کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-10-05 ساعت 20:50)javad_2 نوشته:  
(2011-10-05 ساعت 09:39)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-10-04 ساعت 23:25)outlaw نوشته:  
(2011-10-04 ساعت 23:10)javad_2 نوشته:  
(2011-10-04 ساعت 23:02)Edenbeast نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
یک مساله ای که تازگی ذهنم رو درگیر کرده این هست که من خانومم اسمش توی شناسنامه با اسمی که الان همه صداش میکنند فرق داره و ما فرمها رو مطابق شناسنامه و پاسپورت پر کردیم تا اینجا مشکلی نیست،
ولی توی فرم230 بند شماره 2 نوشته:
Other names used or Aliases(if married woman,give maiden name)
حالا من سوالم اینجاست که ما ایرانی ها که معمولا Maiden name نداریم از اون لحاظ که هیچ ،
ولی اسم کوچیک خانومم که همه اشناها با اون اسم میشناسن و با اسم شناسنامه ایش فرق میکرد رو باید مینوشتم یا نه؟ واینکه روز مصاحبه لازمه اعلام کنیم قبل قسم خوردن یا خیر اصلا نیازی نیست که مطرح بشه؟
این روزها بحث اف بی ای چک همه رو دچار استرس و وسواس کرده!
متشکرم
سلام
دوست عزیز شاید منظور همان نام فامیل شوهر که بر روی زن در کشورهای دیگر میرود باشد البته شاید Wink

اصلا نیازی نیست ،در بعضی کشور ها زن قبل از ازدواج با فامیل پدری و بعد با فامیل شوهر شناخته می شود منظور اینجا اسم دوشیزگی است .اصلا نگران نباش برای ما صدق نمی کنه؟Wink
من تو بعضی کامنت بچه های 2011 دیدم اگه کسی پسوندی داشته باشه و فامیلیشو عوض کرده باشه باید تو این قسمت بنویسه .من که با اکتفا به این حرف چون فامیلیم عوض شده همین جا نوشتم.یعنی کار اشتباهی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
دوست عزیز سلام
پسوند رو در همان قسمت فامیلی نوشته میشه ولی اگر اسم قبلی داشتید و دارید ( اسم مستعار ) باید در این قسمت بنویسید
مثلا اسم شما رضا هست ولی صداتون میزنن اردلان باید اینو اینجا بنویسید یا مثلا فامیلیتون قبلا رضایی بوده خالا شده رحمانی هم باید اینجا توضیح بدین
و برای اون دسته افرادی که همسر غیر ایرانی دارن و فامیلی همسر رفته روی آنها یا برعکس هم فامیلی قبلی رو باید اینجا بنویسن
موفق باشید

(2011-10-05 ساعت 16:05)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من مدارکم رو دادم ترجمه(اخه من 7 ماهه ام)
داراترجمه با مبدل تقویم شمسی به میلادی این کارو نکرده و از روی تقویم1390 !!!!!!!!!!!!!!!!!این کارو کرده حالا هر چی بهشون میگم زیر بار نمیرن کلی هم پول بهشون دادم.نمیدونم چیکار کنم تو اکثر تاریخها یک روز این ور اونوره.
یعنی دوباره جای دیگه بدم ترجمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز اگر طبق پاسپورت نباشه شما این حق رودارین ازشون بخواهید عوض کنن جدیدا داالترجمه ها یک دکان جدید باز کردن که ما طبق تقویم وزارت خارجه ترجمه میکنیم که همش سر کاریه و برای اینه که نخوان دوباره تمبر بزنن و دردسر بردن دادگستری رو داشته باشن
مگه میشه وزارت امور خارجه تقویمش با اداره گذرنامه فرق داشته باشهCool

دوستان عزیزی که از دارالترجمشون راضی بودند و قیمتش هم مناسب بوده، لطفا اسم و آدرسو بگن.
و سوال اینکه در خصوص تاریخ عقد که تو پاسپورت میلادیش درج نشده همونیو که تو فرم ها نوشتیم ، بگیم به دارالترجمه مینویسه یا با تقویم امور خارجه چک میکنه؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، faranak.n
(2011-10-04 ساعت 11:41)bakhshandehgy نوشته:  سلام بر همه دوستان
من فكر مي ميكنم اعلام نكردن سوابق كاري اصلا كار درستي نيست چون كه بالاخره اونها مي فهمند اون موقع ديگه نميتونيد هيچكاري بكنيد. اين اتفاق براي يكي ازدوستانم در سال 2008 افتاد البته در ابوظبي. بهش گفته بودند كه همه چيز درسته جز اين كه شما در اين مدت درفلان شركت كار كرده ايد ولي اعلام نكرده ايد (من عينا دارم نقل مي كنم صحت وصقم به عهده خودش) البته اين دوستمان مي گفت من واقعا جا خوردم و هر چي توضيح دادم قبول نكردن و گفتن كه ما متقاعد نشديم وچه دليلي داشته كه اعلام نكردين و بالاخره يك برگه آبي بهش دادن و بنده خدا تا حالا منتظر كه كلير بشه (خوب اين يعني يك برگه قرمز آبرومندانه). من فكر مي كنم كه درستش بنويسين بهتره. البته به اونها حق بدين كه بدونن چرا يك نفر كه تحصيلات داره و چند ساله فارغ التحصيل شده چرا كار نميكنه؟ يا كار مي كنه واعلام نكرده كه بيشتر حساس مي شن.
دوستان اين نظر شخصي منه و صلاح مملكت خويش خسروان دانند.
دوست گرامی راجع به مطلع شدن اونها از سابقه کار داشتن ما از طریق اطلاعات بیمه نوشته بود . توضیح بیشتری میشه بفرمایید.
به نظرتون از چه راهی میتونند سوابق کاری بیمه ما رو متوجه بشند؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-05 ساعت 22:06)sima s نوشته:  دوستان عزیزی که از دارالترجمشون راضی بودند و قیمتش هم مناسب بوده، لطفا اسم و آدرسو بگن.
و سوال اینکه در خصوص تاریخ عقد که تو پاسپورت میلادیش درج نشده همونیو که تو فرم ها نوشتیم ، بگیم به دارالترجمه مینویسه یا با تقویم امور خارجه چک میکنه؟

با سلام
طبق قوانین مهاجرسرا اعلام ادرس ممنوع هست ولی اگر دارالترجمه در میدان پونک بدرتتون میخوره توی یک پیام خصوصی به من بگید تا من آدرس و تلفن رو بدم بهتون
موفق باشید
شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
(2011-10-05 ساعت 22:51)ali.narooei نوشته:  
(2011-10-05 ساعت 22:06)sima s نوشته:  دوستان عزیزی که از دارالترجمشون راضی بودند و قیمتش هم مناسب بوده، لطفا اسم و آدرسو بگن.

با سلام
طبق قوانین مهاجرسرا اعلام ادرس ممنوع هست ولی اگر دارالترجمه در میدان پونک بدرتتون میخوره توی یک پیام خصوصی به من بگید تا من آدرس و تلفن رو بدم بهتون
موفق باشید

من هم امیرآباد نزدیک گیشا سراغ دارم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Edenbeast ، ali.narooei
سلام به بچه های با معرفت مهاجر سرا Smile کسی میدونه اگه یکی برنده dv2012 باشه و تو بهار 90 بره مصاحبه آیا میتونه تو dv 2013 شرکت کنه؟؟؟!!!(برای اینکه اگه یه زمانی تو مصاحبه رد بشه فرصت 2013 رو از دست نداده باشه!) ایراد قانونی نداره؟؟؟ چنین امکانی وجود دارد ای پیشکسوتان بزرگوار Wink
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61
(2011-10-05 ساعت 22:51)ali.narooei نوشته:  

با سلام
موفق باشید
سلام دوستان
من هم یک دارالترجمه در حوالی میدان پونک سراغ دارم که بسیار عالی کار می کنه.یعنی ترجمه ها را بر اساس اصطلاحات کشورهای مختلف انجام می ده و بسیار دقیق است در ضمن بسیار هم صبور و منطقی است. من که خیلی ازش راضی بودم. من برای ارسال مدارکم به کانادا ازش استفاده کردم . می تونم آدرسشو بدم.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
(2011-10-05 ساعت 22:29)sima s نوشته:  
(2011-10-04 ساعت 11:41)bakhshandehgy نوشته:  سلام بر همه دوستان
من فكر مي ميكنم اعلام نكردن سوابق كاري اصلا كار درستي نيست چون كه بالاخره اونها مي فهمند اون موقع ديگه نميتونيد هيچكاري بكنيد. اين اتفاق براي يكي ازدوستانم در سال 2008 افتاد البته در ابوظبي. بهش گفته بودند كه همه چيز درسته جز اين كه شما در اين مدت درفلان شركت كار كرده ايد ولي اعلام نكرده ايد (من عينا دارم نقل مي كنم صحت وصقم به عهده خودش) البته اين دوستمان مي گفت من واقعا جا خوردم و هر چي توضيح دادم قبول نكردن و گفتن كه ما متقاعد نشديم وچه دليلي داشته كه اعلام نكردين و بالاخره يك برگه آبي بهش دادن و بنده خدا تا حالا منتظر كه كلير بشه (خوب اين يعني يك برگه قرمز آبرومندانه). من فكر مي كنم كه درستش بنويسين بهتره. البته به اونها حق بدين كه بدونن چرا يك نفر كه تحصيلات داره و چند ساله فارغ التحصيل شده چرا كار نميكنه؟ يا كار مي كنه واعلام نكرده كه بيشتر حساس مي شن.
دوستان اين نظر شخصي منه و صلاح مملكت خويش خسروان دانند.
دوست گرامی راجع به مطلع شدن اونها از سابقه کار داشتن ما از طریق اطلاعات بیمه نوشته بود . توضیح بیشتری میشه بفرمایید.
به نظرتون از چه راهی میتونند سوابق کاری بیمه ما رو متوجه بشند؟

دوست عزیز من سوال شما را خوب متوجه نشدم ولی اگه منظورتون متوجه شدن سابقه بیمه شما می باشد باید بگم که تا اونجا که من فهمیدم و اطلاعاتی که از طریق دوستانم که برنگان لاتاری سالهای 2003 -2007-2008 و2011 (البته فقط یک نفرشون ویزا نگرفتند) بودند اونها همه چیز رو می دونند و راحت می تونند پیدا کنندحالا چطور من هم نمی دونم و مثل شما هستم ولی باور کنین که نمی شه به اونها دروغ گفت یا اطلاعات کامل نداد. البته همانطور که در بالا هم اشاره کردم این نظر شخصی من است و من اینطوری عمل کردم وخواهم کرد.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، cmbt
برای دسامبر تا 15000 کارنت شد.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، faranak.n ، shadin_n ، behzad7
(2011-10-06 ساعت 08:57)rasbor نوشته:  برای دسامبر تا 15000 کارنت شد.

سلام - دوست عزیز امسال دارند سریعتر جلو میروند؟
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n
(2011-10-06 ساعت 02:12)emrah66 نوشته:  سلام به بچه های با معرفت مهاجر سرا Smile کسی میدونه اگه یکی برنده dv2012 باشه و تو بهار 90 بره مصاحبه آیا میتونه تو dv 2013 شرکت کنه؟؟؟!!!(برای اینکه اگه یه زمانی تو مصاحبه رد بشه فرصت 2013 رو از دست نداده باشه!) ایراد قانونی نداره؟؟؟ چنین امکانی وجود دارد ای پیشکسوتان بزرگوار Wink

سلام.قطعا می تونيد شركت كنيد و در هيچ جای قوانين لاتاری من منعی نديدم.

خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: ساشا ، outlaw ، SH1A2R3 ، emrah66 ، frz61 ، behzad7
دوستان چرا همسفراني كه در اين روزها مصاحبه داشتن چيزي در مورد سفرشون ننوشتن ؟ بابا ما الآن به شدت نياز داريم بدونيم كه توي سفارتين چه خبرهايي هستش !!!
(2011-10-06 ساعت 08:57)rasbor نوشته:  برای دسامبر تا 15000 کارنت شد.

تبريك به دوستان كيس بالا !!!!

اين شماره كارنت اعلام شده براي دسامبر نشون ميده كه خيلي ها كانفرميشن نامبرشون رو نداشتن و يا هنوز از قبوليشون خبري ندارن . به هر صورت اميدوارم همه موفق به اخذ ويزا بشن . انشاء الله
تشکر کنندگان: SANI HAGHIGHI ، SH1A2R3
دوستان من یه سوال دارم ، نمیدونستم کجا مطرح کنم! من که کیس نامبرم بالاست حق شرکت در لاتاری 2013 رو دارم یا نه؟ همسرم چطور ؟
دوستی که همسرتون اسم دوم داشتند. من هم کیسم مشابه شماست. نه بهشون بگید و نه پی گیرش باشید. بی خود اونا رو سر این مسایل جزئی حساس نکنید.
تشکر کنندگان: afshin4749 ، SH1A2R3 ، Edenbeast ، t.azimaie
سلام به همه
من امروز به کی سی سی زنگ زدم و راجع به شرکت در لاتاری 2013 برای برندگان 2012 سوال کردم. جوابم این بود که: هر کسی می تونه در برنامه لاتاری هر سال یکبار شرکت کنه و هیچ مشکلی برای برندگان لاتاری سال قبل (در صورت شرکت مجدد) پیش نمیاد.
خانمه بهم گفت: اگه امسال مصاحبه ام موفقیت آمیز بود و ویزا گرفتم از طرف دیگه هم اسمم تو لیست قبولیهای سال 2013 بود، فقط کافیه تو مصاحبه 2013 شرکت نکنم تا کیسم خودبخود لغو بشه و برای من که برنده سال2012 هستم شرکت در لاتاری 2013 هیچ مشکلی نداره...
موفق باشین..Wink
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: outlaw ، afshin4749 ، SH1A2R3 ، cmbt ، frz61 ، oe163 ، sal ، AMI4SAL ، shadin_n ، Edenbeast ، t.azimaie ، m0na_000

تبلیغ در انجمن ممنوع است. انجمن مهاجرسرا رایگان و غیر انتفاعی است و فعالیت در آن منوط به رعایت مقررات آن است.

(2011-10-04 ساعت 15:54)------ نوشته:  افرادیکه اهل اصفهان هستند و ابوظبی را جهت مصاحبه انتخاب کردند،من ( ویزا نگرفته،بازمانده یا هرچیزی که دلتون میخاد اسم بگذارید هستم2011) کارمند یک آژانس مسافرتی در اصفهان هستم و اگر مایل باشین در مورد رزرو هتل بلیط ویزا انتقال دبی ابوظبی دستوری داشته باشن در خدمتم.

(2011-10-04 ساعت 16:03)------ نوشته:  افرادیکه اهل اصفهان هستند و ابوظبی را جهت مصاحبه انتخاب کردند،من ( ویزا نگرفته،بازمانده یا هرچیزی که دلتون میخاد اسم بگذارید هستم2011) کارمند یک آژانس مسافرتی در اصفهان هستم و اگر مایل باشین در مورد رزرو هتل بلیط ویزا انتقال دبی ابوظبی دستوری داشته باشن در خدمتم.
تشکر کنندگان: rayan.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان