کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام به همه بچه های مهاجرسرا
یک سوال داشتم آیا باید همه ی عکس هایی که به سفارت ارایه می دهیم را پشت نویسی کنیم؟
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2011-10-25 ساعت 18:18)armtin نوشته:  سلام به همه بچه های مهاجرسرا
یک سوال داشتم آیا باید همه ی عکس هایی که به سفارت ارایه می دهیم را پشت نویسی کنیم؟
حالا شما پشت نویسی کنید.ضرر که نداره

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3
اقا من میخوام بدونم اگه یکی فقط دیپلم داشته باشه تو فرم پر کردن باید اسم مدرسه دبستان و دبیرستانم بنویسه؟
اخه من پدرم 53 سالشه از کجا تاریخ دبستانشو بیاریم؟
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tenesi
(2011-10-25 ساعت 19:19)paymanva نوشته:  اقا من میخوام بدونم اگه یکی فقط دیپلم داشته باشه تو فرم پر کردن باید اسم مدرسه دبستان و دبیرستانم بنویسه؟
اخه من پدرم 53 سالشه از کجا تاریخ دبستانشو بیاریم؟
سال گرفتن دیپلم پدر که مشخص است.۱۲ سال برگردید عقب می‌شه سال اول دبستان.همینطور تا آخر.درست است؟
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: ramin_ad ، mansour*** ، SH1A2R3 ، jahan_roone
(2011-10-25 ساعت 19:58)frz61 نوشته:  دوستان چند روزه که با موزیلا خطای حمله شدن به سایت مشاهده میشه. از مدیران محترم خواهش می کنم موضوع رو بررسی کنند تا خدای نکرده در مواقع حساس از این سایت بسیار مفید محروم نشیم

دوست عزیز
دروود
اگر به تایپیک (مشکلات اخیر مهاجرسرا) مراجعه کنید می بینید که مشکل خاصی نیست و فقط یه مقدار احتیاط باید کرد. مدیران محترم هم در حال بررسی و رفع اشکال هستند.
شاد باشید
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: ramin_ad ، SH1A2R3 ، jahan_roone
بچه ها من با توجه به اینکه سنم زیاد نیست پدرم مسئولیت اسپانسر من رو داره
برای این که نمیخواد فرمی پر کرد که ؟؟؟
اگه مشکلی هست یه حساب باز کنم و موجدیم رو توی اون بزارم .
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، jahan_roone
دوستان عزيز و با تجربه ، لطفاً راهنمايي بفرماييد . دو تا سوال داشتم كه اميدوارم كساني كه در مرحله انتظار كليرنس هستن و كارشون از اين مرحله گذشته پاسخ بدن .

1 - گواهي تمكن مالي از نظر سفارت تا چه مدت اعتبار داره ؟ (‌منظور حداكثر مدت از زمان صدور )

2 - آيا اگر حدود 24 روز قبل از مصاحبه تهيه و ارسال بشه مشكلي داره ؟

3 - آيا اگر اين مدت (‌يعني حدود يكماه ) از تهيه آن گذشته و ارسال شده باشه ، روز مصاحبه هم بايد آبديت شده باشه و يا نه ؟ يعني ديگه لازم نيست آبديت شده اون رو چند روز قبل از مصاحبه با خودمون ببريم ؟ حتماً حتماً پاسخ بدين چون ديگه وقتي برام باقي نمودنده . ممنون و سپاسگزارم
تشکر کنندگان: mansour*** ، SH1A2R3 ، jahan_roone
(2011-10-25 ساعت 22:34)afshin4749 نوشته:  دوستان عزيز و با تجربه ، لطفاً راهنمايي بفرماييد . دو تا سوال داشتم كه اميدوارم كساني كه در مرحله انتظار كليرنس هستن و كارشون از اين مرحله گذشته پاسخ بدن .

1 - گواهي تمكن مالي از نظر سفارت تا چه مدت اعتبار داره ؟ (‌منظور حداكثر مدت از زمان صدور )

2 - آيا اگر حدود 24 روز قبل از مصاحبه تهيه و ارسال بشه مشكلي داره ؟

3 - آيا اگر اين مدت (‌يعني حدود يكماه ) از تهيه آن گذشته و ارسال شده باشه ، روز مصاحبه هم بايد آبديت شده باشه و يا نه ؟ يعني ديگه لازم نيست آبديت شده اون رو چند روز قبل از مصاحبه با خودمون ببريم ؟ حتماً حتماً پاسخ بدين چون ديگه وقتي برام باقي نمودنده . ممنون و سپاسگزارم

من ایمیل زدم آنکارا و پرسیدم . اونا گفتن تاریخش بایدحداکثر تا 1 ماه قبل از مصاحبه باشه

الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: afshin4749 ، mansour*** ، SH1A2R3 ، jahan_roone ، Nazgol66
بچه ها سایت تاریخ مصاحبه انکارا چرا نمیاره؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: mansour*** ، jahan_roone
اقا من مي خوام بدونم پدرم اصل ديپلمش كه مال ٢٥ سال پيش هست رو گم كرده ولي كپيشو داره، واسه روز ارسال مدارك به انكارا مشكل ساز ميشه؟
البته ترجمه و كپيش موجوده ولي اصلش نيست. منو راهنمايي كنيد لطفا
2012AS00038XXX
(2011-10-25 ساعت 19:58)frz61 نوشته:  دوستان چند روزه که با موزیلا خطای حمله شدن به سایت مشاهده میشه. از مدیران محترم خواهش می کنم موضوع رو بررسی کنند تا خدای نکرده در مواقع حساس از این سایت بسیار مفید محروم نشیم

من هم همین تجربه رو با فایرفاکس دارم. پیشنهاد می کنم تا رفع این ایراد از مرورگر اینترنت اکسپلورر یا گوگل کروم استفاده بفرمایید.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
سلام، من از بچه‌های ۲۰۱۰ هستم یک سوالی دارم اگه من از خانوادم بخوام قطعه‌های کامپیوترم رو برام پست کنن از ایران به واشنگتن اینجا گمرک میگیرن یا کلا موردی داره گیری داره؟
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
(2011-10-25 ساعت 22:12)edge نوشته:  بچه ها من با توجه به اینکه سنم زیاد نیست پدرم مسئولیت اسپانسر من رو داره
برای این که نمیخواد فرمی پر کرد که ؟؟؟
اگه مشکلی هست یه حساب باز کنم و موجدیم رو توی اون بزارم .

به نظر من بهتره حساب پدرتون رو حساب مشترک بکنین یعنی‌ حساب مشترکِ شما و پدرتون ,به ۲ دلیل, 1حسابی‌ که گردش داره بهتره.. 2 چیزی که اونا میخوان باید به اسم خودتون باشه.
یا یک اسپانسر در خود آمریکا باشه.
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، edge ، jahan_roone
دوستان میشه من راهنمایی کنید:توی پر کردن فرم های اولیه واسه KCC باید با خودکار پر بشه یا تو فرمت word پر کنیم؟
اگر کسی پدرس برنده باشه ایا مدرک دیپلم مادرم نیاز هست یا نه؟
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان: jahan_roone
(2011-10-25 ساعت 02:04)javad_2 نوشته:  
(2011-10-24 ساعت 19:05)Mehdiest نوشته:  سلام عزیزان

من یه سوال داشتم میخواستم بدونم اگه کسی هیچ شخصی و آدرسی در آمریکا نداشته باشه که به سفارت یده واسه اینکه گرین کارتش به اونجا بفرستن، چکار باید بکنه؟

فقط بگه من بخوام فلان ایالت بمونم کافیه؟ و اصلا با این مشکل چه اتفاقی واسه گرین کارتش میفته؟ دیرتر گیرش میاد؟؟

یه دنیا ممنون

دوست عزیز سلام

اگر هیچ آدرسی در آمریکا نداشته باشی مطمئن باش ریجکت میشی شک نکن
سعی کن یک آدرس گیر بیاری دوستی ، آشنایی و فامیلی وگرنه رفتن و مصاحبه شدن رو بیخیال شو
نیازی نیست که شخص سیتیزن باشه حتی اگر یک ماه پیش هم رفته باشه مشکل نیست من خودم آدرس و اسم کسی رو دادم که 6ماه قبل از من رفته بود و فقط اون ماه ژانویه مصاحبه شده بود و من ماه جون و ویزا رو گرفتم
باید تاکید میکنم باید آدرس ارائه بدی آدرس هتل رو قبول نمیکنن ازت باید زمان مصاحبه یک آدرس داشته باشی
دوست عزیز میتونی از برندگان سالهای گذشته که عضومهاجرسرا هستن و الان رفتن آمریکا بخوای آدرسشون رو بهت بدن تا گرین کارتت به آدرس اونا بیاد مطمنا" اونها همکاری میکنن
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4