کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-11-14 ساعت 14:46)outlaw نوشته:  
(2011-11-13 ساعت 08:27)sima s نوشته:  میخواستم بدونم کپی همه صفحات پاسپورت(حتی اون سفیدها) باید ارسال شه یا فقط صفحه های که ویزا خوردن یا مهر دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم یکی جوابم رو بده

بله دقت کنینBig Grin FULL PHOTOCOPY OF YOUR PAAPORT

اگه کسی پاسپورتشو عوض کرده باشه آیا لازمه پاسپورت قبلی رو هم کپی بگیره یا نه ؟ ممنون
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: jahan_roone ، SH1A2R3
دوستان یه سوال
به غیر از مدارک چه فرمهایی را باید به آنکارا پست کنیم و این فرمها را از کجا دانلود کنیم
ضمنا با پست معمولی هم میشه یا باید اکسپرس باشه حتما
تشکر کنندگان: jahan_roone ، SH1A2R3
سلام بچه ها

ديروز داشتم با اسپانسرم صحبت مي كردم . نكاتي رو بهم گوشزد كرد كه دوست داشتم با دوستان مهاجرسراييم هم به اشتراك بزارم.

اولين توصيه ايشون به من و تمام افرا مجردي كه ميخوان به امريكا وارد شن اين بود كه داريم به جايي ميريم كه از آ‍زادي فوق العاده اي بهره ميبريم ،‌ولي نبايد اجازه بديم اين آزادي بيش از حد افسار زندگيمون رو از دستمون بگيره . از نه گفتن خجالت نكشيم (منظور به دود و مواد مخدر و ....)

و مهمترين حرفشون اين بود كه قبل از رفتن به امريكا هدفمون رو مشخص كنيم و از روز اولي كه وارد خاكش شديم برنامه هايي كه قبلا تهيه كرديم رو پيش بگيرم . توصيه ايشون اكيدا اين بود كه حتما ادامه تحصيل بديم،‌و در مورد شغل هم گفتن اصلا انتظار نداشته باشيم كه اونجا در سال اول مهاجرت يه شغل كارمندي با حقوق مناسب گيرمون مياد . در مورد شغل ازشون سوال كردم گفتن بورس دو شغل لوله كشي و همچنين تعميرات اير كانديشن (مطمعن نيستم منظورش كولر بود يا دستگاههاي تهويه هوا) واقعا داغه. و درآمد يه لوله كش ماهر با يه پزشك متخصص تفاوت چنداني نداره (البته اين موضوع رو در مورد ايالت خودشون يعني جورجيا و شهر آتلانتا گفتن)

خلاصه اينكه بچه ها زبان زبان و زبان. راز بقا در امريكا زبان انگليسي فوله و نه در حد مكالمه روزمره

من خودم تصميم دارم بعد از انجام مراحل اوليه مهاجرتم به ايران برگردم و يه تخصص فني رو ياد بگيرم و آيلتسمو بگيرم/

ببخشيد كه سرتونو درد آوردم،‌اميدوارم اين مطالب به دردتون بخوره
تشکر کنندگان: vroom ، jahan_roone ، Masoudpish ، parsy631 ، t.azimaie ، shadin_n ، behzad7 ، SH1A2R3
(2011-11-13 ساعت 20:29)ali72 نوشته:  سلام
این صفحه چرا باز نمیشه؟http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

Internet Explorer cannot display the webpage

سلام
چند روز بود مشکل داشت
ولی همین الان درست شدWink
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-11-14 ساعت 16:24)parsy631 نوشته:  
(2011-11-13 ساعت 08:27)sima s نوشته:  میخواستم بدونم کپی همه صفحات پاسپورت(حتی اون سفیدها) باید ارسال شه یا فقط صفحه های که ویزا خوردن یا مهر دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه کسی پاسپورتشو عوض کرده باشه آیا لازمه پاسپورت قبلی رو هم کپی بگیره یا نه ؟ ممنون

اگه پاسپورت قبلی رو باطل کردن نیازی نیست. فقط کپی پاسپورتی که می خواین باهاش مسافرت کنین براشون مهمه.

شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
دوستان سلام لطفا راهنمایی بفرمایید

1-به غیر از مدارک چه فرمهایی را باید به آنکارا پست کنیم و این فرمها را از کجا دانلود کنیم ضمنا با پست معمولی هم میشه یا باید اکسپرس باشه حتما

2-در نامه دوم من اسم همراهان را همون چیزی که موقع ثبت نام اولیه نوشته بودم زده نه اون چیزی که در فرمهای ارسالی نوشته ام یعنی اسم همراهان من که موقع ثبت نام aylar و asiye نوشته بودم تو پاسپورت ailar , asihe هستش که در فرمها ارسالی به کی سی سی اصلاح کرده بودم آیا مشکلی پیش میاد
(2011-11-14 ساعت 16:24)parsy631 نوشته:  

اگه کپی پاسپورت تعویض شده رونگیری مهم نیست ولی واسه مصاحبه حتما همرات باشه چون احتمال اینکه ازت بخوان هست
تشکر کنندگان: parsy631 ، SH1A2R3
سلام
یه سوال دارم که اگه یکی پیدا بشه که جواب بده خیلی خوب میشه
این نامه دوم چجوری به دستمون میرسه؟
آیا همون نامه ایه که بعد از آپدیت شدن سایت میریم و میبینیم؟ همونی که تاریخ مصاحبه توش نوشته شده؟
یا قبل از مصاحبه از طرف سفارت آنکارا ایمیل بهمون میاد؟
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
(2011-11-15 ساعت 16:25)roghiyeh نوشته:  سلام
آیا همون نامه ایه که بعد از آپدیت شدن سایت میریم و میبینیم؟ همونی که تاریخ مصاحبه توش نوشته شده؟
بله دفیفا همونه که خودتونم گفتین ، میل فقط میگه برید و سایت رو چک کنید
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
(2011-11-15 ساعت 16:30)sima s نوشته:  
(2011-11-15 ساعت 16:25)roghiyeh نوشته:  سلام
بله دفیفا همونه که خودتونم گفتین ، میل فقط میگه برید و سایت رو چک کنید
آخه من یه جایی شنیده بودم که قبل از مصاحبه هم یه ایمیل از طرف سفارتی که قراره مصاحبتون توش باشه براتون ارسال میشه که آخرش نوشته این ایمیل رو پرینت بگیرین و بعنوان نامه مصاحبه همراه با مدارکتون ارسال کنید. اونایی که مصاحبشون تموم شده چیزی دریافت کردن؟

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
خوبه اطلاع دادید میخواستم چهارشنبه برم بگیرم بهرحال ممنونم ازشما.

(2011-11-15 ساعت 03:47)mansour*** نوشته:  بادرود

دوستانی که قصد دریافت گواهینامه بین المللی را ازسازمان جهانگردی را دارندمطالعه کنند این لینک را، گویا از دوستان این گواهیتامه رادریافت کرده ودرآنجا بخاطرتحریم موردقبول واقع نشده است!

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2620&page=138

2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: arman_m ، SH1A2R3
بادرودبرهمه مهاجرسراييها
باتوجه به اينكه اكثر برندگان لاتارى مقيم ايران شهرآنكارا را انتخاب ميكنند آياراهى وجوددارد كه ازشماره هايي كه درسايت اعلام ميشوند به توانيم تعداد ايرانيهاى لاتارى رامشخص نمود تاماهم كه شمارههاى بالايي داريم بتوانيم كمى از استرسمون كم كنيم واميدوارتراين زمان راطى كنيم
ممنون ميشوم اگرراهى بيابيد
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
(2011-11-16 ساعت 01:06)Orchin نوشته:  بادرودبرهمه مهاجرسراييها
باتوجه به اينكه اكثر برندگان لاتارى مقيم ايران شهرآنكارا را انتخاب ميكنند آياراهى وجوددارد كه ازشماره هايي كه درسايت اعلام ميشوند به توانيم تعداد ايرانيهاى لاتارى رامشخص نمود تاماهم كه شمارههاى بالايي داريم بتوانيم كمى از استرسمون كم كنيم واميدوارتراين زمان راطى كنيم
ممنون ميشوم اگرراهى بيابيد

دوست عزیز
لطفا به ارسال های تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها نگاه کنید . در آنجا دوستان کلی راجع به این موضوع بحث کرده اند . امیدوارم مفید باشد.
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
(2011-11-15 ساعت 12:55)sezar نوشته:  دوستان سلام لطفا راهنمایی بفرمایید

1-به غیر از مدارک چه فرمهایی را باید به آنکارا پست کنیم و این فرمها را از کجا دانلود کنیم ضمنا با پست معمولی هم میشه یا باید اکسپرس باشه حتما

2-در نامه دوم من اسم همراهان را همون چیزی که موقع ثبت نام اولیه نوشته بودم زده نه اون چیزی که در فرمهای ارسالی نوشته ام یعنی اسم همراهان من که موقع ثبت نام aylar و asiye نوشته بودم تو پاسپورت ailar , asihe هستش که در فرمها ارسالی به کی سی سی اصلاح کرده بودم آیا مشکلی پیش میاد
کجایند مردان بی ادعا

(2011-11-16 ساعت 13:17)sezar نوشته:  
(2011-11-15 ساعت 12:55)sezar نوشته:  دوستان سلام لطفا راهنمایی بفرمایید
کجایند مردان بی ادعا
در مورد سؤال اول اين لينك را مطالعه كنيد بد نيست:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863:)
2012, Bay Area, CA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان