaw نوشته:  
(2011-10-05 ساعت 12:49)najvab نوشته:  با سلام

تا حالا نشده کسی کارنت نشه شماره کیس شما هم امسال فکر کنم همون سپتامبر 2012 کارنت شه .بیشتر کسایی هم که تو سپتامبر کارنت شدن یک ضرب ویزا گرفتن که ان شا ا... شامل شما هم می شه.Wink

مرسي از جوابتون .
چون ماه آخر ميفته استرس گرفتم كه ميشه يا نه .... حالا ايشاالله كه به خوبي تموم مي شه Shy
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Hornet
(2011-10-05 ساعت 10:06)arbasic نوشته:  سلام:

سلام انستیتو پاستور فقط واکسیناسیون رو انجام میده و مورد تایید اونها هم هست ولی آزمایشات رو توی ایران نمیشه انجام داد و فقط توسط پزشک معتمد سفارت انجام میگیره
که اون هم یک آزمایش خون هستش و معاینه کامل بدنی(کامل فقط آقایان) و عکس از قفسه سینه.
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، arbasic
دوستان من مدارکم رو دادم ترجمه(اخه من 7 ماهه ام)
داراترجمه با مبدل تقویم شمسی به میلادی این کارو نکرده و از روی تقویم1390 !!!!!!!!!!!!!!!!!این کارو کرده حالا هر چی بهشون میگم زیر بار نمیرن کلی هم پول بهشون دادم.نمیدونم چیکار کنم تو اکثر تاریخها یک روز این ور اونوره.
یعنی دوباره جای دیگه بدم ترجمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2012as55XXX
تشکر کنندگان:
(2011-10-05 ساعت 16:05)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من مدارکم رو دادم ترجمه(اخه من 7 ماهه ام)
داراترجمه با مبدل تقویم شمسی به میلادی این کارو نکرده و از روی تقویم1390 !!!!!!!!!!!!!!!!!این کارو کرده حالا هر چی بهشون میگم زیر بار نمیرن کلی هم پول بهشون دادم.نمیدونم چیکار کنم تو اکثر تاریخها یک روز این ور اونوره.
یعنی دوباره جای دیگه بدم ترجمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين يك مسئله تكراري و همه گيره كه سفارت هم ازش خبر داره! در يكي از سفرنامه ها ديدم كه كسي اين مشكل را داشته و آفيسر بهش گفته بود ميدونم و خيالي نيست. من خودم تاريخ تولدم تو پاسپورت با ترجمه 1 روز فرق داره!Cool
2012, Bay Area, CA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان