کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
با سلام خدمت دوستان خوبم
تو مدارکه مربوطه واسه ارسال به سفارت گفته آخرین مدرک تحصیلی و خوب آزاد کردن مدارک کار آسونی نیست اون هم تو این فرصت کم. و نکته اصلی اینکه همسرم که برنده اصلی هستش هنوز تو مقطع دکترا دانشجو است ، و من علی رغم تلاشی که کردم نتونستم مدرک فوقش آزاد کنم و کواهی موقتش هم نوشته غیر قابل ترجمه.الان فقط یه گواهی اشتغال به تحصیل داره و دیپلم و پیشدانشگاهی Sad
دوستان اگه شرایط مشابه داشتند، لطفا راهنمایی کنند.ممکنه این مدارک کافی باشه؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان:
(2011-10-23 ساعت 14:57)Man نوشته:  
(2011-10-23 ساعت 13:43)dr4mir نوشته:  مديران عزيز سايت

از امروز از طريق فاير فاكس فروم مهاجرسرا Attack Site شناخته ميشه.لطفا بررسی كنيد امكان بروز خطا در كد نويسی سايت هست.متشكرم

Google Chrome هم هشدار malwareميده. درباره اين هشدار هم بصورت زير توضيح ميده :
م
What happened when Google visited this site?
Of the 6 pages we tested on the site over the past 90 days, 1 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2011-10-22, and the last time suspicious content was found on this site was on 2011-10-22.
Malicious software is hosted on 1 domain(s), including openprune.gr8name.biz/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS11798 (ACEDATACENTERS).

How did this happen?
In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message].
من هم فكر كنم مديران سايت بايد بررسي كنند.

این مشکل برای هست google chrome و من با proceed anyway مشکلم حل میشه البته موقتا
If you understand that visiting this site may harm your computer, proceed anyway

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: 3rip ، Blaze
(2011-10-23 ساعت 19:59)sima s نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوبم
تو مدارکه مربوطه واسه ارسال به سفارت گفته آخرین مدرک تحصیلی و خوب آزاد کردن مدارک کار آسونی نیست اون هم تو این فرصت کم. و نکته اصلی اینکه همسرم که برنده اصلی هستش هنوز تو مقطع دکترا دانشجو است ، و من علی رغم تلاشی که کردم نتونستم مدرک فوقش آزاد کنم و کواهی موقتش هم نوشته غیر قابل ترجمه.الان فقط یه گواهی اشتغال به تحصیل داره و دیپلم و پیشدانشگاهی Sad

ما که گواهی موقت رو ترجمه و ارائه کردیم . قبول کردند هیچ مشکلی هم پیش نیامد.
تشکر کنندگان: 3rip ، funnybluesolea ، SH1A2R3
مشکلی که برای سایت مهاجر سرا پیش اومده میتونه جدی باشه ، چون فایرفاکس و همچنین کرومه مرورگرای ایمنی هستند و بدون جهت سایتی رو بلاک نمیکنند ، با توجه به اینکه تمامی اعضا اطلاعات مهمی روی کامپیوتر خودشون دارن از مدیران مهاجر سرا خواهش میکنم که نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند. یا حداقل اگر مشکل جدی نیست خیال بچه ها رو راحت کنند. شاید بی توجهی به این امر باعث شه هاست اصلی مهاجرسرا رو بلاک کنه

اینجور که متنی که دوستمون گذاشتن نشون میده میگه این یک malware که توسط شخص ثالثی روی دومین گذاشته شده که بدون اجازه کاربر بر روی سیستم دانلود و نصب می شود.

هیچ کس دوست نداره اطلاعات شخصیش آسیب ببینه یا به سرقت بره ، مخصوصا اطلاعاتی که مربوط به لاتاریه

Sad
تشکر کنندگان: kopol ، najibi ، shahabsohi ، amiry ، SH1A2R3 ، Blaze ، SallyD ، frz61
سلام به همه دوستان
من قبلا یه سوال مطرح کردم .فکر کنم بچه های مهاجر سرا زیاد خوششون نیومد.به خاطر شرایط و صد البته به خاطر خدمت ما عضو بسیج شدیم و ازش استفاده کردیم. به نظر شما من چقدر ممکنه کارت قرمز بگیرم؟ خب توجیهم اینه که شرایطی بوده که من از یه سری قانون داخلی کشورم استفاده کردم. ایا این برا اونا کافیه که منو رد کنن.؟ شاید بعصی ها هم بگن تو هم از این طرف استفاده کردی و میخوای از اون طرف هم استفاده کنی . خواهشا اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. با تشکر از همه دوستانی که شرایط رو درک میکنن
ممنون
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-10-23 ساعت 22:01)hezar dastan نوشته:  سلام به همه دوستان
من قبلا یه سوال مطرح کردم .فکر کنم بچه های مهاجر سرا زیاد خوششون نیومد.به خاطر شرایط و صد البته به خاطر خدمت ما عضو بسیج شدیم و ازش استفاده کردیم. به نظر شما من چقدر ممکنه کارت قرمز بگیرم؟ خب توجیهم اینه که شرایطی بوده که من از یه سری قانون داخلی کشورم استفاده کردم. ایا این برا اونا کافیه که منو رد کنن.؟ شاید بعصی ها هم بگن تو هم از این طرف استفاده کردی و میخوای از اون طرف هم استفاده کنی . خواهشا اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. با تشکر از همه دوستانی که شرایط رو درک میکنن
ممنون

در مورد ناراحت شدن دوستان باید بگم تا یه مقداری حق داشتن. Coolولی بگذریم

از اونجایی که سازمان ب+س*ی+ج زیاد در و پیکر نداره فکر نکنم بایگانی خاصی هم داشته باشه که اونا بتونند ازش اطلاعاتتو در بیارن

اما اگر از طریق بسیج تونسته باشی برای سربازیت کسر خدمت خورده باشی و از دوران سربازیت کم شده باشه شاید تاثیر بزاره

در پایان دوست من امیدوارم سرنوشت مهاجرتت به ضرب المثل "هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه" دچار نشه

ولی به نصیحت بزرگان و پیشینیان بهتره تا چیزی نپرسیدن چیزی هم نگی

موفق باشی

تشکر کنندگان: amiry
(2011-10-23 ساعت 21:30)najibi نوشته:  

گواهی موقت رو خالی نرجمه کردید یا همراه با ریز نمرات ؟؟؟؟؟؟؟؟
و مهر دادگستری و سفارت رو هم داشت یا خیر ؟؟؟؟؟؟؟
اگر جواب بدهید ممنون می شم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: t.azimaie ، mamal amricaei
بچه ها من با توجه به اینکه سنم زیاد نیست پدرم مسئولیت اسپانسر من رو داره
برای این که نمیخواد فرمی پر کرد که ؟؟؟
اگه مشکلی هست یه حساب باز کنم و موجدیم رو توی اون بزارم .
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان:
(2011-10-23 ساعت 22:20)kopol نوشته:  

ریز نمرات اصلا لازم نیست. مهر هم همون مهرمعمولی که دارالترجمه میزنه. مهر سفارت چیه؟؟؟
مهر دادگستری لازم نیست همون طور که توی مدارک مورد نیاز هم نوشته شده که :
The translation must include a statement signed by the
translator stating that the:

Translation is accurate, and
Translator is competent to translate
منبع
تشکر کنندگان: Man ، SH1A2R3
سلام بر همه دوستان. از راهنماییتون ممنون میشم.
Case number: 2012AS00050XXX
فرمهای ارسالی:
80148: supplemental registration for the diversity visa program
application for immigrant visa and alien registration: DS-0230
زمان رسیدن فرمهای بالا:
Monday, August 01, 2011 Destination Area: ERLANGER, KY - WILLIAMSBURG - USA delivered by Signed for by: T CAMPBELL
دفتر ویزا:
Consular office: ANKARA

الان باید چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. یک mail هم زدم به KCC که فقط یک جواب Automatic اومد.

===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان:
(2011-10-23 ساعت 21:59)3rip نوشته:  مشکلی که برای سایت مهاجر سرا پیش اومده میتونه جدی باشه ، چون فایرفاکس و همچنین کرومه مرورگرای ایمنی هستند و بدون جهت سایتی رو بلاک نمیکنند ، با توجه به اینکه تمامی اعضا اطلاعات مهمی روی کامپیوتر خودشون دارن از مدیران مهاجر سرا خواهش میکنم که نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند. یا حداقل اگر مشکل جدی نیست خیال بچه ها رو راحت کنند. شاید بی توجهی به این امر باعث شه هاست اصلی مهاجرسرا رو بلاک کنه

اینجور که متنی که دوستمون گذاشتن نشون میده میگه این یک malware که توسط شخص ثالثی روی دومین گذاشته شده که بدون اجازه کاربر بر روی سیستم دانلود و نصب می شود.

هیچ کس دوست نداره اطلاعات شخصیش آسیب ببینه یا به سرقت بره ، مخصوصا اطلاعاتی که مربوط به لاتاریه

Sad

من چند روز قبل در یک پیغام خصوصی به چند تا از مدیران سایت مشابه این مشکلات را گفتم اما هیچ جوابی ندادند!!!!
(2011-10-24 ساعت 00:03)jahan_roone نوشته:  سلام بر همه دوستان. از راهنماییتون ممنون میشم.
Case number: 2012AS00050240
فرمهای ارسالی:
زمان رسیدن فرمهای بالا:
Monday, August 01, 2011 Destination Area: ERLANGER, KY - WILLIAMSBURG - USA delivered by Signed for by: T CAMPBELL
دفتر ویزا:

الان باید چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. یک mail هم زدم به KCC که فقط یک جواب Automatic اومد.

سلام دوست عزیز
چند روزی وقت بگذارید مطالب سایت را مطالعه بکنید همه چیز دستتون میاد.
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: Hornet ، t.azimaie ، 3rip
(2011-10-24 ساعت 00:14)sal نوشته:  
(2011-10-23 ساعت 21:59)3rip نوشته:  مشکلی که برای سایت مهاجر سرا پیش اومده میتونه جدی باشه ، چون فایرفاکس و همچنین کرومه مرورگرای ایمنی هستند و بدون جهت سایتی رو بلاک نمیکنند ، با توجه به اینکه تمامی اعضا اطلاعات مهمی روی کامپیوتر خودشون دارن از مدیران مهاجر سرا خواهش میکنم که نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند. یا حداقل اگر مشکل جدی نیست خیال بچه ها رو راحت کنند. شاید بی توجهی به این امر باعث شه هاست اصلی مهاجرسرا رو بلاک کنه

Sad

من چند روز قبل در یک پیغام خصوصی به چند تا از مدیران سایت مشابه این مشکلات را گفتم اما هیچ جوابی ندادند!!!!
(2011-10-24 ساعت 00:03)jahan_roone نوشته:  سلام بر همه دوستان. از راهنماییتون ممنون میشم.
Case number: 2012AS00050240
فرمهای ارسالی:
زمان رسیدن فرمهای بالا:
دفتر ویزا:

سلام دوست عزیز
چند روزی وقت بگذارید مطالب سایت را مطالعه بکنید همه چیز دستتون میاد.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863
تو این صفحه خیلی چیزا دستتون میاد.

(2011-10-23 ساعت 23:41)najibi نوشته:  
(2011-10-23 ساعت 22:20)kopol نوشته:  

ریز نمرات اصلا لازم نیست. مهر هم همون مهرمعمولی که دارالترجمه میزنه. مهر سفارت چیه؟؟؟
مهر دادگستری لازم نیست همون طور که توی مدارک مورد نیاز هم نوشته شده که :
The translation must include a statement signed by the
translator stating that the:

Translation is accurate, and
Translator is competent to translate
منبع
آخه دارالترجمه میگه چون نوشته غیر قابل ترجمه ، نمیشه ترجمه کرد.شما مدارکتون این جمله رو نداشت؟

شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: mamal amricaei
دوستاني كه واكسن زدند در پاستور، مخصوصا اونهايي كه بچه داشتند و كارت واكسن را ترجمه كردند، اگر روال جديدي نسبت به پارسال هست يا اينكه توصيه اي به نظرشون ميرسه كه بدرد بقيه ميخوره، لطف كنند و ارائه بفرمان!
راستي چند وقت به مصاحبه بايد رفت واكسيناسيون؟؟؟؟
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: mamal amricaei
سلام دوستان یه خبر من شنیدم نگران شدم البته قصد شایعه پراکنی ندارم
امروز یه نفر میگفت که دیشب بی بی سی زیر نویس کرده بوده که: وزیز امور خارجه یو اس اعلام کرده نتایج لاتاری برا ایرانیا باطل اعلام شده به خاطر مسائل به وجود اومده کسی چیزی میدونه؟ خودش هم نمی دونست برا2013 بوده یا 2012 اگه کسی دیشب برنامه بی بی سی را دیده لطفا دقیق بگه چی شده تا از نگرانی دربیاییم
تشکر کنندگان:
(2011-10-24 ساعت 12:24)sezar نوشته:  سلام دوستان یه خبر من شنیدم نگران شدم البته قصد شایعه پراکنی ندارم
امروز یه نفر میگفت که دیشب بی بی سی زیر نویس کرده بوده که: وزیز امور خارجه یو اس اعلام کرده نتایج لاتاری برا ایرانیا باطل اعلام شده به خاطر مسائل به وجود اومده کسی چیزی میدونه؟ خودش هم نمی دونست برا2013 بوده یا 2012 اگه کسی دیشب برنامه بی بی سی را دیده لطفا دقیق بگه چی شده تا از نگرانی دربیاییم
ديشب بي بي سي فقط گفت كه نيروي انتظامي به كافي نتها گفته كه حق ثبت نام براي لاتاري را ندارندو ... Sad
يكي از دوستان توي بخش ديگه اي گفته كه گفتن جرمه! شما هم ميفرماييد گفتن نتايج براي ايرانيها باطل شده .. دوستان توي نت هستند ديگه، يك سرچي بكنن متوجه درست و غلط بودن اين اطلاعات ميشن..Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: cmbt ، behzad7 ، ali.narooei ، ramin_ad ، mamal amricaei

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان