کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-10-09 ساعت 14:20)sima s نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 14:06)outlaw نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 14:03)cmbt نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 13:48)dr4mir نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 13:30)Man نوشته:  سلام دوستان. يه سوال داشتم. براي پست مدارك به آنكارا بايد عكس ها رو هم بفرستيم يا عكس رو روز مصاحبه با خودمون ميبريم؟

سلام.قربان لطف كنيد دوتا عكس با مدارك ارسال كنيد و يك سری هم با خودتون داشته باشيد چون برای دكتر هم 2تا عكس نياز خواهيد داشت و بقيه رو محض احتياط.
با سلام،این عکس‌ها که فرمودید اگر همان‌هایی‌ باشد که برای KCCفرستادیم اشکالی‌ ندارد؟
اگر کمتر از 6 ماه گذشته باشه اشکالی نداره

(2011-10-09 ساعت 14:05)sima s نوشته:  [/size]شما رو به خدا من را راهنمایی کامل کنید.[size=medium]بزرگترین سوتی قرن رو دادم.....SadSadSadSadSad
تو فرمهای ارسالی تاریخ ازدواجمون رو تاریخ عروسی نوشتم نه عقد
حالا باید چه کار کنم؟
دارم دیوونه میشم؟ یعنی بازم امیدی هست؟
از دوستان سال های پیش اگه کسی این تجربه رو داره راهنمایی کنه لطفاً

شما یک ای میل به کی سی سی میدین میگین کاملا سهوی این کارو کردین از این اتفاقات پیش میاد نگران نباشین .فقط این 2 ناریخ چقد با هم تفاوت دارن؟

متاسفانه 1سال و نیم....یکی دیگه هم دیده بودم این مشکل رو داشت، ولی تاپیکشو پیدا نمیکنم.
مشکل اینجاست که توضیح دادن بهشون سخت.Sad

پس شما فرم ثبت نام اولیه رو متاهل پر کردین؟
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من consular آنکارا انتخاب کردم . می خواستم ببینم راهی هست تغییرش بدم چون در حال حاظر در kuala lumpur زندگی می کنم می خواستم تغییرش بدم برای مالزی ممنون میشم راهنماییم کنین
case number:2012AS00024XXX
شماره کیس : 2012AS00024XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست
کنسولگری: کوالالامپور
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد افراد با این کیس:1
تشکر کنندگان:
(2011-10-08 ساعت 03:16)sayeh21 نوشته:  سلام به دوستهای خوبم من با این سایت اصلی‌ لاتاری یه مشکله اساسی‌ دارم و اون اینه که اصلا ازش سر در نمیا‌رم می‌شه خواهش کنم کمکم کنید شماره من کارنت شده اما نمیفهمم کجا می‌تونم زمان مصاحبه مو بفهمم تورو خدا یکی‌ کمکم کنه

سايه خانم عزيز
شما بايد به سايت سفارت آمريكا در آنكارا به آدرس زير
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
برويد . در آنجا CN خودتان را پيدا كنيد و از تاريخ مصاحبه مطلع شويد.
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان:
با سلام به اساتید
می خواستم بدونم امتیاز لاتاری قابل انتقال و فروش هست یا نه ؟
تشکر کنندگان:
(2011-10-09 ساعت 17:22)ogab نوشته:  با سلام به اساتید
می خواستم بدونم امتیاز لاتاری قابل انتقال و فروش هست یا نه ؟

دوست عزیز اگه قابل خرید و فروش و انتقال بود که تاحالا حتما بازار سیاهش راه افتاده بود نه دوست عزیز قابل انتقال به شخص دیگه ای نیست
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان:
(2011-10-09 ساعت 16:23)najibi نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 14:05)sima s نوشته:  [/size]شما رو به خدا من را راهنمایی کامل کنید.[size=medium]بزرگترین سوتی قرن رو دادم.....SadSadSadSadSad
حالا باید چه کار کنم؟

دوست عزیز من هم دقیقا همین اشتباهو کرده بودم.. اما وقتی متوجه شدم که یک ماه به مصاحبه مونده بود. به هر حال به kccایمیل زدم و اونا هم گفتند که به سفارت اطلاع میدیم. روز مصاحبه قبل از اینکه قسم بخورید و صحت نوشته هاتون رو تایید کنید فرم رو میتونید بگیرید و اصلاح کنید. یا همون طور که Parstraderعزیز گفتن میتونید همین الان یک فرم دیگه پر کنید و بفرستید.

آفیسر مصاحبه به این موضوع گیر هم داد؟
شما یادتون هست مضمون ایمیلتون به kcc چی بود؟
من حتما امشب ایمیل میزنم ولی میخوام نظرتونو راجع به اینکه فرم 230 رو دوباره همراه مدارکی که به آنکارا پست میکنم بفرستم، بدونم.
راستی ، راهنماییتون بسیار باعث دلگرمیم شد.مرسی
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان:
دوستان عقدنامه باید دو ترجمه ازش ببریم که هر کدام جداگانه مهر دادگستری و امور خارجه داشته باشند؟ مدارکمو دادم ترجمه ، گفته خبر بدم که 2 سری میخوام یا یکی...منم گفتم بذار از دوستام بپرسمSmile

تشکر کنندگان: cmbt
سلام دوستان
من consular آنکارا انتخاب کردم . می خواستم ببینم راهی هست تغییرش بدم چون در حال حاظر در kuala lumpur زندگی می کنم می خواستم تغییرش بدم برای مالزی ممنون میشم راهنماییم کنین
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
(2011-10-09 ساعت 18:55)joins86 نوشته:  سلام دوستان
شما باید به کی سی سی ایمیل بزنید و ازشون بخواین که مکان مصاحبتون رو به کوالالامپور تغییر بدنSmile

شماره کیس :2012AS4XXX
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2011-10-09 ساعت 19:01)armtin نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 18:55)joins86 نوشته:  سلام دوستان
شما باید به کی سی سی ایمیل بزنید و ازشون بخواین که مکان مصاحبتون رو به کوالالامپور تغییر بدنSmile

ممنون از شما دوست عزیز
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
(2011-10-09 ساعت 18:41)sima s نوشته:  دوستان عقدنامه باید دو ترجمه ازش ببریم که هر کدام جداگانه مهر دادگستری و امور خارجه داشته باشند؟ مدارکمو دادم ترجمه ، گفته خبر بدم که 2 سری میخوام یا یکی...منم گفتم بذار از دوستام بپرسمSmile

کسی نمیدونه؟

تشکر کنندگان:
(2011-10-09 ساعت 19:49)sima s نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 18:41)sima s نوشته:  دوستان عقدنامه باید دو ترجمه ازش ببریم که هر کدام جداگانه مهر دادگستری و امور خارجه داشته باشند؟ مدارکمو دادم ترجمه ، گفته خبر بدم که 2 سری میخوام یا یکی...منم گفتم بذار از دوستام بپرسمSmile

کسی نمیدونه؟
عزیز همه گفتند و توی Instruction for DV immigrant Visa هم گفته که مهر دادگستری و امور خارجه نمیخواد (پس نیاز به صرف وقت و هزینه برای مهر نیست)
به نظر من 2 نسخه بهتره. ببین دارالترجمه برای شما کپی برابر اصل میکنه؟ اگه نکرد 2 نسخه بگیر یکی رو بفرست و یکی رو هم با خودت ببر. واسه محکم کاریWink
2012AS9XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 18 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 26 Jul
کارنت شدن: Sep 7 2011
دریافت نامه دوم: Sep 16 2011
مصاحبه: Nov 3 2011
دریافت کلیرنس: 2012 Jan 6
دریافت ویزا: Feb 24 2012
ورود به آمریکا: March 25 2012
دریافت Apr 1 2012 :SSN
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: behzadb57
بچه ها لطفا یه نفر لینک جدید مدارکی که باید به سفارت آنکارا فرستاد رو بزاره.....
در ضمن من 2 تا حساب سپرده تو دوتا بانک مختلف دارم و میخوام مقدار پولی که لازمه رو بریزم تو حساب. به نظرتون تو یکیش بریزم
یاتقسیم کنم تو جفتش و دوتا پرینت از دو تا حساب باشه بهتره؟
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n
(2011-10-09 ساعت 20:49)ARazmi نوشته:  

کسی نمیدونه؟
عزیز همه گفتند و توی Instruction for DV immigrant Visa هم گفته که مهر دادگستری و امور خارجه نمیخواد (پس نیاز به صرف وقت و هزینه برای مهر نیست)
به نظر من 2 نسخه بهتره. ببین دارالترجمه برای شما کپی برابر اصل میکنه؟ اگه نکرد 2 نسخه بگیر یکی رو بفرست و یکی رو هم با خودت ببر. واسه محکم کاریWink
تو این متن میگه نیازی نیست محضری باشه...(notarized) به نظرتون این یعنی مهر لازم نداره؟ دارالترجمه میگفت آمریکا حتی مهر امور خارجه رو هم میخواد. دوستان دیگه هم لطفا نظرشون رو بدن.

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-09 ساعت 22:04)sima s نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 20:49)ARazmi نوشته:  

کسی نمیدونه؟
تو این متن میگه نیازی نیست محضری باشه...(notarized) به نظرتون این یعنی مهر لازم نداره؟ دارالترجمه میگفت آمریکا حتی مهر امور خارجه رو هم میخواد. دوستان دیگه هم لطفا نظرشون رو بدن.
ترجمه های ما فقط مهر دادگستری رو داشت هیچ ایرادی هم نگرفتند. ترجمه ها هم فقط یه نسخه بود با ۲ تا کپی از روش.
(2011-10-09 ساعت 17:51)sima s نوشته:  
(2011-10-09 ساعت 16:23)najibi نوشته:  
حالا باید چه کار کنم؟

دوست عزیز من هم دقیقا همین اشتباهو کرده بودم.. اما وقتی متوجه شدم که یک ماه به مصاحبه مونده بود. به هر حال به kccایمیل زدم و اونا هم گفتند که به سفارت اطلاع میدیم. روز مصاحبه قبل از اینکه قسم بخورید و صحت نوشته هاتون رو تایید کنید فرم رو میتونید بگیرید و اصلاح کنید. یا همون طور که Parstraderعزیز گفتن میتونید همین الان یک فرم دیگه پر کنید و بفرستید.

آفیسر مصاحبه به این موضوع گیر هم داد؟
شما یادتون هست مضمون ایمیلتون به kcc چی بود؟
من حتما امشب ایمیل میزنم ولی میخوام نظرتونو راجع به اینکه فرم 230 رو دوباره همراه مدارکی که به آنکارا پست میکنم بفرستم، بدونم.
راستی ، راهنماییتون بسیار باعث دلگرمیم شد.مرسی

توی پرونده ای که از ما جلوی آفیسر بود یه برگه ای بود که توش انگار پرینت ایمیل بود. حدس میزنم که همون پرینت ایمیلی بود که ما بهkcc زده بودیم. البته ما به سفارت هم ایمیل زدیم و مشکل رو توضیح دادیم که اونا جواب دادند:
Thank you for your email. You may bring this issue to the attention of the person who will be checking your documents on the day of your interview.
روز مصاحبه شما با ۴ نفر سرو کار دارید وقتی وارد ساختمان سفارت ابوظبی میشید.
۱. یه خانم که از ما انگشت نگاری گرفت.
۲. یه خانم دیگه که از ما مدارک رو دونه دونه نام میبرد و میگرفت. اینو بگم که ظاهرا واسش فرقی نمیکرد که کپی باشه یا اصل. حتی با اصلش چک هم نمیکرد. یه خورده هول بود که ما رو یه خورده عصبی کرد ولی شما باید کار خودتون رو بکنید و آرامش خودتون رو حفظ کنید. اینو هم بگم که یه سری مدارک رو کلا یادش میرفت بگه که شما خودتون باید حواستون باشه که بهشون بدید مثل کارت پایان خدمت یا امثالهم.
۳. یه قبض پرداخت داره که باید برین صندوق و پرداخت کنید. همزمان که من داشتم مدارک رو تحویل میدادم همسرم هم رفت پول رو پرداخت کرد.
۴. یه خانومی که آفیسر مصاحبه بود. طبق تجربیات دوستان که گفته بودند مشکل رو باید با آفیسر مصاحبه قبل قسم خوردن در میون بزارید ما هم همین کارو کردیم که چشمتون روز بد نبینه خانم قاطی کرد...گفت چرا وقتی مدارک رو تحویل میدادن نگفتین حالا هم برید یه جا بشینید اصلاح کنید تا صداتون کنم دوباره. ما هم گفتیم اه خانم چرا جوش میاری... یه تاریخه دیگه. اماوقتی برگه رو داد یادم امد که یه تاریخ فارغ التحصیلی رو هم چند روز پس و پیش نوشته بودم اونا رو هم بلافاصله درست کردم و پس دادم. اگه تصمیم گرفتید که روز مصاحبه این کار اصلاح رو انجام بدید حتما قبلش به kccو سفارت اطلاع بدید. اما اگه فرصت زیادی تا مصاحبه دارید بهتره یه ایمیل زده و اطلاع بدید که دارین فرم جدید میفرستید. در هر دو صورت به نظر بنده جای نگرانی وجود نداره.
مضمون ایمیل هم این بود:

Case Number: 2012AS000281
Principal Applicant Name: last name, first name
Preference Category: DV Diversity
Foreign State of Chargeability: IRAN
Date of Birth:monthDayYear

Dear Sir/Madam,
I have an interview at that embassy on month Day,year.according to the notification letter sent by KCC. I have just noticed that I have made a mistake on completion of the Form DS-230 sent previously to KCC.In this form I have written the date of my marriage as May 22,2004, whereas the correct date is May 22,2003.This principally occurred due to a glitch in the software I used to convert Iranian dates to Gregorian calendar dates.I shall be able to provide your office with sufficient proof on the day of the interview. I would be deeply grateful if you let me know of any further steps necessary to be taken in this regard.
Respectfully,
first name Last name

(2011-10-09 ساعت 21:35)الی الی نوشته:  بچه ها لطفا یه نفر لینک جدید مدارکی که باید به سفارت آنکارا فرستاد رو بزاره.....
در ضمن من 2 تا حساب سپرده تو دوتا بانک مختلف دارم و میخوام مقدار پولی که لازمه رو بریزم تو حساب. به نظرتون تو یکیش بریزم
یاتقسیم کنم تو جفتش و دوتا پرینت از دو تا حساب باشه بهتره؟

به نظر بنده داشتن داشتن یک حساب با مبلغ درشت بهتر از 2 تا حساب با مبالغ کمتر هستش. هر چند که خیلی فرق نمیکنه. تنها نکته ش اینه که شما اگه بخواهید دو تا حساب داشته باشید باید دو بار معطل گرفتن نامه تمکن از بانک و غیره بشوید.
تشکر کنندگان: sima s ، behzadb57 ، outlaw ، tamanna ، الی الی ، SH1A2R3 ، Man

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان