کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-10-09 ساعت 10:32)cmbt نوشته:  دوستانی که دارند پرینت حساب میگیرند آیا فقط برای برنده اصلی‌ میگیرند یا برای همسرشون هم میگیرند.در این مورد بین علما سال‌های پیش اختلاف نظر هست به خاطر همین حالا که مصاحبه‌ها شروع شده می‌خوام بدونم علما ۲۰۱۲ چه کار میکنند؟Smile
من شنیدم که فقط برای برنده اصلی لازمه، اما خوب مبلغش باید متناسب با تعداد افراد همراه باشه.
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: cmbt ، SH1A2R3
(2011-10-09 ساعت 23:10)آرشا نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 10:32)cmbt نوشته:  دوستانی که دارند پرینت حساب میگیرند آیا فقط برای برنده اصلی‌ میگیرند یا برای همسرشون هم میگیرند.در این مورد بین علما سال‌های پیش اختلاف نظر هست به خاطر همین حالا که مصاحبه‌ها شروع شده می‌خوام بدونم علما ۲۰۱۲ چه کار میکنند؟Smile
من شنیدم که فقط برای برنده اصلی لازمه، اما خوب مبلغش باید متناسب با تعداد افراد همراه باشه.

دوست عزیز شما وقتی به قضیه اینجوری فکر کنید که از نظر انها ارزش مدارک مالی اینه که آفیسر قانع شه که شما از پس خرج و مخارج خودتون در ا م ر ی کا بر خواهید آمد پاسخ دادن به این سوال آسون میشه. اگه امکانش رو دارید سعی کنید که هر دو حساب مالی خوب ارائه کنید.
تشکر کنندگان: cmbt ، SH1A2R3
من مدارکم رو یه 2 هفته پیش به kcc فرستادم و بدستشون رسید ولی یه سوال برام پیش اومده که باید همراه با مدارکم عکس میفرستادم؟؟؟
اگه آره الان باید چکار کنم؟؟؟
ممنون میشم
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: SH1A2R3
با سلام .دوستانی که مدارک را دادند ترجمه ،آیا کارت ملی‌ تاریخ گذشتشان را دادند ترجمه یا تمدید کردند؟چون تاریخ انقضا کارت هم ترجمه می‌شه.یعنی‌ اونا میدونند که در ایران گفتند این کارت‌های تاریخ گذشته اعتبار دارد؟شما چه کار می‌کنید؟

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
بچه ها سلام احوال همه خوبه؟؟؟ Smile به نظرتون کسیکه میره مصاحبه سند زمین به اسمش باشه بهتره یا اینکه وکالت بلاعزل به نامش بزنن کافیه و ترجمه کنه؟؟؟ هزینه وکالتش چنده؟! خیلی از بچه ها هم مثل اینکه بدون ارزش گذاری رفته بودن!؟
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
(2011-10-09 ساعت 23:48)edge نوشته:  من مدارکم رو یه 2 هفته پیش به kcc فرستادم و بدستشون رسید ولی یه سوال برام پیش اومده که باید همراه با مدارکم عکس میفرستادم؟؟؟
ممنون میشم
بله،باید برای هر نفر دو عکس ۵ در ۵ میفرستادید.به نظر من ایمیل بزنید و بگوید که فراموش کردید و عکس‌ها را بفرستید.و در نهیات هم مطمئن شوید که عکس‌ها رسیده و به پرونده شما اضافه شده است

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: edge ، SH1A2R3 ، javad_2
(2011-10-10 ساعت 00:06)cmbt نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 23:48)edge نوشته:  من مدارکم رو یه 2 هفته پیش به kcc فرستادم و بدستشون رسید ولی یه سوال برام پیش اومده که باید همراه با مدارکم عکس میفرستادم؟؟؟
ممنون میشم
بله،باید برای هر نفر دو عکس ۵ در ۵ میفرستادید.به نظر من ایمیل بزنید و بگوید که فراموش کردید و عکس‌ها را بفرستید.و در نهیات هم مطمئن شوید که عکس‌ها رسیده و به پرونده شما اضافه شده است

خدمتتون عارضم که ما توی این هم تجربه داریمCool. داستان اینه که فراموش کردیم که عکس بفرستیم. پس بی درنگ ایمیلی به سوی kcc روانه کردیم و اونا هم امر کردند که فی الفور عکس ها رو بفرستید. پشت عکس ها اسم و کیس نامبر رو حتما بنویسید. در ضمن حتما از رسیدن عکس ها بهkcc اطمینان حاصل کنید.
تشکر کنندگان: edge ، SH1A2R3 ، javad_2
(2011-10-07 ساعت 18:40)Mehdiest نوشته:  سلام عزیزان

من یه سوال دارم. میخواستم بدونم کسی که گرین کارت گرفته میتونه دعوت نامه یا ویزایی چیزی واسه نامزدش بفرسته که چندماه بیاد پیشش؟

چون من داداشم میخواد نامزدش بیاره امریکا اما چندین سال طول میکشه میخواد لااقل یه هرچند ماه یکبار بتونه پیشش بیاد

یه دنیا ممنونم

سلام عزیزان

کسی هست جواب منو هم بده؟؟

یه دنیا ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، من موقع ثبت نام بخش مياني فاميلي همسرم رو بعنوان Middle Name وارد كردم . اما در فرمهاي DS-230 آن را جزء Last Name آورده ايم . حالا آيا بايد به KCC ايميل زد و در اين مورد توضيح داد و يا اينكه همان روز مصاحبه قبل از اداي قسم عنوان كنيم كافيست ؟ در ضمن ما براي ماه دسامبر كارنت شديم .
تشکر کنندگان: atisland
سلام دوستان عزیز... به نظر شما اونایی که هنوز کارنت نشدن مثل من چه کارهایی باید تا زمان کارنت شدنشون انجام بدن؟ یا اینکه میتونن انجام بدن؟؟؟
برای مثال من واسه ادامه تحصیل در مقطع بالاتر قبول شدم ولی نمیدونم باید برم یا نه!!! میشه راهنمایی کنید به هر حال نمیشه زندگی رو تعطیل کرد!
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان:
(2011-10-10 ساعت 02:02)atisland نوشته:  سلام دوستان عزیز... به نظر شما اونایی که هنوز کارنت نشدن مثل من چه کارهایی باید تا زمان کارنت شدنشون انجام بدن؟ یا اینکه میتونن انجام بدن؟؟؟
برای مثال من واسه ادامه تحصیل در مقطع بالاتر قبول شدم ولی نمیدونم باید برم یا نه!!! میشه راهنمایی کنید به هر حال نمیشه زندگی رو تعطیل کرد!

دوست خوبم ، نصيحت اين حقير رو قبول كن و اون اينكه (‌ زندگي عادي و معمولي خودت و بكن )‌ و اين احتمال رو بده كه اگه يك درصد هم خدايي نكرده نشد و ويزا نگرفتي ، تحصيل رو هم از دست دادي .

خب حالا در حال حاضر شما برو تا وقت داري ترجمه هات رو انجام بده و اگه تونستي هم واكسنهاي لازمه رو تزريق كن و كارت واكسنت رو بگير . به يادگيري زبان ادامه بده و خودت رو قوي كن . سعي كن به منابع مالي كه بايد ارائه بدي فكر كني و چاره اي بكني . همين و بس - موفق باشيد
تشکر کنندگان: الی الی ، t.azimaie
(2011-10-10 ساعت 01:54)afshin4749 نوشته:  سلام دوستان ، من موقع ثبت نام بخش مياني فاميلي همسرم رو بعنوان Middle Name وارد كردم . اما در فرمهاي DS-230 آن را جزء Last Name آورده ايم . حالا آيا بايد به KCC ايميل زد و در اين مورد توضيح داد و يا اينكه همان روز مصاحبه قبل از اداي قسم عنوان كنيم كافيست ؟ در ضمن ما براي ماه دسامبر كارنت شديم .

دوست عزیز متاسفانه در این مورد به خصوص تجربه ای ندارم. اما میتونم بپرسم اگه ایشونmiddle name دارند چرا شما اونوجزو last nameنوشتید؟
توجه داشته باشید که middle nameیعنی:

the name that is between your first name and your family name

حالا ۲ حالت رو در نظر میگیریم:
۱. ایشون واقعا middle name دارند و شما در ثبت نام اولیه درست وارد کرده ید ولی الان اشتباها اون رو باlast name نوشتید. به نظر شخص بنده فکر میکنم اگه بتونید توی ترجمه ای که از شناسنامه میگیرید بتونید بگید که عبارتmiddle name رو به صورت خاص ذکر کنند، میتونید بهkcc ایمیل بزنید و بگیددر پر کردن فرم ها اشتباه کردید و روز مصاحبه دلیل و مدرک کافی خواهید داشت.
۲. ایشون اصلا middle nameندارند و شما روز ثبت نام اولیه اشتباه کردید اما الان درستش رو نوشتید. اینجا کار یه خورده اسون نیست. چرا؟ چون یه فرد میتونه با ثبت نام کردن به طریق :۱.وارد کردن بخشی از نام خانوادگی به صورت middle nameو بخشی به عنوانlast name یکبار در قرعه کشی شرکت و ۲. با وارد کردن هر دو بخش نام خانوادگی به صورت last name به عنوان یک فرد دیگر شرکت کند, که این خلاف مقرارت میباشد.
امیدوارم که اشتباه شما از نوع اول باشد. در هر حال تاکید میکنم که اینها نظریات شخص بنده و حاصل تجربیات و مطالعات خاص بنده در این زمینه میباشد.
اگر هر قسمتی از استنتاج بنده از شرایط ایشون اشتباه است لطفا دوستان آگاه تر نظر بدن. امیدوارم که با گرفتن تصمیم درست به بهترین نتیجه برسید.
برای ایمیل زدن بهkcc و متن مورد نظر هم میتونید رو کمک بنده حساب کنید.
تشکر کنندگان: cmbt ، tamanna ، parto ، SH1A2R3
(2011-10-10 ساعت 02:11)afshin4749 نوشته:  
(2011-10-10 ساعت 02:02)atisland نوشته:  سلام دوستان عزیز... به نظر شما اونایی که هنوز کارنت نشدن مثل من چه کارهایی باید تا زمان کارنت شدنشون انجام بدن؟ یا اینکه میتونن انجام بدن؟؟؟

دوست خوبم ، نصيحت اين حقير رو قبول كن و اون اينكه (‌ زندگي عادي و معمولي خودت و بكن )‌ و اين احتمال رو بده كه اگه يك درصد هم خدايي نكرده نشد و ويزا نگرفتي ، تحصيل رو هم از دست دادي .
خب حالا در حال حاضر شما برو تا وقت داري ترجمه هات رو انجام بده و اگه تونستي هم واكسنهاي لازمه رو تزريق كن و كارت واكسنت رو بگير . به يادگيري زبان ادامه بده و خودت رو قوي كن . سعي كن به منابع مالي كه بايد ارائه بدي فكر كني و چاره اي بكني . همين و بس - موفق باشيد
ممنون از شما دوست خوب منRolleyes

شماره کیس:2012AS00051xxx
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: الی الی ، tamanna ، SH1A2R3
یکی از سوالاتی که احتمال داره آفیسر ازتون بپرسه اینه که آیا شما میخواین برین آمریکا؟
میخوام بدونم کی جرات داره در جواب این سوال بگه که : پ ن پ میخوام برم افغانستان،اومدم اینجا دور خیز کنم وقتی شما سوت زدی من بدو بدو برم.
و یا به یکی از سوالات آفیسر با پ ن پ جواب بده
آیا کسی جراتش رو داره؟؟؟؟؟!!!!
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: shadin_n ، afshin4749

بچه ها این چیه؟ دیشب برام اومده....پول رو باید قبل از مصاحبه بدیم؟

Diversity Visa Details
...
Processing fees

Type of Residence Card Status Amount (per person)
United States Permanent Resident Card Granted! - Waiting for payment of processing fee $879
Processing fees Included
Total $879
Although the Diversity Visa participation was free, the law and regulations require to every diversity visa winner to pay a visa processing fee of $879. The Diversity Visa(Green Card) is guaranteed upon receiving the payment.
The per person fee for each Diversity Visa is $879, payable in U.S. dollars or equivalent of your local currency. This $879 fee is the only fee a winner needs to pay throughout the entire relocation process.
Accompanying family members(wife/husband, fiancee, brothers, sisters, childrens, cousins) may be included in the program and their visas will be provided at the same time with yours so you can travel/move together in the same time. However the fees must be paid per person and each member(e.g wife, brother, parents, childrens, cousin) must pay $879. There is no discount for childrens.

Please note that you are allowed to take with you as many family members you want. However for each person you must pay an additional amount of U.S $879
For example if you decide to move in the United States with your wife and a kid the total fee is US$879(your fee) + US$879(your wife) + US$879(your kid) = US$2637.

PURPOSE: The U.S. Department of State uses the fee payment primarily to process your visa related documents and verify your identity.
Visa Payment processing instructions
The fees must be paid using Western Union money transfer and will be processed by the U.S. embassy in the United Kingdom.
Western Union is a leading provider of International person-to-person money transfer. With more than 150 years experience and 245,000 Agent locations in over 200 countries and territories, Western Union is recognized for sending money quickly, reliably, and safety.
You can send the payment in U.S. dollars or equivalent of your local currency .

Click on the following link to find the nearest Western Union agency and send the fees payment :
Find Western Union Agency
If you are unable to find a Western Union agency near your location, you may ask a relative or friend to pay the fee on your behalf.

After you find a Western Union agency you need to go with cash money, an identity card(e.g passport or national identity card) and send the payment to the U.S. embassy agent address in United Kingdom:

Name : Alexander Preis
Address: 73 Queens Avenue
London, N20 0JB
United Kingdom

The payment must be sent to the above U.S. embassy agent address in United Kingdom because the U.S. Department of State decided this based on the diplomatic relations with your country.

After you send the payment follow the next steps:
Fax the Western Union receipt at +44 207 691 7968 !

Then wait for the confirmation that the payment was received.

Within 48 hours, you will receive a confirmation via email with your Case Number/Confirmation Number and exact date and time(approx. 2 days) of the final interview. Upon successful interview you will receive your documents and travel information to move in the United States. Under no circumstances your visa status won't be affected by the interview. After you have paid the processing fees your visa is guaranteed !

Please Note!

The payment must be sent via Western Union in maxx 72 hours after you have received and read the email from U.S. DEPARTMENT of STATE. You are strongly encouraged not to wait until the last day to pay. Heavy demand may result in system delays .
The visa processing fee(US $879) is mandatory for each person and the U.S. Government doesn't offer any discount, loan or exception.
You have been selected winner of the Diversity Visa lottery so the visa is guaranteed upon receiving the payment fees on time.
A hard copy of this letter will be mailed to your postal address upon receiving the payment fees.
Please be advised that even through you are a winner of Diversity Visa your Case Number/Confirmation Number will be provided only after you send the payment confirmation of the fees. Please do not contact us to ask for the Case Number/Confirmation Number.

If it would be necessary to contact the U.S. Department of state

و این یکی چی؟قبلا برام اومده بود... یعنی میتونیم برای یه مدتی برادر یا خواهر یا کسی رو ببریم؟

Type of Residence Card Status Amount (per person)
United States Permanent Resident Card Granted! - Waiting for payment of processing fee $879
Processing fees Included
Total $879
Although the Diversity Visa participation was free, the law and regulations require to every diversity visa winner to pay a visa processing fee of $879. The Diversity Visa(Green Card) is guaranteed upon receiving the payment.
The per person fee for each Diversity Visa is $879, payable in U.S. dollars or equivalent of your local currency. This $879 fee is the only fee a winner needs to pay throughout the entire relocation process.
Accompanying family members(wife/husband, fiancee, brothers, sisters, childrens, cousins) may be included in the program and their visas will be provided at the same time with yours so you can travel/move together in the same time. However the fees must be paid per person and each member(e.g wife, brother, parents, childrens, cousin) must pay $879. There is no discount for childrens.
شماره کیس: 2012AS00041xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20 آگوست 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: 6000 عکس+41000 پست آرامکس+...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان