کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
خوب بالاخره سایت آنکارا هم آپدیت شد و کارنتی ها اعلام شدند
در جواب شما باید گفته شود که خیر
قانون مهاجرت آمریکا دارای چند همسر بودن مرد را قبول ندارد و قبل از اقدام باید تمام زن ها بغیر یکی از آنها یا اینکه کلا تمام زن ها طلاق داده شوند و شخص فقط با یک همسر حق ورود به آمریکا را دارد

(2011-11-17 ساعت 19:26)علیرضا م نوشته:  سلام دوستان من یک سوالی دارم ولی خواهشن کسی به این سوالم نخنده چون سوالم کاملا جدیه،سوالم اینه که اگر مردی برنده بشه ودارای دو یا سه همسر رسمی باشه آیا امکانش هست برای همه همسراش درخواست ویزا بده

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tamanna ، shadin_n

دوستان عزیزی که تازه وارد شدند لطفا در نظر سنجی کیس نامبر های 2012 شرکت کنید (در پست زیر) تا نتیجه گیری آماری دقیقتری کسب گردد...............

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4457

(2011-11-17 ساعت 19:28)sima s نوشته:  
(2011-11-17 ساعت 19:02)outlaw نوشته:  دوستان کسی فرم 9 سوالی رو داره؟؟؟؟ یکی از دوستام لازم داره عضو مهاجر سرا نیست من هر چی گشتم پیدا نکردم.Big Grin ممنون میشم

باید منتظر ایمیل سفارت باشه، و اگه بهش ایمیل نشد ، بهشون اطلاع بده براش بفرستن.

ببخشید امکانش هست نمونه ی این فرم 9 سوالی رو بذارید ؟؟؟؟ و یک سوال اینکه آیا تمام سئوالات این فرم واسه همه یکی هستش؟؟؟؟
2012AS5XXXX
رویت قبولی:17Jul 2011
ارسال فرم:02Agu
سفارت: آنكارا
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: پست و عکس80000+140000 tarjome
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tamanna
(2011-11-17 ساعت 19:51)Alireza982010 نوشته:  دوستان عزیزی که تازه وارد شدند لطفا در نظر سنجی کیس نامبر های 2012 شرکت کنید (در پست زیر) تا نتیجه گیری آماری دقیقتری کسب گردد...............

(2011-11-17 ساعت 19:02)outlaw نوشته:  دوستان کسی فرم 9 سوالی رو داره؟؟؟؟ یکی از دوستام لازم داره عضو مهاجر سرا نیست من هر چی گشتم پیدا نکردم.Big Grin ممنون میشم

ببخشید امکانش هست نمونه ی این فرم 9 سوالی رو بذارید ؟؟؟؟ و یک سوال اینکه آیا تمام سئوالات این فرم واسه همه یکی هستش؟؟؟؟
آقا این فرم 9 سوالی چی هست و به چه دردی میخوره خواهشا دوستان توضیح بدن
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-11-18 ساعت 13:18)sezar نوشته:  
(2011-11-17 ساعت 19:51)Alireza982010 نوشته:  دوستان عزیزی که تازه وارد شدند لطفا در نظر سنجی کیس نامبر های 2012 شرکت کنید (در پست زیر) تا نتیجه گیری آماری دقیقتری کسب گردد...............

آقا این فرم 9 سوالی چی هست و به چه دردی میخوره خواهشا دوستان توضیح بدن

دوست عزیز فرم 9 سوالی در مورد مشاغل حساس یا زمانی که آفیسر دقیقا نفهمه چیکار میکنی!!!تو اون فرم دقیق تر می فهمه چی کار می کنی.و به گفته دوستان برای هر کس متفاوته.رشته هایی که جز لیست TALهستند حتما این فرم بهشون میخوره.

TAL=TECHNOLOGY ALERT LIST لیستی که دولت آمریکا بعد ار 11 سپتامبر تهیه کرد تا افرادی که ازکشورهای حامی تروریست برای امریکا اقدام می کنند و از بعضی از رشته ها به

صورت دوگانه استفاده میکنند مورد بازبینی مجدد قرار بگیرند.www.isso.cornell.edu/immigration/visas/state147566.pdf
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، ParsTrader
پزشکی هم جز این لیست هست/؟
(2011-11-16 ساعت 01:06)Orchin نوشته:  بادرودبرهمه مهاجرسراييها
باتوجه به اينكه اكثر برندگان لاتارى مقيم ايران شهرآنكارا را انتخاب ميكنند آياراهى وجوددارد كه ازشماره هايي كه درسايت اعلام ميشوند به توانيم تعداد ايرانيهاى لاتارى رامشخص نمود تاماهم كه شمارههاى بالايي داريم بتوانيم كمى از استرسمون كم كنيم واميدوارتراين زمان راطى كنيم
ممنون ميشوم اگرراهى بيابيد

دوست خوبم تا پایان ژانویه از ایران حدود 194 کیس نامبر معرفی شدن واسه مصاحبه در انکارا البته فقط شماره هاست
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: outlaw ، tamanna
(2011-11-16 ساعت 13:53)hoseyn نوشته:  
(2011-11-16 ساعت 13:17)sezar نوشته:  
(2011-11-15 ساعت 12:55)sezar نوشته:  دوستان سلام لطفا راهنمایی بفرمایید
1-به غیر از مدارک چه فرمهایی را باید به آنکارا پست کنیم و این فرمها را از کجا دانلود کنیم ضمنا با پست معمولی هم میشه یا باید اکسپرس باشه حتما
2-در نامه دوم من اسم همراهان را همون چیزی که موقع ثبت نام اولیه نوشته بودم زده نه اون چیزی که در فرمهای ارسالی نوشته ام یعنی اسم همراهان من که موقع ثبت نام aylar و asiye نوشته بودم تو پاسپورت ailar , asihe هستش که در فرمها ارسالی به کی سی سی اصلاح کرده بودم آیا مشکلی پیش میاد
کجایند مردان بی ادعا
در مورد سؤال اول اين لينك را مطالعه كنيد بد نيست:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863:)
دوستان من فرم آنکارا را نتونستم دانلود کنم اگه میشه راهنماییی کنید و اینکه این فرمها هم باید با مدارک ارسال بشه حتما ممنون

(2011-11-18 ساعت 19:24)sezar نوشته:  
(2011-11-16 ساعت 13:53)hoseyn نوشته:  
(2011-11-16 ساعت 13:17)sezar نوشته:  
(2011-11-15 ساعت 12:55)sezar نوشته:  دوستان سلام لطفا راهنمایی بفرمایید
1-به غیر از مدارک چه فرمهایی را باید به آنکارا پست کنیم و این فرمها را از کجا دانلود کنیم ضمنا با پست معمولی هم میشه یا باید اکسپرس باشه حتما
2-در نامه دوم من اسم همراهان را همون چیزی که موقع ثبت نام اولیه نوشته بودم زده نه اون چیزی که در فرمهای ارسالی نوشته ام یعنی اسم همراهان من که موقع ثبت نام aylar و asiye نوشته بودم تو پاسپورت ailar , asihe هستش که در فرمها ارسالی به کی سی سی اصلاح کرده بودم آیا مشکلی پیش میاد
کجایند مردان بی ادعا
در مورد سؤال اول اين لينك را مطالعه كنيد بد نيست:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863:)
دوستان من فرم آنکارا را نتونستم دانلود کنم اگه میشه راهنماییی کنید و اینکه این فرمها هم باید با مدارک ارسال بشه حتما ممنون

سلام دوست خوبم ، اين هم آدرس فرمهايي كه بايد براي آنكارا ارسال كني

http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...052011.pdf

اما راهنمايي لازم در اين مورد . دوست خوبم ؛ سعي كن كه با نرم افزار اكروبات حرفه اي يا هر نرم افزاري كه اين كار رو انجام ميده داخل اين جدولها پر بشه ، چون با دست خيلي خيلي زشت ميشه و گاهي هم جا كم مياري . اگه براي سوابق كاري و تحصيلي جا كم آوردي از همون فرمت فرم استفاده كن و براي خودت روي A4 فرم طراحي نكن . مثلاً سوابق كاري شما از تعداد چهار فقره بالاتر رفته و ديگه جا نميشه يه Save As از همون فرم بكن و توشو پر كن اين كار خيلي دقت ميخواد . داخل فرمها رو با فونت 9 و Arial پر كن و اگه ديديد جا نميشه فونت رو 8 انتخاب كن . بالاي فرم جايي كه اسم و شماره كيس نامبرتون هست حتماً با فونت 12 پر كن . زير جدولي كه جا كم آوردي يه ستاره بزن و بنويس Please see attached sheet 1 (‌يعني توي فضاي خالي بين دو جدول )‌ اون هم متوجه ميشه كه بايد به صفحه ضميمه شده بره و بالاي سمت چپ صفحه ضميمه هم بنويس Attached Sheet 1 يعني شما يه جورايي عطف درست كردي . حالا اگه صفحه سومي در كار بود همين مراحل رو تكرار كن فقط اولاً اينجا ديگه دوتا ستاره بزن و بعد هم اشاره به Sheet 2 كن . اميدوارم كه اين فرمها به درستي پر بشه اگه سوال بيشتري داشتي پيغام بده در خدمتم . - موفق باشيد .
تشکر کنندگان: edge ، SH1A2R3 ، sezar ، Man ، الی الی ، shadin_n ، alexander
(2011-11-18 ساعت 15:17)SH1A2R3 نوشته:  پزشکی هم جز این لیست هست/؟
(2011-11-16 ساعت 01:06)Orchin نوشته:  بادرودبرهمه مهاجرسراييها
باتوجه به اينكه اكثر برندگان لاتارى مقيم ايران شهرآنكارا را انتخاب ميكنند آياراهى وجوددارد كه ازشماره هايي كه درسايت اعلام ميشوند به توانيم تعداد ايرانيهاى لاتارى رامشخص نمود تاماهم كه شمارههاى بالايي داريم بتوانيم كمى از استرسمون كم كنيم واميدوارتراين زمان راطى كنيم
ممنون ميشوم اگرراهى بيابيد

دوست خوبم تا پایان ژانویه از ایران حدود 194 کیس نامبر معرفی شدن واسه مصاحبه در انکارا البته فقط شماره هاست

اگه لیستو بخونی به نوعی آره.اما نه به صورت مستقیم
2 نفر
سلام دوستان من یه راهنمایی ازتون می خواستم:
من فرمهارو واسه پدرم که 54 سالشه پر کردم و فرستادم حالا یه شکی واسم پیش امده:
تو صفحه 2 سوال31b pesrson named in 14 and 29 who will follow you to the united states at a later date باید اسم بچه های بالای 21 رو نوشت یا میشه N/A نوشت؟
(2011-11-19 ساعت 11:58)sabir نوشته:  سلام دوستان من یه راهنمایی ازتون می خواستم:
تو صفحه 2 سوال31b pesrson named in 14 and 29 who will follow you to the united states at a later date باید اسم بچه های بالای 21 رو نوشت یا میشه N/A نوشت؟

باید اونی باشه که با برنده اصلی میتونه بره امریکا یعنی همسر و بچه زیر 21 سال که اسمشون رو ذکر کردی
(2011-11-17 ساعت 19:26)علیرضا م نوشته:  سلام دوستان من یک سوالی دارم ولی خواهشن کسی به این سوالم نخنده چون سوالم کاملا جدیه،سوالم اینه که اگر مردی برنده بشه ودارای دو یا سه همسر رسمی باشه آیا امکانش هست برای همه همسراش درخواست ویزا بده
خیر.چون اونها قوانین خودشون براشون مهمه که فقط تک همسری هستو
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3
(2011-11-19 ساعت 15:10)boshra نوشته:  
(2011-11-19 ساعت 11:58)sabir نوشته:  سلام دوستان من یه راهنمایی ازتون می خواستم:

باید اونی باشه که با برنده اصلی میتونه بره امریکا یعنی همسر و بچه زیر 21 سال که اسمشون رو ذکر کردی

اخه نوشته کسایی که در آینده با شما به امریکا میان نه الان؟
اون سوال 31a که میگه همسر و بچه های زیر 21 سال.
من گیج شدم چیکار کنم.
(2011-11-19 ساعت 17:18)sabir نوشته:  
(2011-11-19 ساعت 15:10)boshra نوشته:  

اخه نوشته کسایی که در آینده با شما به امریکا میان نه الان؟
اون سوال 31a که میگه همسر و بچه های زیر 21 سال.
من گیج شدم چیکار کنم.

ببین عزیزم اون ماله زمانیه که شما با اون کسایی که میتونن باهات بیان همزمان نخوای بری.که در این صورت باید خالی میذاشتی.
2 نفر
بچه ها من بچه ی تهران نیستم و امروز رفتم کارت بین الملل واکسن بگیرم بهم گفتن که فقط این کارت رو تو دوره ی حجاج میدیم که همون دی ماه است .
1-بچه ها من میتونم واکسن هامو توی کارت واکسن خودم بزنم بعد پاستور انتقال بده ؟؟؟
2-اصلا اسم واکسن ها چیه ؟؟؟
3-از الان بزنم خوبه یا زوده با توجه به کیس 42 هزارم ؟؟؟
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، frz61 ، SH1A2R3
(2011-11-19 ساعت 18:48)edge نوشته:  بچه ها من بچه ی تهران نیستم و امروز رفتم کارت بین الملل واکسن بگیرم بهم گفتن که فقط این کارت رو تو دوره ی حجاج میدیم که همون دی ماه است .
1-بچه ها من میتونم واکسن هامو توی کارت واکسن خودم بزنم بعد پاستور انتقال بده ؟؟؟

ایکاش من هم روحیه تو را داشتم.چطوری بدون دیپلم؟؟؟؟؟
سلام بر همه دوستان عزیز:
من دیروز متوجه شدم که دیپلم کارو دانش را قبول نمی کنند خیلی حالم گرفته شد.فوق دیپلم معادل دارم از یکی از وزارتخانه ها...23 سال سابقه این مدرک را دارم ...کیس 20000 هستم ...موندم چی می شه ....
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

(2011-11-19 ساعت 19:27)MAHDI2012 نوشته:  
(2011-11-19 ساعت 18:48)edge نوشته:  بچه ها من بچه ی تهران نیستم و امروز رفتم کارت بین الملل واکسن بگیرم بهم گفتن که فقط این کارت رو تو دوره ی حجاج میدیم که همون دی ماه است .

ایکاش من هم روحیه تو را داشتم.چطوری بدون دیپلم؟؟؟؟؟
سلام بر همه دوستان عزیز:
من دیروز متوجه شدم که دیپلم کارو دانش را قبول نمی کنند خیلی حالم گرفته شد.فوق دیپلم معادل دارم از یکی از وزارتخانه ها...23 سال سابقه این مدرک را دارم ...کیس 20000 هستم ...موندم چی می شه ....

اگه بخوای این فکر رو کنی که آره من رد میشم و این جور حرفا 1 % شک نکن که ردی .
من اینقدر اعتماد به نفسم بالا در این مورد که خودمم باورم نمیشه
چرا بخوان ردم کنن فقط به خاطر اینکه 1 سال مونده تا دیپلم بگیرم یا به خاطر اینکه جوونم و میتونم فردا واسه خودم کسی بشم ؟؟؟
پس ......
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، MAHDI2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان